- 20 Kasım 2011
- 2.830
- 9.667
- 148
hadi bakalım inş haftaya kalmadan doğurusun :)sez. tarihi verince bende ağlamaya başladım:2:senin bebeğinde mi iri cnm?
Sen hala calisiyormusun cik izne bebek gelmeden yatip dinlen ben pztesi ciktim keske gecen hafta ciksaydim dedim dinlenmek cok iyi geliyorson haftalarda dinlenmek bebise cok faydaliymis simdiden iyi beklemeler ve guzel dogumlar diliyorum hepimize
Doguranlarida tebrik ediyorum Allah anali babali buyutsun
Darisi basimiza
1 mayıs salı saat 16.40 ta 2900 kg , 50 cm oğlum hamza dünyaya geldi. doğumum normal oldu biraz zor geçti ama unutuluyo kucağa alınca çok güzelmiş yaa... darısı hrkeslere
hoşbulduk canımm.bebeğim 37+4 te 4 kg olmuş bulunmakta+,-300 gr fark oluyomuş normalde ama benim doğumuma daha var normal doğum hayallerim suya düştü tamamen 14 mayısa gün verdi doktorum o zamana kadar normal olursa olsun bekleyelim dedi..ama sizlerin ki gibi benimkininde keyfi yerinde ne sancı ne bişi gayet iyiyim:)hayırlısı olsun demek ten başka çaremiz yok önemli olan sağlıklı olmaları..bu arada doğum yapmasını en çok istediğim kişi haline geldiniz..dün gece yazdıklarınızı okurken biyolog ve senin için resmen dua ettim inş en kısa zamanda istediğiniz şekilde sağ sağlim kavuşursunuz yavrularınıza
Canım kaç kiloki bebişin sezeryan diyor,benimki 3800 hala sezeryan kelimesinin lafı geçmiyor doktorla aramızda,kontrol günü verip verip gönderio valla.ben normal doğumu çok istiyordum fakat hangi doktora gittiysem normal olmaz dedi bebek iri dedi keşke bende normal bekleseydim inş. eğer çarşamba gününe kadar suyum yada sancım gelmezse sezeryan olucam çarşamba günü dün doktor çarşamba alırız dedi 39. hafta oluyor o zaman gece heyecandan uyku tutmadı ben nasıl uyurum çarşambaya kadar. inş. sağlıklı sıhhatlı bir şekilde alalımda
kızlar merhaba benim yine nstde hiç sancım çıkmadı zaten evde de hissetmiyorum artık pek sancı falan yani gelceğine dair umutlarımı erteledim 40.haftanın bitimini kessin bekler gibi geliyor oğlum tabii hayırlısı yeter ki sağlıklı olsun.. suç bende 32.haftada hastane çantam herşeyim hazırdı ve herkese nisan sonunda doğurcağımı söyledim şimdi de ceremesini çekiyorum:)) Rabbim hepimize sağlıklı hayırlı doğumlar nasip eylesin..
[/B]
Canım biz ne dersek diyelim geleceği yok bizim kızların,dün gece pek rahat uyuyamadım,wc ye kalkıp durdum içime afakanlar bastı dedim heralde gelecek kızım artık,baya aşağıda hissettim dün,bir de idrarımı kaçırıp durdum,ama tık yok hala canım,sabaha kalktık kızım hep hareketli her zamanki gibi,keyfi yerinde bi sağa bi sola ne sancı var ne bişey bende de,fıttırıcam yaw,iyi sen bugün doktora gidicekmişsin bakalım ne diyecek sana,beni yalnız bırakma sakın he sezeryana giripherkese kocaman günaydınlar.... bugün tekrar mesaiye başlamış bulunmaktayım
herkes patır patır yazmış doğurdum diye Allah bağışlasın ve darısı başımıza diyorum...
daha mayıs 4 olduk kimse kalmadı... bende ne güzel son günler forumda su gibi geçer diyordum...
kızlar bugün nst ve muayenem var bakalım açılma falan varmı gecen perşembe yumuşama vardı... bana dua edin bakalım
birde ne öğrendim dün eşimin işyerinden biri demişki bunun bilimsel olarak kanıtlandıgından bahsetmiş dünya cok güzel bir yer diye konusun bebekle demiş,oflayıp puflamayın,kötülükler konuşmayın yanında demiş yoksa gelmez demiş...
