artık bu halimle yuvarlana yuvarlana eminönüne gidemiyceğim için bulunduğum yerden farklı bi kağıt buldum bende onunla yapıcam canım.seninkiler kadar parlak olmuycak ama umarım güzel olur minnoşumun çikolataları:)canım çoook teşekkür ederim. ben bu kağıtları eminöünden aldım... çikolata kaplıcam dedim hemen anladılar.. üçgen kağıtçılık mağazanın adı.. işparkın otoparkının hemen orada..
inş sütün bi an önce çoğalır mamaya hiç gerek kalmaz cnm..yenidoğan sünneti için biraz tereddütlerim vardı acaba huysuzlanırmı vs. diye ama problem olmuyomuş madem kesinlikle göbeği düştükten sonra yaptırıcam..kilosuda çok fazla fark etmemiş umarım benimkide o kadar fark etmezde boşuna sez.la doğum yapmış olmam..ilgin için tşk ederimCanım biz sünnet olalı 2 gün oldu ve bebeğimin hiç bişeyden haberi yok çok şükür.
Günde iki kere ağrı kesici şurup veriyoruz her ihtimale karşı ama maaşallah herşey yolunda.
Merhaba tatlıcadı.
Mamaya hala devam ediyoruz maalesef ama inanıyorum ki yavaş yavaş sütüm oğlumu doyuracaktır.
Yenidoğan sünnetini şiddetle tavsiye ediyorum.Biz çok memnun kaldık.Bebeğimin hiç sıkıntısı olmadı çok şükür.
Bu arada ultrasonda son kilomuz 3430 gr 52 cm idi,doğum kilosu 3190 gr 48 cm.
geçmiş olsun Allah yardımcın olsun cnm inş bebeğini sağlıklı bi şkilde kucağına alırsınİi geceler herkese ben gecirdiğim zona hastaligi nedeniyle hala hastanede yatiyorum günde 3 tane antibiyotik serum aliyorum nst lerimiz ii cok sükür..riskli zamani henüz atlatmadik ama az kaldi insallah..kizim dogarsa su cicegi olabilirmis allah korusun riskimiz bu maalesef..vajinal dogum önerildi kizim haftasini doldursun diye dua ediyoru
Hastanede neler neler görüorum bi bilseniz..psikolojim bi garip..normal dogumdan korkar oldum..rabbim hepimiE hayirli kolay dogumlar nasip etsin insallah..kızım ve benim icin dus ederseniz cok sevinirim..allah razi olsun..
hayırlı olsun meleğin.Allah analı babalı büyütsünnasılsınız kızlar sonunda yazmak nasip oldu pazartesi doğum yaptım kızım sezeryanla geldi dünyaya dünyanın en muhteşem duygusu şu an uyuyor ve size yazayım dedim daha sonra kızımla olan maceramızı yolculuğumuzu anlatırım daha yeni yeni toparlanıyorum sezeryan sonrası çok zordu ama şükür atlattık doğum yapan arkadaşlar Allah analı babalı büyütsün doğum yapacaklarada rabbim yardım etsin sağlıkla alsınlar kuzucuklarını kucaklarına
senin bebişinde hayırlı olsun cnm.Allah analı babalı büyütsünMerhaba güzel mayıs anneleri,
3 mayıs persembe günü saat 09.07'de minik kızımı normal doğumla dünyaya getirdim.Kızım da ben de iyiyiz.Doğum hikayemi ayrıntılı olarak sonra yazacağım.Allah bütün hamileleri sağlıcakla kurtarsın.
senin adına çok üzüldüm cnm inş aynı acıyı tekrar yaşamazsın inş istediğin gibi bebeğin bu ay göbüşüne geliverir:)herkese selamlar
doğum yapan ve bebeklerini sağlıkla kucağına alan arkadaşlar allah evlatlarınıza uzun ömürler versin
doğumu bekleyenleri rabbim bir avaz da kurtarsın inşallah
bende eylül ayında sizlerle başlamıştım yolculuğa ama ben miniğimi 22 ekimde kaybettim,hamile olmasam da ayrılamadım bu sayfadan ara ara takip ettim kimi zaman gözlerim dolarak okudum kimi zaman gülümseyerek. ben mayıs ayında bebeğimi kucağıma alamasam da bu ay hamile kalmak istiyorum...
