2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

beykoz sen de doğurdun hadi bakalım doğuran 3 arkadaşımızı da tebrik ediyorum Allah analı babalı büyütsün..

kızlarrrrrrrrr doğuramıyorum doğuramıyorum doğuramıyorum.. doğurursam gözyaşlarım beni boğacak.. biliyorum duyuyorum ama DOĞURAMIYORUMMM tık yok tıkkkkkkkkkkkkkkkk

sağol canım tşk ederim ani oldu doğacağından haberim bile yoktu
normal doğum cnm suni sancıyla oldu
gece gittiğim için ömer bey yoktu nöbetçi doktor
dikişimi attı ebeler doğurttu ama beni mahf ettiler kendime gelince
uzuzn uzun yazarm bitanem

Gözünaydın canım Allah analı babalı büyütsün bebeğini. Sağıkla doğmuş ya önemli olan o. Toparlar minnak kızın merak etme annesi.

Canim gözünaydin cok sevindim.güe güle büyüt yağmur'unu.hic üzülme bengm kizim daha ufak 2.760 gr.dogdu ertesi gün 2.690 a düştü bol ol emzir sütün gelmesede emzir benim 2.gün sütüm geldi

Sonuçta geldi ya :) önemli olan o :) Hayırlı uğurlu şuurlu olsun ... göz aydınlığınız olsunnn :) darısı bizim başımıza en yakın zamanda...

sağol cnm halada kabızlık devam ediyo öldümm yaa
kızımda sürekli ağlıyo çook cadı ama çook şeker yaa
bi ara fotosunu atarm

allah analı babalı büyütsün canım sağlıklı sıhhatli almışsın ya kucağına acıları inş. unutursun bebişin toparlanır merak etme sağlıklı olsun yeterkii

evet yaa hiç sorma canım oakşam eşimin
zoruyla hastaneye gittim bana kalsaydı hiç gitmeyecktim bile

herkese ayrı ayrı tşk ederim allah sizide bi sancıda
kurtarır inşallah ben hala ayaklanamadım dikişlerim
fazla atıldığı için kalkp oturamıyorum doğumumu iyleşirken
uzun uzun yazarm inşllah merak eden arkadaşlar ben normal doğum yaptım
ebeler rahatlığına düşkün biliyorsunuz olmayınca kesik attılar sanırım
ama çok yırtıltı ve dikişlerm çok oldu oyüzden toparlanamıyorum
hastaneye gittiğimde 4 santimlik açığın var dediler ve doğuma aldılar
şuan bu yazıyıda gelen bi arkadaşma
yazdırıyorm sizi merakta bırakmamak için inşallah en kısa zamanda
sağlıma kavuşur gelirim tekrar hepinizi öpüyorum can yoldaşlarım allaha emanet olun

M
Öperim teyzesi.canim 2 günün kalmis görünüyo.benim kuzenim 41.haftada normal dogum yapti o kadar bekledin bence biraz daha bekle mormal dogumdan sonra vücut kendini daha cabuk topluyo

inşallah canım ya normal çok istiyorum bende çok sabırsızlanmaya başladım sanırım çokta büyüdü ne nefes alabiliyorum ne de oturup kalkabiliyorum tam sağ göğsümün altında duruyor çok baskı yapıyor allah benim gibi doğumu bekleyenlerin yardımcısı olsun, bu arada EDAN canım çok geçmiş olsun dilerim biran önce sağlığına kavuşursun allah bebişini analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin bide canım merakettim dikiş olunca banyo yapılabiliyormu nezaman banyo yapmaya başlanıyor sevgiler canım kendine ve bebişine iyi bak..

allah analı babalı büyütsün edancım.seni çok iyi anlıyorum benımde ilk doğumda normal oldu ve çok dikiş attılar.otururken çok canım yanıyodu 1 haftada kendime gelmiştim.neyseki atlatmışsın umarım biran önce dahada iyi olursun bakalım bu sefer bana neler olucak beklemedeyim şuan.

