2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

slm benim 1 ay öncesinde bebeğim baş aşağı dururken 10 gün önce gittim ters çıktı duruşu,bugün yine ters 37 haftadayım ilk gebeliğim.moralim bozuldu dönmezmi sizce,normal doğum istiyordum(

merhaba...
biz de kızımla oturup onun geleceği zamanı bekliyoruz ... ŞArkı yazdım ona günlerdir söylüyorum. Ama gelmiyor yine de :) sadece dans ediyor içeride :)
yarın dr kontrolümüz var. geçen hafta cumartesi 2 cm açıklık var deyince dr sanki hemen o hafta doğuracakmışım gibi konuştu. HEveslendim bende. Hala doğurmadım moralim bozulmuştu çok ama bugün daha iyiyim ... herkese ALLAH kolaylık versin. Zamanın geçmesi ne kadar zor bu son günlerde...

kızımın şarkısını paylaşayım sizinle :)
Şeker kızım, bal kızım :)
Çiçek kızım, nar kızım :)
Hani benim can kızım :)
HAdi çabuk gel kızım :)
HAdi bugün gel kızımmmmmmmmmmmm :)))

slm benim 1 ay öncesinde bebeğim baş aşağı dururken 10 gün önce gittim ters çıktı duruşu,bugün yine ters 37 haftadayım ilk gebeliğim.moralim bozuldu dönmezmi sizce,normal doğum istiyordum(

benim hiç dönmemişti ve dünkü kontrolde de gördük ki hala dönmemiş, doktorum dönmeye de niyeti yok gibi diyo ki kafası resmen sağ göğsümün altında. bu haftadan sonra da dönebilir ama çok düşük bi ihtimal dedi. önümüzdeki hafta kontrolünde de dönmemiş olursa sezeryan tarihi verecek :44:

normal doğum hayallerimiz suya düşüyor,benim bir doktorum son gün bile dönenleri gördüm demişti,diğeride 38den sonra dönmez diyor bakalım görücez,hayırlısı olur inşallah..sende normal doğummu istiyordun yoksa sezeyanmi?

günaydın kızlar topikte kimsecikler kalmadı galiba önceleri sayfaları okuyamıyordum şimdiyse ilerlemiyo.acaba doğum yapmayan kaç kişi kaldık.

bende henüz doğum yapmadım ve bu hafta yapmamak için dua ediyorum. çünkü doktorumuz antalyada kongrede. haftasonu dönecek.
kızımla konuşuyorum doktor teyzemizi bekleyelim diye :)

Artık kimse foto paylaşmıyor. Tabi haftalar önce herşeyi hazır ettiniz üstüne bebisleri de erkenden pirtlattiniz:) ben tembel bir annis olarak oğluşumun herşeyini daha yeni hazır ettim. Işte fotolar.

Hiç aklımda oda yapmak yoktu ama yeni eve tasinica birden odası oluverdi şanslı oğlumun.)

açıkçası benim ısrarla şöyle doğurucam diye bi fikrim yoktu çünkü doğum şeklinin hep son haftada beli oluğunu biliyordum. normal isteyip mecburen sezeryana giren veya sezeryan tarihi alıp öncesinde sancısı gelerek doğum yapan o kadar çok arkadaşım oldu ki, kendimi bi yöne kanalize etmedim, ikisinin de iyi taraflarını düşündüm hep ama dün anladım ki, her anne gibi her şey olması gerektiği gibi ilerlesin istiyormuşum. mecburen sezeryana girme fikri hiç hoşuma gitmedi. yine de ikimiz için en hayırlısı hangisiyse o olsun istiyorum, önemli olan bebeğime sağlıklı bi şekilde kavuşmak, nasıl olduğu sadece ayrıntı.

KIZLARRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR BİZ GELDİK KIZIMLA,

Dün yürüdük doktora gittik,babamız da evdeydi nete giremedik,
ama güzel haberlerle geldik,
yarın doğuma giriyorum kızlar büyük ihtimal
normalde kontrolümüz çarşambaydı,eşimle dayanamadık dün gittik doktora,
doktor bizi görünce gülmeye başladı zaten dayanamadınız di mi diye,neyse alttan muayne etti ilk defa,
2-3 cm açılman var çok güzel dedi,bu arada çatım da çok müsaitmiş normal doğum için,
sonra nst ye girdik,sancım çıkmadı her zamanki gibi tabi,ama kızım çok hareketliydi,
doktorumuz çarşamba bekliyoruz sizi dedi,hazırlıklı olun doğumu başlatabiliriz dedi,
eee dedim sancım filan yok,olsun açılman var dedi belli olmaz salı bile gelebilir ansızın dedi,
sevine sevine eve geldik kızlarrrrrrrrrr
Yürüyerek gitmiştik hastaneye,yine yürüyerek geri geldik,bilerek daha fazla açılma olsun diye yürüdük.
Ama dün baya yorulmuşuz bugün zor kalktık.Olsun herşeye değer yarın kızımı kucağıma alacağım kızlar hayırlısıyla,
nazlı kızım benim kıymetlim,nasıl bekletti bizi.
Bu arada bizi merak eden arkadaşlar olmuş,biologta doğurmadı hala onunla dün haberleştik,o da perşembe gidecek,gerçi size haber verir yine.
Biz yolu açıyoruz artık gerisi gelsin doğuramayan arkadaşlar,en önde ben vardım heralde ,hayırlısıyla atlatacağız bakalım yarın.
Bol bol dua edin arkadaşlar kolay olsun doğum,kızım 3800 gram bakalım nasıl doğuracağım,dualarınızı bekliyoruz kızımla....
Bu arada şafak sıfır artık

