- 13 Ocak 2009
- 4.913
- 401
- 698
ben yarın sabah sezeryana giriyorum dua edin bana
kızlar ben uyuyamadım,yarın ne yapacağız bakalım doktoru aradım bugün tekrar aç mı tok mu karınla geleyim diye,kahvaltını yap sen yine de açılmana bakarak doğuma alacağız dedi,biraz moralim bozuldu,doğuma almama ihtimali de varmış yani,ama benim içime yarın doğuma alacak gibi bir his var açılmam 2-3 cm filandı pazartesi, açılmıştır diye düşünüyorum.dua edin benim için,saat 10 da gideceğiz.bu arada kızlar size haberlerim var biolog doğurdu dün bebişini,bizden hızlı çıktılar onlar,bebeğin sağlığı gayet iyiymiş,3700 gram doğmuş,doğumdan sonra haberleştik durumları iyiydi gerisini artık biolog kendisi anlatır.öpüyoruz sizi bizim için bol bol dua edin bende kızımı yarın kucağıma alayım artık,yarın belki bu saatte kızım yanımda olur belki kimbilir
Kızlar ben uyuyamadım,yarın ne yapacağız bakalım doktoru aradım bugün tekrar aç mı tok mu karınla geleyim diye,kahvaltını yap sen yine de açılmana bakarak doğuma alacağız dedi,biraz moralim bozuldu,doğuma almama ihtimali de varmış yani,ama benim içime yarın doğuma alacak gibi bir his var açılmam 2-3 cm filandı pazartesi, açılmıştır diye düşünüyorum.Dua edin benim için,saat 10 da gideceğiz.Bu arada kızlar size haberlerim var biolog doğurdu dün bebişini,bizden hızlı çıktılar onlar,bebeğin sağlığı gayet iyiymiş,3700 gram doğmuş,doğumdan sonra haberleştik durumları iyiydi gerisini artık biolog kendisi anlatır.öpüyoruz sizi bizim için bol bol dua edin bende kızımı yarın kucağıma alayım artık,yarın belki bu saatte kızım yanımda olur belki kimbilir
canım benim arkadaşımın suyu geldince dönmüş aşağıya inmiş bebek bikliyor musunuz? Duyunca şok yaşadım ben:) benim oğluşum döneli iki ay oldu. 37.haftam bitmek üzere. Bazen rahmime kasılma gibi birşey oluyor anlayamıyorum son bir iki haftadır günde iki üç kez oluyor. Dünde karnım kasıldı aboooo çok heyecanlandım:)
Kızlar ben uyuyamadım,yarın ne yapacağız bakalım doktoru aradım bugün tekrar aç mı tok mu karınla geleyim diye,kahvaltını yap sen yine de açılmana bakarak doğuma alacağız dedi,biraz moralim bozuldu,doğuma almama ihtimali de varmış yani,ama benim içime yarın doğuma alacak gibi bir his var açılmam 2-3 cm filandı pazartesi, açılmıştır diye düşünüyorum.Dua edin benim için,saat 10 da gideceğiz.Bu arada kızlar size haberlerim var biolog doğurdu dün bebişini,bizden hızlı çıktılar onlar,bebeğin sağlığı gayet iyiymiş,3700 gram doğmuş,doğumdan sonra haberleştik durumları iyiydi gerisini artık biolog kendisi anlatır.öpüyoruz sizi bizim için bol bol dua edin bende kızımı yarın kucağıma alayım artık,yarın belki bu saatte kızım yanımda olur belki kimbilir
Artık kimse foto paylaşmıyor. Tabi haftalar önce herşeyi hazır ettiniz üstüne bebisleri de erkenden pirtlattiniz:) ben tembel bir annis olarak oğluşumun herşeyini daha yeni hazır ettim. Işte fotolar.
Hiç aklımda oda yapmak yoktu ama yeni eve tasinica birden odası oluverdi şanslı oğlumun.)Eki Görüntüle 409827 Eki Görüntüle 409828 Eki Görüntüle 409829 Eki Görüntüle 409830 Eki Görüntüle 409831 Eki Görüntüle 409832 Eki Görüntüle 409833
sezeryan tarihi muhtemelen 21 mayıs olacak, o vakte kadar suyum geldi geldi zaten :26:
başı aşağıda olmadığı için kasılmalarım da yok, nst'de gram sancı çıkmıyor.
doğum tarihi aşağı yukarı belli olduğundan beri bende de bi heyecan bi heyecan, içimde kızımı değil kelebekleri hissediyorum artık :18:
Allah yardımcın olsun canım benim.. Dualarım seninle..
kızlar bilgisi olan lütfen cevaplasın...hamileyken her gün süt içiyordum..şimdi emzirirken de içmek istiyorum...gaz olur bebeğe diyorlar...ne kadar doğru...
doğuranları tebrik ediyorum...bekleyenlere de sabırlar....
normal dogumu bekleyen kac kısı kaldık arkadaslar
ayy canım seninde az kalmııışşş :) nasılsın nasıl gidiyorr 40. haftaya gireceksin hala gelmedı demekkı bebişşş :)) bendede tık yok nts de sancımda cıkmıyor senın nasıl durumlar
Sattaşım sen nasılsın ne zaman gideceksin doktora?
kızlar bilgisi olan lütfen cevaplasın...hamileyken her gün süt içiyordum..şimdi emzirirken de içmek istiyorum...gaz olur bebeğe diyorlar...ne kadar doğru...
doğuranları tebrik ediyorum...bekleyenlere de sabırlar....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?