2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

tamam söz veriyorum kendi adıma takmıcam:):) çok üzdük kendimizi durduk yere yiyelim hurmaları yapalım yürüyüşleri bekleyelim en iyisi...yarın geliyorlarmışşşeşim diyorki interneti kapattırcam ahahaha....ben artık yatayım canım çok öptüm seni sabah görüşmek üzere....uyanır uyanmaz giriyorum ben bir aksilik olmazsa:) küçük damla ya kendine çok iyi bak güzelce dinlenin annesi...umuyorum herşey gönlümüze göre olur tatlım iyi gecelerrrr:)(mecbur kalmasam çıkmıcamda)

Size de iyi geceler tatlı rüyalar canım yatın dinlenin sizin için yorucu bi gün oldu valla,yatta dinlensin meleğin annesi,bizde yatacağız birazdan babamız uyudu zaten,öptük sizi bol bol dua edelim canım allah hakkımızda hayırlısını versin,öptük kocamannnnnnnnnnnnnnnnnn

merhabalar bende 2012 haziran annesi olucaktım sata göre ama artık mayıs annesi omaya karar verdik gelsin kuzucuklarımız herkese hayırlı doğumlarr

Gunaydin kizlar....Bikac gundur giremiyordum, gecmisi de okuyamadim. Umarim herkes iyidir, dogum yapanlara hayirli ugurlu olsun saglikla buyutsunler diyorum, bekleyenlere de Allah im sabir ve kolaylik versin insallah. Ben cok mutluyum anneme kavustum sonunda, oglusumda artik istedigi zaman gelebilir, ama hic bir fikrim yok ne zaman gelmek isteyecek bakalim

36. haftamda bende de o bıçak saplanır gibi sancılar çok oldu cnm ama bende nst de sancı çıkmadı doktorum doğuma hazırlık sancıları olduğunu ve normal olduğunu söyledi bi kaç gün sürdü ve geçti.dün gece yine oldu doğurucam diye sevindim ama maalesef yine turp gibiyim:)
bebeğin şimdiden hayırlı olsun canım..sağlıkla kucağına aldın belkide mis kokusunu kokluyosundur şu anda.sağlıklı ve hayırlı bi evlat olur inş

mrb cnm..sütünün geldiğine çok sevindim mama verdiğin için üzülüyodun.daha çok artsında bol emsin bebişin..bu arada bende yeni doğan sünneti düşünüyorum doktorla görüştüm en erken göbeği düştükten sonra yapıyoruz dedi yada 40 ı dolduktan sonra yaparız dedi..yeni doğan sünnetinin daha rahat olduğunu düşünüyorum ve öylede duydum bebeğin nasıl şu anda sünnetten dolayı huzursuzluk yaşadı mı?bide doğumdan önce bebeğinin ultrason kilosu ve doğumdan sonraki kilosu arasında fark varmıydı cnm?müsait olduğunda cevaplarsan sevinirim..benim bebeğim biraz iride araştırma yapıyorum kendimce:)eğer fark çok oluyosa normal doğum için biraz daha beklemek istiyorum
çikolatalara bayıldım harika gözüküyolar ellrine sağlık..çikolataları sardığın pembe renkli folya kağıtları nerden aldın cnm?ve adı renkli folyo mu?:26:ben bulamadım da
cnm sen daha doğuramamışsın:)inş suni sancıyı çekip çekipte olmadı diyip sez. almazlar suni sancı içinde zor diyolar.ablam 2 gün suni sancı çekip sez. girmişti

kızlar... doğumun yaklaşması heycanın artması yetmiyormuş gibi şimdi bide eşimin ailesi tutturmuş haftaya temizlikten sonra bizde kalın diye... onlarıda anlıyorum bizi düşünüyolar tamam hani kötülükten değil... ama ben ısrara hiç gelemeyen bi insanım okadar çok açtılarki bu konuyu, hemde hepsi ayrı ayrı, bir kere sormaklada kalmadılar... ee dolayısıyla bende aynı cevabı vermekten bıktım... hastaneye kendi evimizden gideceğimizi, görümcemin bize gelmesini istediğimizi söyledik ama hala bi ısrar... artık görümcem gelmek istemiyo herhalde diye düşünmeye başladım... kardeşim üniversitede okuyo, kaldığı yurttan izin aldı bundan sonra bende kalcak ama gündüzleri tabi okulda olcak...
şimdi ben çok rahat bi insanım mümkün olduğunca kimseye muhtaç olmak istemiyorum... çokta sakin ve cesaretliyim... dün çatı muynemde oldu herşey normal görünüyo yani normal doğum olcak allahın izniyle....
eşimin ailesinde kalmak istememe nedenimde çok basit, ben şöyle rahatca temizlenip yıkanıp hastaneye gitmek istiyorum... ayrıca evimde akşamları daha rahat kıyafetlerle dolaşıyorum... şimdi gidip orda kalsam eşimin babasının yanında öyle rahat duramam sere serpe uzanamam... bunları düşünmüyolarmı anlamıyorum... zaten en sonunda onlara kalmak istemememin sebebinin bunlar olduğunuda söyledim artık anlayana... ama dün artık konuyu öyle yerlere getirdilerki, korkutmaya çalıştıklarını düşündüm, yok ambulans çağırınca gelirmiymiş, sancım gelince ben çıkabilirmiymişim... ben çok rahatım diyorum, sen öyle sanırsın diyolar... ayrıca burdada akrabalarımız var yani öyle acil bi durum olursa onları ararım, taksiyle filan gideriz valla o durumda taksi parası filan hiç önemli değil benim için....
şimdi size sormak istediğim... diyelimki kardeşim gündüz okuldayken sancım geldi, bu sancı anidenmi gelir yani yavaş yavaş sıklaşır herhalde diye düşünüyorum... sancım başlayınca eşimi çağırsam işyerinden 1 saatte gelebilir, 1saatte çok kötü şeyler olurmu sanki? yani eşimin bile yetişeceğini düşünüyorum... hastanede yaklaşık 20-30 dk uzaklıkta araba ile...
gördüğünüz gibi en sonunda böle şeyler düşünmeye başladım paranoyak olcam

