5 dk.ya düşünce doktora git bi çilman varmi baksin canim yürü bol bol
Işte benim mina tuana 'm teyzeleri nazar duasi okuyun daha 5 günlük:nazarzEki Görüntüle 403884 Eki Görüntüle 403885 :
Işte benim mina tuana 'm teyzeleri nazar duasi okuyun daha 5 günlük:nazarzEki Görüntüle 403884 Eki Görüntüle 403885 :
bişey sorucam bebğini yıkadınmı eve gelince artık doktorlar göbeği düşene kadar yıkatmıyorlar sende öylemi yaptın
Canim ben eve geldim yikadik ama üsütmemeye dikkat edin cok sicak olsun yikayacagnz yer çabucak ta giydirin.bide dün yikadik.bundan sonra her gün yikamayi düsünüyorum göbegide kuruyo bikab güne düser saniric
anladım canım ya burdaki doktorlar yıkAtmıyorlar anlamadım önceden yıkanıyordu bebekler göbek bağı mikrop kapmasın diye yıkamayın diyorlar
Vallahi ben öyle pis tutmaya icim razi olmadi yikadim mis gibi oldu kizim rahatladi da mişil mişil uyudu.hepimiz yikandik biseymi oldu bize.doktorlar da bg tuhaf kimi yikayin diyor kimi yikamayin.valla ben eski yöntemlere göre gidiyorum kundakta yaptim kizim üşümüyo üstünü acadan uyuyo
Canım hoş geldin,kaç kiloki canım bebeğinin kilosu,merak etme bizimkisi de öyleydi şimdilik iyi gidiyoruz,son haftalarda az alıyorlar.mrb kızlarr..geç oldu ama benide aranıza alırmısınız?inş bende mayıs annesi olucam..tontiş bi oğlum olucakbebeğim biraz iriymiş nisan sonu doğabilir dendi ama mayısa kaldı bdt 19 mayıs ama büyük ihtimal kilosundan dolayı sezaryen olucak normal doğumu çok istiyodum ama hayırlısı.yarın doktor kontrolüm var bakalım bebişim çok büyümüş mü:18:şimdiye kadar bütün sayfaları takip ettim hepinizden haberdarım yani riskli bi gebelik geçirdiğim için aranıza katılamadım bu günden sonra inş bi şey olmaz bebeğime..bebeğine erkenden kavuşanlar oldu hayırlı olsun Allah sağlıklı uzun ömürler versin ben ve benim gibi doğum yapmayı bekleyenlerinde kolay doğum yapmalarını diliyorum
Canım hazırlık sancısıdır ya da açılma,bana bayadır oluyor ama devamı gelmiyor korkma.Özellikle geceleri çok oluyor inleyerek uyanıyorum,doktoruma da söyledim bugün normal dedi ama doğum sancısıdır filan demedi.selam kızlar size bi sorum olacak deminden beri
küçük karnıma adet sancısı gibi ağrı gelip gidiyo sizce sancı olabilirmi
çook aşırı ağrı yok ama sancı yapıyo varmı tecrübeli arada kaldım doğum da yaklaştı
acaba doğum sancısımı değilmi anlam veremedim kızlar :26::26::26::26::26:
Valla canım alıştır kendini,ben de seninle aynen bekledim 38 haftadan sonra özellikle,ama doktor gayet normal konuşuyo 40.haftaya kadar yolu var diyor,millete hiç bakma canım,alıştır kendini normal olan 40.haftada doğurmakta biz işte doğuranları ve etraftakinleri duyunca biraz da çabuk gelmesini istediğimizden o şekilde inanmak istiyoruz.yaaa ben de aynı durumdayım toplum psikolojisi mi kendi psikolojim mi bilmiyorum ama ne bilim benimle aynı satlarda olanlar hep doğurdu burda bende tık yok şeytan diyor git sezeryanla aldır offf hayırlısı neyse o olsun ama belirsizlik çok kötü ben hep 38-39da gelir minnakım diyordum yanılmışımmm
Ayy canım valla okuyunca içimden sen de mi brütüs demeden geçemedimSlm mayıs annişleri...bugün 40.haftamız doldu ama benim kızdan halen haber yok.....dün doktordaydım hali keyfi yerindeymiş...normal doğum istediğim içinde bekliyoruz...çatı muayeneside yapıldı açıklık yoktu...perşembe tekrar gel dedi doktorum...ayyy ayyy kızım yerinden memnun bekletiyo bizi...
Maşallah canım yavruna,nazarlar değmesin,minnacık yerim ben onu yerimIşte benim mina tuana 'm teyzeleri nazar duasi okuyun daha 5 günlük:nazarzEki Görüntüle 403884 Eki Görüntüle 403885 :
aynen öyle hepimizi yıkamışlar pis pis yatarmı çocuk banada çok saçma geliyor en iyisini yapmışsın ohh mışıl mışıl uyur saol canım darısı başımıza sabırsızlıkla bekliyorumm
göz koyulmucak cinsten değilki hatun .. rabbim yolunu bahtını açık etsin inş...Hepinize tesekkür ederiz teyzeleri.denizdery sanirim oglun kizima göz koydu
Vallahi ben öyle pis tutmaya icim razi olmadi yikadim mis gibi oldu kizim rahatladi da mişil mişil uyudu.hepimiz yikandik biseymi oldu bize.doktorlar da bg tuhaf kimi yikayin diyor kimi yikamayin.valla ben eski yöntemlere göre gidiyorum kundakta yaptim kizim üşümüyo üstünü acadan uyuyo
günaydınnnn.. çakma mayıs annelerinde sonra sıra gelir harbi mayıs annelerineee:)) dökülün kızlarrrrrrrr:) herşey serbest artık[/QU:)))
:))))))))
Canım hoş geldin,kaç kiloki canım bebeğinin kilosu,merak etme bizimkisi de öyleydi şimdilik iyi gidiyoruz,son haftalarda az alıyorlar.
Canım hazırlık sancısıdır ya da açılma,bana bayadır oluyor ama devamı gelmiyor korkma.Özellikle geceleri çok oluyor inleyerek uyanıyorum,doktoruma da söyledim bugün normal dedi ama doğum sancısıdır filan demedi.
Valla canım alıştır kendini,ben de seninle aynen bekledim 38 haftadan sonra özellikle,ama doktor gayet normal konuşuyo 40.haftaya kadar yolu var diyor,millete hiç bakma canım,alıştır kendini normal olan 40.haftada doğurmakta biz işte doğuranları ve etraftakinleri duyunca biraz da çabuk gelmesini istediğimizden o şekilde inanmak istiyoruz.
Ayy canım valla okuyunca içimden sen de mi brütüs demeden geçemedimSenin 40 dolmuş biz de bekleyeceğiz heralde bu gidişle.
Maşallah canım yavruna,nazarlar değmesin,minnacık yerim ben onu yerim
göz koyulmucak cinsten değilki hatun .. rabbim yolunu bahtını açık etsin inş...
eski yöntemler dedinizde benim görümcem geçen yaz doğum yaptı has zeytin yağıyla yağlamış kızıını 40ı çıkana kadar çok besleyici oldu çabuk toparladı vucudu dedi ne dersiniz yapılırmı böle bişey...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?