2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

iyi akşamlar kızlar epeydir giremedim nasılsınız cümleten.....37. hafta iznime ayrıldım hele şükür... evdeyim artık ama bi sürü işler var tabii yapılacak....sizler nasılsınız..

ayy hakikaten alyel nerde yaa bende onun aldığı yataktan alıcam diye bekliyordum bak iyiki hatırlattın:)

:):):)

valla canım henüz almadım ama ne alcağıma karar verdim...60-70-80 milyona yarı ortopedik yataklar buldum ama bana çok ta kaliteli gelmedi açıkçası...bu yataş ve işbir yatakları da acayip pahalı...en son idaş sweety baby yatak buldum orta fiyatta yazlık kışlık ve ortopedik...bundan alacam daha doğrusu sipariş verecem henüz fırsat olmadı...bi kaç gündür giremedim internete çünkü kararım değişmez inş...bu yatak 18 cm miş kalınlığı park yatağın hem üst hemde alt katında kullanacam...ne bileyim işte iyi mi kötü mü oldu bilmiyorum ama %80 bunu alıcam....

siz naptınız canım görüşmeyeli....nasıl gidiyor hamillik...

bugün epey iş yaptım her tarafım ağrıyor yaaavvvv ....

yaw nerdesin en son felek felek iyi yatak bulmaya calisiyordun yoksa bulamadan bebek mi geldi kac gundur yoksun kuzun ya

ayyy sorma arkadaşım yaaa....giremedim kaç gündür internete...izne ayrıldım evdeyim artık....yatağa da karar verdim artıkk iyimi kötümü bilemem ama idaş ın sweety baby diye bi yatağını alıcam yazlık kışlık ortopedik...fiyatı da orta halli... sizler nazılsınız görüşmeyeli umarım iyi didiyordur hami,lelik...

:) seni forumun bebek yatak pazarlama temsilcisi ilan ediyorum:) iyiyiz canım bizde özledik walla...çok yorma kendini yavaş yavaş yap yoksa benim gibi bütün işlerin biter öyle beklersin...
walla benim cadı da henüz bir hareket yok ben bir süre daha hamile hamile dolaşcam gibime geliyor...
bu arada çok yorma kendini...arada gel foruma gir,sohbet et,özletme kendini

Kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr çok canım sıkılıyor,içim kıpır kıpır doğuramadım gittim yaw,yerimde duramıyorum kızlar yaa,babamız da maça gitti,zaten bütün gün sıkılıyorum evde içime fenalıklar basıyor ya,napsam oyalanamıyorum.İşe mi gitsem diye düşünmüyor değilim.

Arkadaslar merhaba ben vücudumdaki kızariklik nedeniyle doktora basvurdum zona teshisi konuldu ve hastaneye yatirildim..antibiyotik serum ilac ve krem veriyorlar.5 gün hastanede yatacagim 5 gün icinde dogum yapmamam gerekiyormus bebegim sucicegi gecirebilirmis ona temas etmemem gerekiyormus..saatlerce agladim gözlerim sisti..nst celiliyor cok sükür kızım iyi..insallah 5 gün dogmaz kızım sonrada iyilesriz ve sagsaglim kavusuruz..lütfen sizlerde de olursa allah korusun hemen doktora gidin ihmal etmeyin..banada bolca dua edin nolur..

Canım çok geçmiş olsun,hayırlısıyla doğmaz canım bak benim gibi hala bekleyenler var,40 41 e kadar günü var bunun,stres yapma kendine canım.

mutluyum resmen senle kader arkadaşı olmuş gibi hissediyorumm...bazen öyle cümleler kuruyorsun ki ben mi yazdım acaba diyorumm

Çok geçmiş olsun canım. İnşallah en kısa sürede iyileşirsin ve vaktinde sağlıkla bebeğini kucağına alırsın

mutluyum resmen senle kader arkadaşı olmuş gibi hissediyorumm...bazen öyle cümleler kuruyorsun ki ben mi yazdım acaba diyorumm

Napıyım canım çok sıkıldım evde beklemekten,bütün gelen gidenim de yok,bazen kızıyorum kendime nankörlük mü yapıyorum diye,çünkü bin türlü sağlık sorunu var,allahıma şükür bi sıkıntımız yok sadece beklemek zor geliyor,bir de sağlık sorunumuz olsa napçaz,allahıma şükür diyorum yine ama insan bunalıo işte aslında sabırsızlanıyo kucağına bir an önce almak için.Sen ne durumdasın var mı ağrı sancı?

