2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

30.04.12 saat 16.20 ve hayatımıza Emir Alp'imiz katıldı. Rabbim seni korusun güzel yavrum, biraz acele edip zamanından 4 gün önce girdiğin hayatımızı renklendirdin...
Allah'ım Senin ve Ablanın acısını hiç bir zaman göstermesin bana iyi ki varsınız iyi ki beni anneniz olma şerefine nail ettiniz....

Sezeryan gününü kesinleştirmek için kontrole gidip doğuma girmek çok sıkıntılı ve stresliydi. Doktorum kuzumun bir önceki dikişlerime baskı yaptığı için iç kanamam olabileceğini ikimizinde hayatı tehlikesi olacacağını söyleyince apartopar doğuma girdim. Tok olduğum için 6 saat açlık beklerken çektiğim sıkıntıda çok berbattı, ama herşeye rağmen kuzumun iyi olduğunu görmek paha biçilemez bir zevkdi.
Paşam 3,600 55 cm doğdu. Çarşamba günü kontrolümüz vardı çok şükür sarılığımız düşmeye başlamış, zaten pek yüksek değildi şükürler olsun, göbeğimizde kurumaya başladı sanırım 1-2 güne kadar oda düşerse biraz daha rahat ederiz.

Bizden şimdilik bu kadar, doğumu bekleyen arkadaşlar Rabbim sizleri de sağ salim bebişlerinize kavuştursun....
Bu arada 2. sezaryana girecek arkadaşlar işleri yetiştirmek uğruna lütfen kendinizi çok yorup ayak da kalmayın ben pazar günü neredeyse 4-5 saat dışarlar da işleri halletmek uğruna çok ayakda kalmıştım dr. bunun durumumu tetiklemiş olabileceği söyledi. Hiç birşey bizden ve kuzularımızdan önemli değil...

günaydın kızlar....
bizi merak etmeyin daha doğurmadım ... bugün de pek doğurmaya niyetim yok:):):)
mutluyummmda doğurmadı muhtemelen çünkü mutlaka haber verirdi bana:)
bugün benden umut yok diğer doğurcaklara Allah kolaylık versin diyorum:)

bende beklemedeyim kızlar 39 olduk bakalım geçen hafta 2 cmaçıklığım vardı hemen olcak sandım ama olmadıııı

merhaba kızlar ben 16 mayısta kendi isteğimle sezeryan olacağım merak ettiğim konu sezeryan sonrası 14. gun ne kadar ayakta kalabılıosunuz ve hareketlerınız gunluk yaşam aktıvıtenızı zorluyor mu ayın sonuna yakınımın düğünü var ona göre hazırlık yapıorum:))göruyosunuz ebe olmak yetmıyo tecrubenıze ıhtıyacımm var

artık bu halimle yuvarlana yuvarlana eminönüne gidemiyceğim için bulunduğum yerden farklı bi kağıt buldum bende onunla yapıcam canım.seninkiler kadar parlak olmuycak ama umarım güzel olur minnoşumun çikolataları:)
inş sütün bi an önce çoğalır mamaya hiç gerek kalmaz cnm..yenidoğan sünneti için biraz tereddütlerim vardı acaba huysuzlanırmı vs. diye ama problem olmuyomuş madem kesinlikle göbeği düştükten sonra yaptırıcam..kilosuda çok fazla fark etmemiş umarım benimkide o kadar fark etmezde boşuna sez.la doğum yapmış olmam..ilgin için tşk ederim

geçmiş olsun Allah yardımcın olsun cnm inş bebeğini sağlıklı bi şkilde kucağına alırsın
hayırlı olsun meleğin.Allah analı babalı büyütsün

senin bebişinde hayırlı olsun cnm.Allah analı babalı büyütsün

senin adına çok üzüldüm cnm inş aynı acıyı tekrar yaşamazsın inş istediğin gibi bebeğin bu ay göbüşüne geliverir:)
Ben bebegimi kaybettim rabbim sizlerin bebeklerine uzun omurler versin bana dua edinde bidahakine saglikli sihhatli akayim bebegimi kucagima birde benden size bir tavsiye ne kadar aci can yanmasi olsada normal dogum yapin
canım çok üzüldüm çok geçmiş olsun okuyunca ağlamaya başladımevlat acısı çok zor Allah yardımcın olsun benim bu karnımda ki 4. bebeğim sebebi olamayn kayıplar yaşadım ama umudumu hiç kaybetmedim..sende umudunu kaybetme inş en kısa zamanda sende yeniden hamile kalırsın sağlıkla bebeğini kucağına alırsın

