normal epidural mi oldun canım
yavruna kavuşmuşsun hadi gözün aydın
ömer hoca mı yaptı doğumunu
ay bak birden şaşırdım
allah analı babalı büyütsün yavrunu
ağrılarında geçer en kısa zamanda unutursun bile
ben daha beklemedeyim
suni verdilermi kendin mi doğurdun ayy ne merak
Gözünaydın canım Allah analı babalı büyütsün bebeğini. Sağıkla doğmuş ya önemli olan o. Toparlar minnak kızın merak etme annesi.
Canim gözünaydin cok sevindim.güe güle büyüt yağmur'unu.hic üzülme bengm kizim daha ufak 2.760 gr.dogdu ertesi gün 2.690 a düştü bol ol emzir sütün gelmesede emzir benim 2.gün sütüm geldi
Sonuçta geldi ya :) önemli olan o :) Hayırlı uğurlu şuurlu olsun ... göz aydınlığınız olsunnn :) darısı bizim başımıza en yakın zamanda...
Allah analı babalı büyütsün inş... edancım en son kabızlık demiştin de zeytinyağı demiştim hangi ara gittin doğurdunda geldin canım:) bol bol kilo alsın kızın inş. kocaman toparlacık olsunn...
allah analı babalı büyütsün canım sağlıklı sıhhatli almışsın ya kucağına acıları inş. unutursun bebişin toparlanır merak etme sağlıklı olsun yeterkii
kızlar merhaba benim yine nstde hiç sancım çıkmadı zaten evde de hissetmiyorum artık pek sancı falan yani gelceğine dair umutlarımı erteledim 40.haftanın bitimini kessin bekler gibi geliyor oğlum tabii hayırlısı yeter ki sağlıklı olsun.. suç bende 32.haftada hastane çantam herşeyim hazırdı ve herkese nisan sonunda doğurcağımı söyledim şimdi de ceremesini çekiyorum:)) Rabbim hepimize sağlıklı hayırlı doğumlar nasip eylesin..
gelmiş geçmiş olsun canım
maşallah canım harika bir bebek Allah analı babalı büyütsün..
edannn şok oldum doğurmana yok nişan ne yok benim de akıntım var yok şu bu derken pırtlattın yani tebrik ederim canım Allah analı babalı büyütsün bizim yerimize de kokla kuzunu..
M
Öperim teyzesi.canim 2 günün kalmis görünüyo.benim kuzenim 41.haftada normal dogum yapti o kadar bekledin bence biraz daha bekle mormal dogumdan sonra vücut kendini daha cabuk topluyo
sağol canım tşk ederim ani oldu doğacağından haberim bile yoktu
normal doğum cnm suni sancıyla oldu
gece gittiğim için ömer bey yoktu nöbetçi doktor
dikişimi attı ebeler doğurttu ama beni mahf ettiler kendime gelince
uzuzn uzun yazarm bitanem
sağol cnm halada kabızlık devam ediyo öldümm yaa
kızımda sürekli ağlıyo çook cadı ama çook şeker yaa
bi ara fotosunu atarm
evet yaa hiç sorma canım oakşam eşimin
zoruyla hastaneye gittim bana kalsaydı hiç gitmeyecktim bile
herkese ayrı ayrı tşk ederim allah sizide bi sancıda
kurtarır inşallah ben hala ayaklanamadım dikişlerim
fazla atıldığı için kalkp oturamıyorum doğumumu iyleşirken
uzun uzun yazarm inşllah merak eden arkadaşlar ben normal doğum yaptım
ebeler rahatlığına düşkün biliyorsunuz olmayınca kesik attılar sanırım
ama çok yırtıltı ve dikişlerm çok oldu oyüzden toparlanamıyorum
hastaneye gittiğimde 4 santimlik açığın var dediler ve doğuma aldılar
şuan bu yazıyıda gelen bi arkadaşma
yazdırıyorm sizi merakta bırakmamak için inşallah en kısa zamanda
sağlıma kavuşur gelirim tekrar hepinizi öpüyorum can yoldaşlarım allaha emanet olun
tontişlerim merhaba....gittik c.tesi klasiği kahvaltımızı yaptık geldik...