mutluyummmmmmmmmm nerdesinnnn doğurdunmu yoksaaaaa.....................
Yok canım doğurmadım ama bu gidişle doğuracağım,gelen giden eksik olmuyor bugün ya,gece uyuyamadık kızımla,kalktık saat 4 te uyku tutmadı,oturdum 5:30 a kadar,sonra yattık sabah babamızla kahvaltı yaptık,babamız işe gitti sonra bi yattık kalktık saat 12 gibi,o saatten beri de ayaktayız,arkadaşların teline kalktım sana geliyoruz dediler,iyi dedim gelin,onlarda yeni doğum yaptı iksininki de 5 aylık,neyse onlar geldi 1 gibi,onlar bizdeyken iş yerinden arkadaşlar çıkmışlar öğlen vakti çıkışta sana uğrayacağız dediler,dedim misafirim gelecek ama yine de isterseniz gelin,bi baktım onlarda geldi,neyse iş yerinden arkadaşlar fazla durmadı,ama diğer arkadaşlarım yeni gittiler zaten samimi arkadaşlarımdı,derken samimi olduğum bi arkadaş daha vardı,o aradı sana geliyorum diye,diğerlerini geçirdim,şimdi de o arkadaşım geldi,anlayacağın gelen giden taştı bugün canım,şimdi sana arkadaşın yanından yazıyorum,çıkıyorum canım şimdi gece girebilirsem girerim yine:)))))öptük kızımla sizi

tatlım wallahi süper olmuş hatta miss olmuş ne güzel zaman su gibi geçmiştir...ama bizi çok ihmal ettin:) benimde annem geldi az önce tontişime neler almış bana neler almış yine onlara baktım falan yemek yedik şimdi oturdum...bugun benden 1 damla kan geldi akşam üzeri ben sevinç çığlıkları attım baktım gerisi yok 20 dk da bir kontroldeyim...:)şimdide çay içiyoruz afiyetle girince yaz mutlaka cnm habersiz bırakma beni walla ayyy dedim doguruyorsan diye dualar ettim sana...görüşürz cnm ya bu arada özel haberleşme sağlamamızı teklif ediyorum ben:)

cnm maşşallah dogurdunda 1 haftalık oldu bıle bıde sunnet cocugu oldu ohhh bızım oğluşuda sunnet yaptırmak ıstıoz ama endışelerım var sız memnunmusunuz cnm bebıs nasıl rahat mı?

Canım biz sünnet olalı 2 gün oldu ve bebeğimin hiç bişeyden haberi yok çok şükür.
Günde iki kere ağrı kesici şurup veriyoruz her ihtimale karşı ama maaşallah herşey yolunda.

Merhaba tatlıcadı.
Mamaya hala devam ediyoruz maalesef ama inanıyorum ki yavaş yavaş sütüm oğlumu doyuracaktır.
Yenidoğan sünnetini şiddetle tavsiye ediyorum.Biz çok memnun kaldık.Bebeğimin hiç sıkıntısı olmadı çok şükür.
Bu arada ultrasonda son kilomuz 3430 gr 52 cm idi,doğum kilosu 3190 gr 48 cm.

Bugün doğum yapan olmadı sanırım ya da ben kaçırdım:) Biz de kızımla bugün nst'ye girdik çok şükür her şey normal. 12' sinde sezeryan günüm belli olacak hayırlısı bakalım.:18:
EDAN'CIM sana da çok geçmiş olsun. Merak etme canım kısa sürede toparlarsın. Hepinizi öpüyorum tabii önce minnakları

cvp ıcın tşk ederım cnm..bende yenıdogan sunnetı dusunuyorum cnm bebısının saglıklı olmasına sevındım bu arada ultrason kılosu tahmını cnm gr grmına tutmuyor malesef senın bebısın kılosu fazla fark etmemıs bazen cokta oynayabılıyor bu neden kaynaklı bılemıorum

bebısın resımlerını beklıoruz artıq umarım eklersın

İi geceler herkese ben gecirdiğim zona hastaligi nedeniyle hala hastanede yatiyorum günde 3 tane antibiyotik serum aliyorum nst lerimiz ii cok sükür..riskli zamani henüz atlatmadik ama az kaldi insallah..kizim dogarsa su cicegi olabilirmis allah korusun riskimiz bu maalesef..vajinal dogum önerildi kizim haftasini doldursun diye dua ediyoru
Hastanede neler neler görüorum bi bilseniz..psikolojim bi garip..normal dogumdan korkar oldum..rabbim hepimiE hayirli kolay dogumlar nasip etsin insallah..kızım ve benim icin dus ederseniz cok sevinirim..allah razi olsun..

