allah yardimcin olsun,sag salim alirsin insallah bebegini kucagina canimm bizede dua et,ne hakkimiz var ki helal olsun..
bende cok duygsalim son 2 gunum kaldi hayirlisiyla
sağol canım benim amin allah ağzından duysun, ben zaten çoktan alıştım uykusuzluğa 2 aydır uyuyamıyorum zaten, son 6 günümüz kaldı ara ara sancılarım oluyor ama açılmam yok gibi umarım 41. ci haftaya uzamam, seninde 2 hafta kala olmuş galiba doğumun ikinizinde sağlığı iyi değilmi allah nazarlardan korusun minik kuşunu biliyorum sen şimdi koklamaya kıyamıyorsun ama topikteki tüm teyzoşları için bikereliğine kokla mina kızımızı bu arada doğum yapan annişlerimiz bebişlerin fotolarını ekleyinde biraz bebiş görelim
4-5 kişi kadar oldukmayıs annelerine ayrı bi başlık açalım 3 mayıs anneleri diye Rabbim hepimizin yavrusunu bizlere bağışlasın inşallah
ben de az önce aklımdan seni geçirdim, yarın ya seninki. acaba neler yapıyor, neler hissediyor diye (sanki benim çok varmış gibi)
aslında dediğin gibi buradaki herkesten helallik almak lazım... ben sizleri görmeden hepinize alıştım... benden yana helal olsun hepinize eğer varsa tabi hakkım
ayyy 3 mayıs anneleride doğurunca pek kimsecik kalmaz artık topikte bizde sizin doğum yapıp geri dönmenizi bekleriz artıkkk.
6 guncugun kalmis canim seninde..sag salim alirsin insallh yavrunu kucagina
sağol canım benim amin allah ağzından duysun, ben zaten çoktan alıştım uykusuzluğa 2 aydır uyuyamıyorum zaten, son 6 günümüz kaldı ara ara sancılarım oluyor ama açılmam yok gibi umarım 41. ci haftaya uzamam, seninde 2 hafta kala olmuş galiba doğumun ikinizinde sağlığı iyi değilmi allah nazarlardan korusun minik kuşunu biliyorum sen şimdi koklamaya kıyamıyorsun ama topikteki tüm teyzoşları için bikereliğine kokla mina kızımızı bu arada doğum yapan annişlerimiz bebişlerin fotolarını ekleyinde biraz bebiş görelim
selam kızlar size bi sorum olacak deminden beri
küçük karnıma adet sancısı gibi ağrı gelip gidiyo sizce sancı olabilirmi
çook aşırı ağrı yok ama sancı yapıyo varmı tecrübeli arada kaldım doğum da yaklaştı
acaba doğum sancısımı değilmi anlam veremedim kızlar :26::26::26::26::26:
Canim dogum sancisi öyle csliyn dakikatut ne zamanda bi gejiyor.ben nisanla suyum gelince gitmistim
KIZLARRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR
Biz geldik doktordan şimdi hala tık yok kızımda yaaaaaaaaaaaaaaaaaa,boşuna heves etmişim doğuma alır filan diye,
kızım gayet iyi 3800 gr 52 cm olmuşuz,en azından 4 kg sınırını aşmadık hala normal doğum ihtimalimiz var,doktor haftaya yine kontrol günü verdi ve yine ağzından doğumla ilgili bişey çıkmadı,adam gayet rahat 40.haftamız bitecek haftaya çatı kontrollerine başlayacağız dedi sanki daha 41. 42.haftaya kadar yolumuz varmış gibi.o öyle konuştukça benim içime afakanlar bastı,niye acele ediyorsun dedi bana,bu son haftalar bebek için anne karnında olması çok faydalı dedi.Bol bol yürü dedi,önceden sabah akşam yarım saat sınır koymuştu şimdi o yasağı kaldırıyorum yürüyebildiğin kadar zorlamadan yürüyüş yap dedi gönderdi.Suyun gelirse kanaman olursa hemen geliyosun diye de ekledi.Anlayacağınız yine evdeyiz kızımla,ben de karar verdim artık acele etmeyeceğim kimseyi de takmayacağım allahım hayırlısını versin artık,yoksa psikolojim bozulacak artı bir de rabbimin bildiği bişey vardır hayırlısı böyle demekki niye acele ediyorsak hep millet yüzünden.Doktordan gelirken rahmetli anacığımın arada uğradığı yaşlı bi teyze vardı ona uğradım,pek sevindi onun hayır duasını aldım,aynı annene benzemişsin dedi kadıncağız duygulandım biraz kızlar ,eve geldim.Belki de kızım anneannesinin doğum gününde doğacak,onu bekliyordur he ne dersiniz kızlar, 6 mayıs anneciğimin doğum günü,allahım hayırlıısını sen bilirsin ama inşallah 6 mayısa denk gelir.
slm millet nasılınız bakalım
Işte benim mina tuana 'm teydleri nazar duasi okuyun daha 5 günlük:nazarzEki Görüntüle 403884 Eki Görüntüle 403885 :
Işte benim mina tuana 'm teyzeleri nazar duasi okuyun daha 5 günlük:nazarzEki Görüntüle 403884 Eki Görüntüle 403885 :
5 dk.ya düşünce doktora git bi çilman varmi baksin canim yürü bol bolvalla canım yanlışım yoksa 10 15 dakkada bi geliyo
hiç böyle sancım olmamıştı
hani yalancı sancılar olur yaa bende oda hiç olmadığı için şaşkınım cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?