epıdural mı olacaksın hayırlı doğumlar hemen duamı edıyorum senin için..kızlar çok heyecanlıyım bugün saat 10:00 da hastaneye yatışım yapılacak ve sezaryenim var....umarım ikimizde sağ salim kavuşuruz birbirimize pc mi götürücem yada telefondan mutlaka haber verdiricem....benim için dua edin.....
kızlar çok heyecanlıyım bugün saat 10:00 da hastaneye yatışım yapılacak ve sezaryenim var....umarım ikimizde sağ salim kavuşuruz birbirimize pc mi götürücem yada telefondan mutlaka haber verdiricem....benim için dua edin.....
Allah yardımcımız olsun genel anestesı mı spınal anestezi mı olacaksın ayy cok hyecanlı olurdum ben senın yerınde olsam mınnak kuzuna kavusacaksınnnnarkadaslar kocaman günaydın bende birazdan hastaneye gidicem 10.30gibi sezeryan olucam kendinize iyi bakın ve dogum yapacak herkezinde Allahım yardımcısı olsun
Allah yardımcımız olsun genel anestesı mı spınal anestezi mı olacaksın ayy cok hyecanlı olurdum ben senın yerınde olsam mınnak kuzuna kavusacaksınnnn
ıstanbuldasın galıba hangı hastanede olacaksın canım .genel anestezi canım heyecandan tuvaletten cıkamıyorum
olurmu cnm dikkat et kendine korkutma kendini allah büyüktür
gerçi sana diyorum ama senden bi farkım yok allah
hepimizi bi avazda kurtarır inşallah öyle sinir doktorlardanda
nefret ediyorumcnm gittiğin hastane niye devlet hastanesimi
yoksa özelmi ne biçim hastasına davranıyo böyle
bizler zaten korku içindeyiz bide öyle tavır yaptıklarnda insanın
psikolojisini tam bozuyolar pislikkklerrr
konuyu bılmıyorum ama sakın ol arkadasım sıkıntı yapma . bak yüzdün yüzdün sonuna geldın . bebegını de kendını de üzme bı tanem . bak az kalmıs bebısınle bulusmana . Allah c.c. kolay dogumlar nasıp etsın hepımızeeeeVücudumda kurdesen ciktı sıkıntıdan.cook zor bi durumdayim nOrmal dogum konusunda kendime olan güvenimi kaybettim onlarin yüzünden..üniversite hastanesine gidiyorum yarin kontrolum var kendi doktorum docent ona anlaticam yasadiklarimi ve eger bebegimin kilosu 3500 falan olmussa sezeryan istiycem cunku boyumuz 40 hafta cikiyo kilomuzda hizli artio..beni onlarin eline birakmasin diycem..bu kurdesen ilk kez geldi basima canim cook yaniyor..
konuyu bılmıyorum ama sakın ol arkadasım sıkıntı yapma . bak yüzdün yüzdün sonuna geldın . bebegını de kendını de üzme bı tanem . bak az kalmıs bebısınle bulusmana . Allah c.c. kolay dogumlar nasıp etsın hepımızeeee
kızlar çok heyecanlıyım bugün saat 10:00 da hastaneye yatışım yapılacak ve sezaryenim var....umarım ikimizde sağ salim kavuşuruz birbirimize pc mi götürücem yada telefondan mutlaka haber verdiricem....benim için dua edin.....
bebeğim saglk durumum el verırse bende normaal yapacagım . ama doktorum sezeryan ol bence dıyor . Ahh sen bana sor dr ları . ben bu zamana kadar 6 doktor degıstırdım .Cook tesekkür ederim gercekten cok rahat bi hamilelik yasadim ama su son 2 gündür neler yasiyorum.doktorlarin tavrı yûzünden normal dogumdan korktum kendime olan güvenimi kaybettim ya gece sancilanirsam korkusu doktorlarin tavırları..cok zor..aklıma geldikce korkuyorum..allah hepimizin yardimcisi olsun..vicdanli doktorlar versin
Canım bugün de sen yoktun çok yorma kendini,okuduğun gibi değişen bişey yok beklemedeyiz hala,hareketler bizim bebiştede aynı,karnımı delip çıkacak sanki çarşaf gibi bi oraya bi buraya itip duruyor,çokta kuvvetliler maşallah,kilolar iyi tabi güç kuvvet yerinde,bi çıksın babasıyla nasıl ısırcaz kıçını,sorcam ben ona bugünlerin acısını
arkadaslar kocaman günaydın bende birazdan hastaneye gidicem 10.30gibi sezeryan olucam kendinize iyi bakın ve dogum yapacak herkezinde Allahım yardımcısı olsun
Hayırlısı böyleymiş demekki hiç canını sıkma. şimdi o 2-3 gün geçmek bilmez heralde. Allah yardımcın olsun. sezeryan hakkında bilgi verdi mi doktorun epidural mi olcakmış genel mi?
selam yine ben :)yarın 12,5 ta alıcaklarmış bebişimiiii,ay çok heyecanlandım ya.
biyolog ben magvital kullanıyorum canım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?