kız erken doğuranlar soruyorum şimdi size ne dediniz de fındıklarınız doğdu... yoksa benim cadı çok mu uyanık:)
Canım sonlara doğru pekte keyifli gelmiyor evde olmak bekleyince,dilerim siz bizim kadar beklemezsiniz.Sen hala calisiyormusun cik izne bebek gelmeden yatip dinlen ben pztesi ciktim keske gecen hafta ciksaydim dedim dinlenmek cok iyi geliyorson haftalarda dinlenmek bebise cok faydaliymis simdiden iyi beklemeler ve guzel dogumlar diliyorum hepimize
Doguranlarida tebrik ediyorum Allah anali babali buyutsun
Darisi basimiza
hoşbulduk canımm.bebeğim 37+4 te 4 kg olmuş bulunmakta+,-300 gr fark oluyomuş normalde ama benim doğumuma daha var normal doğum hayallerim suya düştü tamamen 14 mayısa gün verdi doktorum o zamana kadar normal olursa olsun bekleyelim dedi..ama sizlerin ki gibi benimkininde keyfi yerinde ne sancı ne bişi gayet iyiyim:)hayırlısı olsun demek ten başka çaremiz yok önemli olan sağlıklı olmaları..bu arada doğum yapmasını en çok istediğim kişi haline geldiniz..dün gece yazdıklarınızı okurken biyolog ve senin için resmen dua ettim inş en kısa zamanda istediğiniz şekilde sağ sağlim kavuşursunuz yavrularınıza
en azından ne zaman olacağı belli deyip teselli ol tatlım.....en son 3.5 du benimkinin kilosu geçen hafta yani....benim kötü kısmı kafası hep 2 hafta önde gidiyor ki dr.umuda endişelendiren durum bu bakalım belkide kızımın kafası büyük ondan yerleşmiyorrr kanalaaaa:)....ağlaman iyi olmuş bende de bir patlıcak volkan var ama gıkım çıkmıyor...geçen hafta kontrolde haftaya görüşürz dedi dr.um nasıl yani dedim haftaya geliceksin dedi...ciddimi demişim hahahaa...bi patlıcam ama saatler susmucam gibi duruyor:)
ciddi mi muhabbeti çok komikmiş:)))ne zaman olucağıda belli değil ki canım ya 14 üne kadar bekliycez işte..seninkinin kilosu normalde kafası problemmiş.büyük kafalı bebekler zeki olur diye duymuştum tabi ne kadar doğru bilmiyorum:)evt ağlamam iyi oldu şimdide halime gülüyorum.duygularımda bende kafayı yedik
bu arada kader arkadasım gelmiş mutluyummmm günaydın canım sancın falan varmı:) kader arkadaşıda kötü şeyler anımsatıyorrrr insana
Valla canım çok isterdim bende daha önce çıkmak ama bu kezde doğum sonrası çok az izinim kalıyorBizim burda benden 2 hafta önde olan kız geçen hft. çıktı 38. haftasını doldurduğunda 3 gün sonrada sezeryanla doğurdu ne güzel. benim normal olacağı için kısmetse bekleyeceğim..
Gözün aydın. Allah analı babalı büyütsün..
Canım maşallah bebişineinş. çok beklemeden hemen gelirde normal doğum yaparsın..Sezeryan sonrası çok zor oluyormuş..İnş. sende bende olmak zorunda kalmayız..Gerçi bebeğimizi riske atma gibi bir durum söz konusu olacaksa Allah göstermesin mecbur oluruz tabiki..
İMDATTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT DOĞURAN DOĞURANA
Günaydın kızlar,amma çok doğuran olmuş alt tarafı dün akşamdan beri girmedim forma
Doğuran arkadaşlzrımız hepinizin gözüaydın kavuştunuz yavrucuklarınıza,allah analı babalı sağlıklı büyütmeyi nasip etsin.
Canım kaç kiloki bebişin sezeryan diyor,benimki 3800 hala sezeryan kelimesinin lafı geçmiyor doktorla aramızda,kontrol günü verip verip gönderio valla.
Canım biz ne dersek diyelim geleceği yok bizim kızların,dün gece pek rahat uyuyamadım,wc ye kalkıp durdum içime afakanlar bastı dedim heralde gelecek kızım artık,baya aşağıda hissettim dün,bir de idrarımı kaçırıp durdum,ama tık yok hala canım,sabaha kalktık kızım hep hareketli her zamanki gibi,keyfi yerinde bi sağa bi sola ne sancı var ne bişey bende de,fıttırıcam yaw,iyi sen bugün doktora gidicekmişsin bakalım ne diyecek sana,beni yalnız bırakma sakın he sezeryana girip
Canım sonlara doğru pekte keyifli gelmiyor evde olmak bekleyince,dilerim siz bizim kadar beklemezsiniz.
