2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Canım benim çok üzüldüm yaşadıklarına ben de geçen sene ilk bebeğimde aynı problemi yaşamıştım. Merak etme Allah'ın izniyle tekrar olur. Allah gönlüne göre versin inşallah. İnşallah en kısa zamanda tekrar hamile kalır ve sağlıkla bebğine kavuşursun.

Ben bebegimi kaybettim rabbim sizlerin bebeklerine uzun omurler versin bana dua edinde bidahakine saglikli sihhatli akayim bebegimi kucagima birde benden size bir tavsiye ne kadar aci can yanmasi olsada normal dogum yapin

Ben bebegimi kaybettim rabbim sizlerin bebeklerine uzun omurler versin bana dua edinde bidahakine saglikli sihhatli akayim bebegimi kucagima birde benden size bir tavsiye ne kadar aci can yanmasi olsada normal dogum yapin

canım çok üzüldüm ne olduki ((

başınız saolsun bir melek annesi olmuşsunuz allahım sağlıklı ve sıhatli bir bebek versin inş cennetinde kavuştursun

Kalbi durdu melegimin doktor herkess cok sasirdi hic bir sebep yok cok kotuyum sakinlestiricilerle duruyorum

Allah sabır versin. Bize ve hiç kimseye bir daha bu acıyı göstermesin. Bende mayıs annesi olmayı umuyordum ama nisan ayının başında hiç bir sebep yokken oğlumun kalbi durdu ve melek annesi oldum. Sende mi sezeryanla doğum yaptın?

merhaba canlar

3 mayısta doğum yapmama rağmen anca yazabildim sayfaya... 3 mayısta, 11'i 10 geçe kızımıza kavuştuk. ilk baştan beri belli olduğu gibi sezaryen ile doğdu kızım... ayılmam pek zor olmadı Allah'a şükür. 6 saat sonra yürümem gerektiğini söylediler. öyle de yaptık. süt gelsin gelmesin sürekli emzirdim. ertesi gün de çıktık hastaneden. iki gündür evimdeyim ama gelen gidenden anca fırsat bulabildim.

daha doğum yapmayanlara tavsiyem: Sakın korkmayın, kolay olacağını düşünün, ayrıntılara takılmadan keyfini çıkarmaya bakın. Rabbim hepinizin doğumunu da benimki gibi rahat ve kolay olmasını nasip eylesin...

Rabbim hepimizin yavrularını bizlere bağışlasın, çünkü gerçekten çok kıymetli oluyorlar. hele de doğunca

4 günlük acemi anneden bu günlük bu kadar

mrb...
bugün itibariyle 10 günlük olduk bile...bebeğimin sarılığı vardı..bu 10 günde yılmadan hastalıkla mücadele ettik ve geçmek üzere...şükür...
sizlere tavsiyem doğum yapmayanlar için çantanıza hazır mama alın koyun bebeğiniz doğar doğmaz kendiniz emzirin birkaç saat ama sonra yavaş yavaş kaşıkla mama verin bikaç kaşık...o bebeğinizin aç kalmasını engelleyerek kan şekerinin düşmesini engeller...yoksa çok zorlanırsınız...

kendiniz için ise en az iki pijama koyun ne olacağı hiç belli olmuyor...ben sezeryan oldum 5-6 adet iç çamaşırı koymuştum sonra da iki tane hamile çamaşırı atmıştım valize..normal olanları kullanamadım hamil çamaşırlarımı kullandım...

emzirme atleti ilk etapta hiç işe yaramıyor...ligralı atlet giydim ve askılarını indirerek emzirdim çok rahat oluyor...birde lansiinoh göğüs pedi kullanıyorum..hiçbir şekilde akma kokma yapmıyor anne sütünü olduğu gibi hapsediyor bebek de rahatsız olmuyor...

göğüslerim maalesef çatladı çatlaklar için krem kullandım bir ay öncesinden şimdi de kullanıyorum ama bünyeden bünyeye fark olduğu için bende işe yaramadı...

kıslar merhaba,
2 gündür çok yoruldum...Evimde temizlik vardı..Kayın validem ve ablam saolsun çok şey yaptılar bende azar azar ufak birşeyler yapmaya çalıştım ama ayakta çok uzun kaldığım için karnım çok setleşti. İnş. bebeğim iyidir.1 haftadır ellerimde ve ayaklarımda şişme var..İyice hamile modundayım..Hayırlısıyla şu sayılı günler geçse..Ateş basıyor resmen yaaa...Yazın ordasında doğursak ne olurdu acaba..

