- 4 Kasım 2009
- 1.644
- 6
- 156
kızlar biliyorum doğum heyecanı olan arkadaşlar daha yoğun ama ....sütümün artması için neler yemeliyim galiba kızıma yetmiyor...ha bire emmek istiyor...uykuya dalamıyor iki gündür...bilgisi fikri olan varsa ve paylaşırsa sevinirim...
canim bel agrisi derken oyle boyle degil ..dikis agrilarimi gecti sanki belimden ameliyat oldum cayir cayir yaniyo,kut kut atiyo yaa
benim anestezimi stajyer yapmis 3 kez vurdu igneyi tutturamadi ondan sanirim
kızlar biliyorum doğum heyecanı olan arkadaşlar daha yoğun ama ....sütümün artması için neler yemeliyim galiba kızıma yetmiyor...ha bire emmek istiyor...uykuya dalamıyor iki gündür...bilgisi fikri olan varsa ve paylaşırsa sevinirim...
Hepinize merhaaa kizlar..
kizimi banyo yaptirdik. şuan mışıl mışıl uyuyor.bugün tam on günlük oldu ve bugün göbeği düştü.
dün sağlik ocağina gittik topuk kanı aldilar.kilo almaya başlamiş kizim.2.760 gr.dogmuştu.ertesi gün 2.690 a düşmüştü simdi 3 kilo olmuşuz.boyumuzda 1 cm.cik uzamis.bu arada boyunu 49 demistim 47 cm.dogmus.dünde 48 cm.olmuş.
hafif sarıliğimiz var onu atlatmaya çalisiyoruz bol bol emzirerek.bu arada ben uyku nedir unuttum.dokusalar aglayacak gibiyim.lohusa psikolojisine girdim..
iyi akşamlar kızlar doktora gittim bugün plesantamın artık iyice yaşlandığını 1 haftaya kalmayıp doğuracağımı söyledi oğlumda kanala girmiş kilosu 2700 olmuş biraz küçük doğacak
varmı böyle bişi başına gelen yada duyan
herkese selamlar kızlar
pazartesi evimize geldik cok şükür
04,05,2011 saat 15:10 da epidural sezaryanla 3470 gr 51 cm boyunda dünyalar tatlısı bir kızım oldu
normal dogum için sancım gelmedi 2 gün suni sancı verdiler yeterli açılma olmayınca sezeryan olduk
şükürler olsun bende bebegimde iyiyiz
anneannemiz yanımızda bize bakıyor
şimdilik bu kadar kızım maşallah şimdilik cok uslu inş. değişmez
günaydın mayıs anneleri
biz bugün 38+1 olduk
dün bebiş odamız geldi
daha bugün çantamı hazırlicam
kendimi en rahat mayıs annesi ilan ediyorum:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?