2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Merhaba Kızlar nasılsınız?
Bugün doğumu olacak arkadaşların Allah yardımcısı olsun Umarım sağ salim bebeklerini kucaklarına alırlar. Belki bir kısmı almıştır bile. Allah'ım herkesin yavrusunu anne babalarına bağışlasın. MUTLUYUM ve BİYOLOG size katılıyorum beklemek çok zormuş. Ne olur ne olmaz diye de erkenden her işimi bitirdim. Doğum iznine de 32. haftayı doldurduğumda aldım. Çocuklar beni çok yoruyordu. Bari son iki ayımı dinlenerek geçireyim dedim. Şimdi zaman geçmek bilmiyor. hadi sizin yine az kaldı bakalım biz ne yapacaz.:18:

Canım çok tatlı maşallah Allah size bağışlasın ve uzun ömürler versin inşallah.

Herkese merhaba ve hayırlı doğumlar inşallah.Ben de 37-4 geldim hayırlısıyla.Doktorum bu hafta pazartesiye kadar izinli.Umarım bir terslik çıkmaz,çünkü aynı hastanede gelmişken başka bir doktora görünelim dedik adam hiç mi hiç ilgilenmedi yarım ağızla bilgi alabiliyorduk.Onun hastası değilim ya ondan!Ben de başka bir hastanedeki dr.ye gideyim dedim onda da kontenjan(!)dolmuş.Artık yarına erkenden sıra almamız gerekiyor.Sabahın 6sında bile gelip nüfus cüzdanlarını bıraknlar oluyormuş sıra için.
Doğum yapan bütün hanımlara hayırlı olsun diyorum.

pamuğum şimdi benim aldığım 32.haftada çalışabilir raporunun bir önemi yok değil mi? mesela haftaya perşembe gitsem 37+0 oluyorum, raporumu alsam bir sıkıntı olmaz değil mi? yok doktor haftaya gel dedi. benim aklımı hemşire karıştırdı 35 gün sayıyorsun falan deyince saydım 36. haftadayken almam lazımmış gibi oldu.

ben tam 37+0 da gittim çalışamaz raporunu aldım ve iş yerine verdim bir sıkıntı olmaz

arkadaşlar hepinize hayırlı dogumlar diliyorum ,umarım benimkide hemen geçer,ziraa bu kaburgalarımın batması ve agrısı beni mahvediyo sizin aranızda böyle olan varmı yokmu bunun bir çözümü ilacı bişeysi offf

malesef canım benimde şikayetim aynı ve yapacak hiçbirşey yok kaburgam batıyormuş gibi oluyor aslında rahim batıyor oraya doktor bana öyle dedi o acı beni gece uyandırıyor allah yardımcımız olsun bebişler için katlanıcaz

herkese merhaba salı günü cancım vardı hafif eşimle hastaneye acile gittik
muane ettiler ve 4 santim açıklığın var dediler ve doğuma aldılar bizi saat
3.45 gece kızım yağmur doğdu çook şükür ama çook ufak tefek 2.800 gram doğdu
dün taburcu olduk şimdi evdeym ama çok ağrım var bi ara uzun uzun yazarm
allah herkesi bi avazda kurtarsın benim çoook zor geçti
inşallah kimsenin benimki gibi olmaz hepinizi öpüyorum allaha emanet olun

baypipo seninle şafağımız aynı... neyin olacak senin ? benim kızım olacak inşALLAH

Sonuçta geldi ya :) önemli olan o :) Hayırlı uğurlu şuurlu olsun ... göz aydınlığınız olsunnn :) darısı bizim başımıza en yakın zamanda...

Canim gözünaydin cok sevindim.güe güle büyüt yağmur'unu.hic üzülme bengm kizim daha ufak 2.760 gr.dogdu ertesi gün 2.690 a düştü bol ol emzir sütün gelmesede emzir benim 2.gün sütüm geldi

kızlar gözünüz aydın güle güle büyütün yavrularınızı bnm içinde dualarınızı eksik etmeyin bir an önce kavuşayım yavruma.

Gözünaydın canım Allah analı babalı büyütsün bebeğini. Sağıkla doğmuş ya önemli olan o. Toparlar minnak kızın merak etme annesi.

bugün sabahtan beri içim daralıyor, sıkılıyorum dün gece de erkenden uyumuşum 9buçukta. eşimle hiç ilgilenemedim. ona mı canım sıkıldı ki acaba?

normal epidural mi oldun canım
yavruna kavuşmuşsun hadi gözün aydın
ömer hoca mı yaptı doğumunu
ay bak birden şaşırdım
allah analı babalı büyütsün yavrunu
ağrılarında geçer en kısa zamanda unutursun bile
ben daha beklemedeyim
suni verdilermi kendin mi doğurdun ayy ne merak

Allah analı babalı büyütsün inş... edancım en son kabızlık demiştin de zeytinyağı demiştim hangi ara gittin doğurdunda geldin canım:) bol bol kilo alsın kızın inş. kocaman toparlacık olsunn...

allah analı babalı büyütsün canım sağlıklı sıhhatli almışsın ya kucağına acıları inş. unutursun bebişin toparlanır merak etme sağlıklı olsun yeterkii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…