slm benim 1 ay öncesinde bebeğim baş aşağı dururken 10 gün önce gittim ters çıktı duruşu,bugün yine ters 37 haftadayım ilk gebeliğim.moralim bozuldu dönmezmi sizce,normal doğum istiyordum(
benim hiç dönmemişti ve dünkü kontrolde de gördük ki hala dönmemiş, doktorum dönmeye de niyeti yok gibi diyo ki kafası resmen sağ göğsümün altında. bu haftadan sonra da dönebilir ama çok düşük bi ihtimal dedi. önümüzdeki hafta kontrolünde de dönmemiş olursa sezeryan tarihi verecek :44:
günaydın kızlar topikte kimsecikler kalmadı galiba önceleri sayfaları okuyamıyordum şimdiyse ilerlemiyo.acaba doğum yapmayan kaç kişi kaldık.
normal doğum hayallerimiz suya düşüyor,benim bir doktorum son gün bile dönenleri gördüm demişti,diğeride 38den sonra dönmez diyor bakalım görücez,hayırlısı olur inşallah..sende normal doğummu istiyordun yoksa sezeyanmi?
Merhaba kızlar pitir pitir doğuruyor herkes maşallah RAbbim doğum yapanların bebislerini hayırlı eylesin...darısı bize olsun inşallah. Ben 37 deyim ama sıkıldım. Biyolog ve mutluyum dogurmadan yolumuz açılmaz bizim:)
Sevgi sen nerede doğum yapmıştım kuzum.bu arada esinle bebek arasındaki iletişim nasil?
Usenmezsem ben de bir kaç foto yuklicem aksam. Tembel bir anne olarak daha yeni bitirdim bebisle ilgili şeyleri.b
Bu arada magnezyum ilacını ne zaman bırakmak lazım. 2 gün icmedim hemen belime ağrılar girdi walla
canım ben devlet hastanesınde dogurdum ankarA HASTAnesınde ablam orada kadın doğum doktorrru doguma ablamm gırdııı:)) eşim oğluna cok duskunn cok sevıooo onuuu umarım artık eskı yaptıklarını yapmaz dogumdan bır gun önce yenı bı face adersını bulmustumm sanırım benımkı uzuntuden erken geldı....
sagol cnmmm benım gıbı beyaz bı kızdan bu kara oğlan cıktı ortaya:))))Ya sevgi bu nasil bir karizmadaha doğar doğmaz 9. Bakışını atıyor kameralara maşallah suphanallah
Canım sen normal doğum mu yapmıştım? Ablana soylesen beni de dogurtur mu:) nasil ablani tavsiye ediyor musun?:)
sagol cnmmm benım gıbı beyaz bı kızdan bu kara oğlan cıktı ortaya:))))
yok cnm benım epiduraL sezeryan olduuuum acılmam olmadııı nstler de kotu gıdınce beklemedıler sezeryana aldılarrr benım ablam sımdı yozgatta calısıooo o gun benım ıcın gelmıstı dogumaa eskıden ankara hastanesınde calısıoduuu sen nereye kontrole gıdıosun cnmm?
KIZLARRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR BİZ GELDİK KIZIMLA,
Dün yürüdük doktora gittik,babamız da evdeydi nete giremedik,
ama güzel haberlerle geldik,
yarın doğuma giriyorum kızlar büyük ihtimal
normalde kontrolümüz çarşambaydı,eşimle dayanamadık dün gittik doktora,
doktor bizi görünce gülmeye başladı zaten dayanamadınız di mi diye,neyse alttan muayne etti ilk defa,
2-3 cm açılman var çok güzel dedi,bu arada çatım da çok müsaitmiş normal doğum için,
sonra nst ye girdik,sancım çıkmadı her zamanki gibi tabi,ama kızım çok hareketliydi,
doktorumuz çarşamba bekliyoruz sizi dedi,hazırlıklı olun doğumu başlatabiliriz dedi,
eee dedim sancım filan yok,olsun açılman var dedi belli olmaz salı bile gelebilir ansızın dedi,
sevine sevine eve geldik kızlarrrrrrrrrr
Yürüyerek gitmiştik hastaneye,yine yürüyerek geri geldik,bilerek daha fazla açılma olsun diye yürüdük.
Ama dün baya yorulmuşuz bugün zor kalktık.Olsun herşeye değer yarın kızımı kucağıma alacağım kızlar hayırlısıyla,
nazlı kızım benim kıymetlim,nasıl bekletti bizi.
