2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Bu arada ben magnezyum ilacını 1 aydır kullanıyorum..3 gündür ishal olunca araştırdım magnezyum ilacı yaparmış yazıyordu birkaç yerde..Doğru mudur acaba??? Benim alttan bıcak saplanır gibi sancılarım çok oluyor ilacı kessem doğurmam sanırım değil mi?:44:

Son düzenleme:

gunaydin kizlar,

hamilelik maratonunda sonuna geldik..

benimde bugun yatisim yapilacak yarin sabahta insallah yavrumu kucagima alacagim sezeryanla..:18:

allah hepimizin yardimcisi olsun ..

bende duygular cok karisik,korku ,heyecan,duygusallik ne ararsaniz var,

hastaneye pc yi goturmeyi dusunuyorum ,haber vermeye calisirim ,

hepiminizi optum

günaydın anneler...birkaç gün içinde anne olacaklar...

bize gerçi günaydın değil ama...sevgili kızım gecemizi gündüz gündüzümüzü gece yaptı....ama olsun ben halimden çok memnunum...
çok çok çok güzel bir duygu annelik allahım herkese yaşatsın diye sürekli dua ediyorum....tabi duygusal anlar da çok yaşıyorum....
meleğimin yüzüne bakıyorum sürekli...
bu arada annem biraz önce altını aldı temizledi...tam bana verdi emzirmem için ki bidaha altına yaptı....:)))))

son iki gün heyacandan ağrılardan ölmek üzreyim artık takatim kalmadı heryerim ağrıyor ellerim ayaklarım ice şiştim bugünde babamızın doğum günü her 10 dakkada bir arayıp geliyormu diye soruyor hastaneye gideli nts ye falan baglan bişiyler yapalım diyor zorla doğurtcak beni çok istedi doğum gününde dogmasını ama kızının geliceği yok inatcı çıktı :)

selamün aleyküm millet:)
naparsınız annelerin hasları? inşallah herkes iyidir. yavruaklar da iyidir umarım. doğum yapanlar var sanırım, sizlere geçmiş olsun bebişlere de hoşgeldin diyelim. doğum yapacaklara da Allah güç kuvvet versin. Allah yardımcınız olsun. hemencecik doğum yaparsınız inşallah.
hafta sonu bebişimin kıyafetlerini yıkadım. bidi bidi hepsi, asana kadar canım çıktı. eve astım çamaşırlığa sığmadı evin ortasına iki ip yaptım(balkona asamadım çünkü yaz geldi ya inşaatlar baişladı toz toprak heryer) kalanları ipe astım. eşim gülüyor bu ne kız, bunlar benim elim kadar yok diyor şaşkın şaşkın. sanki oğlunu 2 metre falan doğacak mı sanıyor ne:) ama kıyafetleri asmam abartmıyorum belki de 1buçuk saatimi aldı. dün de ütüledim. Allah'ım oyuncak gibi hepsi. alınca farketmiyorda insan ütülerken farkediyorsun. küçük küçük çamaşırlar 2 saat ütü yaptım. bir ara atacaktım ütüyü de kıyafetleri de. neyse bitirdim bu sefer kim katlayıp yerleştirecek demeye başladım ama yılmadan pes etmeden katladım. fotoğraflarını da çektim birazdan ekleyeceğim:)

rabbim herkesin doğumunu kolay eylesin bebişlerine sağlık sıhhat versin.benim bi sorum olcak oğlum çok az hareket ediyor kalp atışları normal ama sanki sürekli uyuyor sizlerdede böyle oluyormu?hamileliğin ilk zamanları gibi midemde bulanıyor.Stresliyim biraz ailesel problemler yüzünden ondan olabilirmi

Benim de 36.haftam ve aynı şeyleri yaşıyoruz...Mide bulanması böyle yemeklerden falan değil de ekşime mi desem yanma mı öyle garip bir şeyden midem kalkıyor

Bebiş desen cidden çok az hareket ediyor...Ama sabah öğlen akşam daha dikkatli takibe aldım

Kızlarrrrrrrrr günaydınlarrrrrr herkese!!!!
Biz geldik kızımla,kalktık kahvaltı yaptık şimdi keyif yapıyoruz,meleğim uyuyor gerçi hala heralde,hareket etmiyor henüz.Uyanır biraz sonra tepik tepik yine.
Doğuma gidecekler varmış allahım hayırlısıyla kurtarmayı nasip etsin,sağlıkla kucağınıza alın kızlar bebişlerinizi bizleri de habersiz duasız bırakmayın.
Biz hala bekliyoruz kızımla.Darısı başımıza,valla normal doğum beni düşündürmüyor,belirsizlik doğumun ne zaman olacağının belli olmaması insanı daha çok strese sokuyor,sezeryan olsa gün belli olur bari yaw,böyle insan diken üstünde oturuyor sanki.Habire hafif bir ıslanmada suyum mu geldi acaba diye bakmaktan tuvaletten çıkamıyorum.

ya yeediklerim zevk vermiyor evet ya çok az hareket ediyor korkuoyrum takip ediyorum ama nasıl desem bi karnımın bi tarafına yaslanıyor bir bi tarafına hareket bu başka hareket yok önceden dizini ayağını falan hissederdim şimdi yok

Benimki de öyle dönemiyor tabii yeri daraldığı için ama az önce de okudum netten normalmiş

Korkutmayalım kendimizi onlar akıllı bebişler bizi üzmezler

Canım son haftalarda yerleri daraldığı için daha az hareket edip daha fazla uyudukları söyleniyor genelde,gerçi bizimki daha fazla azdı bu ara özellikle akşamları ama kilosundan dolayı olduğunu düşünüyorum 3800 gramkilomuz ,hangi hareketi yapsa hissettiğimi düşünüyorum o yüzden,vuruşları filan da daha sert bu ara,ama dediğim gibi sen panik yapma bu aralar daha fazla uyuyorlarmış.

Benimki de öyle dönemiyor tabii yeri daraldığı için ama az önce de okudum netten normalmiş

Korkutmayalım kendimizi onlar akıllı bebişler bizi üzmezler

Annelik böyle bişey olsa gerek en ufak şeyde korkuyoruz babası oğlum annesi gibi uykuyu çok seviyor ne var bunda diyor uykucu bizimki geçen nstye girdim ebe karnımı salladı salladı zorla uyandırsı paşayı :)))

Canım öncelikle aramıza hoşgeldin. Allah sağlıkla bebeğine kavuştursun inşallah dualarımız seninle

Canım benim içini ferah tut atlatacak emin ol. Allahım hepimizin yavrusunu bizlere bağışlasın. İnşallah en kısa sürede kavuşursun meleğine.

Sana hayırlı doğumlar diliyorum canım inşallah sağlıkla vuşursun bebeğine

arkadaslar kocaman günaydın bende birazdan hastaneye gidicem 10.30gibi sezeryan olucam kendinize iyi bakın ve dogum yapacak herkezinde Allahım yardımcısı olsun

Senin de Allah yardımcın olsun güzelim inşallah kolay bir doğum olur ve sağlıkla miniğine kavuşursun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…