HERKESE GÜNAYDIN KIZLARRRRRRRRRRRR,BENİM İÇİN DUA EDİN BUGÜN,RAHMETLİ ANNECİĞİMİN DOĞUM GÜNÜ,KIZIM BUGÜN DOĞSUN İSTİYORUM,TABİ SAĞLIKLA VE HAYIRLISIYLA GELSİN EN BAŞTA.
Canım annen gelmiş gözünaydın diyeyim ne güzel kavuştun anneciğine,cicilerini de güzel günlerde giysin,bu arada nişanın mı geldi acaba canım,kimbilir nasıl heyecanlanmışsındır,inşallah devamı gelir canım,dün akşam benim de baya bi sancım oldu,karnımda sertleşme çok oldu yatmamıza yakın,arkadaş dedi hatta doğuracaksın heralde sen bu gece diye,eşime güleceğim geldi,diyoki yok sen bunun böyle olduğuna bakma haftaya gel yine aynı vaziyette bulursun diyo,koptum yaaaaaaDalga geçiyoruz artık ya canım,ama baya bi ümitlendim dün,dedim heralde bişeyler olacak,ateş basıp durdu,kızımın resmen ayaklarını gördüm hareket ederken,dün çok hareketliydi haddinden fazla ,diyorum kızıma bak kızım aşağıda bi tıpaç var orayı açacaksın suyu patlatacaksın,çıkmak için yapman gereken sadece bu,gerisi bana kalıyor koptu arkadaşlar dün bana.
Bu arada canım özel haberleşme nasıl yapalım,telle konuşsak bütün gün konuşup birbirimizi gaza getiririz heralde,iyi mi kötü mü olur bilmem
HERKESE GÜNAYDIN KIZLARRRRRRRRRRRR,BENİM İÇİN DUA EDİN BUGÜN,RAHMETLİ ANNECİĞİMİN DOĞUM GÜNÜ,KIZIM BUGÜN DOĞSUN İSTİYORUM,TABİ SAĞLIKLA VE HAYIRLISIYLA GELSİN EN BAŞTA.
Canım annen gelmiş gözünaydın diyeyim ne güzel kavuştun anneciğine,cicilerini de güzel günlerde giysin,bu arada nişanın mı geldi acaba canım,kimbilir nasıl heyecanlanmışsındır,inşallah devamı gelir canım,dün akşam benim de baya bi sancım oldu,karnımda sertleşme çok oldu yatmamıza yakın,arkadaş dedi hatta doğuracaksın heralde sen bu gece diye,eşime güleceğim geldi,diyoki yok sen bunun böyle olduğuna bakma haftaya gel yine aynı vaziyette bulursun diyo,koptum yaaaaaaDalga geçiyoruz artık ya canım,ama baya bi ümitlendim dün,dedim heralde bişeyler olacak,ateş basıp durdu,kızımın resmen ayaklarını gördüm hareket ederken,dün çok hareketliydi haddinden fazla ,diyorum kızıma bak kızım aşağıda bi tıpaç var orayı açacaksın suyu patlatacaksın,çıkmak için yapman gereken sadece bu,gerisi bana kalıyor koptu arkadaşlar dün bana.
Bu arada canım özel haberleşme nasıl yapalım,telle konuşsak bütün gün konuşup birbirimizi gaza getiririz heralde,iyi mi kötü mü olur bilmem
Merhaba güzel mayıs anneleri,
3 mayıs persembe günü saat 09.07'de minik kızımı normal doğumla dünyaya getirdim.Kızım da ben de iyiyiz.Doğum hikayemi ayrıntılı olarak sonra yazacağım.Allah bütün hamileleri sağlıcakla kurtarsın.