merhaba kızlar.. bugün canım acayip sıkkın, nstye girdim bebişim yarım saat hiç oynamadı, komik ama yanıma benimle aynı haftada birini getirdiler onunki habire oynuyo.. o geldi gitti bende tık yok.. sonra oynamaya başladı neyseki, 1 saate çıktım ordan.. sonra doktorun yanına gittim. güzel çok ağrın var dedi.. iki hafta öncede vardı nolmuş dicektim.. 3550 gr olmuş kızım.. kafasını tam indirmemiş, kanala fln girmemiş.. açıklık varmı diye baktı, yok, hiç açılman yok dedi.. biraz zor böle normal olması ama haftaya kadar bakalım nasıl olcak, olmadı biraz daha bekleriz, sezaryan da olabilir dedi.. böyle suni sancı bile versem açılmaz dedi.. moralim bozuldu.. bide muayenede eli baya kan oldu, halen kan geliyo.. bikaç gün sürebilirmiş.. çok şükür sağlıklı bebişim, bekliyoruz bakalım.. Allahım hepimizin yardımcısı olsun, hayırlısıyla tez zamanda bebişlerimizi kucağımıza alalım inşallah..

paşaya bak, işten çıkmanı bekliyomuşş.. Allah analı babalı büyütsün, hayırlı uzun ömürler versin oğluşuna..

onlar tam düz değil zaten, bildiğim kadarıyla anne karnındaki pozisyonda tutuyomuş bebişi..

valla ya işemi başlasak :)) iştekiler burda olsan yoğunluktan şimdiye doğurmuştun diyor
canım Allah şifa versin.. sıkma canını inşallah iyileşirsin bebişin de öyle gelir.. moralini yüksek tut, iyileşmeye bak sen

aynen öyle canım haklısın walla...şükürler olsun halimize. hareket,hurma,yürüyüş....cıkss banamısın demiyor ama şunu söyleyebilirim ki maşallah diyim kızım korkunç hareketli...hatta çıldırmış gibi... ne ağrım var ne sancım öyle oturuyoruz walla ikimizinde keyfi yerinde şimdilik...ben olsam bende çıkmam

kızlaaaaar uzun bir aradan sonra ben geldim 27 nisan cuma günü 12.45te oğlumuz mustafa seymeni kucağımıza aldıık!belden altımı uyuşturdular.sezaryenim rahattı ama sonrası biraz ağrılarım oldu.ama yavrumu kucağıma aldığımda dünylar benim oldu.pek girmiyorum nete işte bu da oğluuuum 3.100 49cm doğdu.ama bugün 5.gün kont.vardı 2950ye düşmüş sütüm gelio çok şükür ama az biraz ordan burdan oldu idare edin öptm şimdilik

Dogguran herkese hayirli olsun arkadaslar. Hepinizin yavrusunu allah bagislasin. Bir gozlemimi soylemeden ddemiycemm:::bebek kilolu oldugu icin sezeryana yonlendirilen arkadaslarin bebisleri zayif dogmuslar maalesef..bu doktorlar varya ultrason cihazinin fazla gosterdigini bile bild annelerikorkutuyolar maalesef... Opuyorum her annisi ve anne adayini..

iyi akşamlar kızlar epeydir giremedim nasılsınız cümleten.....37. hafta iznime ayrıldım hele şükür... evdeyim artık ama bi sürü işler var tabii yapılacak....sizler nasılsınız..

Hadi gozun aydin hayirli olsun tatilin...bende uzun sure goremeyince dedim herhalde dogurdu simdi bol bol yat uzan, yuvarlan, guzelce keyfini sur bebeginle su son vakitleriis bitmez guzelim kendini cok yorma
birde su yatak isini ne yaptin ya valla dert oldu banada :44:
Yarindan sonra bir kac gun yokum buralarda dogum var malum oglusuma kavusucam ins dualarinizi bekliyorum kizlar

sabah 8'de hastanede olmam gerekiyor sezaryen için. Rabbim beni ve tüm anne adaylarını hayırlısıyla yavrularına kavuştursun...

Bilmiyorumki canım ya,bu gidişle zor doğuracağız sen de dayanmışsın 39 a
Aynıyız var ya,bu hafta iyice coştu kızım,durduğu yerde durmuyor,bir tek nst de hareket etmiyor fazla şaşıyorum,doktordan tırsıyor bizimki heralde şimdiden
Eşimde bu bu kadar hareketle nasıl çıkmadan duruyor diyo bizimki
Oh maşallah canım paşana nazar değmesinÖmrü uzun olsun....

sabah 8'de hastanede olmam gerekiyor sezaryen için. Rabbim beni ve tüm anne adaylarını hayırlısıyla yavrularına kavuştursun...
Canım allahım hayırlı doğumlar nasip etsin,sağlıkla gelsin bebişin allah yardımcın olsun...

bugun catı muanem wardı canım yandı bıraz szde de boyle bısey oldu mu dogumhaneye aldılar orda baktılar korktum bıraz cesaretım bıraz kırılır gıbı oldu ama bakalım ıns normal dogum ıcın elımden gelenı yapcam gerısı Allah a kalmıs hepımızı mewlam tek awaz da kurtarsın inş.

arkadaşlar ezan okunuyor şuan.. İnşallah Allah ım hepimize kolay bi doğum nasip eder,, sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip eder.. amin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…