Kızlaaarr iyi akşamlar!Bugün hastanede geçirdim gibi günümü.4teki randevuya 5te ancak girdik.Bebişim 4 kg olmuş,normal zor olur dedi.Doplere yolladı orada da kilosu yine 4 çıktı.1 hafta sonra günüm doluyor ama beklemeye gerek yok dedi doktor.İstersen bekleyelim normal istiyorsan dedi.Ama zor olur dedi,biz de eşimle sezeryanı kabul ettik perşembe veya cuma alcak bebişimi ve oğluşuma kavuşcam inş.Beklesek yine kilo almaya devam etcek sonuçta,içim çok tuhaf oldu ya şimdi sevinsem mi üzülsem mi bilemedim.Hayırlısı böyleymiş demekki.Bir de bebişimin suyu artmış böyle bir durumla karşılaşan var mı?
Işte benim mina tuana 'm teyzeleri nazar duasi okuyun daha 5 günlük:nazarzEki Görüntüle 403884 Eki Görüntüle 403885 :
merhaba kizlar,
benim cumartesi gunu sabahtan beri ara ara gelen sancilarim vardi. 5 dakikada bir ama hafif sancilardi. aksama kadar bekledim yuruyus yaptim ev isi felan da yaptim. aksama dogru sncilarin siddeti artti. oglumu yatirdim saat 11 gibi hastaneye gittik. nst ye bagladilr sanci gorunuyor ama acilman 1 cm 3 gun sonra bile gelebilir bebek istersneiz burda uyuyun isterseniz evinize gidip uyuyun dedi. ben de madem dogum olmicak eve gidiyim rahat ederim dedim yarin yine gelirim dedim hemsire agrilar dayanilmaz olursa gelin bkaariz yine dedi sanki dogum olmayacak gibi konusuyordu kadin. ben hastaneden ciktigim gibi agrilarim siddeti daha da artti ama ne de olsa dgum olmicak diye biz eve geldik yattim her gelen sanciyla esimin kollarini morartiyordum resmen, ilk hamileligimde de acilma 1 cm idi ve erken hastaneye gittik diyesunni sanci vermislerdi sezeryaa girmistim. yine oyle olmasin diye esim de hastaneye goturmek icin erken diye dusundu ama bakti ben dayanamiyorum hastaneye gidelim diye yataktan kalktigim gibi alttan bayagi bir kanamam geldi saat 2.40 da esim evden cikarken hastaneyi aradi geliyoruz diye bebek 3.01 de dogdu. hastaneyle ev arasi zaten 20 dakikaydi ama esim hizli gittigi icin hastaneye yetistik 5 dakika gec ciksak arabada dogurucaktim. bebek 2,800 kilo dogdu 2. derece dikis yaptilar. sutum gayet iyi yarin hastaneden cikicam. hemsire de pijamamdaki kani gorene kadar ciddiye almadi once yavas davraniyordu. dogumun bu kadar hizli olduguna herkes cok sasirdi. aslinda beni eve geri yolladiklrinda arabada bayagi bir hurma yedim belki o hizlandirmistir. ama son 2 saat cektigim cok fena agrilardi. normal dogumun son anlari bebek cikarken cok dayanilmaz oluyormus oncesindeki sancilar o kadar korkulacak bisey degilmis
Mehmet Yunusum 38+5 de 29 mayista gece saat 3.01 de norml dogumla dunyaya geldi
yerim kizini masallah oyki oy eger yanilmiyorsam mayis annelerinin ilk fotosu senden geldi ins devamida gelir cunku bu kuzulara baktikca icimize nese doluyor valla harika moral bizler icinsagolasin canim usenmedin koydun meleginin resmini paylasimin cok degerli oldu
kızlar yavrum için dua edin hala çıkmadı yoğun bakımdan bir kere doğumda gördüm bir kez de 1dk yoğun bakımda. Kızımın ağzında burnunda hortumlar, gördüm daha kötü oldum. Dualarınızı eksik etmeyin canımın parçası yavrumdan ayrı kaldım, ellerim boş evimde.
Canim benim Allah yardimciniz olsun, insallah en kisa zamanda saglikla kavusursun yavruna....
Eyay cim sikma canini uzme kendini lutfen, zaman gececek ve alicaksun kucagina yavrunu. Simdi dua et sadece daha da iyi olsun diye...
