2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Ay üzdüysem özür dileriz canım ya doğru diyosun hassasız zaten hepimiz.Canım doğum konusunda da sakın milletin erken gelir 38.haftada gelir laflarına kulak asmayın benim gibi,insan sonra beklentiye giriyor üzülüyor.Ben de tınlamıyorum artık biraz geç oldu bunu anlamak ama olsun zararın neresinden dönersen kardır.
Boş konuşup yorum yapanlara bunu gönderiyoruz kızımla
Sizene sizene biz kızımla gayet iyiyiz ne zaman canımız isterse o zaman geleceğiz

merhaba kizlar,
benim cumartesi gunu sabahtan beri ara ara gelen sancilarim vardi. 5 dakikada bir ama hafif sancilardi. aksama kadar bekledim yuruyus yaptim ev isi felan da yaptim. aksama dogru sncilarin siddeti artti. oglumu yatirdim saat 11 gibi hastaneye gittik. nst ye bagladilr sanci gorunuyor ama acilman 1 cm 3 gun sonra bile gelebilir bebek istersneiz burda uyuyun isterseniz evinize gidip uyuyun dedi. ben de madem dogum olmicak eve gidiyim rahat ederim dedim yarin yine gelirim dedim hemsire agrilar dayanilmaz olursa gelin bkaariz yine dedi sanki dogum olmayacak gibi konusuyordu kadin. ben hastaneden ciktigim gibi agrilarim siddeti daha da artti ama ne de olsa dgum olmicak diye biz eve geldik yattim her gelen sanciyla esimin kollarini morartiyordum resmen, ilk hamileligimde de acilma 1 cm idi ve erken hastaneye gittik diyesunni sanci vermislerdi sezeryaa girmistim. yine oyle olmasin diye esim de hastaneye goturmek icin erken diye dusundu ama bakti ben dayanamiyorum hastaneye gidelim diye yataktan kalktigim gibi alttan bayagi bir kanamam geldi saat 2.40 da esim evden cikarken hastaneyi aradi geliyoruz diye bebek 3.01 de dogdu. hastaneyle ev arasi zaten 20 dakikaydi ama esim hizli gittigi icin hastaneye yetistik 5 dakika gec ciksak arabada dogurucaktim. bebek 2,800 kilo dogdu 2. derece dikis yaptilar. sutum gayet iyi yarin hastaneden cikicam. hemsire de pijamamdaki kani gorene kadar ciddiye almadi once yavas davraniyordu. dogumun bu kadar hizli olduguna herkes cok sasirdi. aslinda beni eve geri yolladiklrinda arabada bayagi bir hurma yedim belki o hizlandirmistir. ama son 2 saat cektigim cok fena agrilardi. normal dogumun son anlari bebek cikarken cok dayanilmaz oluyormus oncesindeki sancilar o kadar korkulacak bisey degilmis

Mehmet Yunusum 38+5 de 29 mayista gece saat 3.01 de norml dogumla dunyaya geldi

Son düzenleme:

Allahım analı babalı büyütmeyi nasip etsin canım,ne güzel kavuşmussun oğluşuna tebrikler mutluluklar eşinle ,yavrularınla....

slm hamile bayanlar ve güzel anneler ben haziran annesiyim... merak ediyorum gününden önce doğum yapan çok kişi varmı? benim kasıklarımda regl olacakmışım gibi ince ince ağrılar oluyor sizdede oluyormu?

çok sağol bitanem dündendir bende dediğin gibi
sümüksü bi akıntı geliyo ama rengi yeşilmi sarı gibi birşey
ne olduğunu anlamadm hatta şaşırdım çook gelmiyo ama
lavaboya her gittiğimde fark ediyorum azar azar sümüksü gibi bi akıntı
acaba bu doğumumu belirtiyo cnm bu arada doğum zamanım 5 mayıs çook tırsıyorumm yaaa :18::18::18::18:

canım benm yaa allah anneli babalı büyütsün cnm
allah sizlere uzun ömürler versin cnm

Selam Guzel anneler...Bizde bugun ebeye gittik, elle muayene etti tabiki sadece. Iyi gozukuyor dedi masallah, kanala girmis dedi odadar. Yarinda hayirlisiyla annemi almaya gidecegiz havaalanina, sagsaglim gelir insallah.

Siyahlale, 41 kere masallah guzel kizimiza, Allah im nazarlardan korusun, anali babali buyutsun insallah.

Poseidon canim sanada hayirli olsun, Allah saglikla anali babali buyutsun.

masallah size yaa allah anali babali buyutsun oglusunu,sezeryandan sonra normal yaptin haa..

tebrik ediyorum seni peki fark cok mu her ikisinide yasadigin icin,hangisi daha kolay:44:

kızlar neler olmuş neler...mutfağımın tavanı kabarmıştı eşim onu yaptı bende yemek,süpür,cam silmesi için bez yıka,perde ütüle,ütü yap çamaşır bulaşık derken kaç saattir hiç oturmadan ayaktayım...ve benim cadı maşallah bir sn durmadı hatta bi ara dursun artık canım acıyor diye kaldım 2 büklüm gözümden yaşlar süzüldü...ben bu kuvvete inanamıyorum:)

kızlar ya birde doğurup durmayın psikolojim bozuldu beni bekleyin lütfen...

