benim kızım olacak inş. çarşamba günü sezeryan olacağım çok heyecanlıyım sen normalmi olacak
ne güzel ikimizinde kızı olacak. Henüz belli değil ama geçen cumartesi 2 cm açıklık vardı. pazartesi de 2cm di. Muhtemelen normal olur dedi dr. Ben de normal istiyorum çok. Senin ne güzel çarşamba en kötü ihtimalle kavuşacaksın ki önce kavuşma ihtimalinde var:) benim belirsiz...her dakka gelicek umuduyla beklemek çok zor sağlıkla kavuşuru inşALLAH hepimiz yavrularımıza...
ne güzel ikimizinde kızı olacak. Henüz belli değil ama geçen cumartesi 2 cm açıklık vardı. pazartesi de 2cm di. Muhtemelen normal olur dedi dr. Ben de normal istiyorum çok. Senin ne güzel çarşamba en kötü ihtimalle kavuşacaksın ki önce kavuşma ihtimalinde var:) benim belirsiz...her dakka gelicek umuduyla beklemek çok zor sağlıkla kavuşuru inşALLAH hepimiz yavrularımıza...
ben normal doğumu çok istiyordum fakat hangi doktora gittiysem normal olmaz dedi bebek iri dedi keşke bende normal bekleseydim inş. eğer çarşamba gününe kadar suyum yada sancım gelmezse sezeryan olucam çarşamba günü dün doktor çarşamba alırız dedi 39. hafta oluyor o zaman gece heyecandan uyku tutmadı ben nasıl uyurum çarşambaya kadar
Ya yaa ne kadar zor dimi ... hakkımızda hayırlısı olsun... belki çarşambaya kadar gelir bile seninki :) bugün okudum arkadaşlardan birinin bebeği ölmüş anne karnında. Olsun bekleyelim de bebeğimize bir şey olmasın. O kadar hafta bekle şu iki hafta geçmesin .... peh pehh
gelmemesi daha iyi eğer sancılanırsam apar topar sezeryana alacaklar planlı gitmek var birde apar topar girmek var inş. zamanında sağlıklı sıhhatli gelsin allahım sen koru yarabbim yaa sağlıklı gelsinlerde bekliyoruz zaten ne yapalım
Evet bende her çamaşır bulaşık yıkadığımda bunlarıda yerleştirmiş olayım öyle gelsin diyorum :) kirli sepetimde kirli kalmasın. Makinemde bulaşık olmasın. Aman evim derli toplu olsun diye diye kaç gündür paso topluyorum :)))
Arkadaslar merhaba ben vücudumdaki kızariklik nedeniyle doktora basvurdum zona teshisi konuldu ve hastaneye yatirildim..antibiyotik serum ilac ve krem veriyorlar.5 gün hastanede yatacagim 5 gün icinde dogum yapmamam gerekiyormus bebegim sucicegi gecirebilirmis ona temas etmemem gerekiyormus..saatlerce agladim gözlerim sisti..nst celiliyor cok sükür kızım iyi..insallah 5 gün dogmaz kızım sonrada iyilesriz ve sagsaglim kavusuruz..lütfen sizlerd
e de olursa allah korusun hemen doktora gidin ihmal etmeyin..banada bolca dua edin nolur..
kızlaaaaar uzun bir aradan sonra ben geldim 27 nisan cuma günü 12.45te oğlumuz mustafa seymeni kucağımıza aldıık!belden altımı uyuşturdular.sezaryenim rahattı ama sonrası biraz ağrılarım oldu.ama yavrumu kucağıma aldığımda dünylar benim oldu.pek girmiyorum nete işte bu da oğluuuum 3.100 49cm doğdu.ama bugün 5.gün kont.vardı 2950ye düşmüş sütüm gelio çok şükür ama az biraz ordan burdan oldu idare edin öptm şimdilikEki Görüntüle 405337 Eki Görüntüle 405338 Eki Görüntüle 405337 Eki Görüntüle 405338
herkese merhaba salı günü cancım vardı hafif eşimle hastaneye acile gittik
muane ettiler ve 4 santim açıklığın var dediler ve doğuma aldılar bizi saat
3.45 gece kızım yağmur doğdu çook şükür ama çook ufak tefek 2.800 gram doğdu
dün taburcu olduk şimdi evdeym ama çok ağrım var bi ara uzun uzun yazarm
allah herkesi bi avazda kurtarsın benim çoook zor geçti
inşallah kimsenin benimki gibi olmaz hepinizi öpüyorum allaha emanet olun
kızlar merhaba benim yine nstde hiç sancım çıkmadı zaten evde de hissetmiyorum artık pek sancı falan yani gelceğine dair umutlarımı erteledim 40.haftanın bitimini kessin bekler gibi geliyor oğlum tabii hayırlısı yeter ki sağlıklı olsun.. suç bende 32.haftada hastane çantam herşeyim hazırdı ve herkese nisan sonunda doğurcağımı söyledim şimdi de ceremesini çekiyorum:)) Rabbim hepimize sağlıklı hayırlı doğumlar nasip eylesin..