Canım sağol duaların için,hep diyoruz yeterki sağlıklı olsunlar diye ama sabırsızlanıyor insan elde değil.
ahahaha ben sende sancılandın falan sandım...insanı merakta bırakıyorsun canım kızıyorum ama hahahahah...ya herkes doğursunda sen beni bekle lütfen bak buna dayanamam....beni habersiz bırakma bizim bütün aile seni bekliyorz hahahahahahaha
benim dr da pek sez. yanlısı değill....ilk sormuştum siz sez. tavsiye ediyormusunuz diye bana öyle bir aa hayırrrr asla deyişi vardıki sanırım 4.5 bile olsa çatır çatır doğurtacak gibi geliyor:) dün gece 2 de dışarda bişiler yedim geldim sabaha kadar bastı bana da bu kez gelcek dedim ama acı tursuyu cok kaçırmışım gece gece sonradan anladımmm
Ay canım güldürdün beni beni bekliyosunuz he ailecek
Yok canım ya ne sancısı taş gibiyim valla,dün kayınvalidemlerin orda kına gecesi vardı birinin, değişklik olsun diye oraya gittim,valla davullar çaldıkça bizimkisi de karnımda davul çaldı,bi çıksın yicem onun kıçını başını,nazlı meleğim benim.Naza çekiyorlar canım bunlar kendilerini.Düğünde de millet soruyor şimdi senin gece sancıların filan vardır,yok şuran ağrıyodur,buran ağrıyodur,gülerek dedim yok bişeyim valla,oh ne rahatsın diolar,dedim çıkıp oynayacağım şimdi belki oynarken gelir bizim kız
Senin kaçta canım randevun ,kendini iyi hazırla haftaya konrtol günü verip gönderir yine ben sana söyliyim sezeryan yanlısı değilse doktorun,aynı senin gibi geçen hafta ben de gülmüştüm kontrol günü verdiğinde,nasıl yani demiştim,bu hafta daha bi alışkın gittim ,yine gönderdi çünküBeni habersiz bırakma he
Benimde bugünkü programımda biraz iş yapıp kendimi yormak var,biraz dinlenip sonrada yürüyüşe çıkacağım yürüyelim bakalım canım bir de böyle deneyelim.Sana bi de şey sorcam canım,seninde ayakların ağrıyor mu,ya ben sabah kalkıyorum ayaklrımın altı çürük gibi üstüne basamıyorum,bi derdim o valla
Valla aynıyım canım ben de yemek,ev işi filan tam gaz devam,ben de senin gibi evi hergün topluyorum temiz olsun diye,en güldüğümde ne biliyomusun telin şarj aletini her seferinde hastane çantamdan çıkarıp şarja takıyorum sonra nolur nolmaz diye yine çantaya koyuyorum.Kendi kendime güleceğim geliyor.koptum evde tek başıma yarıldım....taş gibisin dimi bende öyle annem dün diyorki sen iyice ağırlaşmışsındır geleyim yemek falanda yapamazsın iyi gel dedim:) kalktım komple ne koltuk altı bıraktım ne baza altı sildim süpürdüm birde üstüne yemek yaptım uğraştırıcı ahahaha....akşam aradı annem dedim çok ağırlaştım anne şunları bunları yaptım... walla tatlım ayağımda acı yok...neden acımız sancımız yok yahuuu olcak işmiiii ahahahahah....
bende şimdi biraz kişisel bakım yaptım az sonra da saç baş halledeyim diyorum her hafta dr.a giderken ne olur ne olmaz diyorum hergün evi topluyorum ütü falan bırakmıyorum ki ben doğurursum benim tüm ailem ist.dan eşimin balıkesirden gelcek benim ev curcuna ay ne pis kız demesinler diye ama tık yok:)hani insanlar diyorya ay temizlik yaptım gece dogurdum yok yürüdüm akşamına suyum geldi walla ben onca yoruluyorum benimki enerjisinden bir tık bile kaybetmiyor maşallah daha da vuruyor:)
benim randevum 4 de 3 gibi çıkıyorum ben nst falan filan 4 gibi dr.da oluyorum var daha yani buralardayımmm:):)
Acayip midem yanıyo devamlı su iciyorum elma yedim gecmek bilmedi cıldırmak üzereyim.
