2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

olmamz mi canim bende de var,hepimizde vardir cunku annelik hormonlari salgiliyoruz ayrica gogsunude sikma senin daha var dogumuna sanciyi tetikliyor..
günaydınnnn.. çakma mayıs annelerinde sonra sıra gelir harbi mayıs annelerineee:)) dökülün kızlarrrrrrrr:) herşey serbest artık

günaydın herkese.. mayıs geldi, şimdi de gelsin mayıs bebişleriii :) inşallah hepimiz bu ayda hayırlısıyla bebişlerimize kavuşur, mutlu haberlerimizi paylaşırız..

eveeeet artik rahat tarahat gelebilir mayis bebisleri ,tutmayin icinizde kizlar dogurabilirsiniz rahat rahat

Merhaba kızlar....Geriye dönük mesajlarınızı okuyamıyorum.İyi dilekleriniz için hepinizede tşk ederim.

Tahmin edersiniz ki günlerim çok yoğun geçiyor.Bunun üzerine birde lohusa psikolojisi ile sürekli ağlayasım geliyor.
Yavrumu doyasıya kokluyorum,çok mutluyum ama gerçekten çok yorucu bir süreçteyim.
Allah hepimizinde yardımcısı olsun...Doğum yapacak annelere şimdiden hayırlı doğumlar diliyorum.

Müsait olduğum zaman doğum hikayemi paylaşacağım ama hastane için önerim mutlaka yanınızda avent göğüs kalkanı ve lansinoh göğüs kremi götürün.Benim göğüslerim tam yara olacakken direkten döndü diyebilirim.
Emzirme atletini çok ama çok tavsiye ediyorum çünkü emzirme esnasında inanılmaz terliyorsunuz.Sonra bi üşüme geliyor bedeninize.

Sezeryan olacaklar doğum sonrası bol bol yürüyün.Çok sancılı ve zor bir süreç geçirdim ben,inşaallah sizlerinki daha rahat geçer.
Bu arada spinal oldum ama hiç baş ağrısı çekmedim çok şükür.

Ne güzel bi rüyaymis hayirdir insallah canim
hayırlı olsun canım allah analı babalı büyütsün ...
Amin sagol canim tesekkür ederim

Turuncu canim gözünaydin yeni ögrendim saglikla büyüt insallah.bende lohusa psikolojisine girdim birazda kötü seyler yasadim her zamn oldugu gibi sadece annem ve kardeslerim yanimda

benim olmustu canım sıkmamam gerektigi bebegimizin ilk sütü oldugu onu hastalıklardan korucak dendi oyuzden sıkmıyorum sende sıkma hayatım

Kizlar bende 3 mayista dogm yapacagim saat 8 de benimki :))))

ay herkez 3mayıs bendemi 3 deseydim aman 2yede doktorum karar verdi ben bişey demedim kararsızlıktan dua ettim normal yapıyım diye ama ara sancılarım oluyor ama suyum yada nişan gelmeden gitmeyi düşünmüyorum ki gelmeda ikiside bana sezeryan yolu göründü yarın saat 10.30da nasip kısmetse bebegimi kucagıma alıcam dua edin arkadaslar sag salim gidip gelmemizi sizi cok seviyorum hakkınızı helal edin (2kere) hakkınız var üzerimde benden yana helal olsun helal olsun

bütün anne olanlar bebeklerini güle güle büyütsünler darısı biz bekleyenlerin başına

GÜNAYDINNNNNN kaldı 9 gün tek sayılara indimmmmmmmm
buda benim avuntum olsunnn

Amin canım bakalım yarın ne haberlerle döneceğiz,doğum moduna girdim iyice hayal kırıklığına uğramam inşallah.
inşallah uğramazsın canım fırsat bulduğunda haber ver lütfen:)

günaydınnnn.. çakma mayıs annelerinde sonra sıra gelir harbi mayıs annelerineee:)) dökülün kızlarrrrrrrr:) herşey serbest artık

ahahaha çok güldüm bunaaaaa

bütün anne olanlar bebeklerini güle güle büyütsünler darısı biz bekleyenlerin başına

aminnnnnnnnnnnnnnn

allah yardimcin olsun,sag salim alirsin insallah bebegini kucagina canimm bizede dua et,ne hakkimiz var ki helal olsun..

