herkese selamlar
doğum yapan ve bebeklerini sağlıkla kucağına alan arkadaşlar allah evlatlarınıza uzun ömürler versin
doğumu bekleyenleri rabbim bir avaz da kurtarsın inşallah
bende eylül ayında sizlerle başlamıştım yolculuğa ama ben miniğimi 22 ekimde kaybettim,hamile olmasam da ayrılamadım bu sayfadan ara ara takip ettim kimi zaman gözlerim dolarak okudum kimi zaman gülümseyerek. ben mayıs ayında bebeğimi kucağıma alamasam da bu ay hamile kalmak istiyorum...
duydum ki hamilelerin duası çabuk kabul olurmuş, allah rızası için beni da katar mısınız dualarınıza ???
Ben bebegimi kaybettim rabbim sizlerin bebeklerine uzun omurler versin bana dua edinde bidahakine saglikli sihhatli akayim bebegimi kucagima birde benden size bir tavsiye ne kadar aci can yanmasi olsada normal dogum yapin
Ben bebegimi kaybettim rabbim sizlerin bebeklerine uzun omurler versin bana dua edinde bidahakine saglikli sihhatli akayim bebegimi kucagima birde benden size bir tavsiye ne kadar aci can yanmasi olsada normal dogum yapin
slm kızlar anne olan olana nkaç kişi kaldık doğurmayan
canım çok üzüldüm ne olduki((
Kalbi durdu melegimin doktor herkess cok sasirdi hic bir sebep yok cok kotuyum sakinlestiricilerle duruyorum
kıslar merhaba,
2 gündür çok yoruldum...Evimde temizlik vardı..Kayın validem ve ablam saolsun çok şey yaptılar bende azar azar ufak birşeyler yapmaya çalıştım ama ayakta çok uzun kaldığım için karnım çok setleşti. İnş. bebeğim iyidir.1 haftadır ellerimde ve ayaklarımda şişme var..İyice hamile modundayım..Hayırlısıyla şu sayılı günler geçse..Ateş basıyor resmen yaaa...Yazın ordasında doğursak ne olurdu acaba..
Herkese hayırlı doğumlar diliyorum.Bakalım haftaya cmrt kontrolüm var bebişim inş. normal yolla gelmeye karar verir.[/QUOT
Aynen canım ya beni de ateş basıyo. Utanmasam çırılçıplak dolanacam ortada. Benim de eller ve ayaklar biraz şişti. Sanırım normal süreç bunlar. Dün yanılıp yüzüğümü takayım dedim. Neyse gezdik tozduk eve geldik yüzük parmağımdan çıkmadı. Nerdeyse parmağım kopacaktı. Neyse zar zor çıkardım.Sonra anam birdaha yüzük falan takmam dedim. Hayırlısıyla bebeklerimizi kucağımıza alalım da bunlar geçici durumlar.
Allah sabır versin. Bize ve hiç kimseye bir daha bu acıyı göstermesin. Bende mayıs annesi olmayı umuyordum ama nisan ayının başında hiç bir sebep yokken oğlumun kalbi durdu ve melek annesi oldum. Sende mi sezeryanla doğum yaptın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?