Günaydın herkeslere :)))
Acaba dün doğum yapanlar oldu mu?
Elimden geldiğince listeyi update etmeye çalışıyorum ama topic e düzenli giremediğim için arada kaçırdıklarım olabilir. Aslında herkes
http://www.kadinlarkulubu.com/mayis...ayis-anneleri-dogum-listesi.html#post24083683 în içine listeye eklenmesi gerekenleri yazsa ve doğum yaptığını haber verse hiç problem olmayacak. Bazı arkadaşlarımız haber vermiyor bazıları ise hiç detay vermeden sadece doğum yaptım falan yazıyor. Bu sebeplede listemizde baya eksikler oluyor.
Ben bugün tam 38+0 haftalık oldum :))) Bu günler gelecek mi diyordum, geliyormuş :))) Kısmet olursa normal doğu yapmak istiyorum, en büyük korkum kızımının dönmeme ihtimaliydi ama çok şükür döndü. Şu an için arada girip çıkan yalancı sancılarım var. O kadar rahat hareket ediyorum ki bazen hamile olduğumu unutuyorum. Arkadaşlarım sürekli uyarıyor, kendine gel sen hamilesin diye :))) İnsan hareketli olunca yavaş hareket etmesi ya da yatması nerdeyse mümkün olmuyor. Uyku düzenim de çok iyi şükürler olsun ki. Hala çalışmaya da devam ediyorum, tabi kendi isteğim ile. Bu Cuma son.
Tek problemim elimdeki şişme ve uyuşma. Özellikle gece yatarken çok ağrılı oluyor, uykumdan kramp gibi uyumalarla uyanıyorum, doktorum ile konuştum hamilelikte olabiliyor, atel kullan rahatlatır dedi. atel takmaya başladım gerçekten çoook rahatlattı. Aynı problemi yaşayan varsa hiç düşünmeden hemen atel kullanmaya başlasın. 2 gecedir deliksiz uyuyorum atel sayesinde. Bir de buzlu ve tuzlu su şişmeler çok iyi geliyor. Dün yaklaşık 30 dk elimi buzlu ve tuzlu suda beklettim neredeyse bütün şişliklerim indi ve ağrılarım geçti.
Bu Pazar günü Londra'da yaşayan çoook yakın bir arkadaşım doğumum için yanıma geliyor, o kadar yakın ki kardeş gibiyiz. Onun için de ekstra mutluyum.
Evde yapılması gereken çok az iş kaldı, elim kötü olduğu için maalesef artık pek birşeye elimi süremiyorum. Allahtan 2 haftada 1 temizliğe gelen yardımcım var da temizlik ile ilgili derdim yok, yemek zaten en son ne zaman pişti evde hatırlamıyorum :))) Çok nadir pişiriyorum. Eşim sağolsun çok anlayışlı, hiç bir zaman demedi zaten neden yemek yok diye (zaten sanırım bunu diyecek insanla da ben yapamazdım). Master yaptığı için haftada 3 gün okula gidiyor ve geç geliyor, diğer günler de dışarda yiyiyoruz. Napalım bir süre daha böyle idare edeceğiz, sonra herşey eski düzenine dönecek.
Sabah sabah aklıma gelenler bunlar arkadaşlar. Umarım hepiniz iyisinizdir, herşey yolundadır. Bugün doğum yapacak olanlara da hayırlı doğumlar diliyorum. Doğum yapan bütün arkadaşları ayrıca tebrik ediyorum. Çoğunu yazılır yazılmaz tebrik ettim ama kaçırdıklarım varsa affola.
Siyahlale, doğu hikayeni okudum ve mahfoldum
(( Allah eşini ve ailesini ıslah etsin. Sana yapılanlar kesinlikle kabul edilemez. Umarım eşin en kısa sürede hatasını anlar ve kalbini alır. Allah yardımcın olsun ve sabır versin. Yavrun en büyük tesellin olsun, seni sorgusuz sualsiz, çıkarsız seben bir calı var artık ve tabi ki ailen var. Bunları düşün, şükret ve mümkün olduğu kadar üzülmemeye çalış. Sen süt veriyorsun, üzüntü, sıkıntı yaparsan sütün azalır allah korusun. Kendine iyi bak.