2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Allah yardımcın olsun olsun güzelim sağlıkla kavuşursun inşallah miniğine haberlerini bekliyoruz. Heyecan sardı beni yaa

kızlar beni topiğinize kabul etmediniz galiba kimse cevap vermedi bana

hoşgeldin duman ne demişler geç olsun güç olmasın)

Allah kızının yanında olsun bir an önce sana kavuştursun canım..

arkadaslar kocaman günaydın bende birazdan hastaneye gidicem 10.30gibi sezeryan olucam kendinize iyi bakın ve dogum yapacak herkezinde Allahım yardımcısı olsun

canım bence şikayet et ve sakın saçmalayıp bunların tavırları yüzünden sezeryan olucam falan deme bak sen paşalara asistandır zaten onlar hiiiç takma ve uyar böyle davranamazlar

çok saol canım ya hemen aldırcam günde kaç tane,aç tok,nasıl içiyorsun onu da bi söylesen:)

biyolog magnezyum hapları son zaman içilmiyor kasımaları engelliyormuş zaten doğuramıyoruz iyice engellemee:))

çok hoş canım güle güle giysin oğluşun ama aynı kıyafetin birkaç bedenini birden mi aldın çok ilginç her şeyden 2şer 3er tane var maşallahh:))

al benden de o kadar:) sancılar devamlı var da şiddetli girdimi saat tutuyorumm

çok haklısın canım içmem magnezyum falan:) ama öyle erken kalktım ki kafam sallanıyor uyuyamıyorum da...işte ben de öyle bir hal içindeyimmmaynen bu ikona benziyorum

canım teşekkür ederim. Ben toptancıdan aldım. Mesela bir pakette 1 yaşına kadar 3 ay arayla yelek koymuşlar. O yüzden aynısından iki tane falan olan var. Zıbın takımı çok, onu da anamın gazına geldim. Bebek hergün kıyafet değiştirir al 5-6 tane dedi toptancı markalı malları daha ucuza verdiği için bende nasılsa ucuz alıyım dedim. Aldım:) puhahahaha eşim bizim oğlan 3 aydan sonra ne giyecek çıplak mı kalacak diyor:):):) iki takım penye yelek var hepsi boy boy, alt üst takımlar desen öyle, badileri desen yine aynı şekilde:)

Allah kurtarsın canım. Sağlıkla bebeğine kavuşursun inşallah

ya kızlar zaten mayıs ayına girmeden çoğu arkadaşımız doğum yaptı. Şimdi geçmişten başlayarak bir 10 sayfa baktım, herkes doğuma gidiyor, bugün yarın....
Mayıs geldi diye daha da biz hızlandınız:))) daha Mayısın 2 si. Mayısın 15 i gelmeden kimse kalmayacak herkes doğuracak, bu ne acelecilik yahu :)))
Bu hızla gidilirse haftaya da ben doğrurum herhalde. doktorum 38-40 arası bekliyoruz dedi. bakalım benim kız çok hareketli ama göğsümün altına vuruyorda vuruyor, bu gidişle o da fazla kalmayacak herhalde içerde

Herkese hayırlı doğumlar, kolay doğumlar diliyorum. Sağlıkla, sorunsuz, dertsiz kucaklarımıza alırız inşallah bebelerimizi....

kızlar 2012 mayıs anneleri doğum hikayeleri topiğinde doğum hikayemi paylaştım.okuyabilirsiniz..

sağol cnm inşallah, öyle zor ki Allah kimseye yaşatmasın.

arkadaslar kocaman günaydın bende birazdan hastaneye gidicem 10.30gibi sezeryan olucam kendinize iyi bakın ve dogum yapacak herkezinde Allahım yardımcısı olsun

Perşembe veya cuma olmasına net karar verilmedi daha,ameliyathaneden haber bekliyorum.Şİmdi de gözüme uyku girmedi zaten 4te yatmıştım:SDoktorum sezeryan hakkında bişi demedi ama ben genel istiyorum.

selam yine ben :)yarın 12,5 ta alıcaklarmış bebişimiiii,ay çok heyecanlandım ya.

Canım öncelikle aramıza hoşgeldin. Allah sağlıkla bebeğine kavuştursun inşallah dualarımız seninle