Valla aynıyım canım ben de yemek,ev işi filan tam gaz devam,ben de senin gibi evi hergün topluyorum temiz olsun diye,en güldüğümde ne biliyomusun telin şarj aletini her seferinde hastane çantamdan çıkarıp şarja takıyorum sonra nolur nolmaz diye yine çantaya koyuyorum.Kendi kendime güleceğim geliyor.
Harbiden niye bizim sancımız yok canım ya,biz mi anlamıyoruz acaba,arada regl ağrısı gibi ağrı giriyor ama tuvalete filan gidiyorum geçiyor,acaba o ağrılar mı açılmayı sağlıyor anlamadım gitti.Dün gecede regl olmuş gibiydi ayaklarım bacaklarım ondan baya umutlandım ama tık yok canım.
ahahahah koptum ben buna wallaaa....ayyy şarj aleti yıktı benii....annem aradı şimdi sancın varmı dedi yok dedim seni sordu yokmuş anne dedim resmen ... benim regl ağrısı tarzı sancılarımda kesildi tatlım ama dün çok iş yaptım diye herhalde sol kasıgıma iğne batar gibi sancılar oldu ama gerisi gelmedi...bugün yine alttan muayenem var bakalm ne dicek...
ahahahah koptum ben buna wallaaa....ayyy şarj aleti yıktı benii....annem aradı şimdi sancın varmı dedi yok dedim seni sordu yokmuş anne dedim resmen ... benim regl ağrısı tarzı sancılarımda kesildi tatlım ama dün çok iş yaptım diye herhalde sol kasıgıma iğne batar gibi sancılar oldu ama gerisi gelmedi...bugün yine alttan muayenem var bakalm ne dicek...
Ben de koptum canım valla,annen beni de soruyor artık he
Hadi hayırlısı bakalım canım git ne diyecek doktor,hayırlı haberlerle gelirsin inşallah canım.Canım doktoruna bir de şeyi sorar mısın rica etsem,açılma ağrıyla beraber mi oluyor ,anlar mı insan açılma olduğunu,benim ilk defa çarşamba bakacak alttan,daha bakmadı bizimkisi.O yüzden açılma var mı yok mu onu da bilmiyorum.Bizim doktor da tam ağırdan alıyor yaw,41 de filan doğurtacak heralde beni,daha yeni bakacak alttan.
sağol canım..bu hafta gelmesi lazım normal olması için gelmezse haftaya kilosu yine artıcak.yedilerimede dikkat etmeye çalışıyorum ama yinede alıyo bana çekmiş sanırsam bende 4,5 kg doğmuşumbende sezaryen sonrasından korkuyorum dikişlerin ağrısı çok olur bebeğimle ilgilenemem,rahat hareket edemem diye..senin nst de sancıların çıkmıtı yanlış hatırlamıyosam inş normal ve kolay bi doğumla sağ salim kavuşursun sende meleğine
anladım canım sorarım tabiii umuyorum unutmam öyle çok şey soruyorum ki aklımdasın ama....eşim az önce annesini annemi falan aradı tamammı...dediki 3 de nst ye gircek biyolog sizi arıcak kalp atışını dinletcek bekleyin diye.... ahahahah anca böyle teselli buluyoruz canım bizdeee....
anladım canım sorarım tabiii umuyorum unutmam öyle çok şey soruyorum ki aklımdasın ama....eşim az önce annesini annemi falan aradı tamammı...dediki 3 de nst ye gircek biyolog sizi arıcak kalp atışını dinletcek bekleyin diye.... ahahahah anca böyle teselli buluyoruz canım bizdeee....
kızlar bende nısan annesı oldum dogumum 10 mayıstı ama 28 nısan dogdu 3.245 kg hastenden dun cıktım normal dogum oldu moskovada dogurdum cok sukur bekledıgımden ıyı gectı hastaneye gıdene kadr 7 cm acılma var dedı 30 dakkada dogum olck dedıler gercektende oyle oldu evde sancılrımı cektım herkese tavsıyem evde ceksınler sancılarını neyse yıne yazarım maceramı cok ılgınctı yasadıklrm
merhaba arkadaslar anca yazabildim dün saat 11 sularında oglumu sezeryanla dünyaya getirdim ve aslında buzamana kadar hiç bukadar mutlu olmadıgımı anladım anne olmak cok güzel melegim 3.120 50cm
1 mayıs salı saat 16.40 ta 2900 kg , 50 cm oğlum hamza dünyaya geldi. doğumum normal oldu biraz zor geçti ama unutuluyo kucağa alınca çok güzelmiş yaa... darısı hrkeslere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?