ayy hakikaten alyel nerde yaa bende onun aldığı yataktan alıcam diye bekliyordum bak iyiki hatırlattın:)
yaw nerdesin en son felek felek iyi yatak bulmaya calisiyordun yoksa bulamadan bebek mi geldi kac gundur yoksun kuzun ya
:):):)
valla canım henüz almadım ama ne alcağıma karar verdim...60-70-80 milyona yarı ortopedik yataklar buldum ama bana çok ta kaliteli gelmedi açıkçası...bu yataş ve işbir yatakları da acayip pahalı...en son idaş sweety baby yatak buldum orta fiyatta yazlık kışlık ve ortopedik...bundan alacam daha doğrusu sipariş verecem henüz fırsat olmadı...bi kaç gündür giremedim internete çünkü kararım değişmez inş...bu yatak 18 cm miş kalınlığı park yatağın hem üst hemde alt katında kullanacam...ne bileyim işte iyi mi kötü mü oldu bilmiyorum ama %80 bunu alıcam....
siz naptınız canım görüşmeyeli....nasıl gidiyor hamillik...
bugün epey iş yaptım her tarafım ağrıyor yaaavvvv ....
Arkadaslar merhaba ben vücudumdaki kızariklik nedeniyle doktora basvurdum zona teshisi konuldu ve hastaneye yatirildim..antibiyotik serum ilac ve krem veriyorlar.5 gün hastanede yatacagim 5 gün icinde dogum yapmamam gerekiyormus bebegim sucicegi gecirebilirmis ona temas etmemem gerekiyormus..saatlerce agladim gözlerim sisti..nst celiliyor cok sükür kızım iyi..insallah 5 gün dogmaz kızım sonrada iyilesriz ve sagsaglim kavusuruz..lütfen sizlerde de olursa allah korusun hemen doktora gidin ihmal etmeyin..banada bolca dua edin nolur..
Kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr çok canım sıkılıyor,içim kıpır kıpır doğuramadım gittim yaw,yerimde duramıyorum kızlar yaa,babamız da maça gitti,zaten bütün gün sıkılıyorum evde içime fenalıklar basıyor ya,napsam oyalanamıyorum.İşe mi gitsem diye düşünmüyor değilim.
Canım çok geçmiş olsun,hayırlısıyla doğmaz canım bak benim gibi hala bekleyenler var,40 41 e kadar günü var bunun,stres yapma kendine canım.
Arkadaslar merhaba ben vücudumdaki kızariklik nedeniyle doktora basvurdum zona teshisi konuldu ve hastaneye yatirildim..antibiyotik serum ilac ve krem veriyorlar.5 gün hastanede yatacagim 5 gün icinde dogum yapmamam gerekiyormus bebegim sucicegi gecirebilirmis ona temas etmemem gerekiyormus..saatlerce agladim gözlerim sisti..nst celiliyor cok sükür kızım iyi..insallah 5 gün dogmaz kızım sonrada iyilesriz ve sagsaglim kavusuruz..lütfen sizlerde de olursa allah korusun hemen doktora gidin ihmal etmeyin..banada bolca dua edin nolur..
mutluyum resmen senle kader arkadaşı olmuş gibi hissediyorumm...bazen öyle cümleler kuruyorsun ki ben mi yazdım acaba diyorumm
paşaya bak, işten çıkmanı bekliyomuşş.. Allah analı babalı büyütsün, hayırlı uzun ömürler versin oğluşuna..28 nisan cumartesi saat 21.30da dunyaya actı gozlerını benım yavrum tam 37.haftada işi bıraktıgımın ertesı gunu geldı bebegımm cumartesı gunu annemlerde mısafırler vardı bıseyler yedık kalktım ayagaaa ayaga kalkmamla suyum geldıııı panıkledım hıc beklemıodum sonraaa hemen hastaneye gıttıkkk cantaları herseyı alıp cok heyecanlıydımmm baktılar acılmam yokkkk nstye bagladılarr takıp ettılerr sureklı ama nstlerım gıttıkce kotulesıoduuuu hastaneye saat 3te gıttım gece dokuz bucukta benı sezeryana aldılar epıdural sezeryan ıle dogurdummm cok memnun kaldım agrı tabıkı ılk ıkı gun cok oldu ama sımdı azaldııı yatıp kalkmak zor oluoo onun dısındaa bebegımm 2970 gr 49cm dogduu ılk gun meme almadı mama da yemedııı kuveze aldılar yavrumu bı gece kuvezde yattı sonra yanıma geldı hala emme sorunumuz varr sutum ztn dunden berı cogaldııı tutmuo memeyııı bıraz mama bıraz sagıp sutumu verıorum oğluşum ısımsız kaldıı esımle bı ısme karar veremedıgımız ıcın hala kımlıgı cıkmadıııı... dunyanın en guzel duygusuuu sımdı uyuyoo karsımdaaa hemen asık oluoo ınsannn allahım sızlerede hayırlı dogumlar nasıp etsın...
kızlar ya aklıma bişey takıldı biz geçen anakucağı ve bebek arabası aldık
hastaneden çıkarken anakucağını kullancam Allah nasip ederse,ama bu bebiş için zararlı mı acaba
yani tam dümdüz değil ya o yüzden şimdi tedirgin oldum,kafam karıştı
sizler ne düşünüyorsunuz merak ettim
valla ya işemi başlasak :)) iştekiler burda olsan yoğunluktan şimdiye doğurmuştun diyorKızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr çok canım sıkılıyor,içim kıpır kıpır doğuramadım gittim yaw,yerimde duramıyorum kızlar yaa,babamız da maça gitti,zaten bütün gün sıkılıyorum evde içime fenalıklar basıyor ya,napsam oyalanamıyorum.İşe mi gitsem diye düşünmüyor değilim.