sizlerinde bebekleri hayırlı olsun kızlar..ayyy herkes doğurdu bende doğurmak istiyorum artıkkkkkdarısı bekleyenlerin ve benim başıma:)

hadi doğurun ama artık aaaaaasiz doğurmayınca sanki bende doğuramıycakmışım gibi geliyo malum siz daha öndesiniz ya:)ben 2 gündür çok gezdim doğurim diye gezmeyle alakası yokmuş temizlik yaptım yine olmadı daha çok kendimi yordum deli gibi:)siz doğurunda sıra bize gelsin kızlar

mayıs annişleri ne güzel doğumlar olmuş öyle,bütün sayfaları da okuyamadım ama doğuranları tebrik ediorum.allah hepimizi kurtarsın artık.

herkese merhaba ,
nasılsınız? bugün doğum iznine ayrılıyorum Allah nasip ederse 37.haftanın içindeyim. ama hala şirketteyim ve çalışıyorum. sanırım 3 ya da 4 gün daha çalışacağım. işlerimi bitiremedim yanıma gelen adam da çok çalışkan olduğu için izne ayrılamıyorum hemen.
ayyyy ben artık çok sabırsızlanıyorum 23 günüm var ama bi doğsa artık deyip duruyorum:) eşim de çıkma oğlum çıkma diye oğluna gaz veriyor. bir yıldır hamileymişim gibi hissediyorum kendimi:)
canlarım ben dün pijama takımı ve gecelık aldım. annem gecelik giyemezsin rahat edemezsin geri götür dedi. ne yapıyım? bir de hastane için nasıl terlik aldınız? ya benim elim ayağım çok şiş ayak parmaklarım etli dolma gibi resmen ayak bileklerim falan nasıl şişiyor anlatamam. bi de akşam falan değil yataktan kalktıktan 1-2 saat sonra şişiyor sizde de şişlik oluyor mu bu kadar?

ay ben ne zaman doğurucam yaaa :) herkesler doğuruyor :)

selam kızlar,3 mayısta ısezeryanla oğluşuma kavuştum.ikimiz de iyiyiz çok şükür.darısı sizlerin başına...

ben 17 günlük anneym çok rahat geziyorum ama eğilmek ve uzanmakta biraz zorlanıyorum onun dışında sıkıntım yok çok şükür

ha bir de delice uykusuzum bütün anne adaylarına tavsiyem son ana dek dinlenin !!

selam kızlar oğluşumla gelen gıdenler ugrasmaktan anca vakıt bulup gırıoum tam 9 günlük olduk oğlumlaa bızımde sarılıgımız var ıkı gune bı kan degerlerıne bakılıoo atlatamadık daha tam... sıze tavsıyem sakın yormyaın kendızı son gunler benım nstlerım kotu gıdıodu ztnn ona ragmen delı gıbı temızlık yaptım perdelerı ındır utuleee hıc yerımde durmadımm ve bebekte geldı dolayısıylaa 37 haftalık dogdu emme problemı yasıyoruzz malesef hala bıraz mama bıraz anne sutu ıdare edıyoruzzz sezeryan sonrası ılk uc gun sancılı gecıoo gercekten agrı kesıcıler ıse yarıoo tam bı hafta sonra saga sola donup yatabıldım allaha sukur sımdı ufak tefek agrılar oluo okdarrr dınlenın tadını cıkarın hamılelıgınn sımdı karsımda uyuyor oğlumm adımız da METE ALP oldu:)

Selam kıslar,
Bugün evde olmanın keyfini yaşıyorum ne güzel dinlenmek :) Dinlenerek oğluşumu beklemeyi planlıyorum

Merhaba kızlar pitir pitir doğuruyor herkes maşallah RAbbim doğum yapanların bebislerini hayırlı eylesin...darısı bize olsun inşallah. Ben 37 deyim ama sıkıldım. Biyolog ve mutluyum dogurmadan yolumuz açılmaz bizim:)

Sevgi sen nerede doğum yapmıştım kuzum.bu arada esinle bebek arasındaki iletişim nasil?

Usenmezsem ben de bir kaç foto yuklicem aksam. Tembel bir anne olarak daha yeni bitirdim bebisle ilgili şeyleri.b
Bu arada magnezyum ilacını ne zaman bırakmak lazım. 2 gün icmedim hemen belime ağrılar girdi walla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…