ben aklıma geldikçe sana dua ediyorum canım Allah yardımcın olsun....üzme kendini hepimizin başka başka sıkıntıları var herşey gircek yoluna...herkesin hamilelik hikayesi askerleik gibi farklı farklı kimimizde bunları hatırlayacak:)

Coook sagol canim allah razi olsun..evet cok sûkür hâlimize neler varneler..insallah saglikli sıhhatli bebeklerimize kavusuruz..

günaydınlar... bir saattir bir o tarafa dönüyorum bir bu tarafa:) uyku muyku hak getire...bakalım dedim bugün fındıklar neler yapıcakkkkk dün pek bi hareketsizdi kuzucuklar....bugün güzel doğumlar olmasıni diliyorummmm:)

Bebeğimin doğacağı muhtemel tarih : 10-05-2012

Hamileliğimin 40. haftası içindeyim.
Bebeğimi kucağıma almama 4 gün kaldı.

Önümüzdeki üç gün içinde bebeğinizin göğüs kafesi daha belirgin hale gelecektir. Hem erkek hem kız bebeklerin göğüsleri annelerinden gelen östrojen sebebiyle çıkıntılı olabilir. Hamileliğin bu aşamasında rahim tarafından gelen bir tekme, kucağınızdaki bir kitabı yere düşürebilir. Hamile kadınların %10 unda su gelmesi vakkası yaşanır.

HERKESE GÜNAYDIN KIZLARRRRRRRRRRRR,BENİM İÇİN DUA EDİN BUGÜN,RAHMETLİ ANNECİĞİMİN DOĞUM GÜNÜ,KIZIM BUGÜN DOĞSUN İSTİYORUM,TABİ SAĞLIKLA VE HAYIRLISIYLA GELSİN EN BAŞTA.

Canım annen gelmiş gözünaydın diyeyim ne güzel kavuştun anneciğine,cicilerini de güzel günlerde giysin,bu arada nişanın mı geldi acaba canım,kimbilir nasıl heyecanlanmışsındır,inşallah devamı gelir canım,dün akşam benim de baya bi sancım oldu,karnımda sertleşme çok oldu yatmamıza yakın,arkadaş dedi hatta doğuracaksın heralde sen bu gece diye,eşime güleceğim geldi,diyoki yok sen bunun böyle olduğuna bakma haftaya gel yine aynı vaziyette bulursun diyo,koptum yaaaaaaDalga geçiyoruz artık ya canım,ama baya bi ümitlendim dün,dedim heralde bişeyler olacak,ateş basıp durdu,kızımın resmen ayaklarını gördüm hareket ederken,dün çok hareketliydi haddinden fazla,diyorum kızıma bak kızım aşağıda bi tıpaç var orayı açacaksın suyu patlatacaksın,çıkmak için yapman gereken sadece bu,gerisi bana kalıyorkoptu arkadaşlar dün bana.
Bu arada canım özel haberleşme nasıl yapalım,telle konuşsak bütün gün konuşup birbirimizi gaza getiririz heralde,iyi mi kötü mü olur bilmem

nasılsınız kızlar sonunda yazmak nasip oldu pazartesi doğum yaptım kızım sezeryanla geldi dünyaya dünyanın en muhteşem duygusu şu an uyuyor ve size yazayım dedim daha sonra kızımla olan maceramızı yolculuğumuzu anlatırım daha yeni yeni toparlanıyorum sezeryan sonrası çok zordu ama şükür atlattık doğum yapan arkadaşlar Allah analı babalı büyütsün doğum yapacaklarada rabbim yardım etsin sağlıkla alsınlar kuzucuklarını kucaklarına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…