canım Allah şifa versin.. sıkma canını inşallah iyileşirsin bebişin de öyle gelir.. moralini yüksek tut, iyileşmeye bak senArkadaslar merhaba ben vücudumdaki kızariklik nedeniyle doktora basvurdum zona teshisi konuldu ve hastaneye yatirildim..antibiyotik serum ilac ve krem veriyorlar.5 gün hastanede yatacagim 5 gün icinde dogum yapmamam gerekiyormus bebegim sucicegi gecirebilirmis ona temas etmemem gerekiyormus..saatlerce agladim gözlerim sisti..nst celiliyor cok sükür kızım iyi..insallah 5 gün dogmaz kızım sonrada iyilesriz ve sagsaglim kavusuruz..lütfen sizlerde de olursa allah korusun hemen doktora gidin ihmal etmeyin..banada bolca dua edin nolur..
Napıyım canım çok sıkıldım evde beklemekten,bütün gelen gidenim de yok,bazen kızıyorum kendime nankörlük mü yapıyorum diye,çünkü bin türlü sağlık sorunu var,allahıma şükür bi sıkıntımız yok sadece beklemek zor geliyor,bir de sağlık sorunumuz olsa napçaz,allahıma şükür diyorum yine ama insan bunalıo işte aslında sabırsızlanıyo kucağına bir an önce almak için.Sen ne durumdasın var mı ağrı sancı?
iyi akşamlar kızlar epeydir giremedim nasılsınız cümleten.....37. hafta iznime ayrıldım hele şükür... evdeyim artık ama bi sürü işler var tabii yapılacak....sizler nasılsınız..
Bilmiyorumki canım ya,bu gidişle zor doğuracağız sen de dayanmışsın 39 amerhaba kızlar.. bugün canım acayip sıkkın, nstye girdim bebişim yarım saat hiç oynamadı, komik ama yanıma benimle aynı haftada birini getirdiler onunki habire oynuyo.. o geldi gitti bende tık yok.. sonra oynamaya başladı neyseki, 1 saate çıktım ordan.. sonra doktorun yanına gittim. güzel çok ağrın var dedi.. iki hafta öncede vardı nolmuş dicektim.. 3550 gr olmuş kızım.. kafasını tam indirmemiş, kanala fln girmemiş.. açıklık varmı diye baktı, yok, hiç açılman yok dedi.. biraz zor böle normal olması ama haftaya kadar bakalım nasıl olcak, olmadı biraz daha bekleriz, sezaryan da olabilir dedi.. böyle suni sancı bile versem açılmaz dedi.. moralim bozuldu.. bide muayenede eli baya kan oldu, halen kan geliyo.. bikaç gün sürebilirmiş.. çok şükür sağlıklı bebişim, bekliyoruz bakalım.. Allahım hepimizin yardımcısı olsun, hayırlısıyla tez zamanda bebişlerimizi kucağımıza alalım inşallah..
paşaya bak, işten çıkmanı bekliyomuşş.. Allah analı babalı büyütsün, hayırlı uzun ömürler versin oğluşuna..
onlar tam düz değil zaten, bildiğim kadarıyla anne karnındaki pozisyonda tutuyomuş bebişi..
valla ya işemi başlasak :)) iştekiler burda olsan yoğunluktan şimdiye doğurmuştun diyor
canım Allah şifa versin.. sıkma canını inşallah iyileşirsin bebişin de öyle gelir.. moralini yüksek tut, iyileşmeye bak sen
Aynıyız var ya,bu hafta iyice coştu kızım,durduğu yerde durmuyoraynen öyle canım haklısın walla...şükürler olsun halimize. hareket,hurma,yürüyüş....cıkss banamısın demiyor ama şunu söyleyebilirim ki maşallah diyim kızım korkunç hareketli...hatta çıldırmış gibi... ne ağrım var ne sancım öyle oturuyoruz walla ikimizinde keyfi yerinde şimdilik...ben olsam bende çıkmam
Oh maşallah canım paşana nazar değmesinkızlaaaaar uzun bir aradan sonra ben geldim 27 nisan cuma günü 12.45te oğlumuz mustafa seymeni kucağımıza aldıık!belden altımı uyuşturdular.sezaryenim rahattı ama sonrası biraz ağrılarım oldu.ama yavrumu kucağıma aldığımda dünylar benim oldu.pek girmiyorum nete işte bu da oğluuuum 3.100 49cm doğdu.ama bugün 5.gün kont.vardı 2950ye düşmüş sütüm gelio çok şükür ama az biraz ordan burdan oldu idare edin öptm şimdilikEki Görüntüle 405337 Eki Görüntüle 405338 Eki Görüntüle 405337 Eki Görüntüle 405338
Canım allahım hayırlı doğumlar nasip etsin,sağlıkla gelsin bebişin allah yardımcın olsun...sabah 8'de hastanede olmam gerekiyor sezaryen için. Rabbim beni ve tüm anne adaylarını hayırlısıyla yavrularına kavuştursun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?