2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

arkadaşlar merhaba,

oğluma kavuşmamın ilk haftasında ancak fırsat bulup girebildim Yaman son derece sağlıklı 3300 gr doğdu 54 cm aynı babası...sarılığı da yok....ben dikiş ağrılarını neredeyse atlattım...normal hayatıma ufak sızılar haricinde geri döndüm....uykusuzluk değil ama göğüs ucu başa çıkılmaz bir şey acıya acıya emzirmeye devam ediyorum geçecek alışacak diye bekliyorum sürülmesi gereken herşeyi sürdüm....

çok mutluyum kızlar keşke daha önce çocuk yapsaymışım ne boş ne anlamsızmış hayatım....öyle güsel ki anlatamam...

hala bekleyenler var biliyorum doğum yapmayı.....şöyle söyleyeyim sonucu o kadar güsel ki gerisi teferruat...hepinize sevgiler selamlar....

günaydın...

bende 38+6 .. evet.. bebiş hareketleri azaldı ya :I insan çok korkuyorum..
sanırım daha fazla bekleyemicem. sezaryen olucam..içimde öle bi his var

seninle şafağımız aynı ... ben bugün dra gidicem kontrole geceden beri çiddetli bel ağrısı çok var. belki bugün doğuma alır diye hevesleniyorum. Ama belki de almaz diye kendimi hazırlamaya çalışıyorum ... Bakalım...

Böyle anlatınca sabırsızlık daha da artıyor... MaşaALLAH yamancığa :)) ALLAH çok daha güzel günlerini görmeyi nasip etsin inşALLAH ...darısı bizim başımıza...

kıslar tünaydınnnn,
Evde kaldığımdan beri uykucu oldum..Saat 10:00 dan önce uyanamıyorum...kahvaltıyıda 11 e doğru yapıyorum...Bebeğim bu saate kadar aç kalıyor vicdan azabı çekiyorum
Bu Cmrt kontrolüm var o zaman 39. haftaya başlamış olacağız. İnş. diyorum kontrole gittiğimde doğurur gelirim...Artık biran önce bebeğime kavuşmak istiyorum..9 ay bekledim 1-2 hafta bana çok uzunnnnnnnnn geliyorrrr ...

Anladım canım hayırlısı olsun hepimiz için, vaktinde gelsin kuzucuklar. Ben de cumartesi gidicem doktora sezeryan günüm belli olacak muhtemelen 18 ile 22 si arasında bir tarih verecek. Haberdar ederim o gün canım inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız yavrularımızı

inşallah canım amin hepimiz için hayırlı doğumlar diliyorum inşallah sağlıkla gelsin bebişlerimiz

ayy canım seninde az kalmııışşş :) nasılsın nasıl gidiyorr 40. haftaya gireceksin hala gelmedı demekkı bebişşş :)) bendede tık yok nts de sancımda cıkmıyor senın nasıl durumlar

canım gelmedi hala sorma :) 3 günde 1 kontrole gidiyorum..:) nst de düzensiz sancılar çıkıyor ama.. dr bunlar doğumu başlatmaz diyor:)

1 hafta daha yani 40+0 a kdr beklicem. gelmezse sezaryen yapıcam heralde..
sen ne yapmayı düşünüyorsun cnm?

herkese merhaba arkadaslar...dogum yapan arkadaslari simdiden tebrik ediyorum...Rabbim hepsine saglikli huzurlu uzun seneler nasip etsin...bende insallah ayin 22sinde yapicam sezeryanla olacak kismetse...yani 13 günüm kaldi..heyecan dorukta....

Arkadaşlar yarın sabah 9 da oğlumuza kavuşacağız nasip olursa. içime bir korku düştü ameliyattan korkuyorum ama oğluma kavuşacağım diye de çok heyecanlıyım.Dualarınızı bekliyorum.Rabbim hepimizin yardımcısı olsun.

