2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

bişey sorucam bebğini yıkadınmı eve gelince artık doktorlar göbeği düşene kadar yıkatmıyorlar sende öylemi yaptın

bişey sorucam bebğini yıkadınmı eve gelince artık doktorlar göbeği düşene kadar yıkatmıyorlar sende öylemi yaptın

Canim ben eve geldim yikadik ama üsütmemeye dikkat edin cok sicak olsun yikayacagnz yer çabucak ta giydirin.bide dün yikadik.bundan sonra her gün yikamayi düsünüyorum göbegide kuruyo bikab güne düser saniric

Canim ben eve geldim yikadik ama üsütmemeye dikkat edin cok sicak olsun yikayacagnz yer çabucak ta giydirin.bide dün yikadik.bundan sonra her gün yikamayi düsünüyorum göbegide kuruyo bikab güne düser saniric

anladım canım ya burdaki doktorlar yıkAtmıyorlar anlamadım önceden yıkanıyordu bebekler göbek bağı mikrop kapmasın diye yıkamayın diyorlar

anladım canım ya burdaki doktorlar yıkAtmıyorlar anlamadım önceden yıkanıyordu bebekler göbek bağı mikrop kapmasın diye yıkamayın diyorlar

Vallahi ben öyle pis tutmaya icim razi olmadi yikadim mis gibi oldu kizim rahatladi da mişil mişil uyudu.hepimiz yikandik biseymi oldu bize.doktorlar da bg tuhaf kimi yikayin diyor kimi yikamayin.valla ben eski yöntemlere göre gidiyorum kundakta yaptim kizim üşümüyo üstünü acadan uyuyo

aynen öyle hepimizi yıkamışlar pis pis yatarmı çocuk banada çok saçma geliyor en iyisini yapmışsın ohh mışıl mışıl uyur saol canım darısı başımıza sabırsızlıkla bekliyorumm

Canım hoş geldin,kaç kiloki canım bebeğinin kilosu,merak etme bizimkisi de öyleydi şimdilik iyi gidiyoruz,son haftalarda az alıyorlar.

Canım hazırlık sancısıdır ya da açılma,bana bayadır oluyor ama devamı gelmiyor korkma.Özellikle geceleri çok oluyor inleyerek uyanıyorum,doktoruma da söyledim bugün normal dedi ama doğum sancısıdır filan demedi.

Valla canım alıştır kendini,ben de seninle aynen bekledim 38 haftadan sonra özellikle,ama doktor gayet normal konuşuyo 40.haftaya kadar yolu var diyor,millete hiç bakma canım,alıştır kendini normal olan 40.haftada doğurmakta biz işte doğuranları ve etraftakinleri duyunca biraz da çabuk gelmesini istediğimizden o şekilde inanmak istiyoruz.

Ayy canım valla okuyunca içimden sen de mi brütüs demeden geçemedimSenin 40 dolmuş biz de bekleyeceğiz heralde bu gidişle.

Işte benim mina tuana 'm teyzeleri nazar duasi okuyun daha 5 günlük :nazarzEki Görüntüle 403884 Eki Görüntüle 403885 :
Maşallah canım yavruna,nazarlar değmesin,minnacık yerim ben onu yerim

aynen öyle hepimizi yıkamışlar pis pis yatarmı çocuk banada çok saçma geliyor en iyisini yapmışsın ohh mışıl mışıl uyur saol canım darısı başımıza sabırsızlıkla bekliyorumm

Amin canim insallah kolayca dogurup kavusursunuz yavrulariniza

eski yöntemler dedinizde benim görümcem geçen yaz doğum yaptı has zeytin yağıyla yağlamış kızıını 40ı çıkana kadar çok besleyici oldu çabuk toparladı vucudu dedi ne dersiniz yapılırmı böle bişey...

galiba haklısın canım çünkü sancı durdu bakalım artık
ne zaman gelecek valla sabırsızlanıyorum

Kızlar herkese merhaba, ara ara okuyorum ama uzun zamandır yazmıyordum, facedeki gruptan da takip ediyorum.
Mayısa yeni girdik, çoğu kişi doğum yaptı. Herkesin gözüaydın. Allah analı babalı büyütsün inşallah. Günler geçtikçe heyecanda daha çok artıyor.
Bugün randevumuz vardı benim kızımda 2920 gr olmuş teyzeleri. herşey normal, normal doğum görülüyor şuan. 10 gün sonra nst ve çatı muayenesi olacak.
Hepimiz için hakkımızda hayırlıları olur inşallah. Herkes kendine ve bebişlerine iyi baksın... Görüşmek üzere...

göz koyulmucak cinsten değilki hatun .. rabbim yolunu bahtını açık etsin inş...
amin teyzesi

Böyle bisey duymustum canim hatta bebe yaglarida cok besliyo diyolar.e onlar bile besliyosa zeytinyagi dogal,saf ben yarari olacagina inaniyorum.iyiki htirlattin bi dahaki banyosundan sonra zeytinyagi sürerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…