2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Hayırlısı böyleymiş demekki hiç canını sıkma. şimdi o 2-3 gün geçmek bilmez heralde. Allah yardımcın olsun. sezeryan hakkında bilgi verdi mi doktorun epidural mi olcakmış genel mi?

iyi geceler kızlar,doğum yapanların bebişleri tekrardan hayırlı olsun,darısı başımıza...bizim de bugün kontrolümüz vardı,2700gr olmuş oğlum 36. haftada...şimdiye kadar gelişimi hep önde gidiyordu,bdt de 20 mayıs falan diyordu,biz de kendimizi alıştırmıştık,iki üç haftaya gelir oğlumuz diye...halbuki bu haftalardan itibaren gelişimi yavaşlarmış bebeğin,bugünkü ölçümlerde gelişimi haftasıyla uyumlu çıktı,ilerde değil artık yani...dolayısıyla bdt 30 mayısa kadar sarktı...eşimle ben artık çok sabırsızlanıyoruz...beklemek çok zormuş,bi de hayal kırıklığı...bi de suyumuz azalmış,sınıra yaklaşmış...böyle durumlarda 39. haftada olabiliyormuş doğum genelde...nst de sancım çıkmadı...haftaya yine nst var...öbür haftada alttan muayene...normal doğumu sordum,sen istersen şartlarda uygun olursa bekleriz dedi....doktorum çok normal taraftarı değilmiş gibi geldi...benim kafa zaten karışık....neyse çok yazdım...nolcak bakalım...gittiğim hastanede evimize 90 km....her hafta gidip gelmek bayağı yorucu olcak galiba....son ayım yollarda geçecek..hayırlısı bakalım...yolda doğurmayayımda:) ....dualarınızda beni de unutmayın...Allah hepimizin yardımcısı olsun...byyy...

Işte benim mina tuana 'm teyzeleri nazar duasi okuyun daha 5 günlük :nazarzEki Görüntüle 403884 Eki Görüntüle 403885 :

OHH cok sukur kavusmusun yavruna masallah inan seni cok merak ettim ve sana helal olsun ilk dogumu sezeryan olupta ikinciyi normal dogum yapan ve hatta hizli bir sekilde dogumu olan bir tek seni bilicez galiba cook guzel ornek oldun bizlere,,,senin azmine ve inandigini yapmada kararliligina tekrardan helal olsun butun deneyimlerini, paylasimlarini bizden esirgemedim canim allah senden razi olsun allah kuzuna hayirli omurler versin sanada acil sifalar dilerim benim gurbetci kader arkadadim

yerim kizini masallah oyki oy eger yanilmiyorsam mayis annelerinin ilk fotosu senden geldi ins devamida gelir cunku bu kuzulara baktikca icimize nese doluyor valla harika moral bizler icin sagolasin canim usenmedin koydun meleginin resmini paylasimin cok degerli oldu

iyi akşamlar anneler.ben geçen hafta gittim dr a 36. haftanın içindeyiz .herşey yolunda ve 3800 gr olmuşuz.p.tesi tekrar gidip sezeryan günü alıcaz.aramızda doğum yapanlar var.allah hepsine hayırlı uzun ömürler versin inşaallah.darısı da bize olsun:)

kızlar yavrum için dua edin hala çıkmadı yoğun bakımdan bir kere doğumda gördüm bir kez de 1dk yoğun bakımda. Kızımın ağzında burnunda hortumlar, gördüm daha kötü oldum. Dualarınızı eksik etmeyin canımın parçası yavrumdan ayrı kaldım, ellerim boş evimde.

Rica ederim canim insallah hayirlisiyla sizinkileride bekliyoruz
eyay canim cok gecmis olsun rabbim biran önce yavruna kavustursun cok cok saglikli olur insallah
duman hosgldin canim aramiza

Canim benim Allah yardimciniz olsun, insallah en kisa zamanda saglikla kavusursun yavruna....

Eyay cim sikma canini uzme kendini lutfen, zaman gececek ve alicaksun kucagina yavrunu. Simdi dua et sadece daha da iyi olsun diye...

Mobilden alinti zor oluyo arkadaslar, dogum yapan arkadaslari tebrik ediyorum, aramiza yeni katilanlar olmus "hosgeldiniz" diyorum, alinganlik yapmasinlar, bazen atlanabiliyo... Ve herkese iyi geceler diliyorum. Optuk sizi kizimla :) muahhhs

inşallah cnm o günü iple çekiyorum

off canim kiyamam sanada kizinada allah tez vakitte sifa verir ins,derdin derdimiz inan dualarim ins kabul olur mevlam katinda da kizina sifa olur sen umidini sakin kaybetme yaradanin rahmeti buyuk bol bol dua edelim ins iyi olsun

kızlar bizim kız bugün
aşağıdan vuruyo canım acıyoo varmı sizin yaramazlardan
böyle yapan demindendir vuruyo çok aşağıdan ama canım acıyo :26::26:

bi hastaneye git istersen canim ..sanki bugun yarin yapacaksin gibime geliyor,hadi hayirlisi..

canim kizin icin dua ettim ..insallah rabbim sag salim kavusturur ,uzulme guclu ol ,allah yar e yardimcin olsun..

Canım boşver ya sen onları bu senin en doğal hakkın,gerekirse bağır çağır kim ilgilenmiyorsa,rahatsızlığın olduğunda sırf bu yüzden gitmemezlik yapma sakın allahım korusun bişey mişey olur kimsenin umrunda olmaz senin canın yanar.
Hayırlısı olsun canım ya üzme kendini,seninle satlarımız aynı sanırım ,ben de bugün bu şekilde gittim kontrole,kilosu 4 ü geçerse sezeryana alınırım diye,biz 3800 olmuşuz,1 hafta daha bekleyeceğiz.Ama inan sezeryan deseydi de üzülmeyecektim,hayırlısı böyledir canım doğum heyecanının keyfini çıkarmaya bak,sonuçta senin elinde olan bişey değil canım.Belki beklesen haftaya da doğmayacak yine sezeryan diyecek,ben o durumdayım şu an,1 hafta daha bekleyeceğiz inşallah 1 haftaya kadar doğum olur yoksa bu kadar bekledikten sonra bizde sezeryana alınacağız,haftaya 4 ü geçeriz biz de çünkü.O yüzden takma canım hiç kafana hayırlısı böyleymiş de,sağlıklı doğsunlar yeterki.

Ay kıyamam canım sana,kimbilir ne kadar üzüldün,inşallah en kısa zamanda sağlığına kavuşur,allahım sağlık sıhhat versin en kısa zamanda kurtarsın hastanelerden kucağına almayı nasip etsin.

Canım bugün de sen yoktun çok yorma kendini,okuduğun gibi değişen bişey yok beklemedeyiz hala,hareketler bizim bebiştede aynı,karnımı delip çıkacak sanki çarşaf gibi bi oraya bi buraya itip duruyor,çokta kuvvetliler maşallah,kilolar iyi tabi güç kuvvet yerinde,bi çıksın babasıyla nasıl ısırcaz kıçını,sorcam ben ona bugünlerin acısını

kızlar çok heyecanlıyım bugün saat 10:00 da hastaneye yatışım yapılacak ve sezaryenim var....umarım ikimizde sağ salim kavuşuruz birbirimize pc mi götürücem yada telefondan mutlaka haber verdiricem....benim için dua edin.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…