kasadaki kız ne zaman doğurcaksın diye diye bugün dedim haftaya gelemicem sanırım sonraki hafta bebekle gelirsiniz diyor:)
bugün annem gelicek akşam bakalım bize nasıl katkısı olcak sayın annecimin çatladı kadın meraktan ve teyzesinin aldıgı montlar şişme yelekler,renk renk kot pantolonlar ve bir sürü kokoş parlak pijama takımı eşofman takımları gelicek...teyzesi tam bir kokoş bakalım neler almış gecen ayki maaşını fındığıma yatırmış resmen:)kendisi üniversite öğrencisi ve çalışmış bıdığım için:) resim eklemyi planlıyorumm....herkesin böyle teyzeleri olsa ne güzel olur
cnm akşam acil çıktım eşim koltukta uyukluyordu ...kapattırcam neti diye uğraşıyordu benimle:):) kusura bkam umarım çok çok güzel uyuyup dinlenmişsinizdir:)bakalım bugün neler yaşıcaz:)
:)
inşallah dediğin gibi olmaz bakalım canım...ben şimdi suni mi sez.mı düşünmüyorum...daha vaktim war ve ben keyfime bakıyorum...eğer bana seçmem için fikir önerirse diye çarşamba günü hastaneye gitmeden önce bir araştırırım diyorum forumları ona göre karar veririm....annem ve eşim sez. taraftarı.... bende bir araştırıp karar veririmmm....ben sancılardan çekinmiyorum umarım da herşey düşündüğüm gibi olumlu gerçekleşir:)
Yok canım doğurmadım ama bu gidişle doğuracağım,gelen giden eksik olmuyor bugün ya,gece uyuyamadık kızımla,kalktık saat 4 te uyku tutmadı,oturdum 5:30 a kadar,sonra yattık sabah babamızla kahvaltı yaptık,babamız işe gitti sonra bi yattık kalktık saat 12 gibi,o saatten beri de ayaktayız,arkadaşların teline kalktım sana geliyoruz dediler,iyi dedim gelin,onlarda yeni doğum yaptı iksininki de 5 aylık,neyse onlar geldi 1 gibi,onlar bizdeyken iş yerinden arkadaşlar çıkmışlar öğlen vakti çıkışta sana uğrayacağız dediler,dedim misafirim gelecek ama yine de isterseniz gelin,bi baktım onlarda geldi,neyse iş yerinden arkadaşlar fazla durmadı,ama diğer arkadaşlarım yeni gittiler zaten samimi arkadaşlarımdı,derken samimi olduğum bi arkadaş daha vardı,o aradı sana geliyorum diye,diğerlerini geçirdim,şimdi de o arkadaşım geldi,anlayacağın gelen giden taştı bugün canım,şimdi sana arkadaşın yanından yazıyorum,çıkıyorum canım şimdi gece girebilirsem girerim yine:)))))öptük kızımla sizimutluyummmmmmmmmm nerdesinnnn doğurdunmu yoksaaaaa.....................
Yok canım doğurmadım ama bu gidişle doğuracağım,gelen giden eksik olmuyor bugün ya,gece uyuyamadık kızımla,kalktık saat 4 te uyku tutmadı,oturdum 5:30 a kadar,sonra yattık sabah babamızla kahvaltı yaptık,babamız işe gitti sonra bi yattık kalktık saat 12 gibi,o saatten beri de ayaktayız,arkadaşların teline kalktım sana geliyoruz dediler,iyi dedim gelin,onlarda yeni doğum yaptı iksininki de 5 aylık,neyse onlar geldi 1 gibi,onlar bizdeyken iş yerinden arkadaşlar çıkmışlar öğlen vakti çıkışta sana uğrayacağız dediler,dedim misafirim gelecek ama yine de isterseniz gelin,bi baktım onlarda geldi,neyse iş yerinden arkadaşlar fazla durmadı,ama diğer arkadaşlarım yeni gittiler zaten samimi arkadaşlarımdı,derken samimi olduğum bi arkadaş daha vardı,o aradı sana geliyorum diye,diğerlerini geçirdim,şimdi de o arkadaşım geldi,anlayacağın gelen giden taştı bugün canım,şimdi sana arkadaşın yanından yazıyorum,çıkıyorum canım şimdi gece girebilirsem girerim yine:)))))öptük kızımla sizi
cnm maşşallah dogurdunda 1 haftalık oldu bıle bıde sunnet cocugu oldu ohhh bızım oğluşuda sunnet yaptırmak ıstıoz ama endışelerım var sız memnunmusunuz cnm bebıs nasıl rahat mı?