bende cok duygsalim son 2 gunum kaldi hayirlisiyla

Merhaba hanımlar...Bugün izinliyim...Gerçi izinimin başlamasına kaldı 3 gün...Dün bebeğimin hareketleri baya azdı çok korktum birde üstüne karın sacısıyla zor wc ye attım kendimi..Neyseki yatmaya yakın biraz hareketlendide içim rahatladı...
Yakında doğum yapacak arkadaşlara hayırlı doğumlar diliyorum...Bizim biraz daha var en azından 2 hafta daha olmaması için dua ediyorum..Biz biraz miniğiz 2600 dü kilosu cmrt günü..

Kizlar bende 3 mayista dogm yapacagim saat 8 de benimki :))))

4-5 kişi kadar olduk mayıs annelerine ayrı bi başlık açalım 3 mayıs anneleri diye Rabbim hepimizin yavrusunu bizlere bağışlasın inşallah

ben de az önce aklımdan seni geçirdim, yarın ya seninki. acaba neler yapıyor, neler hissediyor diye (sanki benim çok varmış gibi )

aslında dediğin gibi buradaki herkesten helallik almak lazım... ben sizleri görmeden hepinize alıştım... benden yana helal olsun hepinize eğer varsa tabi hakkım

benim oğlumda geçen çarşamba 2600 dü..doğum zamanına kadar inş biraz daha büyür doktorumuz pek iri bir bebek olmaz dedi...

Kizlar merhaba beni merak ettinizmi bilmiyorum ama 26 nisan 11.32 de kizim mina tuana 'm geldi. 37+5 te 2.760 gr 49 cm dogdu.minyon kizim görseniz kizlar melek gibi

Aminn

çok tebrik ediyorum canım o kadar mutlu oldumki ALLAH sağlıkla büyütmeyi nasıp etsin :))

meraba mayıs anneleri ve datlumu datlu doğmuş veya doğmaya hazırlanan bebişleri

of çok sıkılıyorum evde tek başınayım ramazan davuluna döndüm şiştim iyice uzanınca kalkamıom öle oturuom dölanıom sizler iyisinizdir inşallah

Son düzenleme:
Merhaba Mayıs Anneleri nasılsınız bakalım bugün?
Öncelikle doğum yapan arkadaşların bebişlerine Allah uzun ömürler versin. Sağlıkla büyüsünler inşallah. Doğum yapacak olan arkadaşlara da Allah kolaylık versin. Umarım çok kolay doğum olur sizler için. Darısı da biz bekleyenlerin başına olsun

Topikte ensona biz kalicaz heralde satlarimiz ayyni 3kisiyiz

37 haftaya giriyorum bugün 24 ağustos son regl dönemim dünden beri belimi bir ağrı tuttu kasık ağrısıyla başladı dünden beri belimi kaldıramıyorum kasılmalarım düzenli değil ama sahte sancılarım baya sıklaştı bebeğin hareketlerini hissettiğim için doktora gitmedim benim gibi olan varmı ?? Normal mi bu durum sizce ??

Amiin cok sagol canim.rabbim sizi bi sancida kurtarsin insallah.öyle tatli ki koklamaya öpmeye kiyamiyorum.uykusuzluga hazir olun kizlar ne gündüzüm ne gecem belli valla.

sağol canım benim amin allah ağzından duysun, ben zaten çoktan alıştım uykusuzluğa 2 aydır uyuyamıyorum zaten, son 6 günümüz kaldı ara ara sancılarım oluyor ama açılmam yok gibi umarım 41. ci haftaya uzamam, seninde 2 hafta kala olmuş galiba doğumun ikinizinde sağlığı iyi değilmi allah nazarlardan korusun minik kuşunu biliyorum sen şimdi koklamaya kıyamıyorsun ama topikteki tüm teyzoşları için bikereliğine kokla mina kızımızı bu arada doğum yapan annişlerimiz bebişlerin fotolarını ekleyinde biraz bebiş görelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…