canım ben devlet hastanesınde dogurdum ankara hastanesınde ablam orada kadın doğum doktorrru doguma ablamm gırdııı:)) eşim oğluna cok duskunn cok sevıooo onuuu umarım artık eskı yaptıklarını yapmaz dogumdan bır gun önce yenı bı face adersını bulmustumm sanırım benımkı uzuntuden erken geldı....
bazen ben de de adet öncesi dönemdeki sızılar gibi garip şeyler oluyor. kasılma değil ama sanki adet öncesi olur ya sancı gibi adet olup da rahat edecekmişiz gib tam anlatamadığım hisler oluyo normal mi acaba :18:
bazen ben de de adet öncesi dönemdeki sızılar gibi garip şeyler oluyor. kasılma değil ama sanki adet öncesi olur ya sancı gibi adet olup da rahat edecekmişiz gib tam anlatamadığım hisler oluyo normal mi acaba :18:
kızlar aranızda bebişlerin kıyafetlerini
dalin sıvı deterjanla yıkayan var mı
sıvı deterjan her makinaya oluyor mu
kafam karışık bu konuda biraz
herkese merhaba salı günü cancım vardı hafif eşimle hastaneye acile gittik
muane ettiler ve 4 santim açıklığın var dediler ve doğuma aldılar bizi saat
3.45 gece kızım yağmur doğdu çook şükür ama çook ufak tefek 2.800 gram doğdu
dün taburcu olduk şimdi evdeym ama çok ağrım var bi ara uzun uzun yazarm
allah herkesi bi avazda kurtarsın benim çoook zor geçti
inşallah kimsenin benimki gibi olmaz hepinizi öpüyorum allaha emanet olun
merhaba arkadaslar anca yazabildim dün saat 11 sularında oglumu sezeryanla dünyaya getirdim ve aslında buzamana kadar hiç bukadar mutlu olmadıgımı anladım anne olmak cok güzel melegim 3.120 50cm
1 mayıs salı saat 16.40 ta 2900 kg , 50 cm oğlum hamza dünyaya geldi. doğumum normal oldu biraz zor geçti ama unutuluyo kucağa alınca çok güzelmiş yaa... darısı hrkeslere
Merhaba kızlar...Oğluşum tam 1 haftalık oldu.
Bugün sünnetimizide yaptırdık ilerde sorun olmaması için..İnşaallah acı çekmeden bir an önce atlatırız bu süreci.
Sütümde artık yavaş yavaş gelmeye başladı çok şükür ama bu seferde oğlum biberona alıştığı için beni tutmakta çok zorlanıyor.
Emzirme saatinde kan ter içinde kalıyoruz ikimizde.Sonunda sağmak zorunda kalıyorum ama ne lansinoh manuel pompadan ne de medela mini elektrikli pompadan hiç memnun değilim.Elimle sağdığımda daha fazla süt elde ediyorum.
Bu arada Dr.browns biberon almıştım ben anneyi unutmasın diye ama faydası olmadı maalesef.Medela çalma biberonu sipariş verdim şimdi,bide onunla deneyeceğim bakalım.
Bizden haberler şimdilik bu kadar.
Doğum yapmış olan ve yapacak olanlara hayırlı olsun dileklerimi sunuyorum.
merhaba canlar
3 mayısta doğum yapmama rağmen anca yazabildim sayfaya... 3 mayısta, 11'i 10 geçe kızımıza kavuştuk. ilk baştan beri belli olduğu gibi sezaryen ile doğdu kızım... ayılmam pek zor olmadı Allah'a şükür. 6 saat sonra yürümem gerektiğini söylediler. öyle de yaptık. süt gelsin gelmesin sürekli emzirdim. ertesi gün de çıktık hastaneden. iki gündür evimdeyim ama gelen gidenden anca fırsat bulabildim.
daha doğum yapmayanlara tavsiyem: Sakın korkmayın, kolay olacağını düşünün, ayrıntılara takılmadan keyfini çıkarmaya bakın. Rabbim hepinizin doğumunu da benimki gibi rahat ve kolay olmasını nasip eylesin...
Rabbim hepimizin yavrularını bizlere bağışlasın, çünkü gerçekten çok kıymetli oluyorlar. hele de doğunca
4 günlük acemi anneden bu günlük bu kadar
Kızlarrrrrrrr biolog aradı az önce,bebeğin hareketleri azmış bugün kontrole gitmişler,şu an hastanedeler,doğuma hazırlanıyo sanırım ,dua edin kızlar hayırlısıyla kavuşsun bebişine...
Kızlarrrrrrrr biolog aradı az önce,bebeğin hareketleri azmış bugün kontrole gitmişler,şu an hastanedeler,doğuma hazırlanıyo sanırım ,dua edin kızlar hayırlısıyla kavuşsun bebişine...
canım 40+0 a kadar normali beklicem :) ya sen :)
ben yarın sabah sezeryana giriyorum dua edin bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?