gunaydin kizlar,
hamilelik maratonunda sonuna geldik..
benimde bugun yatisim yapilacak yarin sabahta insallah yavrumu kucagima alacagim sezeryanla..:18:
allah hepimizin yardimcisi olsun ..
bende duygular cok karisik,korku ,heyecan,duygusallik ne ararsaniz var,
hastaneye pc yi goturmeyi dusunuyorum ,haber vermeye calisirim ,
hepiminizi optum
kızlar beni topiğinize kabul etmediniz galibakimse cevap vermedi bana
kızlar yavrum için dua edin hala çıkmadı yoğun bakımdan bir kere doğumda gördüm bir kez de 1dk yoğun bakımda. Kızımın ağzında burnunda hortumlar, gördüm daha kötü oldum. Dualarınızı eksik etmeyin canımın parçası yavrumdan ayrı kaldım, ellerim boş evimde.
kızlar çok heyecanlıyım bugün saat 10:00 da hastaneye yatışım yapılacak ve sezaryenim var....umarım ikimizde sağ salim kavuşuruz birbirimize pc mi götürücem yada telefondan mutlaka haber verdiricem....benim için dua edin.....
gunaydin kizlar,
benimde bugun yatisim yapilacak yarin sabahta insallah yavrumu kucagima alacagim sezeryanla..:18:
hepiminizi optum
arkadaslar kocaman günaydın bende birazdan hastaneye gidicem 10.30gibi sezeryan olucam kendinize iyi bakın ve dogum yapacak herkezinde Allahım yardımcısı olsun
cnm hayırlısı olsn ıns bnmde yrn 1de sezeyan olcam bana dua ett bnde sana ettm
maşallah kızlar doğuran doğurana ne güzel yaaa böyle beklemek çok zor hadi Allah kolaylık versin.. bizi haberdar edinn
vCOLOR="#FF0000"]canım bu devlet hastanesi mi özel mi cidden çok sinirlendim!!!![/COLOR]
Üniversite hastanesi maalesef bunu yapan
çok saol canım ya hemen aldırcam günde kaç tane,aç tok,nasıliçiyorsun onu da bi söylesen:)
al benden de o kadar:) sancılar devamlı var da şiddetli girdimi saat tutuyorummKızlarrrrrrrrr günaydınlarrrrrr herkese!!!!
Biz geldik kızımla,kalktık kahvaltı yaptık şimdi keyif yapıyoruz,meleğim uyuyor gerçi hala heralde,hareket etmiyor henüz.Uyanır biraz sonra tepik tepik yine.
Doğuma gidecekler varmış allahım hayırlısıyla kurtarmayı nasip etsin,sağlıkla kucağınıza alın kızlar bebişlerinizi bizleri de habersiz duasız bırakmayın.
Biz hala bekliyoruz kızımla.Darısı başımıza,valla normal doğum beni düşündürmüyor,belirsizlik doğumun ne zaman olacağının belli olmaması insanı daha çok strese sokuyor,sezeryan olsa gün belli olur bari yaw,böyle insan diken üstünde oturuyor sanki.Habire hafif bir ıslanmada suyum mu geldi acaba diye bakmaktan tuvaletten çıkamıyorum.
hoşgeldin duman ne demişler geç olsun güç olmasın)
Allah kızının yanında olsun bir an önce sana kavuştursun canım..
canım bence şikayet et ve sakın saçmalayıp bunların tavırları yüzünden sezeryan olucam falan deme bak sen paşalara asistandır zaten onlar hiiiç takma ve uyar böyle davranamazlar
biyolog magnezyum hapları son zaman içilmiyor kasımaları engelliyormuş zaten doğuramıyoruz iyice engellemee:))
çok hoş canım güle güle giysin oğluşun ama aynı kıyafetin birkaç bedenini birden mi aldın çok ilginç her şeyden 2şer 3er tane var maşallahh:))
allah kızının yanında olsun bir an önce sana kavuştursun canım..
canım bence şikayet et ve sakın saçmalayıp bunların tavırları yüzünden sezeryan olucam falan deme bak sen paşalara asistandır zaten onlar hiiiç takma ve uyar böyle davranamazlar
biyolog magnezyum hapları son zaman içilmiyor kasımaları engelliyormuş zaten doğuramıyoruz iyice engellemee:))
çok hoş canım güle güle giysin oğluşun ama aynı kıyafetin birkaç bedenini birden mi aldın çok ilginç her şeyden 2şer 3er tane var maşallahh:))
cnm hayırlısı olsn ıns bnmde yrn 1de sezeyan olcam bana dua ett bnde sana ettm
doguma gırecek arkdaslarım Allahım sızı bı avazada kurtarsın ınsallah bende yrn 1de gırıcemAllah yar ve yardımcımız olsunnn:18:
sağol cnm inşallah, öyle zor ki Allah kimseye yaşatmasın.