tontişlerim merhaba....gittik c.tesi klasiği kahvaltımızı yaptık geldik...
kasadaki kız ne zaman doğurcaksın diye diye bugün dedim haftaya gelemicem sanırım sonraki hafta bebekle gelirsiniz diyor:)
bugün annem gelicek akşam bakalım bize nasıl katkısı olcak sayın annecimin çatladı kadın meraktan ve teyzesinin aldıgı montlar şişme yelekler,renk renk kot pantolonlar ve bir sürü kokoş parlak pijama takımı eşofman takımları gelicek...teyzesi tam bir kokoş bakalım neler almış gecen ayki maaşını fındığıma yatırmış resmen:)kendisi üniversite öğrencisi ve çalışmış bıdığım için:) resim eklemyi planlıyorumm....herkesin böyle teyzeleri olsa ne güzel olur

cnm akşam acil çıktım eşim koltukta uyukluyordu ...kapattırcam neti diye uğraşıyordu benimle:):) kusura bkam umarım çok çok güzel uyuyup dinlenmişsinizdir:)bakalım bugün neler yaşıcaz:)

:)
inşallah dediğin gibi olmaz bakalım canım...ben şimdi suni mi sez.mı düşünmüyorum...daha vaktim war ve ben keyfime bakıyorum...eğer bana seçmem için fikir önerirse diye çarşamba günü hastaneye gitmeden önce bir araştırırım diyorum forumları ona göre karar veririm....annem ve eşim sez. taraftarı.... bende bir araştırıp karar veririmmm....ben sancılardan çekinmiyorum umarım da herşey düşündüğüm gibi olumlu gerçekleşir:)

Son düzenleme:
Hepinize merhaaa kizlar..
kizimi banyo yaptirdik. şuan mışıl mışıl uyuyor.bugün tam on günlük oldu ve bugün göbeği düştü.
dün sağlik ocağina gittik topuk kanı aldilar.kilo almaya başlamiş kizim.2.760 gr.dogmuştu.ertesi gün 2.690 a düşmüştü simdi 3 kilo olmuşuz.boyumuzda 1 cm.cik uzamis.bu arada boyunu 49 demistim 47 cm.dogmus.dünde 48 cm.olmuş.
hafif sarıliğimiz var onu atlatmaya çalisiyoruz bol bol emzirerek.bu arada ben uyku nedir unuttum.dokusalar aglayacak gibiyim.lohusa psikolojisine girdim..

Son düzenleyen: Moderatör:
merhaba güzel annişler ve melekleri öncelikle doğum yapmış olan annelere geçmiş olsun diyorum biciriklerini sağlıkla analı babalı büyütsünler, yapacaklarada hayırlı sağlıklı doğumlar diliyorum allah hepimizi sağlıkla kurtarsın, valla bende mutluyum ve biyolog86 gibi doğuramayanlardanım galiba, son 2 günümüz kaldı ama sadece ara ara sancılarım oluyor en uzunu 5 dakika sürüyor ama gün içinde 5-6 kez o kadar benim kız içerde rahat galiba maşallah hareketleride çok iyi bizden sonra olanlar 2 hafta önceden doğdu bile doğmazsa pazartesi kontrolüm var bakalım 40 haftadan sonrası nasıl gelişecek allah hepimizin yar vede yardımcısı olsun

canım hiç korkma benimde ilk çocuğum ama benim mesleğim ebelik/hemşirelik.yani doğumlara çok girdim ve kendi başıma geleceği içinde çok araştırdım.sancı zaten süresi uzayarak ve arası azalarak gelen bir kasılma.yani ilk sancın geldiğinde hemen hastaneye gitmesen senin için daha bile iyi.çünkü hastane ortamı daha cok geriyor gebeleri ve dah çok sancı çekiyorlar.sunu unutma sancılar 5 dakikada bir geldiğinde ve süresi 1 dakika olduğunda hastaneye gidersen bence daha mantıklı.ve dediğine katılıyorum ılık bir duşa girmende çok faydalı.çünkü felakat derecede rahatlatıyor su gebeleri.sancın geldiğinde küvete su doldurup oturabilirsin bile.hele ki ilk doğumunsa sancıların başladığın andan bebeğin geleceği ana kadar geçen süre 12-14 saati bulabilir.bu durumda evde kendi ortamında ne kadar kalırsan sancıları atlatma sürecin o kadar iyi.ama sakın dediğimi de yanlış anlama 5 dakikadan az bi süreyle gelirse hemen git.hepimize hayırlı doğumlar

