2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

kuzu allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin. Allah hayırlı evlat olmasını nasip etsin. üniversitede törende kep atarken gör emi, düğünde onu oynarken gör, torunun olunca gör, torununun mürüvetini gör işte hep mutlu günler görün evladınla:)

kuzu o bende de var. birden agrı giriveriyor. bazen yolda yürürken de oluyor böyle iki büklüm kalıyorum ama bilmiyorum neden?

bendede oluyor özellikle geceleri
yalancı doğum sancılarıymış:)

kızlar aranızda bebişlerin kıyafetlerini
dalin sıvı deterjanla yıkayan var mı
sıvı deterjan her makinaya oluyor mu
kafam karışık bu konuda biraz

Evet ben yıkadım sanırım her makinada yıkanabiliyor.Ütüleyip bir güzel yerleştirdim şimdi çekmeceleri açıp açıp bakıyorum onlara,mis gibi bir koku yayılıyor ortalığa...Tavsiye ederim.Bu arada geçen hafta migrosta dalin bebek deterjanında indirim vardı yumuşatıcısınıda bedava veriyordu.

Kızlar bu arada dün itibariyle 38.haftadayım,dün doktoruma göründüm benim kız 3.700 olmuş.Yalnız bebeğim hala doğum kanalına inmemiş.Başı aşağıda olmasına rağmen bir kıpırtı yok.Her nekadar ısrarla normal doğum istesem de doktorumun deyişiyle bu gidişle sezeryan kaçınılmaz olacak.Bu arada doktorum çatı muayeneni bebek doğum kanalına inince bakarım dedi,muhtemelen çatın dar olduğundan inmemiş olabilir dedi.Bakalım hayırlısı.

merhabalar.bende doğurmayanlardanım :)
yarın kontrolüm var doktor çatı muayenesi yapacak biraz ürküyorum açıkcası.hiç muayene olmadım çünkü önceden.ama atlatırız inş.
doğuran arkadaşlara bişey soracağım.en son ultrasın kilosuyla doğum kilosu arasında fark var mı bebişlerinizde.benim geçen hafta 3350 gr dı bebiş.minyon tipli olduğum için kilolu olması sıkıntı yaratabilir ondan soruyorum

bebişim hala gelmedi
doktor cumartesiye kadar gelmezse cumartesi sabah gel dedi suni sancıyla normal doğum yaptırıcak inş o zamana kadar gelir oğluşum suni sancı korkutuyor beni
herkese hayırlı kolay doğumlar diiyorum biran önce kavuşalım artık bebişlerimize

Merhaba arkadaşlar..

Bizim de bugün sabahtan kontrolümüz vardı. Nst ye girdik sancı, kasılma falan yok.. Bebek 3,200 Kg civarında.. Kafası kanala girmiş gibi dedi doktor.. Yani başını sağ sola hareket ettiremiyor artık dedi.. Normal doğuma engel hiç bir durumum yokmuş.. Alttan çatı muayenesi de yaptı. çatım da uygunmuş.. ama henüz açılma yokmuş.
Bakalım artık sabırsızlıkla bekliyoruz paşayı :)) Bugüne kadar formda genelde sezeryanla doğum yapan arkadaşlar oldu.. önden günü kesinleşip belli olan.. Şimdi bu haftalarda normal doğumlar atak yapar belki :))

Bilmem aranızda hatırlayan varmıdır da ben yaklaşık 7 ay önce son kez girebildim sonra internetten uzak kaldığım için yazamadım. Net sorununu giderdim şimdi burdayım o zamanlardan olan arkadaşların hali nedir merak ediyorum doğumlar başlamıştır ben şuan 37 haftalık oldum kızım olcak kısmetse ama hastaneyle problemim var beğenmedim bugün başka bir doktora gittim bunuda beğenmedim şuan panik içindeyim.

Hem 500-800 aşmayan doğum ücreti, doğuma babayı alan bir doktor ve duygusal anlamda anneyi motive eden anlayışlı bir doktor aynı zamanda hastanenin donanımının iyi olmasını yani en azından bebek yoğun bakım ünitesinin olan bir hastane arıyorum. Çok şeymi istiyorum. İstanbul avrupa yakasında oturuyorum benim gibi düşünüp de hastanesinden memnun olan varmı??

