2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Acayip midem yanıyo devamlı su iciyorum elma yedim gecmek bilmedi cıldırmak üzereyim.

rennie pastil at ağzına varsa yoksa yarım çay kaşığı karbonat at ağzına üstüne bol su....aklıma bu saatte başka öneri gelmedi cnm
ikiside zararsız güvenle uygulayabilirsin....

kızlar bende nısan annesı oldum dogumum 10 mayıstı ama 28 nısan dogdu 3.245 kg hastenden dun cıktım normal dogum oldu moskovada dogurdum cok sukur bekledıgımden ıyı gectı hastaneye gıdene kadr 7 cm acılma var dedı 30 dakkada dogum olck dedıler gercektende oyle oldu evde sancılrımı cektım herkese tavsıyem evde ceksınler sancılarını neyse yıne yazarım maceramı cok ılgınctı yasadıklrm

günaydınnnnnnnnn:)

ben şimdi dr kızımı görmeye gidiyorum :)

Son düzenleme:
merhaba arkadaslar anca yazabildim dün saat 11 sularında oglumu sezeryanla dünyaya getirdim ve aslında buzamana kadar hiç bukadar mutlu olmadıgımı anladım anne olmak cok güzel melegim 3.120 50cm

Kıslar günaydın,
Maşallah maşallah yeni doğumlar olmuş. Allah hepsini sağlıkla sıhatla büyütsün..
Bizimkisi şuanda hıçkırıyor :) hareketleri biraz azaldı gibi...Bugün izine çıkıyorum çok şükür

Son düzenleme:
herkese kocaman günaydınlar.... bugün tekrar mesaiye başlamış bulunmaktayım
herkes patır patır yazmış doğurdum diye Allah bağışlasın ve darısı başımıza diyorum...
daha mayıs 4 olduk kimse kalmadı... bende ne güzel son günler forumda su gibi geçer diyordum...

kızlar bugün nst ve muayenem var bakalım açılma falan varmı gecen perşembe yumuşama vardı... bana dua edin bakalım
birde ne öğrendim dün eşimin işyerinden biri demişki bunun bilimsel olarak kanıtlandıgından bahsetmiş dünya cok güzel bir yer diye konusun bebekle demiş,oflayıp puflamayın,kötülükler konuşmayın yanında demiş yoksa gelmez demiş...
kız erken doğuranlar soruyorum şimdi size ne dediniz de fındıklarınız doğdu... yoksa benim cadı çok mu uyanık:)

Sen hala calisiyormusun cik izne bebek gelmeden yatip dinlen ben pztesi ciktim keske gecen hafta ciksaydim dedim dinlenmek cok iyi geliyor son haftalarda dinlenmek bebise cok faydaliymis simdiden iyi beklemeler ve guzel dogumlar diliyorum hepimize

Doguranlarida tebrik ediyorum Allah anali babali buyutsun
Darisi basimiza

1 mayıs salı saat 16.40 ta 2900 kg , 50 cm oğlum hamza dünyaya geldi. doğumum normal oldu biraz zor geçti ama unutuluyo kucağa alınca çok güzelmiş yaa... darısı hrkeslere

hoşbulduk canımm.bebeğim 37+4 te 4 kg olmuş bulunmakta+,-300 gr fark oluyomuş normalde ama benim doğumuma daha var normal doğum hayallerim suya düştü tamamen14 mayısa gün verdi doktorum o zamana kadar normal olursa olsun bekleyelim dedi..ama sizlerin ki gibi benimkininde keyfi yerinde ne sancı ne bişi gayet iyiyim:)hayırlısı olsun demek ten başka çaremiz yok önemli olan sağlıklı olmaları..bu arada doğum yapmasını en çok istediğim kişi haline geldiniz..dün gece yazdıklarınızı okurken biyolog ve senin için resmen dua ettiminş en kısa zamanda istediğiniz şekilde sağ sağlim kavuşursunuz yavrularınıza

yaa canım çok öpüyorum seni wallahiii:) inşallah herşey su gibi akar gider bizde mutlu mutlu alırız kızlarımızı kucağımıza...bakalım benimki bugün kaç kilo çıkcak aklım çıkıyor sez. tarihi vericek diye...ben bu sez.dan neden bu denli tırsıyorsam hala anlayamadım

Biz de kızımla keyif yapıyoruz evde. Eeeeeee yapacak bi iş kalmayınca öyle oluyor. Doğum yapan arkadaşlar olmuş yine Allah bebeğinize uzun ömürler versin hayırlı olsun.
Bizim doğumda iki-üç kişi kalıcaz herhalde forumda. Hayırlısı bakalım. Öpüyorum kızlar sizi ve minnakları

:))bende seni öpüyorum cnm..bende çok tırsıyorum sezaryenden genel mi olsun spinal mi olsun onada karar veremedim napıcam bilmiyoruminş herşey istediğin gibi olur güzel haberlerle gelirsin

Günaydın canım. Geç bile kalmışsın izne ayrılmaya. Evde yat bol bol dinlen. Son zamanlar bari rahat olalım. Ben iyiki erkenden ayrılmışım diyorum.

Valla o dogru.doguma gittigim gece kizimla bi saate yakin konustum.seni cok özledim,hadi gel,kavusmamiza az kaldi,seninle neler neler yapicaz... falan seyler söyledim kizimda sanki dinlermişcesine tekmeler atti bi saat olmadan suyugeldi.bem zaten son haftalarda hep cagirdim kizimi bilmiyorum ama sanki etkisi var.hatta khzim benide kendinide dogumda yorma kolaycana doğ,hersey güzel olcak falan dedim.sancilardan cok cektim ama kizim kolay dogdu cok şükür.
yani inanmakta cok önemli.ben kendimide kizimida inandirdim başardik çok şükür

:))bende seni öpüyorum cnm..bende çok tırsıyorum sezaryenden genel mi olsun spinal mi olsun onada karar veremedim napıcam bilmiyoruminş herşey istediğin gibi olur güzel haberlerle gelirsin

:) yine haftaya görüşürz diyormuş dr.um....eğer öyle derse walla oturcam odasına hüngür hüngür ağlıcam bu seferrr...

Son düzenleme:
:) yine haftaya görüşürz diyormuşum dr.um....eğer öyle derse walla oturcam odasına hüngür hüngür ağlıcam bu seferrr...

hadi bakalım inş haftaya kalmadan doğurusun :)sez. tarihi verince bende ağlamaya başladım:2:senin bebeğinde mi iri cnm?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…