2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

epıdural mı olacaksın hayırlı doğumlar hemen duamı edıyorum senin için..

arkadaslar kocaman günaydın bende birazdan hastaneye gidicem 10.30gibi sezeryan olucam kendinize iyi bakın ve dogum yapacak herkezinde Allahım yardımcısı olsun

arkadaslar kocaman günaydın bende birazdan hastaneye gidicem 10.30gibi sezeryan olucam kendinize iyi bakın ve dogum yapacak herkezinde Allahım yardımcısı olsun
Allah yardımcımız olsun genel anestesı mı spınal anestezi mı olacaksın ayy cok hyecanlı olurdum ben senın yerınde olsam mınnak kuzuna kavusacaksınnnn

Vücudumda kurdesen ciktı sıkıntıdan.cook zor bi durumdayim nOrmal dogum konusunda kendime olan güvenimi kaybettim onlarin yüzünden..üniversite hastanesine gidiyorum yarin kontrolum var kendi doktorum docent ona anlaticam yasadiklarimi ve eger bebegimin kilosu 3500 falan olmussa sezeryan istiycem cunku boyumuz 40 hafta cikiyo kilomuzda hizli artio..beni onlarin eline birakmasin diycem..bu kurdesen ilk kez geldi basima canim cook yaniyor..

konuyu bılmıyorum ama sakın ol arkadasım sıkıntı yapma . bak yüzdün yüzdün sonuna geldın . bebegını de kendını de üzme bı tanem . bak az kalmıs bebısınle bulusmana . Allah c.c. kolay dogumlar nasıp etsın hepımızeeee

COLOR="#FF0000"]canım bu devlet hastanesi mi özel mi cidden çok sinirlendim!!!![/COLOR][/QUOTE]

Üniversite hastanesi maalesef bunu yapan

günaydın annecikler doğum yapcak arkadaslara allh kolylık versin sağlıkla kucağına alırlar umarım hepsi dualarım onlarla bakalım bugun benim safak kaç oldu

Cook tesekkür ederim gercekten cok rahat bi hamilelik yasadim ama su son 2 gündür neler yasiyorum.doktorlarin tavrı yûzünden normal dogumdan korktum kendime olan güvenimi kaybettim ya gece sancilanirsam korkusu doktorlarin tavırları..cok zor..aklıma geldikce korkuyorum..allah hepimizin yardimcisi olsun..vicdanli doktorlar versin

Allah sagsaglım bebegine kavusmayı nasip etsin..melegine kavusuyorsun ne guzel..darısı bizlere olsun insallah..

bebeğim saglk durumum el verırse bende normaal yapacagım . ama doktorum sezeryan ol bence dıyor . Ahh sen bana sor dr ları . ben bu zamana kadar 6 doktor degıstırdım .
kımısı aldıgım fazla kılodan cocuk gıbı azarladı , kımısı bebegımin gobek kordonuna taktı .. kımısı kız dedı erkek cıktı ben senın yerınde olmak ısterdım zaman hıc gecmıyır sanki yakında doguracagımı dusundukce havalara ucardım .Allah korusun peygamber saklasın ... muah muah yerımm seniiii

günaydınnn kızlar iyi bakın beni bu saatte ayakta kocam bile görmemiştir
birisi bana kullandıgı magnezyumun adını verebilirmi dün sabahta acıyla bağırarak uyandım bu sabahta bu ne feci bir şey apartman sancısı geldi kızın demiştir kesin... benim aile hekimine gecen dedim bacağıma kramp girdi veremezmiş ilaç öyle dedi kızlar adam ya delirtti beni doğursam da kurtulsam şundan kendi dr.mada söylemeyi unuttum bana biriniz ilaç ismi verebilirmi alıp kullanayım uyumaya korkuyorum yine tekrarlıcak diye...

sorma tatlım eşimde diyorum ki kızına söyle ben de insanım benim de canım yanabilir...ama kendi de doğurcak aynısını yaşıcak görsün o:) bende ki acımsızlığa bakarmısın

hacı sen doğurmasaydın gülüyorduk ne güzel

şaka bir yana da inşallah kalbinizden geçtiği gibi rahat atlatırsınız oyy kuzularını koklarsınız....bana deseler ki 3-4 saat sonra kızın kucağında zıp zıp zıplardım sanırım:) ne mutlu size...biyolog da doğursun diye dua edin lütfennnn

Son düzenleme:
Hayırlısı böyleymiş demekki hiç canını sıkma. şimdi o 2-3 gün geçmek bilmez heralde. Allah yardımcın olsun. sezeryan hakkında bilgi verdi mi doktorun epidural mi olcakmış genel mi?

Perşembe veya cuma olmasına net karar verilmedi daha,ameliyathaneden haber bekliyorum.Şİmdi de gözüme uyku girmedi zaten 4te yatmıştım:SDoktorum sezeryan hakkında bişi demedi ama ben genel istiyorum.

selam yine ben :)yarın 12,5 ta alıcaklarmış bebişimiiii,ay çok heyecanlandım ya.

cnm hayırlısı olsn ıns bnmde yrn 1de sezeyan olcam bana dua ett bnde sana ettm

doguma gırecek arkdaslarım Allahım sızı bı avazada kurtarsın ınsallah bende yrn 1de gırıcemAllah yar ve yardımcımız olsunnn:18:

Kıslar günaydınnnnn,

Yeni doğumlar olacak inş. İnanın ben bile çok heyecanlıyım..Allah sağlıcakla kucaklarımıza almayı nasip etsin...

Son düzenleme:
günaydın kızlar.. sabah yürüyüşümüzü yaptık sonra uyuduk.. yeni uyandık kızımla.. doğumu olacakların hayırlı doğumları olsun inşallah. Allah sağlıkla bebişlerini kucaklarına almayı nasip etsin..

biyolog canım benimkide magvital, günde 1 tok karna suya karıştırıp içiyosun.. ama normal doğum düşünenler son zamanlar çok kullanmasın denmişti.. kasılmaları engelliyomuş sanırsam..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…