Bugünse pelvik muane oldum doktorum darlık var dedi yani pelvis-baş uyumsuzluğu oluyormuş ama bebek çok iri olmadığı için sorun olmaYABİLİR dedi. Yani deneyeceğiz. Normal deneriz olmazsa sezeryan olabilir dedi acayip canım sıkıldı ikisinide yaşamak var bu durumda ama ben bunu istemiyorum. Asık suratlı bir doktordu kaba davrandı canımı çok yaktı beğenmedim ama birde kontrol haftasına gideyim diyorum belki bugünlük bir durumdur.

ayyy Allah analı babalı büyütmek nasip etsiiiin sen doğurmuşsun ya sevgi seni hatırlıyorum 7 ay önceden çok sevindim senin adına darısı doğurmayanların başına....

selam anisler ve anne adaylari sonunda gelebildik oglusumla
3 mayis saat 17:05 te elective Caesaren Epidural/caudal ans spiral Anaesthetic sekliyle gerceklesti
Suan cok iyiyiz hamolsun inanin kizlar harika bir duygu anne olmak allah herkese ins nasip eder mukafatimiz cok buyuk bu yuzden ne kadar sukretsek mevlaya az gelir allah ins hepinize kolay dogumlar nasip eder hepinize kucak dolu dua ve sevgilerimizi gonderiyoruz,

Kızlarrrrrrrr biolog aradı az önce,bebeğin hareketleri azmış bugün kontrole gitmişler,şu an hastanedeler,doğuma hazırlanıyo sanırım ,dua edin kızlar hayırlısıyla kavuşsun bebişine...

merhaba arkadaslar anca yazabildim dün saat 11 sularında oglumu sezeryanla dünyaya getirdim ve aslında buzamana kadar hiç bukadar mutlu olmadıgımı anladım anne olmak cok güzel melegim 3.120 50cm

1 mayıs salı saat 16.40 ta 2900 kg , 50 cm oğlum hamza dünyaya geldi. doğumum normal oldu biraz zor geçti ama unutuluyo kucağa alınca çok güzelmiş yaa... darısı hrkeslere

Allah anali babali buyutmeyi nasip etsin ins...sutunuz bol olsun kizlar Harika bir duygu ben inanin dogamuyorum annelik duygusana ve tabiki oglusuma o kadar guzel ki duygular yetersiz kaliyor anlatmaya allah olmayanlarada nasip etsin (Amin)

Turuncu benimde 5 gunden sonra sutun geldi ama inan oldum oldum dirildim once goguslerim cok sisti iki gun tas gibi gezdim ortalarda hatta dokunamadim cok aci vardi simdide az az sikarak veriyorum oglusuma ama gucu yetmiyor yavrucumun zamanla ins alisirlar suan tek sorunum bu sut olayi

Benim gundas arkadasim sevimdim iyi haberlerini duyduguma allah anali babali buyutsun ins hayirli evlat olur ve ayrica hissettigim tum duygulara bende kalben katiliyorum harika birye bu annelik ah ah

Kızlarrrrrrrr biolog aradı az önce,bebeğin hareketleri azmış bugün kontrole gitmişler,şu an hastanedeler,doğuma hazırlanıyo sanırım ,dua edin kızlar hayırlısıyla kavuşsun bebişine...

oyy oy benim gelin adayi geliyo demek allah ins yar ve yardimcisi olur hayirli haberlerle gelir

benben ben hatta banyo havlularımızı bile dalinle yıkıyorum
sabun tozundan daha ii olduğunu düşünüyorum kızımdada hep onu kullanmıştım
misler gibi oluyor valla şiddetle tavsiye ederim

ben yarın sabah sezeryana giriyorum dua edin bana

bu gece uyku yok sana desene :) ALLAH yardımcın olsun. Sağlık sıhatle kucağına alırsın evladını inşALLAH... İnşALLAH sezeryan sonrası şikayetlerinde çok çok az olur... Darısı başımaaaaa........ Bende yarın kontrole gidicem. Belki beni de doğuma alırlar :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…