nasılsınız kızlar sonunda yazmak nasip oldu pazartesi doğum yaptım kızım sezeryanla geldi dünyaya dünyanın en muhteşem duygusu şu an uyuyor ve size yazayım dedim daha sonra kızımla olan maceramızı yolculuğumuzu anlatırım daha yeni yeni toparlanıyorum sezeryan sonrası çok zordu ama şükür atlattık doğum yapan arkadaşlar Allah analı babalı büyütsün doğum yapacaklarada rabbim yardım etsin sağlıkla alsınlar kuzucuklarını kucaklarına
Saçmalama canım ne rahatsızlığı ben sana msn adresimi ya da mail adresimi atayım ordan telefon numaramı da mail olarak atarım,burdan özelden tel numaramızı yazmayalım nolur nolmaz.Valla ben de arada girip senden haber varmı diye aynen bakıyorum,zaten pekte kimse kalmadı eli kulağında bizim gibi bekleyen,inşallah aynı gün doğururuz canım hayırlısı olsun ne diyim,takmyım diyorum ama sabah kalktım hiçbi tıkırtı yok,moralim bozuldu gene,kahvaltı yaparken ağlayacaktım nerdeyse,sonra eşim dedi saçmalıyosun bekle nolcak sağlıklı gelsin yeterki dedi,sonra toparladım kendimi,eşim de işe gitti bugün yine kaldık kızımla başbaşa,bugün çok hareketli değil sanki kızım vurunca cevap veriyor meleğim,karnımda kasılmalar oluyor ara ara başkada bi tıngırtı yok bugün de olmayacak bence canım,ben en iyisi oyalanacak bişeyler bulayım bari.saol canım benim...seni gördüğüme sevindim sırf senin için girer oldum walla:) nişan değilmiş maalesef ufak bir sivilceymiş:) biz kesinlikle birlikte doğuracağız benimde dün sancılarım wardı ateşler bastı sulara girdim soguk soguk annem dediki gelicek herhalde beni bekliyor falan akşam fenalaştım yattım sabah kalktım 7 de bir baktım yine dogurmamışım....sıkıntıdan uyuyamadım....senin tontiş umuyorum bugün gelir...bende eşime dedim ki bugün doğarsa boşucam seni (anladın sen onu)ahahahaha
sabah bir cay içmeye gittik erken kalktım annem gelmeden parkı olan bir yer 20 tane 0-4 yaş cocuk vardı kızımla konuştum sende gel annecim oynucaksın söyle böyle diye ama yok daha da yerleşiyor sanki içime cadı...şı tıpaç olayını bende anlatsam napar acaba meraklardayım....boğa burcu olcaklar ya üşeniyorlar anacım bunlar doğmaya şimdi diyor kim cıkcak ağlıcak zorlancak mis gibi anne karnı varkençççç.
özel haberleşme derken canım dün seni cok merak ettim eşim dedi tel alsaydın isteyemedim belki rahatsız olur dedim keşke mail adresi falan alsaydın dedi de ondan dedim canım ya... rahatsızlık vermek istemiyorum ama cok merak ediyorum senii:)
Gözünaydın canım,nihayet normal doğum yapan birilerini duydum,allah analı babalı büyütsün canım.Merhaba güzel mayıs anneleri,
3 mayıs persembe günü saat 09.07'de minik kızımı normal doğumla dünyaya getirdim.Kızım da ben de iyiyiz.Doğum hikayemi ayrıntılı olarak sonra yazacağım.Allah bütün hamileleri sağlıcakla kurtarsın.
Sağol canım benim inşallah ama tıkırtı yok bakalım artık.Allah gönlüne göre versin güzelim inşallah kızın bugün gelir seni daha fazla merakta bırakmaz.
Saçmalama canım ne rahatsızlığı ben sana msn adresimi ya da mail adresimi atayım ordan telefon numaramı da mail olarak atarım,burdan özelden tel numaramızı yazmayalım nolur nolmaz.Valla ben de arada girip senden haber varmı diye aynen bakıyorum,zaten pekte kimse kalmadı eli kulağında bizim gibi bekleyen,inşallah aynı gün doğururuz canım hayırlısı olsun ne diyim,takmyım diyorum ama sabah kalktım hiçbi tıkırtı yok,moralim bozuldu gene,kahvaltı yaparken ağlayacaktım nerdeyse,sonra eşim dedi saçmalıyosun bekle nolcak sağlıklı gelsin yeterki dedi,sonra toparladım kendimi,eşim de işe gitti bugün yine kaldık kızımla başbaşa,bugün çok hareketli değil sanki kızım vurunca cevap veriyor meleğim,karnımda kasılmalar oluyor ara ara başkada bi tıngırtı yok bugün de olmayacak bence canım,ben en iyisi oyalanacak bişeyler bulayım bari.
Gözünaydın canım,nihayet normal doğum yapan birilerini duydum,allah analı babalı büyütsün canım.
Sağol canım benim inşallah ama tıkırtı yok bakalım artık.
anlaşılan aynı psikolojiyle uyanıp aynı psikolojiyle devam ediyoruz...banada kızıyorlar hayırlısını iste diye ama diyorum bugünde tık yok:) annemde geldi ben oturuyorum iyice bastı bana da aman yaa gözünü seveyim freecell'in...oda olmasa zaman geçmicek:)
anlaşılan aynı psikolojiyle uyanıp aynı psikolojiyle devam ediyoruz...banada kızıyorlar hayırlısını iste diye ama diyorum bugünde tık yok:) annemde geldi ben oturuyorum iyice bastı bana da aman yaa gözünü seveyim freecell'in...oda olmasa zaman geçmicek:)
Canım özelden mesaj attım sana
slm kızlar anne olan olana nkaç kişi kaldık doğurmayan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?