2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar ben uyuyamadım,yarın ne yapacağız bakalım doktoru aradım bugün tekrar aç mı tok mu karınla geleyim diye,kahvaltını yap sen yine de açılmana bakarak doğuma alacağız dedi,biraz moralim bozuldu,doğuma almama ihtimali de varmış yani,ama benim içime yarın doğuma alacak gibi bir his var açılmam 2-3 cm filandı pazartesi, açılmıştır diye düşünüyorum.Dua edin benim için,saat 10 da gideceğiz.Bu arada kızlar size haberlerim var biolog doğurdu dün bebişini,bizden hızlı çıktılar onlar,bebeğin sağlığı gayet iyiymiş,3700 gram doğmuş,doğumdan sonra haberleştik durumları iyiydi gerisini artık biolog kendisi anlatır.öpüyoruz sizi bizim için bol bol dua edin bende kızımı yarın kucağıma alayım artık,yarın belki bu saatte kızım yanımda olur belki kimbilir

pardon biolog dün değil bugün doğurdu kızlar yanlış yazmışım

günaydınn kimseler yok 39+3 deyim bugün kontrol var artık beklemek çok zor herkes daha doğurmadınmı diyor bebeğin hareketleri azaldı eskiye nazaran telaş yapıyorum sonra hafif bi tıklatınca rahatlıyorum eskisi gibimi hareket etmesi lazım acaba

günaydın...

bende 38+6 .. evet.. bebiş hareketleri azaldı ya :I insan çok korkuyorum..
sanırım daha fazla bekleyemicem. sezaryen olucam..içimde öle bi his var

hadi hayırlı olsun darısı bizim gibi normali bekleynelerin başına

kızlar bilgisi olan lütfen cevaplasın...hamileyken her gün süt içiyordum..şimdi emzirirken de içmek istiyorum...gaz olur bebeğe diyorlar...ne kadar doğru...
doğuranları tebrik ediyorum...bekleyenlere de sabırlar....

sezeryan tarihi muhtemelen 21 mayıs olacak, o vakte kadar suyum geldi geldi zaten :26:
başı aşağıda olmadığı için kasılmalarım da yok, nst'de gram sancı çıkmıyor.
doğum tarihi aşağı yukarı belli olduğundan beri bende de bi heyecan bi heyecan, içimde kızımı değil kelebekleri hissediyorum artık :18:

Canım ya çok sevindim sizin adınıza. Nihayettttt
İnşallah biyolog gibi sen de sağlıkla kavuşursun bebeğine haberlerinizi bekliyoruz öpüyoruz sizi

Canım ben de cumartesi günü gidicem doktora tarih almaya. Senin minnak benim doğum tarihimde doğuyor. Bakalım benim kız da belki 21 mayıs da doğar. Topikte tüm bekleyenler olarak sağlıkla kucağımıza alırız inşallah miniklerimizi

Canım süt çok gaz yapar bence bir müddet içme. Sonra doktora gittiğinde tekrar sorarsın. Benim görümceme doktor içmemesini söylemişti ordan biliyorum.

Sattaşım sen nasılsın ne zaman gideceksin doktora?

canım dün gittim ben şuan için doğum belirtim bulunmuyor nst sonucunda sancı cıkmadı doktorum yınede hazırlıklı olmamı ıstedı bakalım ne olacak yavrumun şuan gelmeye niyeti yokmuş zaten erken daha 38 ıde doldursun hayırlısı ılee bıraz daha buyusun sonra tıpış tıpış gelsinler kucagımıza

sende nasıl durumlar

Ben çocuk doktorumuza sordum,süt içmemi ilk aylar tavsiye etmedi gaz sıkıntısı olacağı için.Ben de içmiyorum o yüzden.
Onun yerine yoğurt,peynir tüketiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…