Herkese hayırlı doğumlar diliyorum.Bakalım haftaya cmrt kontrolüm var bebişim inş. normal yolla gelmeye karar verir.

kıslar merhaba,
2 gündür çok yoruldum...Evimde temizlik vardı..Kayın validem ve ablam saolsun çok şey yaptılar bende azar azar ufak birşeyler yapmaya çalıştım ama ayakta çok uzun kaldığım için karnım çok setleşti. İnş. bebeğim iyidir.1 haftadır ellerimde ve ayaklarımda şişme var..İyice hamile modundayım..Hayırlısıyla şu sayılı günler geçse..Ateş basıyor resmen yaaa...Yazın ordasında doğursak ne olurdu acaba..
Herkese hayırlı doğumlar diliyorum.Bakalım haftaya cmrt kontrolüm var bebişim inş. normal yolla gelmeye karar verir.

günaydın kızlar. bizimde kızımla bugün nst kontrolümüz var. beklenen doğum tarihi 31 mayıs ama belimden dolayı sezeryan olacağım 21 mayısta. 3 gündür akşam üzeri saat dört gibi belimden kasıklarıma ağrı saplanıyo. annemler gün ağrısı,bebek doğum için yerleşmeye başlamıştır diyolar ama çok kötü. gün ağrısı buysa doğum sancısı nasıl bişey tahmin bile edemiyorum. bu arada daha öncede yazmıştım, bu halimle bide doktora yapıyorum son sınavım 16 mayıs, inşallah bizim kız aceleci davranmazda sınavlarım biter rahat rahat doğuma giderim gerçi herşeyin hayırlısı. kızım sağlıklı doğsunda, bu arada bile tekmeleyip duruyor annesini ben iyiyim beni merak etme der gibi.

bebişlerini kaybeden annelere rabbim sabır versin ve en kısa zamanda kucaklarına güzel kuzuları almayı nasip etsin. biliyorum demesi kolay diyeceksiniz ama kalbi duruyorsa bir bebğin büyük bir ihtimalle taramalarda gözden kaçan bir sekel vardır bebekte. yani bebekler yaşıyor olsa bile sağlıklı olmadıkları için büyük bir ihtimalle sorunlu ve zor bir hayat yaşayacaklardı. olaya bu taraftan bakın ve belkide rabbim hakkınızdan böylesi daha hayırlı olduğu için bu şekilde olmasını istedi diye düşünün. ben hemşireyim ve hastanede o kadar engelliyle karşılaşıyorumki, siz bu acıyı bir gün, engelli çocukların anneleri ise hergün yaşıyo.insanın en sevdiği için elinden bişey gelmemesi, elinin kolunun bağlı olması kadar acı bişey yok.

neyse ben ders çalışmaya kaçtım, inşallah bugünkü kontrolümüz iyi gider

günaydın mayıs annişleri. bebeğini kaybedenlere allah sabır versin , çok üzüldüm. ( ben 9 mayısta 37. hafta raporu alıp ayrılcam işten ama doktorum yarın yerinde, 9 unda yok yarın raporu alsam olur mu acaba? zaten fazla giremiyordum foruma, evde de bilgisayarım yok artık hiç giremem, umarım bebişime kavuştuğumda heber verebilirim. herkes sağlıkla bebişlerine kavuşup büyütsün...

Nasılsınız bakalım bugün? Bugün doğum yapacak olan var mı acaba merak ettim:44:
Sanırım bebeğini kaybeden arkadaşlar olmuş. İnanın söyleyecek söz bulamıyorum. Çünkü ne söylesem acınızı dindirmeyeceğini biliyorum. Şunu bilin ki çok ama çok üzüldüm Allah'ım sabır versin.

Allah sabir versin yardimcin olsun cok zor yok normal dogum yaptim sezeryan doktorum istemedi

Merhaba arkadaslar ben 2011 ekım annesıyım bebegını kaybeden arkadaslar ınanın cok uzuldum rabbım ıns yenıden hamıle kalıp kucagınıza almanızı nasıp etsın.bende ıkı kere dusuk yaptım bırı kımyasaldı onu o kadar onemsemedım ama ıkıncı kalp atıslarını duyduk 11+5 de kalbı durdu yıkılmıstım daha benım bebegım olmayacak dıye umudumu kaybetmısken 1 sene sonra 3 ye hamıle kaldım hıc umudum yoktu buda kesın dusecek dıye tetıkde bekledım hep hergunum korkuyla gectı ınanın,ama rabbım buyuk cok sukur yavrumu aldım kucagıma demem okı umudumuzu kaybetmek yok hergun dua edecem sızler ıcın ıns en kısa zamanda yenı saglıklı bebıslerınız gelsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…