Bu arada bizi merak eden arkadaşlar olmuş,biologta doğurmadı hala onunla dün haberleştik,o da perşembe gidecek,gerçi size haber verir yine.
Biz yolu açıyoruz artık gerisi gelsin doğuramayan arkadaşlar,en önde ben vardım heralde ,hayırlısıyla atlatacağız bakalım yarın.
Bol bol dua edin arkadaşlar kolay olsun doğum,kızım 3800 gram bakalım nasıl doğuracağım,dualarınızı bekliyoruz kızımla....
Bu arada şafak sıfır artık
KIZLARRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR BİZ GELDİK KIZIMLA,
Dün yürüdük doktora gittik,babamız da evdeydi nete giremedik,
ama güzel haberlerle geldik,
yarın doğuma giriyorum kızlar büyük ihtimal
normalde kontrolümüz çarşambaydı,eşimle dayanamadık dün gittik doktora,
doktor bizi görünce gülmeye başladı zaten dayanamadınız di mi diye,neyse alttan muayne etti ilk defa,
2-3 cm açılman var çok güzel dedi,bu arada çatım da çok müsaitmiş normal doğum için,
sonra nst ye girdik,sancım çıkmadı her zamanki gibi tabi,ama kızım çok hareketliydi,
doktorumuz çarşamba bekliyoruz sizi dedi,hazırlıklı olun doğumu başlatabiliriz dedi,
eee dedim sancım filan yok,olsun açılman var dedi belli olmaz salı bile gelebilir ansızın dedi,
sevine sevine eve geldik kızlarrrrrrrrrr
Yürüyerek gitmiştik hastaneye,yine yürüyerek geri geldik,bilerek daha fazla açılma olsun diye yürüdük.
Ama dün baya yorulmuşuz bugün zor kalktık.Olsun herşeye değer yarın kızımı kucağıma alacağım kızlar hayırlısıyla,
nazlı kızım benim kıymetlim,nasıl bekletti bizi.
Bu arada bizi merak eden arkadaşlar olmuş,biologta doğurmadı hala onunla dün haberleştik,o da perşembe gidecek,gerçi size haber verir yine.
Biz yolu açıyoruz artık gerisi gelsin doğuramayan arkadaşlar,en önde ben vardım heralde ,hayırlısıyla atlatacağız bakalım yarın.
Bol bol dua edin arkadaşlar kolay olsun doğum,kızım 3800 gram bakalım nasıl doğuracağım,dualarınızı bekliyoruz kızımla....
Bu arada şafak sıfır artık
sagol cnmmm benım gıbı beyaz bı kızdan bu kara oğlan cıktı ortaya:))))
yok cnm benım epiduraL sezeryan olduuuum acılmam olmadııı nstler de kotu gıdınce beklemedıler sezeryana aldılarrr benım ablam sımdı yozgatta calısıooo o gun benım ıcın gelmıstı dogumaa eskıden ankara hastanesınde calısıoduuu sen nereye kontrole gıdıosun cnmm?
MUTULUYUM'LA BİYOLOG doğurdu mu acaba?:44:
ay ben ne zaman doğurucam yaaa :) herkesler doğuruyor :)
canımmm hadi hayırlısı sağlıkla kucağına al kızını inşallah
bizde cumartesi günü gittik,sancım yok,açılma yok,oğlumun hareketleri azaldı sanki bu aralar iki sefer nstye girdik
15inde tekrar gidicez bakalım ne olcak o zaman,daha bizim bebiş odası yarın geliyor
oğlum gelene kadar oyalanırım artık
sevgii maşallah kuzuna Allah sağlıklı uzun ömürler nasip etsin inşallah
Ay ay maşallah ne güzel haberler bunlar. Bak gördün mu beklediğine değecek canım. Hadi bakalım RAbbim bir çırpıda kolaylıkla doğurmayı nasip etsin. Doğum hikayenle gelirsin artikin...
benim hiç dönmemişti ve dünkü kontrolde de gördük ki hala dönmemiş, doktorum dönmeye de niyeti yok gibi diyo ki kafası resmen sağ göğsümün altında. Bu haftadan sonra da dönebilir ama çok düşük bi ihtimal dedi. önümüzdeki hafta kontrolünde de dönmemiş olursa sezeryan tarihi verecek :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?