Etmem mi canım,hepiniz için edeceğim,bugün eşim evde olduğu için onunla vakit geçirdik ondan pek fırsat bulamadım nete girmeye.warya kızım benim gibi annesi olduğu için şükretmeli melek gibi kaynana buldum ona
mahir ile asya ahahahaha yıllar sonra da biraraya geliyorlarmış falannn.... tamam kafayı yemedim şaka yaptımanne olmak düşüncesi bile süperken kim bilir yaşaması nasıl birşeydir cnm...
oyy kuzum ya maşallah...darısı başımıza... kızlar ilk sancı çeken biyolog86 da hemen doğursun diye dua edebilirmi lütfen dayancak sabrım kalmadı
canım hoşgeldin bütün gün baktım birşey yazmamışsın... hadi yarın güzel güzel şeyler yaşa inş.... içine doğduğuna göre olabilir bişiler... sancı çekersen bana da dua et nolurrrr zira herkes doğurdu kalakalcam tek başıma:)
Çok sağol canım bakalım ne olacak yarın,hepimiz için hayırlısıhayırlısı olsun canımanım,inşallah çok kolay olur doğumu(muz)n,bende geceleri regli sancısı çekiyorum
ayaklarım şişiyor akşamları geceleri uyuyamıyorum bugün babamız baktı bize hep,bakalım benim oğlum ne zaman gelicek
bu arada doğum yapan arkadaşları tebrik ediyorum darısı başımıza
Doguracaksiniz tabi az kaldi ben hala inamamiyorum dogdu da 5 gün oldu bilemerak ettik tabi, diyordun kızım gelebilir diye... maşallah bebişine canım.. Allah bağışlasın, ne güzel öpüp kokluyosundur bebişini.. darısı başımıza :))
Evet canim sancilar gelip gidiyodu anlamistim doguracagimi.sagol,amin canim.mis gibi kokuyo darisg basiniza
seninkine de maşallah canım.. Allah analı babalı büyütsün bebişlerinizi.. mayıs bebişlerinin yarısı nisanda geldi, ben ve benim gibi bekleyenler kaldık.. ne güzel normal doğurmuşsunuz.. inşallah canım bizde hayırlısıyla doğursaydık ..
Evett canim normal oldu.müthiş bi duygu darisi başinizakızzz normalmi dogdu yerim melegini ben yaaa minnak kızımız
amin teyzesi teşekkür ederiz.sizinde hayirli habeqlerinizi bekliyorum insallahCanım benim, meleğin gelmiş hoş gelmiş. Çok tebrik ederim, allah analı babalı büyütsün.
Amiin cok sagol canim.rabbin sizi bi sancida kurtarsin rnsallah.öyle tatli ki koklamaya öpmexe kiyamiyorum.uykusuzluga hazir olun kizkar ne gündüzüm ne gecem belli vallacanım benim allah analı babalı büyütsün meleğini uzun ömürlü bahtı güzel olsun tüm bebişlerimizin inşallah, oyy şimdi nasıl tatlıdır o, allah size bağışlasın canım, doğum yapan tüm anneleride tebrik ediyorum sağlıkla büyütsünler minik kuşlarını, bizimde 7 günümüz kaldı hayırlısıyla bu gün hastanedeydim nst de sancım çıktı ama açılmam yok evdede oluyor ara ara bakalım benim minik kuşum ne zaman gelecek, allah benim gibi doğumu bekleyen tüm annelerin yardımcısı olsun içindede benim, neyse çok konuştum sanırım küçük kuşunu sağlıkla büyüt canım ve çok geçmiş olsun ayrıntıları bekliyoruz sevgiler..
Amin canim.sizde en kisa zamanda alirsiniz kucaginiza insallah.Canım hayırlı olsun rabbim analı babalı büytmeyi nasp etsin,diger bebişi olanlara da hayırlı olsun darısı başımıza.
Siyahlale canım allah analı babalı büyütsün,ömrü uzun olsun yavrunun,napıo meleğin uyuyo mu şu an?
mutluyummm allah yardimcin olsun canim,hakkinda hayirlisi insallah..