Bende hala bekliyorum, bende de hic belirti yok ya, bel agrim oluyo o kadar, hic karnima agri filan girmiyo girsede cok hafif...Daha cok beklermiyiz acaba :26: Neyse saglikla gelsinde oglusum demekki keyfi yerinde

Korkma canim allah yardimci oluyor inan bende senin gibiydim oncesinde cok korkuyordum ama hersey oyle cabuk olup bitiyorki anlamiyorsun ve bol bol dua et inan dualarinin yararini uzerinde iliklerine kadar hissediyorsun nihayetinde bir operasyon geciriyorsun kolay degil ama mukafat buyuk

Bende hala bekliyorum, bende de hic belirti yok ya, bel agrim oluyo o kadar, hic karnima agri filan girmiyo girsede cok hafif...Daha cok beklermiyiz acaba :26: Neyse saglikla gelsinde oglusum demekki keyfi yerinde

Sabir canim az kaldi ins sagsalim alirsin yavrunu eline dogunca dunyanin en mutlu insani olucaksin simdi belki insana uzakmis gibi geliyor ama inan yavrun dogunca ona saatlerce bakiyorsun bu benim bebegim mi diye cok sukrediyorum sende oyle olucaksin merak etme hersey allah gonlune gore yapsin

selam herkese,

gecmisi okuyamadim hemen yaziyorum,1 haftalik hastane maratonundan sonra nihayet bugun evimizdeyiz,

kizim 3 mayis gunu sezeryanla 2940 gr 45 cm miniminnacik dogdu..

ancak anestezi ve ameliyat esnasinda tansiyonum cok dusunce 2 gun yogun bakimda kaldi bebegim..testler vs. yapildi cok zorlu bi hafta atlattik ama simdi iyi sukur

sezeryanda cok zorladi beni cok bel agrisi yasadim ama cok sukur simdi iyiiz prensesim su an kucagimda gazini cikartiyorum ..

allah herkese nasip etsin bu guzel duyguyu eminim cogu arkadas dogurmustur dogurmayanlarin allah yardimcisi olsun...

allah yardimcin olsun.....sagsalim bebegine kavusman dilegiyle..umarim hersey yolunda gider...simdiden...hadi gecmis olsun....

Canım çok tsk ederim iyi dileklerin için. Inan ben de senin gibi sadece bir park yatak alırım yeter diyodum. Ama evi tasiyinca bir odayı oglusuma ayırdim ileriyi düşünerek,bu arada halam oğlunun karyolasini verdi bana derken önceden evimde olan dolabı eşim duvar kagidiyla kapladi ve gördüğün gibi oda çıkıverdi ortaya. Hiç canını sıkma sen de halledersin bir anda.Yeterli bebisler sağlıkla gelsinler.

Oy oy hadi bakalım çok sevindim.belki de suan dogurmussundur.ALlah yardımcınız olsun.kızın çok akıllı bir kız.en ideal zamanda geliyor maşallah.

Canım benim oglusum çok hareketli bir çocuktu ama iki gündür biraz azalma var.gittikçe de azalacak galiba. Insan tedirgin oluyor.sürekli aklım onda hareket ettiğinde şükrediyorum.ben biraz pipirikliyim hareket etmeyince aklıma binbir türlü şey geliyor.nasil dayanicaz bakalim.bu ara bir yerde okumuştum son günlerde hareketlerinin azalma sebebi kafasını doğum kanalına sokup hareketleri kısıtlandığı icinmis.

sezeryanla dogum yapmis arkadaslar epudiral yada spinal anestezi sonrasi bel agrisi yasadiniz mi..

birde ben bugun asiri derece usuyorum sizdede oldumu boyle bi durum

sezeryanla dogum yapmis arkadaslar epudiral yada spinal anestezi sonrasi bel agrisi yasadiniz mi..

birde ben bugun asiri derece usuyorum sizdede oldumu boyle bi durum

canım ben 14 gün önce spinal sezeryan oldum....5 gün baş ağrısı yaşadım...belim ağrımadı ama 12 gün boyunca kızımın altına alırken eğildiğimde ağrıdı...bugün ama hissetmedim..durduk yere de ağrı olmadı...senin çok mu ağrıyor...ben de üşüme olmadı ama çok sıcak basıyor...özellikle emzirirken...

kızlar biliyorum doğum heyecanı olan arkadaşlar daha yoğun ama ....sütümün artması için neler yemeliyim galiba kızıma yetmiyor...ha bire emmek istiyor...uykuya dalamıyor iki gündür...bilgisi fikri olan varsa ve paylaşırsa sevinirim...

canim bel agrisi derken oyle boyle degil ..dikis agrilarimi gecti sanki belimden ameliyat oldum cayir cayir yaniyo,kut kut atiyo yaa

benim anestezimi stajyer yapmis 3 kez vurdu igneyi tutturamadi ondan sanirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…