2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

benim kızım olacak inş. çarşamba günü sezeryan olacağım çok heyecanlıyım sen normalmi olacak

ne güzel ikimizinde kızı olacak. Henüz belli değil ama geçen cumartesi 2 cm açıklık vardı. pazartesi de 2cm di. Muhtemelen normal olur dedi dr. Ben de normal istiyorum çok. Senin ne güzel çarşamba en kötü ihtimalle kavuşacaksın ki önce kavuşma ihtimalinde var:) benim belirsiz... her dakka gelicek umuduyla beklemek çok zor sağlıkla kavuşuru inşALLAH hepimiz yavrularımıza...

ben normal doğumu çok istiyordum fakat hangi doktora gittiysem normal olmaz dedi bebek iri dedi keşke bende normal bekleseydim inş. eğer çarşamba gününe kadar suyum yada sancım gelmezse sezeryan olucam çarşamba günü dün doktor çarşamba alırız dedi 39. hafta oluyor o zaman gece heyecandan uyku tutmadı ben nasıl uyurum çarşambaya kadar

ben normal doğumu çok istiyordum fakat hangi doktora gittiysem normal olmaz dedi bebek iri dedi keşke bende normal bekleseydim inş. eğer çarşamba gününe kadar suyum yada sancım gelmezse sezeryan olucam çarşamba günü dün doktor çarşamba alırız dedi 39. hafta oluyor o zaman gece heyecandan uyku tutmadı ben nasıl uyurum çarşambaya kadar. inş. sağlıklı sıhhatlı bir şekilde alalımda

Ya yaa ne kadar zor dimi ... hakkımızda hayırlısı olsun... belki çarşambaya kadar gelir bile seninki :) bugün okudum arkadaşlardan birinin bebeği ölmüş anne karnında. Olsun bekleyelim de bebeğimize bir şey olmasın. O kadar hafta bekle şu iki hafta geçmesin .... peh pehh

gelmemesi daha iyi eğer sancılanırsam apar topar sezeryana alacaklar planlı gitmek var birde apar topar girmek var inş. zamanında sağlıklı sıhhatli gelsin allahım sen koru yarabbim yaa sağlıklı gelsinlerde bekliyoruz zaten ne yapalım

Evet bende her çamaşır bulaşık yıkadığımda bunlarıda yerleştirmiş olayım öyle gelsin diyorum :) kirli sepetimde kirli kalmasın. Makinemde bulaşık olmasın. Aman evim derli toplu olsun diye diye kaç gündür paso topluyorum :)))

:):):) aynen öylee

[ maşşşalah bır suru dogum olmuş

bende rabbım nasıp ederse ıkıncı olgumu yarın kucagıma alacagım

kızlar merhaba benim yine nstde hiç sancım çıkmadı zaten evde de hissetmiyorum artık pek sancı falan yani gelceğine dair umutlarımı erteledim 40.haftanın bitimini kessin bekler gibi geliyor oğlum tabii hayırlısı yeter ki sağlıklı olsun.. suç bende 32.haftada hastane çantam herşeyim hazırdı ve herkese nisan sonunda doğurcağımı söyledim şimdi de ceremesini çekiyorum:)) Rabbim hepimize sağlıklı hayırlı doğumlar nasip eylesin..

gelmiş geçmiş olsun canım

maşallah canım harika bir bebek Allah analı babalı büyütsün..

edannn şok oldum doğurmana yok nişan ne yok benim de akıntım var yok şu bu derken pırtlattın yani tebrik ederim canım Allah analı babalı büyütsün bizim yerimize de kokla kuzunu..

turuncuu görür müsün mesajımı bilmiyorum ama benim etrafımdaki nerseyse tüm bebekler doğunca kilo kaybetti şişkin bir şekilde doğuyorlar sonra da o şişkinlikleri iniyor ama hemen ardından da toparlanıyorlar bunu hemen sütüne bağlama diye söylüyorum her bebek doğduktan sonra bi miktar kilo kaybeder..

bebeğinizin kilo kaybetmesi sütünüzle alakalı değil bnm bebeğim doğduğundan beri yoğun bakımda serumla besleniyo öyle olduğu halde 150gr zayıflamış doktor vucudundaki şişliği fazla suyu attı bu bizim istediğimiz bişey dedi

cnm mutluyum ve ben de seninle aynı durumdayız... en kötüsü erken beklenti içine girmek mahvetti psikolojimizi...yarın benimde kontrolum ve alttan muayenem var muhtemelen bende senin gibi bir cvpla karşılaşacağım....daha sabah mutluyumla konustuk bizde artık sancı mancı hissetmiyoruz rahatız sadece bebeklerimiz cok hareketli dedik hakkımızda hayırlısı bakalım...yalnız hissetme kendini

canım nasılsın seninle satlarımız aynıydı....benim ki biraz aceleci çıktı...senin bekleyişlerin nasıl gidiyor....

canım nasılsın seninle satlarımız aynıydı....benim ki biraz aceleci çıktı...senin bekleyişlerin nasıl gidiyor....

gitmiyor tatlım walla ne yalan söyliyim....burama kadar geldi derler ya aynen o durumdayım...kafamı verecek oyalanacak hiçbirşey bulamıyorum:) maalesef öylece beklemede ve stresteyim....senin kuzucun neler yapıyor:)

herkese iyi akşamlar. ne çok doğum yapan olmuş kızlar. Allah herkesin evladını bağışlasın, hayırlı uğurlu olsun. Darısı sağlıcakla bizim başımıza inş.

ya bi de ne bilim 40 haftayı bitirince Allah korusun strese girip kakasını yapan çok bebek var Allah böyle şeylerle karşılaştırmasın yarabbimmm

oy oy paşaya bak sen...adı gibi pek asil görünüyor oğluşun...hadi geçmiş olsun...Rabbim ikinize de sağlık ve huzur versin...darısı bizlere olsun....

mutluyum ve biyolog forum ikinizin sohbeti halline gelmiş ben de gülümseyerek takip ediyorum sizi doğuran gidiyor tabi az kişi kaldık...ama siz ikiniz beni rahatlatıyorsunuz...çünkü ben 36 olur olmaz ya bu gece doğarsa diye manyamaya başlamıştımgeceleri afakalnlar basıyordu. şimdi o sendromdan kurtuldum çok şükür..tabi sizin de katkınız oldu bu durumda...benim de pek ağrım sızım yok ve oğluşum acayip hareketli...benim doğum şeklim belli değil...ilk kez nst ye cumartesi günü giricem,cati muayenem olmadı..bakalım neler olacak? hepimiz için hayırlısı olsun

ya bi de ne bilim 40 haftayı bitirince Allah korusun strese girip kakasını yapan çok bebek var Allah böyle şeylerle karşılaştırmasın yarabbimmm
aman Allah korusun...öyle şeyler getirme aklına....dur bakalım cnm daha yolumuz var bizim keyfimiz yerinde walla...

hahahahaha bizleri örnek alma canım sen pişman olursun:) şaka bir yana tam bir kader arkadaşlığı oldu bizimki....forumda değilde sanki özel mailimde yazıyormuş gibi hissediyorum resmen özellikle mutluyummm la konuşurken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…