Mobilden alinti zor oluyo arkadaslar, dogum yapan arkadaslari tebrik ediyorum, aramiza yeni katilanlar olmus "hosgeldiniz" diyorum, alinganlik yapmasinlar, bazen atlanabiliyo... Ve herkese iyi geceler diliyorum. Optuk sizi kizimla :) muahhhs
inşallah cnm o günü iple çekiyorum
kızlar yavrum için dua edin hala çıkmadı yoğun bakımdan bir kere doğumda gördüm bir kez de 1dk yoğun bakımda. Kızımın ağzında burnunda hortumlar, gördüm daha kötü oldum. Dualarınızı eksik etmeyin canımın parçası yavrumdan ayrı kaldım, ellerim boş evimde.
kızlar bizim kız bugün
aşağıdan vuruyo canım acıyoo varmı sizin yaramazlardan
böyle yapan demindendir vuruyo çok aşağıdan ama canım acıyo :26::26:
Canım boşver ya sen onları bu senin en doğal hakkın,gerekirse bağır çağır kim ilgilenmiyorsa,rahatsızlığın olduğunda sırf bu yüzden gitmemezlik yapma sakın allahım korusun bişey mişey olur kimsenin umrunda olmaz senin canın yanar.Herkese merhaba, cok kötü bi psikolojideyim ben. Dün gece karnimdaki sertlikle hastanwye gittim gece 12de.ultrason nst normal cikti alttan muayenede de acılma cikmadi ama cok canim acidi..doktorlarin tavirlari yaklasimlari kötüydü psikolojimi mahvettiler..agliyorum dünden beri,korkuyorum..gece hastane ve doktorlar kabus gibiydi..doktor bikkin bi tavirla suyum geldi deme sakin dedi..ugrasmak istemedi herhalde gece gece..suyumda gelmis olabilirdi..olursa nolcak peki bana nasil davranacak kimbilir..korkuyorum coook..bugünde biraz kanlı akintim oldu ama hastaneye gitmek istemiyorum.. Umarim bisey olmaz..allah yardimcimiz olsun
Hayırlısı olsun canım ya üzme kendini,seninle satlarımız aynı sanırım ,ben de bugün bu şekilde gittim kontrole,kilosu 4 ü geçerse sezeryana alınırım diye,biz 3800 olmuşuz,1 hafta daha bekleyeceğiz.Ama inan sezeryan deseydi de üzülmeyecektim,hayırlısı böyledir canım doğum heyecanının keyfini çıkarmaya bak,sonuçta senin elinde olan bişey değil canım.Belki beklesen haftaya da doğmayacak yine sezeryan diyecek,ben o durumdayım şu an,1 hafta daha bekleyeceğiz inşallah 1 haftaya kadar doğum olur yoksa bu kadar bekledikten sonra bizde sezeryana alınacağız,haftaya 4 ü geçeriz biz de çünkü.O yüzden takma canım hiç kafana hayırlısı böyleymiş de,sağlıklı doğsunlar yeterki.Kızlaaarr iyi akşamlar!Bugün hastanede geçirdim gibi günümü.4teki randevuya 5te ancak girdik.Bebişim 4 kg olmuş,normal zor olur dedi.Doplere yolladı orada da kilosu yine 4 çıktı.1 hafta sonra günüm doluyor ama beklemeye gerek yok dedi doktor.İstersen bekleyelim normal istiyorsan dedi.Ama zor olur dedi,biz de eşimle sezeryanı kabul ettik perşembe veya cuma alcak bebişimi ve oğluşuma kavuşcam inş.Beklesek yine kilo almaya devam etcek sonuçta,içim çok tuhaf oldu ya şimdi sevinsem mi üzülsem mi bilemedim.Hayırlısı böyleymiş demekki.Bir de bebişimin suyu artmış böyle bir durumla karşılaşan var mı?
Ay kıyamam canım sana,kimbilir ne kadar üzüldün,inşallah en kısa zamanda sağlığına kavuşur,allahım sağlık sıhhat versin en kısa zamanda kurtarsın hastanelerden kucağına almayı nasip etsin.kızlar yavrum için dua edin hala çıkmadı yoğun bakımdan bir kere doğumda gördüm bir kez de 1dk yoğun bakımda. Kızımın ağzında burnunda hortumlar, gördüm daha kötü oldum. Dualarınızı eksik etmeyin canımın parçası yavrumdan ayrı kaldım, ellerim boş evimde.
kızlar neler olmuş neler...mutfağımın tavanı kabarmıştı eşim onu yaptı bende yemek,süpür,cam silmesi için bez yıka,perde ütüle,ütü yap çamaşır bulaşık derken kaç saattir hiç oturmadan ayaktayım...ve benim cadı maşallah bir sn durmadı hatta bi ara dursun artık canım acıyor diye kaldım 2 büklüm gözümden yaşlar süzüldü...ben bu kuvvete inanamıyorum:)
kızlar ya birde doğurup durmayın psikolojim bozuldu beni bekleyin lütfen...
neyse canım senin kendini telkin etmen için sebebin var ne güzell....bakalım önce hangimiz doğurcakkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?