Eyay cim sikma canini uzme kendini lutfen, zaman gececek ve alicaksun kucagina yavrunu. Simdi dua et sadece daha da iyi olsun diye...
Mobilden alinti zor oluyo arkadaslar, dogum yapan arkadaslari tebrik ediyorum, aramiza yeni katilanlar olmus "hosgeldiniz" diyorum, alinganlik yapmasinlar, bazen atlanabiliyo... Ve herkese iyi geceler diliyorum. Optuk sizi kizimla :) muahhhs
kızlar çok heyecanlıyım bugün saat 10:00 da hastaneye yatışım yapılacak ve sezaryenim var....umarım ikimizde sağ salim kavuşuruz birbirimize pc mi götürücem yada telefondan mutlaka haber verdiricem....benim için dua edin.....
arkadaslar kocaman günaydın bende birazdan hastaneye gidicem 10.30gibi sezeryan olucam kendinize iyi bakın ve dogum yapacak herkezinde Allahım yardımcısı olsun
Vücudumda kurdesen ciktı sıkıntıdan.cook zor bi durumdayim nOrmal dogum konusunda kendime olan güvenimi kaybettim onlarin yüzünden..üniversite hastanesine gidiyorum yarin kontrolum var kendi doktorum docent ona anlaticam yasadiklarimi ve eger bebegimin kilosu 3500 falan olmussa sezeryan istiycem cunku boyumuz 40 hafta cikiyo kilomuzda hizli artio..beni onlarin eline birakmasin diycem..bu kurdesen ilk kez geldi basima canim cook yaniyor..
Perşembe veya cuma olmasına net karar verilmedi daha,ameliyathaneden haber bekliyorum.Şİmdi de gözüme uyku girmedi zaten 4te yatmıştım:SDoktorum sezeryan hakkında bişi demedi ama ben genel istiyorum.
selam yine ben :)yarın 12,5 ta alıcaklarmış bebişimiiii,ay çok heyecanlandım ya.
gunaydin kizlar,
hepiminizi optum
Canım öncelikle aramıza hoşgeldin. Allah sağlıkla bebeğine kavuştursun inşallah dualarımız seninle
arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim. bundan sonra iki topikte birden takılcam. burda doğumlar son sürat maşallah. Allahım herkese hayırlı doğumlar nasip etsin. hepimiz sıkıntılı süreçler yaşadık iyi kötü. Anneliğin heyecanı, tedirginliği, korkusu şimdiden üzerimizde. Allah yavrularımızı hayırlıca, sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin ve bundan sonra hiçbirinin acısını göstermesin inşallah. şahsen hiçbirimiz birbirimizi tanımıyoruz ama dualar en güzel bağ olacak aramızda. hepimizin çok fazla duaya ihtiyacı var artık. birbirimizi unutmayalım sonuçta bizi bizden başka kimse daha iyi anlayamaz heralde. bugün de doğum yapacak arkadaşlar varmış Rabbim sağlıkla kolaycacık kurtarsın inş. herkese sevgiler...
gunaydin kizlar,
hepiminizi optum
arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim. bundan sonra iki topikte birden takılcam. burda doğumlar son sürat maşallah. Allahım herkese hayırlı doğumlar nasip etsin. hepimiz sıkıntılı süreçler yaşadık iyi kötü. Anneliğin heyecanı, tedirginliği, korkusu şimdiden üzerimizde. Allah yavrularımızı hayırlıca, sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin ve bundan sonra hiçbirinin acısını göstermesin inşallah. şahsen hiçbirimiz birbirimizi tanımıyoruz ama dualar en güzel bağ olacak aramızda. hepimizin çok fazla duaya ihtiyacı var artık. birbirimizi unutmayalım sonuçta bizi bizden başka kimse daha iyi anlayamaz heralde. bugün de doğum yapacak arkadaşlar varmış Rabbim sağlıkla kolaycacık kurtarsın inş. herkese sevgiler...
