günaydınnn kızlar iyi bakın beni bu saatte ayakta kocam bile görmemiştir
birisi bana kullandıgı magnezyumun adını verebilirmi dün sabahta acıyla bağırarak uyandım bu sabahta bu ne feci bir şey apartman sancısı geldi kızın demiştir kesin... benim aile hekimine gecen dedim bacağıma kramp girdi veremezmiş ilaç öyle dedi kızlar adam ya delirtti beni doğursam da kurtulsam şundan kendi dr.mada söylemeyi unuttum bana biriniz ilaç ismi verebilirmi alıp kullanayım uyumaya korkuyorum yine tekrarlıcak diye...
Canım benim doktorum 37. haftada bıraktırdı magnesyumu,doktoruna danış,öyle kullan istersen.Kasılmaları azaltıyomuş hamileliğin sonlarına doğru.
günaydın kızlar.. sabah yürüyüşümüzü yaptık sonra uyuduk.. yeni uyandık kızımla.. doğumu olacakların hayırlı doğumları olsun inşallah. Allah sağlıkla bebişlerini kucaklarına almayı nasip etsin..
biyolog canım benimkide magvital, günde 1 tok karna suya karıştırıp içiyosun.. ama normal doğum düşünenler son zamanlar çok kullanmasın denmişti.. kasılmaları engelliyomuş sanırsam..
günaydınnn kızlar iyi bakın beni bu saatte ayakta kocam bile görmemiştir
birisi bana kullandıgı magnezyumun adını verebilirmi dün sabahta acıyla bağırarak uyandım bu sabahta bu ne feci bir şey apartman sancısı geldi kızın demiştir kesin... benim aile hekimine gecen dedim bacağıma kramp girdi veremezmiş ilaç öyle dedi kızlar adam ya delirtti beni doğursam da kurtulsam şundan kendi dr.mada söylemeyi unuttum bana biriniz ilaç ismi verebilirmi alıp kullanayım uyumaya korkuyorum yine tekrarlıcak diye...
Canım benim doktorum 37. haftada bıraktırdı magnesyumu,doktoruna danış,öyle kullan istersen.Kasılmaları azaltıyomuş hamileliğin sonlarına doğru.
cevaplarınız için teşekkür ederim kızlar... aile hekimine 2 hafta önce eşim gitti demek ondan vermedi ilacı...peki bunu başka çaresi var mı resmen bağırarak kalkıyorum 2 gündür
çok saol canım ya hemen aldırcam günde kaç tane,aç tok,nasıliçiyorsun onu da bi söylesen:)
rabbim herkesin doğumunu kolay eylesin bebişlerine sağlık sıhhat versin.benim bi sorum olcak oğlum çok az hareket ediyor kalp atışları normal ama sanki sürekli uyuyor sizlerdede böyle oluyormu?hamileliğin ilk zamanları gibi midemde bulanıyor.Stresliyim biraz ailesel problemler yüzünden ondan olabilirmi
Benim de 36.haftam ve aynı şeyleri yaşıyoruz...Mide bulanması böyle yemeklerden falan değil de ekşime mi desem yanma mı öyle garip bir şeyden midem kalkıyor
Bebiş desen cidden çok az hareket ediyor...Ama sabah öğlen akşam daha dikkatli takibe aldım
ya yeediklerim zevk vermiyor evet ya çok az hareket ediyor korkuoyrum takip ediyorum ama nasıl desem bi karnımın bi tarafına yaslanıyor bir bi tarafına hareket bu başka hareket yok önceden dizini ayağını falan hissederdim şimdi yok
ya yeediklerim zevk vermiyor evet ya çok az hareket ediyor korkuoyrum takip ediyorum ama nasıl desem bi karnımın bi tarafına yaslanıyor bir bi tarafına hareket bu başka hareket yok önceden dizini ayağını falan hissederdim şimdi yok
Benimki de öyle dönemiyor tabii yeri daraldığı için ama az önce de okudum netten normalmiş
Korkutmayalım kendimizi onlar akıllı bebişler bizi üzmezler
Canım son haftalarda yerleri daraldığı için daha az hareket edip daha fazla uyudukları söyleniyor genelde,gerçi bizimki daha fazla azdı bu ara özellikle akşamları ama kilosundan dolayı olduğunu düşünüyorum 3800 gramkilomuz ,hangi hareketi yapsa hissettiğimi düşünüyorum o yüzden,vuruşları filan da daha sert bu ara,ama dediğim gibi sen panik yapma bu aralar daha fazla uyuyorlarmış.
arkadaşlar merhaba. sizin topiğinize ilk defa giriyorum. aslında bir haziran annesi olacaktım hamileliğimin 5. ayında kalp rahatsızlığım çıkana kadaro zaman doktorlar bebeğin erken alınacağını ne kadar taşıyabilirsem o kadar iyi olacağını sölediler. çok şükür şimdiye kadar bir sorun çıkmadı. 30 hafta yeter bizim için demişlerdi Rabbime hamdolsun 33 ü bulduk. tahminen 35 veya 36. haftada sezeryanla alınacak bebek ve ben de dolayısıyla bir mayıs annesi olcam. sizlerden de dua almak istedim. dualar müşterek ve hamilelerin duaları çok makbul. benim ve bebeğim için dua ederseniz çok sevinirim. sanırım burda doğum yapan arkadaşlar var. onlara da hayırlı olsun diyorum Allah kimseye bebeğinin, evladının acısını göstermesin. hepimiz kolayca ve hayırlıca kurtulalım inş.
kızlar yavrum için dua edin hala çıkmadı yoğun bakımdan bir kere doğumda gördüm bir kez de 1dk yoğun bakımda. Kızımın ağzında burnunda hortumlar, gördüm daha kötü oldum. Dualarınızı eksik etmeyin canımın parçası yavrumdan ayrı kaldım, ellerim boş evimde.
kızlar çok heyecanlıyım bugün saat 10:00 da hastaneye yatışım yapılacak ve sezaryenim var....umarım ikimizde sağ salim kavuşuruz birbirimize pc mi götürücem yada telefondan mutlaka haber verdiricem....benim için dua edin.....
arkadaslar kocaman günaydın bende birazdan hastaneye gidicem 10.30gibi sezeryan olucam kendinize iyi bakın ve dogum yapacak herkezinde Allahım yardımcısı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?