neyse canım senin kendini telkin etmen için sebebin var ne güzell....bakalım önce hangimiz doğurcakkkk

Kizlarhepinize ayri ayri tesekkürler.insallah rabbim sizhde bi avazda kurtarsin insallah.
MUTLUYUMMMMM canim bikac kisi daha söyledi yüze süt sürme isini bende emzirirken sürüyorum.

kızlar bizim kız bugün
aşağıdan vuruyo canım acıyoo varmı sizin yaramazlardan
böyle yapan demindendir vuruyo çok aşağıdan ama canım acıyo :26::26:

Canım geçmiş olsun,Allah yavrunla uzun,sağlıklı bir ömür geçirmeyi nasip etsin.

Herkese merhaba, cok kötü bi psikolojideyim ben. Dün gece karnimdaki sertlikle hastanwye gittim gece 12de.ultrason nst normal cikti alttan muayenede de acılma cikmadi ama cok canim acidi..doktorlarin tavirlari yaklasimlari kötüydü psikolojimi mahvettiler..agliyorum dünden beri,korkuyorum..gece hastane ve doktorlar kabus gibiydi..doktor bikkin bi tavirla suyum geldi deme sakin dedi..ugrasmak istemedi herhalde gece gece..suyumda gelmis olabilirdi..olursa nolcak peki bana nasil davranacak kimbilir..korkuyorum coook..bugünde biraz kanlı akintim oldu ama hastaneye gitmek istemiyorum.. Umarim bisey olmaz..allah yardimcimiz olsun

kızlar yaa canımı çook acıtıyoo çok aşağıdan vuruyo
ne yapim ben anlamadım ki sanki şimdi ordan çıkıp gelecek okadar
çook canımı acıtıyoki hiç böyle yapmamıştı maşallah hareketide iyi ama
aşağıdan vurması canımı çok acıtıyo kızlar :26::26::26:

olurmu cnm dikkat et kendine korkutma kendini allah büyüktür
gerçi sana diyorum ama senden bi farkım yok allah
hepimizi bi avazda kurtarır inşallah öyle sinir doktorlardanda
nefret ediyorum cnm gittiğin hastane niye devlet hastanesimi
yoksa özelmi ne biçim hastasına davranıyo böyle
bizler zaten korku içindeyiz bide öyle tavır yaptıklarnda insanın
psikolojisini tam bozuyolar pislikkklerrr

siyahlale25 canım zaten yazmıştım ama fotolardan sonra bi daha söyleyeyim. maşallah yavruna. Allah size bağışlasın...

Poseidon83 ben de bikaç gün önce sormuştum burada senden haber var mı diye, çok sevindim çünkü isteğin olan normal doğumla kavuştun yavruna... sezaryenden sonra normal olmaz diyenlere karşı seni örnek gösterebiliriz artık

Rabbim yavrunu sizlere bağışlasın. darısı bana ve gün sayan tüm annişlere olsun inşallah

Gözünaydın canım,Allah analı babalı ve sağlıklı büyütür inşallah.

canım tebrik ediyorum Allah analı babalı büyütsün özellikle de sezeryanın ardından normal doğum yapmışsın ayrıca tebrik ediyorum..

canım bu devlet hastanesi mi özel mi cidden çok sinirlendim!!!!

Kızlaaarr iyi akşamlar!Bugün hastanede geçirdim gibi günümü.4teki randevuya 5te ancak girdik.Bebişim 4 kg olmuş,normal zor olur dedi.Doplere yolladı orada da kilosu yine 4 çıktı.1 hafta sonra günüm doluyor ama beklemeye gerek yok dedi doktor.İstersen bekleyelim normal istiyorsan dedi.Ama zor olur dedi,biz de eşimle sezeryanı kabul ettik perşembe veya cuma alcak bebişimi ve oğluşuma kavuşcam inş.Beklesek yine kilo almaya devam etcek sonuçta,içim çok tuhaf oldu ya şimdi sevinsem mi üzülsem mi bilemedim.Hayırlısı böyleymiş demekki.Bir de bebişimin suyu artmış böyle bir durumla karşılaşan var mı?

arkadaşlar merhaba. sizin topiğinize ilk defa giriyorum. aslında bir haziran annesi olacaktım hamileliğimin 5. ayında kalp rahatsızlığım çıkana kadar o zaman doktorlar bebeğin erken alınacağını ne kadar taşıyabilirsem o kadar iyi olacağını sölediler. çok şükür şimdiye kadar bir sorun çıkmadı. 30 hafta yeter bizim için demişlerdi Rabbime hamdolsun 33 ü bulduk. tahminen 35 veya 36. haftada sezeryanla alınacak bebek ve ben de dolayısıyla bir mayıs annesi olcam. sizlerden de dua almak istedim. dualar müşterek ve hamilelerin duaları çok makbul. benim ve bebeğim için dua ederseniz çok sevinirim. sanırım burda doğum yapan arkadaşlar var. onlara da hayırlı olsun diyorum Allah kimseye bebeğinin, evladının acısını göstermesin. hepimiz kolayca ve hayırlıca kurtulalım inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…