Topigimiz herkese acik gonullerimiz buyuk herkese yer var her zaman beklerimiz seni aramiza,,, canim sende apey bir yol almissin ins herseyin hayirlisi olur senin icinde
herkeze mehaba bizde bugün doktordan geldik.biraz şaşkınım ne hissetmem gerektiğini bilmiyorum.doktorum herşeyin normal ama bebeğin kilo alımı durmuş dedi ve benim oğluşum sadece 2500 kg. 3güne bi seni görücem dedi pozisyonuda makat .daha çok küçük değilmi eğer kilo almazsa bebeği alırmı bilmiyorum.şaşkınlıktan hiç bişey soramadım.halbuki çok güzel bi hamilelik geçiriyorum maşallah .bizde yarın başka bi doktora gitmeye karar verdik.birde sizlerden birşey isteyeceğim.doğum çantası için liste yapmıştım kaybettim.yapmış olduğunuz hazırlıkları yazarmısınız.birşey atlamak ve geçiştirmek istemiyorum.teşekkür ederim.
28 nisan cumartesi saat 21.30da dunyaya actı gozlerını benım yavrum tam 37.haftada işi bıraktıgımın ertesı gunu geldı bebegımm cumartesı gunu annemlerde mısafırler vardı bıseyler yedık kalktım ayagaaa ayaga kalkmamla suyum geldıııı panıkledım hıc beklemıodum sonraaa hemen hastaneye gıttıkkk cantaları herseyı alıp cok heyecanlıydımmm baktılar acılmam yokkkk nstye bagladılarr takıp ettılerr sureklı ama nstlerım gıttıkce kotulesıoduuuu hastaneye saat 3te gıttım gece dokuz bucukta benı sezeryana aldılar epıdural sezeryan ıle dogurdummm cok memnun kaldım agrı tabıkı ılk ıkı gun cok oldu ama sımdı azaldııı yatıp kalkmak zor oluoo onun dısındaa bebegımm 2970 gr 49cm dogduu ılk gun meme almadı mama da yemedııı kuveze aldılar yavrumu bı gece kuvezde yattı sonra yanıma geldı hala emme sorunumuz varr sutum ztn dunden berı cogaldııı tutmuo memeyııı bıraz mama bıraz sagıp sutumu verıorum oğluşum ısımsız kaldıı esımle bı ısme karar veremedıgımız ıcın hala kımlıgı cıkmadıııı... dunyanın en guzel duygusuuu sımdı uyuyoo karsımdaaa hemen asık oluoo ınsannn allahım sızlerede hayırlı dogumlar nasıp etsın...
son iki gün heyacandan ağrılardan ölmek üzreyimartık takatim kalmadı heryerim ağrıyor ellerim ayaklarım ice şiştim bugünde babamızın doğum günü her 10 dakkada bir arayıp geliyormu diye soruyor hastaneye gideli nts ye falan baglan bişiyler yapalım diyor zorla doğurtcak beni çok istedi doğum gününde dogmasını ama kızının geliceği yok inatcı çıktı :)[/QU
inşallah sağ salim kucağına alırsın bebeğini...bnm kızım babasının doğum tarihinde dünyaya geldi...:))...ama bizimkisi normal doğum değildi sezaryendi...
28 nisan cumartesi saat 21.30da dunyaya actı gozlerını benım yavrum tam 37.haftada işi bıraktıgımın ertesı gunu geldı bebegımm cumartesı gunu annemlerde mısafırler vardı bıseyler yedık kalktım ayagaaa ayaga kalkmamla suyum geldıııı panıkledım hıc beklemıodum sonraaa hemen hastaneye gıttıkkk cantaları herseyı alıp cok heyecanlıydımmm baktılar acılmam yokkkk nstye bagladılarr takıp ettılerr sureklı ama nstlerım gıttıkce kotulesıoduuuu hastaneye saat 3te gıttım gece dokuz bucukta benı sezeryana aldılar epıdural sezeryan ıle dogurdummm cok memnun kaldım agrı tabıkı ılk ıkı gun cok oldu ama sımdı azaldııı yatıp kalkmak zor oluoo onun dısındaa bebegımm 2970 gr 49cm dogduu ılk gun meme almadı mama da yemedııı kuveze aldılar yavrumu bı gece kuvezde yattı sonra yanıma geldı hala emme sorunumuz varr sutum ztn dunden berı cogaldııı tutmuo memeyııı bıraz mama bıraz sagıp sutumu verıorum oğluşum ısımsız kaldıı esımle bı ısme karar veremedıgımız ıcın hala kımlıgı cıkmadıııı... dunyanın en guzel duygusuuu sımdı uyuyoo karsımdaaa hemen asık oluoo ınsannn allahım sızlerede hayırlı dogumlar nasıp etsın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?