slm arkadaşlar geçmişi okuyamadım yazmam gerekenleri yazıyorum. 27 nisan 4 cm açıklıkla hastaneye yattım suni sancıyla akşam 19:31 dogdu 49cm 3kilo 118 gr oglum dogdu 37+1 haftalıktı dogum sancıları çok kötü alttan dikişlerim var ama oglum çok saglıklı oglumuzun adı eren dogurmayan arkadaşlar hayırlısıyla dogursun
Kizlar merhaba beni merak ettinizmi bilmiyorum ama 26 nisan 11.32 de kizim mina tuana 'm geldi. 37+5 te 2.760 gr 49 cm dogdu.minyon kizim görseniz kizlar melek gibi
hayırlı günler arkadaşlar...doğum yapan herkesi tebrik ediyorum...bekleyenlere de sağlıklı doğumlar diliyorum...kızımı uyutup nihayetinde aranıza dönebildim...kızım olalı 5 gün oldu...48 cm boyunda 2850 ağırlığında küçük bir kızım var artık...normal nst kontrolümüzden sonra oldu her şey...38-2 iydik...nst de kızımın kalp ritmi düzensiz çıkınca doktorum apar topar 1 saat sonra ameliyata aldı... o kadar hazırlıksız yakalandık ki anlatamam...yanımda doğuma dair hiç bir şey yoktu...spinal olunca kızımın aramıza gelişini de görmüş oldum...ben doğumdan çıkıncaya kadar..ailem hastaneye yetişmiş...evdeki doğum çantamız da... rüya gibi ...hala inanamıyorum...çok şükür toparlansam da...spinal iğnenin vermiş olduğu bir baş ağrısı var...doktoruma sordum normalmiş...vucuttan atılıncaya kadar çekmeliymişim...
Amin canim darisi sizlerin basliyo.
uyuyo canim biraz önce emzirdim uyudu.zaten sürekli uyuyo emiyo yatiyo.cok sık acikiyo hemende doyuyo daha ilk günler ya ondan
Ay kıyamam ben ona yesin onu annesi,allahım en yakın zamanda bize de kısmet eder inşallah,sağlıkla gelsin de herşeye razıyım.İyi geceler canım size ve tüm kızlara,dua edin benin için hayırlı haberlerle gelelim yarın.Öptük hepinizi......
ne güzel göz aydınlığın olsun minik kızın hem dünya hem ahirette inşALLAH... benimde cumartesi 2cm açıklık vardı. PAzartesiye gelirsin sen bu gidişle dedi. Sabah namazdan sonra gittik. hala 2 cmbende baya bir açıldı sandım. Çok moralim bozuldu... DArısı benim de başıma. 41 haftaya kadar beklediğimi düşenemiyorum bile...
ŞAnslı olan sensin belki de çok ultrasona girmek iyi bir şey değil diye biliyorum ... Çok sevindim kızının sağlıklı olmasına. Umarım sağlıkla kucağına alırsın...
Rabbim mübarek kılsın.. HAyırlı uğurlu şuurlu olsun inşALLAH :) Darısı bizim başımıza...
var canim var listemizde var,dogum hikayeleri topigimizde
hosgeldin canim,hangi ulkesedein yaa ne kadar kotu bi uygulamaymis 1 kez gorebilmek bebegini burda bi kac arkadas daha var senin gibi olan,allahtan benim oyle degil ne zaman istersem gorebiliyorum
hazır cenem acılmışken bir sorum olcak kızlar. göğsümden nezamandır süt kokusu bebek kokusu geliyor sanki sizde böyle bir koku alıyormusunuz. birde dün hafif sıktım su geldi. icim bi tuhaf oldu korktumm. sizdende geliyomu hic birşey
Rabbim izin verirse sen, ben ve pembevemaviler aynı gün doğuracağızbakalım sıralama nasıl olacak hastanede kaç gün kalacağız acaba
siyahlale: hayırlı olsun canım bebişin. sağlıcakla büyüt inşallah. darısı hepimizin başına
slm arkadaşlar geçmişi okuyamadım yazmam gerekenleri yazıyorum. 27 nisan 4 cm açıklıkla hastaneye yattım suni sancıyla akşam 19:31 dogdu 49cm 3kilo 118 gr oglum dogdu 37+1 haftalıktı dogum sancıları çok kötü alttan dikişlerim var ama oglum çok saglıklı oglumuzun adı eren dogurmayan arkadaşlar hayırlısıyla dogursun
Amiin cok sagol canim.rabbin sizi bi sancida kurtarsin rnsallah.öyle tatli ki koklamaya öpmexe kiyamiyorum.uykusuzluga hazir olun kizkar ne gündüzüm ne gecem belli valla
Amin canim.sizde en kisa zamanda alirsiniz kucaginiza insallah.
Amin canim darisi sizlerin basina
uyuyo canim biraz önce emzirdim uyudu.zaten sürekli uyuyo emiyo yatiyo.cok sık acikiyo hemende doyuyo daha ilk günler ya ondan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?