- 4 Kasım 2009
- 1.644
- 6
- 156
hazır cenem acılmışken bir sorum olcak kızlar. göğsümden nezamandır süt kokusu bebek kokusu geliyor sanki sizde böyle bir koku alıyormusunuz. birde dün hafif sıktım su geldi. icim bi tuhaf oldu korktumm. sizdende geliyomu hic birşey
günaydınnnn.. çakma mayıs annelerinde sonra sıra gelir harbi mayıs annelerineee:)) dökülün kızlarrrrrrrr:) herşey serbest artık
günaydın herkese.. mayıs geldi, şimdi de gelsin mayıs bebişleriii :) inşallah hepimiz bu ayda hayırlısıyla bebişlerimize kavuşur, mutlu haberlerimizi paylaşırız..
Ne güzel bi rüyaymis hayirdir insallah canimAmin canım bizde durumlar biraz karışık son anda hesapta olmayan bişi oldu taşınma durumu olabilir şu anki evin kirasından daha uyguna bi ev buldu eşim bugün evi bakcak eger istedigi gibyse taşıncaz,o evde sobalıymışbi süreligine mecburen idare etcez cimcimeme 2 hafta daha dayan sonra dogabilrsin diyorum rüyamda kızımı gördm simsiyah saçı vardı,tombiş bişiydi annemin koltukta yatıyodu,sen benim kızımmısın dedigimde bana tatlı tatlı gülümsedi melek kızım harika bi rüyaydı
Amin sagol canim tesekkür ederimhayırlı olsun canım allah analı babalı büyütsün ...
Merhaba kızlar....Geriye dönük mesajlarınızı okuyamıyorum.İyi dilekleriniz için hepinizede tşk ederim.
Tahmin edersiniz ki günlerim çok yoğun geçiyor.Bunun üzerine birde lohusa psikolojisi ile sürekli ağlayasım geliyor.
Yavrumu doyasıya kokluyorum,çok mutluyum ama gerçekten çok yorucu bir süreçteyim.
Allah hepimizinde yardımcısı olsun...Doğum yapacak annelere şimdiden hayırlı doğumlar diliyorum.
Müsait olduğum zaman doğum hikayemi paylaşacağım ama hastane için önerim mutlaka yanınızda avent göğüs kalkanı ve lansinoh göğüs kremi götürün.Benim göğüslerim tam yara olacakken direkten döndü diyebilirim.
Emzirme atletini çok ama çok tavsiye ediyorum çünkü emzirme esnasında inanılmaz terliyorsunuz.Sonra bi üşüme geliyor bedeninize.
Sezeryan olacaklar doğum sonrası bol bol yürüyün.Çok sancılı ve zor bir süreç geçirdim ben,inşaallah sizlerinki daha rahat geçer.
Bu arada spinal oldum ama hiç baş ağrısı çekmedim çok şükür.
hazır cenem acılmışken bir sorum olcak kızlar. göğsümden nezamandır süt kokusu bebek kokusu geliyor sanki sizde böyle bir koku alıyormusunuz. birde dün hafif sıktım su geldi. icim bi tuhaf oldu korktumm. sizdende geliyomu hic birşey
Kizlar bende 3 mayista dogm yapacagim saat 8 de benimki :))))
inşallah uğramazsın canım fırsat bulduğunda haber ver lütfen:)Amin canım bakalım yarın ne haberlerle döneceğiz,doğum moduna girdim iyice hayal kırıklığına uğramam inşallah.
günaydınnnn.. çakma mayıs annelerinde sonra sıra gelir harbi mayıs annelerineee:)) dökülün kızlarrrrrrrr:) herşey serbest artık
bütün anne olanlar bebeklerini güle güle büyütsünler darısı biz bekleyenlerin başına
ay herkez 3mayıs bendemi 3 deseydim aman 2yede doktorum karar verdi ben bişey demedim kararsızlıktan dua ettim normal yapıyım diye ama ara sancılarım oluyor ama suyum yada nişan gelmeden gitmeyi düşünmüyorum ki gelmeda ikiside bana sezeryan yolu göründü yarın saat 10.30da nasip kısmetse bebegimi kucagıma alıcam dua edin arkadaslar sag salim gidip gelmemizi sizi cok seviyorum hakkınızı helal edin (2kere) hakkınız var üzerimde benden yana helal olsun helal olsun
Kizlar bende 3 mayista dogm yapacagim saat 8 de benimki :))))
ay herkez 3mayıs bendemi 3 deseydim aman 2yede doktorum karar verdi ben bişey demedim kararsızlıktan dua ettim normal yapıyım diye ama ara sancılarım oluyor ama suyum yada nişan gelmeden gitmeyi düşünmüyorum ki gelmeda ikiside bana sezeryan yolu göründü yarın saat 10.30da nasip kısmetse bebegimi kucagıma alıcam dua edin arkadaslar sag salim gidip gelmemizi sizi cok seviyorum hakkınızı helal edin (2kere) hakkınız var üzerimde benden yana helal olsun helal olsun
Merhaba hanımlar...Bugün izinliyim...Gerçi izinimin başlamasına kaldı 3 gün...Dün bebeğimin hareketleri baya azdı çok korktum birde üstüne karın sacısıyla zor wc ye attım kendimi..Neyseki yatmaya yakın biraz hareketlendide içim rahatladı...
Yakında doğum yapacak arkadaşlara hayırlı doğumlar diliyorum...Bizim biraz daha var en azından 2 hafta daha olmaması için dua ediyorum..Biz biraz miniğiz 2600 dü kilosu cmrt günü..
4-5 kişi kadar oldukmayıs annelerine ayrı bi başlık açalım 3 mayıs anneleri diye Rabbim hepimizin yavrusunu bizlere bağışlasın inşallah
ayyy 3 mayıs anneleride doğurunca pek kimsecik kalmaz artık topikte bizde sizin doğum yapıp geri dönmenizi bekleriz artıkkk.
Kizlar merhaba beni merak ettinizmi bilmiyorum ama 26 nisan 11.32 de kizim mina tuana 'm geldi. 37+5 te 2.760 gr 49 cm dogdu.minyon kizim görseniz kizlar melek gibi
Normal canim.25 nisanda kontrolüm vardi.2 cm.açiklik olmus sancin olursa el dedi dr.aksam şıpır şıpır ter döktüm bugün dogurcam heralde dedim.gece suyum geldi hastaneye gittik öglen dogum yaptim.biraz önce kizimi emzirdim böyle bh duygu yok ya Allah herkese nasipetsin hala inanamiyorum
Merhaba Mayıs Anneleri nasılsınız bakalım bugün?
Öncelikle doğum yapan arkadaşların bebişlerine Allah uzun ömürler versin. Sağlıkla büyüsünler inşallah. Doğum yapacak olan arkadaşlara da Allah kolaylık versin. Umarım çok kolay doğum olur sizler için. Darısı da biz bekleyenlerin başına olsun
Topikte ensona biz kalicaz heralde satlarimiz ayyni 3kisiyiz
Aminn
çok tebrik ediyorum canım o kadar mutlu oldumki ALLAH sağlıkla büyütmeyi nasıp etsin :))
Amin sagol bitanem darisi sizlerin başina
Amiin cok sagol canim.rabbim sizi bi sancida kurtarsin insallah.öyle tatli ki koklamaya öpmeye kiyamiyorum.uykusuzluga hazir olun kizlar ne gündüzüm ne gecem belli valla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?