Ah canlar benim topik arkadaslarim mayisin sonuna gelmedik ama hamileligimizin sonuna geldik sonunda dimi artik... anne olma zamani huppiii sizlere tum ictenligimle dualarimi gonderiyorum Mevlam ins hepinizin yar ve yardimcisi olur( Amin) Bu arada benimde yarin erkenden dogumum olcak:18: bilseniz ne cok heyecan ve korku icinde oldugumu bazen resmen kopuyorum hayattan dalip gidiyorum epey stresli ama mukafati guzel olcak INS yasadigimiz butun sikintilara degecek kizlar hediyelerimiz cunku pahabicilmez
Bebeklerimiz sizlere sesleniyoruz bekleniyorsunuz ve bekliyoruz sabirsizlikla saglicakla gelin akilli bidiklarimiz

herkeze mehaba bizde bugün doktordan geldik.biraz şaşkınım ne hissetmem gerektiğini bilmiyorum.doktorum herşeyin normal ama bebeğin kilo alımı durmuş dedi ve benim oğluşum sadece 2500 kg. 3güne bi seni görücem dedi pozisyonuda makat .daha çok küçük değilmi eğer kilo almazsa bebeği alırmı bilmiyorum.şaşkınlıktan hiç bişey soramadım.halbuki çok güzel bi hamilelik geçiriyorum maşallah .bizde yarın başka bi doktora gitmeye karar verdik.birde sizlerden birşey isteyeceğim.doğum çantası için liste yapmıştım kaybettim.yapmış olduğunuz hazırlıkları yazarmısınız.birşey atlamak ve geçiştirmek istemiyorum.teşekkür ederim.

28 nisan cumartesi saat 21.30da dunyaya actı gozlerını benım yavrum tam 37.haftada işi bıraktıgımın ertesı gunu geldı bebegımm cumartesı gunu annemlerde mısafırler vardı bıseyler yedık kalktım ayagaaa ayaga kalkmamla suyum geldıııı panıkledım hıc beklemıodum sonraaa hemen hastaneye gıttıkkk cantaları herseyı alıp cok heyecanlıydımmm baktılar acılmam yokkkk nstye bagladılarr takıp ettılerr sureklı ama nstlerım gıttıkce kotulesıoduuuu hastaneye saat 3te gıttım gece dokuz bucukta benı sezeryana aldılar epıdural sezeryan ıle dogurdummm cok memnun kaldım agrı tabıkı ılk ıkı gun cok oldu ama sımdı azaldııı yatıp kalkmak zor oluoo onun dısındaa bebegımm 2970 gr 49cm dogduu ılk gun meme almadı mama da yemedııı kuveze aldılar yavrumu bı gece kuvezde yattı sonra yanıma geldı hala emme sorunumuz varr sutum ztn dunden berı cogaldııı tutmuo memeyııı bıraz mama bıraz sagıp sutumu verıorum oğluşum ısımsız kaldıı esımle bı ısme karar veremedıgımız ıcın hala kımlıgı cıkmadıııı... dunyanın en guzel duygusuuu sımdı uyuyoo karsımdaaa hemen asık oluoo ınsannn allahım sızlerede hayırlı dogumlar nasıp etsın...

Geçmiş olsun canım. İçini ferah tut ultrasonlar %100 sonuç vermiyor başka doktora gitmekle doğru karar vermişsiniz bence. İnşallah güzel haberlerle dönersin

canım hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün bebeğini. Çok sevindim senin adına ne güzel ya kavuştunuz yavrularınıza darısı da bizim başımıza artık. O mis kokulu bebeğini öp bizim için.

canım arkadaşım bebeğin hayırlı uğurlu olsun, sana eşine hayatınıza güzellikler mutluluklar getrisin,, Allah analı babalı uzun sağlıklı bi ömür versin inşallah...

oh masallah bebegine oglusun dogmus gozun aydin canim allah anali babali buyutsun ins seni tebrik ederim

Nur canim heyecanlimisin yarin icin, bizde yarin alicaz bebeklerimizi kucagimiza ins ben varya cok fena heyecanliyim icim icim kipir kipir

sevgiii:hem şaşırdım hem çok sevindim canım.maşallah sağlıkla çocuğunu kucağına aldın.tüm güzellikleriyle mucizeleriyle gelmiştir bebeğin.allah analı babalı büyütsün canım

Kizlar su nar suyu olayi kafami cok karistiriyor, dogar dogmaz bir cay kagisi verildiginde gaz olmuyormus bu konu hakkinda tecrube sahimi olan varmi ? ben simdi bir tane nar aldim yarin hastane cantamda goturcem ama halan endiselerim var ya bebege dokunursa diye ...diger formda dogum yapan anneler vermis cok memnun kalmislar asil olay her bebegin bunyesi farkli acep benim velete dokunurmu diye dusunmeden edemiyorum:18:

Kizlar su nar suyu olayi kafami cok karistiriyor, dogar dogmaz bir cay kagisi verildiginde gaz olmuyormus bu konu hakkinda tecrube sahimi olan varmi ? ben simdi bir tane nar aldim yarin hastane cantamda goturcem ama halan endiselerim var ya bebege dokunursa diye ...diger formda dogum yapan anneler vermis cok memnun kalmislar asil olay her bebegin bunyesi farkli acep benim velete dokunurmu diye dusunmeden edemiyorum:18:

canıııııııııımm çok sevindim ya hayırlı olsunnn çok şaşırdım ama çok şükür kurtuldunnn darısı bize artık:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…