mrb cnm..sütünün geldiğine çok sevindim mama verdiğin için üzülüyodun.daha çok artsında bol emsin bebişin..bu arada bende yeni doğan sünneti düşünüyorum doktorla görüştüm en erken göbeği düştükten sonra yapıyoruz dedi yada 40 ı dolduktan sonra yaparız dedi..yeni doğan sünnetinin daha rahat olduğunu düşünüyorum ve öylede duydum bebeğin nasıl şu anda sünnetten dolayı huzursuzluk yaşadı mı?bide doğumdan önce bebeğinin ultrason kilosu ve doğumdan sonraki kilosu arasında fark varmıydı cnm?müsait olduğunda cevaplarsan sevinirim..benim bebeğim biraz iride araştırma yapıyorum kendimce:)eğer fark çok oluyosa normal doğum için biraz daha beklemek istiyorum
Canım biz sünnet olalı 2 gün oldu ve bebeğimin hiç bişeyden haberi yok çok şükür.
Günde iki kere ağrı kesici şurup veriyoruz her ihtimale karşı ama maaşallah herşey yolunda.
Merhaba tatlıcadı.
Mamaya hala devam ediyoruz maalesef ama inanıyorum ki yavaş yavaş sütüm oğlumu doyuracaktır.
Yenidoğan sünnetini şiddetle tavsiye ediyorum.Biz çok memnun kaldık.Bebeğimin hiç sıkıntısı olmadı çok şükür.
Bu arada ultrasonda son kilomuz 3430 gr 52 cm idi,doğum kilosu 3190 gr 48 cm.
İi geceler herkese ben gecirdiğim zona hastaligi nedeniyle hala hastanede yatiyorum günde 3 tane antibiyotik serum aliyorum nst lerimiz ii cok sükür..riskli zamani henüz atlatmadik ama az kaldi insallah..kizim dogarsa su cicegi olabilirmis allah korusun riskimiz bu maalesef..vajinal dogum önerildi kizim haftasini doldursun diye dua ediyoru
Hastanede neler neler görüorum bi bilseniz..psikolojim bi garip..normal dogumdan korkar oldum..rabbim hepimiE hayirli kolay dogumlar nasip etsin insallah..kızım ve benim icin dus ederseniz cok sevinirim..allah razi olsun..
ben aklıma geldikçe sana dua ediyorum canım Allah yardımcın olsun....üzme kendini hepimizin başka başka sıkıntıları var herşey gircek yoluna...herkesin hamilelik hikayesi askerleik gibi farklı farklı kimimizde bunları hatırlayacak:)
Canım annen gelmiş gözünaydın diyeyim ne güzel kavuştun anneciğine,cicilerini de güzel günlerde giysin,bu arada nişanın mı geldi acaba canım,kimbilir nasıl heyecanlanmışsındır,inşallah devamı gelir canım,dün akşam benim de baya bi sancım oldu,karnımda sertleşme çok oldu yatmamıza yakın,arkadaş dedi hatta doğuracaksın heralde sen bu gece diye,eşime güleceğim geldi,diyoki yok sen bunun böyle olduğuna bakma haftaya gel yine aynı vaziyette bulursun diyo,koptum yaaaaaatatlım wallahi süper olmuş hatta miss olmuş ne güzel zaman su gibi geçmiştir...ama bizi çok ihmal ettin:) benimde annem geldi az önce tontişime neler almış bana neler almış yine onlara baktım falan yemek yedik şimdi oturdum...bugun benden 1 damla kan geldi akşam üzeri ben sevinç çığlıkları attım baktım gerisi yok 20 dk da bir kontroldeyim...:)şimdide çay içiyoruz afiyetle girince yaz mutlaka cnm habersiz bırakma beni walla ayyy dedim doguruyorsan diye dualar ettim sana...görüşürz cnm ya bu arada özel haberleşme sağlamamızı teklif ediyorum ben:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?