- 4 Ağustos 2009
- 713
- 1
- 641
- 41
Acayip midem yanıyo devamlı su iciyorum elma yedim gecmek bilmedi cıldırmak üzereyim.
rennie pastil at ağzına varsa yoksa yarım çay kaşığı karbonat at ağzına üstüne bol su....aklıma bu saatte başka öneri gelmedi cnm
ikiside zararsız güvenle uygulayabilirsin....
Kıslar günaydın,
Maşallah maşallah yeni doğumlar olmuş. Allah hepsini sağlıkla sıhatla büyütsün..
Bizimkisi şuanda hıçkırıyor :) hareketleri biraz azaldı gibi...Bugün izine çıkıyorum çok şükür
hoşbulduk canımm.bebeğim 37+4 te 4 kg olmuş bulunmakta+,-300 gr fark oluyomuş normalde ama benim doğumuma daha var normal doğum hayallerim suya düştü tamamen 14 mayısa gün verdi doktorum o zamana kadar normal olursa olsun bekleyelim dedi..ama sizlerin ki gibi benimkininde keyfi yerinde ne sancı ne bişi gayet iyiyim:)hayırlısı olsun demek ten başka çaremiz yok önemli olan sağlıklı olmaları..bu arada doğum yapmasını en çok istediğim kişi haline geldiniz..dün gece yazdıklarınızı okurken biyolog ve senin için resmen dua ettim inş en kısa zamanda istediğiniz şekilde sağ sağlim kavuşursunuz yavrularınıza
yaa canım çok öpüyorum seni wallahiii:) inşallah herşey su gibi akar gider bizde mutlu mutlu alırız kızlarımızı kucağımıza...bakalım benimki bugün kaç kilo çıkcak aklım çıkıyor sez. tarihi vericek diye...ben bu sez.dan neden bu denli tırsıyorsam hala anlayamadım
Kıslar günaydın,
Maşallah maşallah yeni doğumlar olmuş. Allah hepsini sağlıkla sıhatla büyütsün..
Bizimkisi şuanda hıçkırıyor :) hareketleri biraz azaldı gibi...Bugün izine çıkıyorum çok şükür
herkese kocaman günaydınlar.... bugün tekrar mesaiye başlamış bulunmaktayım
herkes patır patır yazmış doğurdum diye Allah bağışlasın ve darısı başımıza diyorum...
daha mayıs 4 olduk kimse kalmadı... bende ne güzel son günler forumda su gibi geçer diyordum...
kızlar bugün nst ve muayenem var bakalım açılma falan varmı gecen perşembe yumuşama vardı... bana dua edin bakalım
birde ne öğrendim dün eşimin işyerinden biri demişki bunun bilimsel olarak kanıtlandıgından bahsetmiş dünya cok güzel bir yer diye konusun bebekle demiş,oflayıp puflamayın,kötülükler konuşmayın yanında demiş yoksa gelmez demiş...
kız erken doğuranlar soruyorum şimdi size ne dediniz de fındıklarınız doğdu... yoksa benim cadı çok mu uyanık:)
:))bende seni öpüyorum cnm..bende çok tırsıyorum sezaryenden genel mi olsun spinal mi olsun onada karar veremedim napıcam bilmiyoruminş herşey istediğin gibi olur güzel haberlerle gelirsin
:) yine haftaya görüşürz diyormuşum dr.um....eğer öyle derse walla oturcam odasına hüngür hüngür ağlıcam bu seferrr...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?