PUUPS canim seni o kadar iyi anliyorum ki..
senin yine iyi evlerine cagiriyolar gelmiyorum deme şansin var.beni kaynanamlar memlekettem geldi son bi ayim hep ayakta geçti uzanamadim,rahat giyinemedim,hic biseye yardim eden olmadi.ya kendi evimde banyo yapip abdest alamiyodum söylemesi ayip.hic bunlari düsünmüyolar bide büyük olcaklar cok anlayissizlar.üstelik doguma gittigim gece suyum geliyo o kaynanam yatak odamiza kadar gelmis beni takip ediyo.ya ben temizlenmeye,camasirimi degistirmeye calisiyorum kadin kapiyi acik yatak odama giriyo.
ben gitme derim sonucta taksi duraklari var ararsin 5 dk.ya kapinin önünde olur.insan tek basina inan daha rahat millet seni panige,strese sokuyor.sancilarda öyle yavastan sıklaşiyor.benim suyum geldigi halde gece hemen gittim öglene dogru dogurdum.ilk dogum zaten uzun sürüyormuş.

Son düzenleyen: Moderatör:

merhaba canım mina kız uyumuyormu geceleri sen nasıl yapıyorsun bilmiyorum ama araştırmalarıma göre gece gündüz ayrımı için gün içinde odasında değilde anakucağının içinde oturma odası yada salonda ses olan ortamlarda bulundurmalısın sadece gece olunca odasında karanlıkta ve sessiz ortamda olursa bebekler gece gündüz ayrımına alışıyor, canım sarılık içinde geçmiş olsun bol bol emzirirsen atlatır çabucak hem bak kiloda almaya başlamış üzme kendini bi çok bebek bu durumları yaşayıp atlatıyor oda atlatıcak psikolojin sanırım bu yüzden etkileniyor sen iyi olursan kızında iyi olur annesi canım benim kendine ve bebişe dikkat et..

Valla bitanem şuan annemdeyim o yüzden beşiginde yatmiyo.çekyatta benim yanimda yatiyo ama evime gecince dedigini denicem mantikli gerçekten.sagol canim tavsiyelerin icin öpüyoruz kizimla seni.sizlerde dogurun da bebislerden konusalim artik

sancılar öyle aniden başlamaz canım,önce hafif hafif yoklar sonra sıklaşır.suyun bile gelse,hemen o an doğuruyosun diye bişey yok.sakince hazırlanır bi taksi çağırır gidersin,bi taraftanda eşini ararsın oda direk hastaneye gider olmazsa.sonuçta hastaneye başka bi şehire gitmeyeceksinya niye bu kadar ısrar ettiler anlayamadım.belkide dediğin gibi görümcen pek gelmek istemiyodur.kayınpederinin yanında elbette rahat edemezsin,lohusa olacaksın sürekli dinlenip bebeğini emzireceksin,onların bunu düşünmesi lazım.
onlar çok ısrar ediyorsa sende ısrarla evinde daha rahat olacağını söyle canım,hatta biraz üslubunuda katı tutki anlasınlar.kibarlık incelikte biyere kadar yani

canım bende bebişlerden konuşmayı çok istiyorum ama canım sorma ya bi doğuramadım gitti artık eşimde kayınvalidemde doğurayım diye gözümün içine bakar oldular, anlıyorum onlarda çok sabırsız ama elimden gelen bişey yok, dün gece ince belim regl sancısı gibi çok ağrıyordu ben sabah doğururum herhalde dedim ama yine tık yok, bakalım doğmazsa pazartesi kontrolümüz var doktorum hep normal gözüyle baktı ama bundan sonrası nasıl gelişecek merakla bekliyorum bicirik kızını kokulu kokulu öp benim için sevgiler

canım çoook teşekkür ederim. ben bu kağıtları eminöünden aldım... çikolata kaplıcam dedim hemen anladılar.. üçgen kağıtçılık mağazanın adı.. işparkın otoparkının hemen orada..

teşekür ederim arkadaşlar verdiğiniz cevaplar için... işte insanı boş yere strese sokuyolar halbuki çok rahatım.... şimdi sizlerinde aynı düşündüğünü görünce dahada rahatladım.... moralimi hep yüksek tutmaya çalışıyorum allaha şükür.... bide ayıptır söylemesi biraz vurdum duymaz bir insanım allahtanki çok takmıyorum

M
Öperim teyzesi.canim 2 günün kalmis görünüyo.benim kuzenim 41.haftada normal dogum yapti o kadar bekledin bence biraz daha bekle mormal dogumdan sonra vücut kendini daha cabuk topluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…