duydum ki hamilelerin duası çabuk kabul olurmuş, allah rızası için beni da katar mısınız dualarınıza ???
canım çok üzüldüm çok geçmiş olsun okuyunca ağlamaya başladımBen bebegimi kaybettim rabbim sizlerin bebeklerine uzun omurler versin bana dua edinde bidahakine saglikli sihhatli akayim bebegimi kucagima birde benden size bir tavsiye ne kadar aci can yanmasi olsada normal dogum yapin
merhaba canlar
3 mayısta doğum yapmama rağmen anca yazabildim sayfaya... 3 mayısta, 11'i 10 geçe kızımıza kavuştuk. ilk baştan beri belli olduğu gibi sezaryen ile doğdu kızım... ayılmam pek zor olmadı Allah'a şükür. 6 saat sonra yürümem gerektiğini söylediler. öyle de yaptık. süt gelsin gelmesin sürekli emzirdim. ertesi gün de çıktık hastaneden. iki gündür evimdeyim ama gelen gidenden anca fırsat bulabildim.
daha doğum yapmayanlara tavsiyem: Sakın korkmayın, kolay olacağını düşünün, ayrıntılara takılmadan keyfini çıkarmaya bakın. Rabbim hepinizin doğumunu da benimki gibi rahat ve kolay olmasını nasip eylesin...
Rabbim hepimizin yavrularını bizlere bağışlasın, çünkü gerçekten çok kıymetli oluyorlar. hele de doğunca
4 günlük acemi anneden bu günlük bu kadar
30.04.12 saat 16.20 ve hayatımıza Emir Alp'imiz katıldı. Rabbim seni korusun güzel yavrum, biraz acele edip zamanından 4 gün önce girdiğin hayatımızı renklendirdin...
Allah'ım Senin ve Ablanın acısını hiç bir zaman göstermesin bana iyi ki varsınız iyi ki beni anneniz olma şerefine nail ettiniz....
Sezeryan gününü kesinleştirmek için kontrole gidip doğuma girmek çok sıkıntılı ve stresliydi. Doktorum kuzumun bir önceki dikişlerime baskı yaptığı için iç kanamam olabileceğini ikimizinde hayatı tehlikesi olacacağını söyleyince apartopar doğuma girdim. Tok olduğum için 6 saat açlık beklerken çektiğim sıkıntıda çok berbattı, ama herşeye rağmen kuzumun iyi olduğunu görmek paha biçilemez bir zevkdi.
Paşam 3,600 55 cm doğdu. Çarşamba günü kontrolümüz vardı çok şükür sarılığımız düşmeye başlamış, zaten pek yüksek değildi şükürler olsun, göbeğimizde kurumaya başladı sanırım 1-2 güne kadar oda düşerse biraz daha rahat ederiz.
Bizden şimdilik bu kadar, doğumu bekleyen arkadaşlar Rabbim sizleri de sağ salim bebişlerinize kavuştursun....
Bu arada 2. sezaryana girecek arkadaşlar işleri yetiştirmek uğruna lütfen kendinizi çok yorup ayak da kalmayın ben pazar günü neredeyse 4-5 saat dışarlar da işleri halletmek uğruna çok ayakda kalmıştım dr. bunun durumumu tetiklemiş olabileceği söyledi. Hiç birşey bizden ve kuzularımızdan önemli değil...
günaydın kızlar....
bizi merak etmeyin daha doğurmadım ... bugün de pek doğurmaya niyetim yok:):):)
mutluyummmda doğurmadı muhtemelen çünkü mutlaka haber verirdi bana:)
bugün benden umut yok diğer doğurcaklara Allah kolaylık versin diyorum:)
ay ben ne zaman doğurucam yaaa :) herkesler doğuruyor :)
merhaba kızlar ben 16 mayısta kendi isteğimle sezeryan olacağım merak ettiğim konu sezeryan sonrası 14. gun ne kadar ayakta kalabılıosunuz ve hareketlerınız gunluk yaşam aktıvıtenızı zorluyor mu ayın sonuna yakınımın düğünü var ona göre hazırlık yapıorum:))göruyosunuz ebe olmak yetmıyo tecrubenıze ıhtıyacımm var
bebek şekerim nasıl olmuş:)Eki Görüntüle 408879 Eki Görüntüle 408878
bebek şekerim nasıl olmuş:)Eki Görüntüle 408879 Eki Görüntüle 408878
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?