]
Allah analı babalı büyütsün inş... edancım en son kabızlık demiştin de zeytinyağı demiştim hangi ara gittin doğurdunda geldin canım:) bol bol kilo alsın kızın inş. kocaman toparlacık olsunn...
canım nasılsın seninle satlarımız aynıydı....benim ki biraz aceleci çıktı...senin bekleyişlerin nasıl gidiyor....
gitmiyor tatlım walla ne yalan söyliyim....burama kadar geldi derler ya aynen o durumdayım...kafamı verecek oyalanacak hiçbirşey bulamıyorum:) maalesef öylece beklemede ve stresteyim....senin kuzucun neler yapıyor:)[/QUOT
hayırlısı olsun canım....tam mesai yaşamana az kaldı...sabret... gelir senin de kuzucun inş... benim kuzucuk napsın,uyuyor,emiyor,altına yapıyor...erken doğduğu için uykusu fazla...uykusunda emmek istemediği için uyandırıyoruz hep...ama mükemmel bir duygu..8 günlük oldu bile...
gitmiyor tatlım walla ne yalan söyliyim....burama kadar geldi derler ya aynen o durumdayım...kafamı verecek oyalanacak hiçbirşey bulamıyorum:) maalesef öylece beklemede ve stresteyim....senin kuzucun neler yapıyor:)[/QUOT
hayırlısı olsun canım....tam mesai yaşamana az kaldı...sabret... gelir senin de kuzucun inş... benim kuzucuk napsın,uyuyor,emiyor,altına yapıyor...erken doğduğu için uykusu fazla...uykusunda emmek istemediği için uyandırıyoruz hep...ama mükemmel bir duygu..8 günlük oldu bile...
:)oyyy yaaaaa....neler yaşadığını tahmin bile edemem:) bana hala hayal gibi geliyor...bazen öyle yorgun oluyorum ki bir bebekle nasıl uğraşırım ben hep karnımda kalsa diyorum....sonra da beni bu hale getirene 2 şaplakta ben vurmak istiyorum...aslında karışık duygular yaşıyorum ne biliyim hüzünlü mutlu yorgun garibim:)
cnm mutluyum ve ben de seninle aynı durumdayız... en kötüsü erken beklenti içine girmek mahvetti psikolojimizi...yarın benimde kontrolum ve alttan muayenem var muhtemelen bende senin gibi bir cvpla karşılaşacağım....daha sabah mutluyumla konustuk bizde artık sancı mancı hissetmiyoruz rahatız sadece bebeklerimiz cok hareketli dedik hakkımızda hayırlısı bakalım...yalnız hissetme kendini
kızlaaaaar uzun bir aradan sonra ben geldim 27 nisan cuma günü 12.45te oğlumuz mustafa seymeni kucağımıza aldıık!belden altımı uyuşturdular.sezaryenim rahattı ama sonrası biraz ağrılarım oldu.ama yavrumu kucağıma aldığımda dünylar benim oldu.pek girmiyorum nete işte bu da oğluuuum 3.100 49cm doğdu.ama bugün 5.gün kont.vardı 2950ye düşmüş sütüm gelio çok şükür ama az biraz ordan burdan oldu idare edin öptm şimdilikEki Görüntüle 405337 Eki Görüntüle 405338 Eki Görüntüle 405337 Eki Görüntüle 405338
aman Allah korusun...öyle şeyler getirme aklına....dur bakalım cnm daha yolumuz var bizim keyfimiz yerinde walla...ya bi de ne bilim 40 haftayı bitirince Allah korusun strese girip kakasını yapan çok bebek var Allah böyle şeylerle karşılaştırmasın yarabbimmm
oy oy paşaya bak sen...adı gibi pek asil görünüyor oğluşun...hadi geçmiş olsun...Rabbim ikinize de sağlık ve huzur versin...darısı bizlere olsun....
mutluyum ve biyolog forum ikinizin sohbeti halline gelmiş ben de gülümseyerek takip ediyorum sizidoğuran gidiyor tabi az kişi kaldık...ama siz ikiniz beni rahatlatıyorsunuz...çünkü ben 36 olur olmaz ya bu gece doğarsa diye manyamaya başlamıştım geceleri afakalnlar basıyordu. şimdi o sendromdan kurtuldum çok şükür..tabi sizin de katkınız oldu bu durumda...benim de pek ağrım sızım yok ve oğluşum acayip hareketli...benim doğum şeklim belli değil...ilk kez nst ye cumartesi günü giricem,cati muayenem olmadı..bakalım neler olacak? hepimiz için hayırlısı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?