2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar biz yine geldik,banyomuzu filan yaptık,bakalım yarın ne olacağı belli değil,kızımda hiç durmuyor çarşaf gibi karnım bi görseniz bi oraya bi buraya şaştım kaldım,dua edin kızlar bize yarın için,kilo fazla aldıysa meleğim sezeryana alabilir ya da suni sancıyla normal doğum deneyebilir.Allahım hayılırsını versin artık.

Doguracaksiniz tabi az kaldi ben hala inamamiyorum dogdu da 5 gün oldu bile

kızzz normalmi dogdu yerim melegini ben yaaa minnak kızımız
Evett canim normal oldu.müthiş bi duygu darisi başiniza
Canım benim, meleğin gelmiş hoş gelmiş. Çok tebrik ederim, allah analı babalı büyütsün.
amin teyzesi teşekkür ederiz.sizinde hayirli habeqlerinizi bekliyorum insallah

Amiin cok sagol canim.rabbin sizi bi sancida kurtarsin rnsallah.öyle tatli ki koklamaya öpmexe kiyamiyorum.uykusuzluga hazir olun kizkar ne gündüzüm ne gecem belli valla

Canım hayırlı olsun rabbim analı babalı büytmeyi nasp etsin,diger bebişi olanlara da hayırlı olsun darısı başımıza.
Amin canim.sizde en kisa zamanda alirsiniz kucaginiza insallah.

Siyahlale canım allah analı babalı büyütsün,ömrü uzun olsun yavrunun,napıo meleğin uyuyo mu şu an?

Amin canim darisi sizlerin basina
uyuyo canim biraz önce emzirdim uyudu.zaten sürekli uyuyo emiyo yatiyo.cok sık acikiyo hemende doyuyo daha ilk günler ya ondan

Son düzenleyen: Moderatör:

Kizlar merhaba beni merak ettinizmi bilmiyorum ama 26 nisan 11.32 de kizim mina tuana 'm geldi. 37+5 te 2.760 gr 49 cm dogdu.minyon kizim görseniz kizlar melek gibi

topiğimizin taze anneleri...sizler için çok mutlu oldum.Rabbim bebişlerinizi hayırlı evlat eylesinsize ve bebişlerinize sağlık sıhhat versin... hepinizin ayrı hikayeleri var ama sonuç aynı ve önemli olan da bu...sonuçta hepiniz o mis kokulu bebişerlnizi aldınız kucağınıza...darısı ben ve benim gibi heyecanla bekleşenlere olsun inş...

bu arada turuncu ve efaltundan haber var mı?

Amin canim darisi sizlerin basliyo.
uyuyo canim biraz önce emzirdim uyudu.zaten sürekli uyuyo emiyo yatiyo.cok sık acikiyo hemende doyuyo daha ilk günler ya ondan

Ay kıyamam ben ona yesin onu annesi,allahım en yakın zamanda bize de kısmet eder inşallah,sağlıkla gelsin de herşeye razıyım.İyi geceler canım size ve tüm kızlara,dua edin benin için hayırlı haberlerle gelelim yarın.Öptük hepinizi......

Iyi geceler canim.insallah kucagina alirsin saglikla.rabbim yardimciniz olsun sanci gelince cok zor ama derin nefes alip verin.cocuk gelincede tüm gücünüzle itin ben ikinci ikinmamda dogurdum başi cikinca diger yerleri kayip cikiyo zaten.benim 3 dikişim var.kesinlikle dogum sirasinda bagirmayin disinizi sıkın tuvalet yapar gibi iciinizen atmaya calisin.insallah tek sancida dogurursunuz hepiniz.ama anne olmak cok güzel şu minik yavrum hersexd deger.

Teşekkür ediyorum çok şükür kistlerden kurtulduk.
Ultrasonun bebeğe zararı konusunuda sorduk fakat hiçbir zararı yok. Sadece devlete külfeti fazla. Burda 600 dolar. İnanın bizim ülkemizin saglık sistemi yanında bunlarinki hiç. Kıymetini bilmiyoruz kendi adıma. Burası felaket pahalı ve çok yavaş çalışıyorlar insanı deli edecek kadar. Burası amerika Ayrıca

hoşbulduk canım. amerikadayım . evet malesef bunlar mezroyla calışıyorlar. cok ileri gibi gvörünen ama aslında bicok şeyde bizden daha geri olan biyer bencee. farklı üstünlükler var ama sağlık konUSUNDA Türkiyemin daha iyi daha ucuz olduğu kesin.ultrason fiyatı 600 dolar. hani sizin gidip normal baktırdığınız. Allahtan bize yarısını ödetttirdiler ki o bile fazla. hamileliğimin başında 7.haftasında kanamam olmuştubiraz beni hastanede 7 saat hicbirşey yapmadan beklettikleri kalmamış gibi üstüne birde 1700 dolar fatura göndermişler. kan alma ve ultrasona. bunları niye anlatıyorum hakketen ülkemin sağlık sisteminin yerini bilin diye.
ha birde şöyle birşey var. ultrasonlar devlet icin cok maliyetli giderler. bizim hastanelerimizde ssırf döner sermaye kazanmak ugruna herkese ultrason her türlü tahlili bilerek yaptırıyorlar. hatta doktor tanıdğımın dediğine göre hastaneye başlayan yeni doktora hastanenin başhekimi cağırıyor ve sen bolca kan ultrason vb. tahlilleri yaptır gerekli gereksiz. bizde belki bunun icin ilerleyemiyoruz. ama son zamanlarda sağlıktada yeni yapılanmalar var bunun icin. neyse cok konuştum. sizler kacıncı rüyanızdasınız belki aramızda 7 saat fark var. tatlı rüyalar.

hazır cenem acılmışken bir sorum olcak kızlar. göğsümden nezamandır süt kokusu bebek kokusu geliyor sanki sizde böyle bir koku alıyormusunuz. birde dün hafif sıktım su geldi. icim bi tuhaf oldu korktumm. sizdende geliyomu hic birşey

estğ... ne çene düşüklüğü.. Bende yok böyle bir kokuç SAdece göğüz uçlarımın kahverengiliği arttı o kadar...

HAkikaten amerika gelişmiş diye biliriz bir de... bizde kırk mazaret uyduruyoruz her ultrason tahlil istendiğinde :) insan beterini bilmeden anlamıyor demek ki... ALLAH kolaylık versin hepinize...

Kizlar bende 3 mayista dogm yapacagim saat 8 de benimki :))))

günaydınnnn.. çakma mayıs annelerinde sonra sıra gelir harbi mayıs annelerineee:)) dökülün kızlarrrrrrrr:) herşey serbest artık

hayırlı olsun canım ..bebeğine allah sağlıklı uzun ömürler versin...

günaydın herkese.. mayıs geldi, şimdi de gelsin mayıs bebişleriii :) inşallah hepimiz bu ayda hayırlısıyla bebişlerimize kavuşur, mutlu haberlerimizi paylaşırız..

Amin canım bizde durumlar biraz karışık son anda hesapta olmayan bişi oldu taşınma durumu olabilir şu anki evin kirasından daha uyguna bi ev buldu eşim bugün evi bakcak eger istedigi gibyse taşıncaz,o evde sobalıymışbi süreligine mecburen idare etcezcimcimeme 2 hafta daha dayan sonra dogabilrsin diyorumrüyamda kızımı gördm simsiyah saçı vardı,tombiş bişiydi annemin koltukta yatıyodu,sen benim kızımmısın dedigimde bana tatlı tatlı gülümsedi melek kızım harika bi rüyaydı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…