canım ben devlet hastanesınde dogurdum ankarA HASTAnesınde ablam orada kadın doğum doktorrru doguma ablamm gırdııı:)) eşim oğluna cok duskunn cok sevıooo onuuu umarım artık eskı yaptıklarını yapmaz dogumdan bır gun önce yenı bı face adersını bulmustumm sanırım benımkı uzuntuden erken geldı....

Canım sen normal doğum mu yapmıştım? Ablana soylesen beni de dogurtur mu:) nasil ablani tavsiye ediyor musun?:)

Ya sevgi bu nasil bir karizma daha doğar doğmaz 9. Bakışını atıyor kameralara maşallah suphanallah
sagol cnmmm benım gıbı beyaz bı kızdan bu kara oğlan cıktı ortaya:))))
Canım sen normal doğum mu yapmıştım? Ablana soylesen beni de dogurtur mu:) nasil ablani tavsiye ediyor musun?:)

yok cnm benım epiduraL sezeryan olduuuum acılmam olmadııı nstler de kotu gıdınce beklemedıler sezeryana aldılarrr benım ablam sımdı yozgatta calısıooo o gun benım ıcın gelmıstı dogumaa eskıden ankara hastanesınde calısıoduuu sen nereye kontrole gıdıosun cnmm?

merhaba ya ben temmuz annesiyim yozgat ismini görünce dayanamdım ablan nerde hangi hast ismi ne ? :)

canımmm hadi hayırlısı sağlıkla kucağına al kızını inşallah
bizde cumartesi günü gittik,sancım yok,açılma yok,oğlumun hareketleri azaldı sanki bu aralar iki sefer nstye girdik
15inde tekrar gidicez bakalım ne olcak o zaman,daha bizim bebiş odası yarın geliyor
oğlum gelene kadar oyalanırım artık

sevgii maşallah kuzuna Allah sağlıklı uzun ömürler nasip etsin inşallah

Ay ay maşallah ne güzel haberler bunlar. Bak gördün mu beklediğine değecek canım. Hadi bakalım RAbbim bir çırpıda kolaylıkla doğurmayı nasip etsin. Doğum hikayenle gelirsin artikin...

Anladım canım.ben özel bilgiye gidiyorum ama biraz kafam karışık.doktorum sezaryenle yonlendirirse başka özel doktora gidicem o normal dogurursun derse zekai tahirde yapayım vip oda tutayim diyorum. Iki taraf da sezaryen derse sanırım bilgi de yaparım. Hayırlısı olsun.dua ett.

MUTULUYUM'LA BİYOLOG doğurdu mu acaba?:44:

ay ben ne zaman doğurucam yaaa :) herkesler doğuruyor :)

Ay ay maşallah ne güzel haberler bunlar. Bak gördün mu beklediğine değecek canım. Hadi bakalım RAbbim bir çırpıda kolaylıkla doğurmayı nasip etsin. Doğum hikayenle gelirsin artikin...

Sağolun kızlar darısı başınıza artık,inşallah yarın herşey yolunda gider ,aslında tam zamanında olacak biz mi sabredemedik bilmiyorum sabırsızlıktan çatlayacaktık
öptük siziiiiii

canım benim arkadaşımın suyu geldince dönmüş aşağıya inmiş bebek bikliyor musunuz? Duyunca şok yaşadım ben:) benim oğluşum döneli iki ay oldu. 37.haftam bitmek üzere. Bazen rahmime kasılma gibi birşey oluyor anlayamıyorum son bir iki haftadır günde iki üç kez oluyor. Dünde karnım kasıldı aboooo çok heyecanlandım:)

bazen ben de de adet öncesi dönemdeki sızılar gibi garip şeyler oluyor. kasılma değil ama sanki adet öncesi olur ya sancı gibi adet olup da rahat edecekmişiz gib tam anlatamadığım hisler oluyo normal mi acaba :18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…