günaydın...
bende 38+6 .. evet.. bebiş hareketleri azaldı ya :I insan çok korkuyorum..
sanırım daha fazla bekleyemicem. sezaryen olucam..içimde öle bi his var
arkadaşlar merhaba,
oğluma kavuşmamın ilk haftasında ancak fırsat bulup girebildimYaman son derece sağlıklı 3300 gr doğdu 54 cm aynı babası...sarılığı da yok ....ben dikiş ağrılarını neredeyse atlattım...normal hayatıma ufak sızılar haricinde geri döndüm....uykusuzluk değil ama göğüs ucu başa çıkılmaz bir şey acıya acıya emzirmeye devam ediyorum geçecek alışacak diye bekliyorum sürülmesi gereken herşeyi sürdüm....
çok mutluyum kızlarkeşke daha önce çocuk yapsaymışım ne boş ne anlamsızmış hayatım....öyle güsel ki anlatamam...
hala bekleyenler var biliyorum doğum yapmayı.....şöyle söyleyeyim sonucu o kadar güsel ki gerisi teferruat...hepinize sevgiler selamlar....
offfffffffffff uzun uzun dogum hikayemi yazdım sonrada silindi sinir oldum yawwwww neyse sonra yazarım artık
canım dün gittim ben şuan için doğum belirtim bulunmuyor nst sonucunda sancı cıkmadı doktorum yınede hazırlıklı olmamı ıstedı bakalım ne olacakyavrumun şuan gelmeye niyeti yokmuş zaten erken daha 38 ıde doldursun hayırlısı ılee bıraz daha buyusun sonra tıpış tıpış gelsinler kucagımıza
sende nasıl durumlar
Anladım canım hayırlısı olsun hepimiz için, vaktinde gelsin kuzucuklar. Ben de cumartesi gidicem doktora sezeryan günüm belli olacak muhtemelen 18 ile 22 si arasında bir tarih verecek. Haberdar ederim o gün canım inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız yavrularımızı
ayy canım seninde az kalmııışşş :) nasılsın nasıl gidiyorr 40. haftaya gireceksin hala gelmedı demekkı bebişşş :)) bendede tık yok nts de sancımda cıkmıyor senın nasıl durumlar
Arkadaşlar yarın sabah 9 da oğlumuza kavuşacağız nasip olursa. içime bir korku düştü ameliyattan korkuyorum ama oğluma kavuşacağım diye de çok heyecanlıyım.Dualarınızı bekliyorum.Rabbim hepimizin yardımcısı olsun.
Bende hala bekliyorum, bende de hic belirti yok ya, bel agrim oluyo o kadar, hic karnima agri filan girmiyo girsede cok hafif...Daha cok beklermiyiz acaba :26: Neyse saglikla gelsinde oglusum demekki keyfi yerinde
Arkadaşlar yarın sabah 9 da oğlumuza kavuşacağız nasip olursa. içime bir korku düştü ameliyattan korkuyorum ama oğluma kavuşacağım diye de çok heyecanlıyım.Dualarınızı bekliyorum.Rabbim hepimizin yardımcısı olsun.
Ayy bayıldım canım ya çok zevklisin hayırlı olsun,kuzucuğun odasında sağlıkla büyüsün ,yatsın, kalksın, oynasın inşallah:)
Ben oda yapmadığım için malesef paylaşamadım tayinci insanlarız çünkü:2:. Park yatak aldık yatak odamıza koyduk. Böyle sizinkileri görünce özeniyorum ama ilerde yapıcam inşallah.
Kızlar ben uyuyamadım,yarın ne yapacağız bakalım doktoru aradım bugün tekrar aç mı tok mu karınla geleyim diye,kahvaltını yap sen yine de açılmana bakarak doğuma alacağız dedi,biraz moralim bozuldu,doğuma almama ihtimali de varmış yani,ama benim içime yarın doğuma alacak gibi bir his var açılmam 2-3 cm filandı pazartesi, açılmıştır diye düşünüyorum.Dua edin benim için,saat 10 da gideceğiz.Bu arada kızlar size haberlerim var biolog doğurdu dün bebişini,bizden hızlı çıktılar onlar,bebeğin sağlığı gayet iyiymiş,3700 gram doğmuş,doğumdan sonra haberleştik durumları iyiydi gerisini artık biolog kendisi anlatır.öpüyoruz sizi bizim için bol bol dua edin bende kızımı yarın kucağıma alayım artık,yarın belki bu saatte kızım yanımda olur belki kimbilir
günaydınn kimseler yok 39+3 deyim bugün kontrol var artık beklemek çok zor herkes daha doğurmadınmı diyor bebeğin hareketleri azaldı eskiye nazaran telaş yapıyorum sonra hafif bi tıklatınca rahatlıyorum eskisi gibimi hareket etmesi lazım acaba
sezeryanla dogum yapmis arkadaslar epudiral yada spinal anestezi sonrasi bel agrisi yasadiniz mi..
birde ben bugun asiri derece usuyorum sizdede oldumu boyle bi durum
canım ben 14 gün önce spinal sezeryan oldum....5 gün baş ağrısı yaşadım...belim ağrımadı ama 12 gün boyunca kızımın altına alırken eğildiğimde ağrıdı...bugün ama hissetmedim..durduk yere de ağrı olmadı...senin çok mu ağrıyor...ben de üşüme olmadı ama çok sıcak basıyor...özellikle emzirirken...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?