2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

saol canım benim...seni gördüğüme sevindim sırf senin için girer oldum walla:) nişan değilmiş maalesef ufak bir sivilceymiş:) biz kesinlikle birlikte doğuracağız benimde dün sancılarım wardı ateşler bastı sulara girdim soguk soguk annem dediki gelicek herhalde beni bekliyor falan akşam fenalaştım yattım sabah kalktım 7 de bir baktım yine dogurmamışım....sıkıntıdan uyuyamadım....senin tontiş umuyorum bugün gelir...bende eşime dedim ki bugün doğarsa boşucam seni (anladın sen onu)ahahahaha
sabah bir cay içmeye gittik erken kalktım annem gelmeden parkı olan bir yer 20 tane 0-4 yaş cocuk vardı kızımla konuştum sende gel annecim oynucaksın söyle böyle diye ama yok daha da yerleşiyor sanki içime cadı...şı tıpaç olayını bende anlatsam napar acaba meraklardayım....boğa burcu olcaklar ya üşeniyorlar anacım bunlar doğmaya şimdi diyor kim cıkcak ağlıcak zorlancak mis gibi anne karnı varkençççç.
özel haberleşme derken canım dün seni cok merak ettim eşim dedi tel alsaydın isteyemedim belki rahatsız olur dedim keşke mail adresi falan alsaydın dedi de ondan dedim canım ya... rahatsızlık vermek istemiyorum ama cok merak ediyorum senii:)

Merhaba güzel mayıs anneleri,
3 mayıs persembe günü saat 09.07'de minik kızımı normal doğumla dünyaya getirdim.Kızım da ben de iyiyiz.Doğum hikayemi ayrıntılı olarak sonra yazacağım.Allah bütün hamileleri sağlıcakla kurtarsın.

Allah gönlüne göre versin güzelim inşallah kızın bugün gelir seni daha fazla merakta bırakmaz.

Hayırlı olsun canım sağlıkla büyüsün Allah uzun ömür versin inşallah

Hayırlı olsun canım Allah analı babalı büyütsün.

Saçmalama canım ne rahatsızlığı ben sana msn adresimi ya da mail adresimi atayım ordan telefon numaramı da mail olarak atarım,burdan özelden tel numaramızı yazmayalım nolur nolmaz.Valla ben de arada girip senden haber varmı diye aynen bakıyorum,zaten pekte kimse kalmadı eli kulağında bizim gibi bekleyen,inşallah aynı gün doğururuz canım hayırlısı olsun ne diyim,takmyım diyorum ama sabah kalktım hiçbi tıkırtı yok,moralim bozuldu gene,kahvaltı yaparken ağlayacaktım nerdeyse,sonra eşim dedi saçmalıyosun bekle nolcak sağlıklı gelsin yeterki dedi,sonra toparladım kendimi,eşim de işe gitti bugün yine kaldık kızımla başbaşa,bugün çok hareketli değil sanki kızım vurunca cevap veriyor meleğim,karnımda kasılmalar oluyor ara ara başkada bi tıngırtı yok bugün de olmayacak bence canım,ben en iyisi oyalanacak bişeyler bulayım bari.

Gözünaydın canım,nihayet normal doğum yapan birilerini duydum,allah analı babalı büyütsün canım.
Allah gönlüne göre versin güzelim inşallah kızın bugün gelir seni daha fazla merakta bırakmaz.
Sağol canım benim inşallah ama tıkırtı yok bakalım artık.

defne allah analı babalı büyütsün çok heycanlandım senin doğumunu görünce ışın hanımla doğurdun değilmi nasıldı ayrıntılı yazarsan sevinirim gözün aydın olsun ben hala beklemedeyimmm

anlaşılan aynı psikolojiyle uyanıp aynı psikolojiyle devam ediyoruz...banada kızıyorlar hayırlısını iste diye ama diyorum bugünde tık yok:) annemde geldi ben oturuyorum iyice bastı bana da aman yaa gözünü seveyim freecell'in...oda olmasa zaman geçmicek:)

özel msj ile msn adresi verdim ama özel mesaj kutun doluymuş cnm sen yollaa bana yada sil:):)

Canım özelden mesaj attım sana

Bayanlar selam,
35. Haftada oglumun aceleciligi yuzunden biraz zor zamanlar gecirip 1 hafta 10 gunluk dinlenmenin ardindan kritik siniri astik.
Gecen cumada isyerindeki son gunumu gecirip izne ayrildim.
Simdi 32 hafta calisabilir raporunu kapatip, dogum izni raporumu actirmam gerekiyormus. İztanbul goztepe skk hastanesinden randevu almak istedim ama en yakin randevu haftaya pazartesi ama benim icin cok gec olacak. Randevusuz gitsem raporumu alabilirmiyim, istanbul anadolu yakasinda sizler nerelerden aldiniz raporlarinizi acil yardim eddebilirmisiniz?
Tesekkurler...

merhaba taze annecik..Rabbim sana ve kuzuna sağlıklı uzun ömürler versin.seninle nerede doğursak diye konuşmuştuk.sen hangi hastanede doğum yaptın çok merak ediyorum. normal doğum yapmış olmana çok sevindim ilk fırsaata hikayeni anlatırsan sevinirim.

slm kızlar anne olan olana nkaç kişi kaldık doğurmayan

ben varım ben varım. bekliyoruz ama doktor oğlunun keyfi yernde diyor. galiba bizimkinin henüz gelmek gibi bir niyeti yok ama bana sorsan hergece ter içindeyim.uyku yok. hayırlısı olsun. en hayırlı zamanda en hayırlı şekilde gelsin kuzucuklar...

herkese selamlar

doğum yapan ve bebeklerini sağlıkla kucağına alan arkadaşlar allah evlatlarınıza uzun ömürler versin

doğumu bekleyenleri rabbim bir avaz da kurtarsın inşallah

bende eylül ayında sizlerle başlamıştım yolculuğa ama ben miniğimi 22 ekimde kaybettim,hamile olmasam da ayrılamadım bu sayfadan ara ara takip ettim kimi zaman gözlerim dolarak okudum kimi zaman gülümseyerek. ben mayıs ayında bebeğimi kucağıma alamasam da bu ay hamile kalmak istiyorum...

duydum ki hamilelerin duası çabuk kabul olurmuş, allah rızası için beni da katar mısınız dualarınıza ???

Valla topikte en çok BİYOLOG'LA MUTLUYUM sizi merak eder oldum. Hergün acaba bugün doğurdular mı diye bakıyorum tık yok. Korkarım bizden sonra doğuracaksınız Şaka bir yana kızlar onlar geleceği zamanı bilirler. Önemli olan sağlıklı olmaları. Kendinizi boşu boşuna üzmeyin. Hepimiz için hayırlısı ne ise o olsun. Siz bugün yarın doğurursunuz bizi merakta bırakmayın toparlanıp hemen mesaj atın ona göre.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…