2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

canim once sakin ol,bol su ic,taze uzum ye ,incir ,kayisi,hurma tuket gunluk yogurt ye mutlaka artacak ..

benim 3 gun gelmedi bu dediklerimi yapinca sukur geldi

meraba canım senin kaç günlük bilmiyorum ama bizim bugün 19 günlük oldu ben de aynı şeyleri yaşadım deli oldum sürekli meme de bırakıyosun emziriyosun meme dayan mıyo acıyo bugün çocuk doktoruna gıttık ben yetemıyom çocuğa doymuyo sütüm yetmiyo diyo yemediğim kalmadı.doktor bana çocuğu bi emzirirmisin dedi emzirdim yanlış emziriyosun dedi bana meme başının tamamını bebeğin ağzına sokarak verdi bebek ne güzel emdi süt geldi meğer emziremiyomuşum ve göğsümde acımadı hiç emzirirken.bugün maşaallah ilk defa bebeğim anne sütü alarak rahat rahat bikaç saat uyudu.tavsiyem sitrese girme anne sütü 6 ay yetecek kadar vardır bide böle dene bence

kuru ıncır ( suyunu kaynaıp ıcmek)
yesıl merımek
ırmık tatlısı
yesıl sogan
maden suyu
bulgur kuru sogan
boza
salep
roka
tahın helvası tahn pekmezı
bool su ıcmek
heybeli çorba(kuru börülceyi haşla süz,soğan kavur biraz salça içine börülceyi at kaynamış su ekle 1 fincanda bulgur ekle)
bira mayası (tablet olarakta varmış)
HURMA

en önemlisi canınızı sıkacak herşeyden uzak durmak

son durum bildirisiiii
ben hala doğurmadım nst de sancı falan hiç bişey yok bekliyoruz hala.Kim sorarsa 33. haftada her an gelebilirdi:))39+2 mi oldum 3 mü onu bile saymıyorum artık ama bizim kızdan hayır haber yok poposunu dikip ayaklarıyla kaburgamı kırmaya çalışıyor sadece:))Bu arada normal doğumdan deli gibi korkuyorum ama sezaryen yapmak istiyorum diyemedim acayip gazladı doktorum aslansın yaparsın diye:))boynumu büktüm peki dedim.Doğum yapan bebişlerini kucaklarına alanları tebrik ediyorum.Ömürlü olsun yavruları...

bol bol sıvı tuket komposto meyve suyu ve su cok cok ıc ve uyumaya calıs oylen uykuda sutu artırıyor

iyi akşamlar kızlar doktora gittim bugün plesantamın artık iyice yaşlandığını 1 haftaya kalmayıp doğuracağımı söyledi oğlumda kanala girmiş kilosu 2700 olmuş biraz küçük doğacak
varmı böyle bişi başına gelen yada duyan

iyi akşamlar kızlar,bugün nst miz vardı ,sancı falan yok,haftaya yine gitcez,bakalım bi değişiklik olcak mı,doğum şeklimiz de belli değil daha,çok merak ediyorum nasıl olcak acaba...

canım aynen bende öyleyim hatta aglıyorum kocam uyuyor bende uyumak istiyorum meme baslarım acıyor Allahımın gücüne gitcek diye korkuorum anne olmak paha biçilemez bebegim cok güzel inş düzeliriz arkadasım

bende 32.tada başladı plesennta yaşlanması erken gelebiliryada erken alabiliriz(plesenta besleyemez hal alırda kilo kaybederse) plesenta yaşlandığından dolayı demişti dr 39+3 te sancılar başladı gerçi normal olamadı (kanala girmedi velet :) )ama bebeğime son hafta 2900 demişti 3250 doğdu gayette sağlıklı

korkma bişi olmaz ztn kanalda olduğundan net ölçümde veremez ben çok takmıştım ama o kdr ciddi bişi değilmiş gereksiz gıdalardan uzak dur ekmek hamurişi yemezsen iyi olur ,tansiyon yada şekerden oluyomuş genelde nlarada dikkat edersin

herkeseii akşamlar.bizimde sezeryan tarihimiz 23 mayıs olarak belli oldu.rabbim hepimize yardımcı olsun inşaallah

herkese selamlar kızlar
pazartesi evimize geldik cok şükür
04,05,2011 saat 15:10 da epidural sezaryanla 3470 gr 51 cm boyunda dünyalar tatlısı bir kızım oldu
normal dogum için sancım gelmedi 2 gün suni sancı verdiler yeterli açılma olmayınca sezeryan olduk
şükürler olsun bende bebegimde iyiyiz
anneannemiz yanımızda bize bakıyor
şimdilik bu kadar kızım maşallah şimdilik cok uslu inş. değişmez

Merhaba arkadaşlar...
Dün kontrole gittik. 3cm açılmış. Dr cumaya kadar sancılanır gelirsin dedi. Sancılanmazsan cuma sabah 9 da burda ol suni sancı verip doğumu başlatalım dedi. KEndi sancımla giderim inşALLAH... yoksa ben yine uyuyamıyacağım. DÜn gece hiç uyuyamadım yine. Zombi gibiyim..Kızımda hiç durmadı tüm gece annesine şov yaptı. İçimdeki son zamanlarının tadını çıkartmaya çalışıyorum. ALLAH herkese kolaylık versin...

Çok tebrik edereim. Allah güle güle büyütmeyi kısmet etsin inşallah. Maşallah kızına da.

günaydın mayıs anneleri
biz bugün 38+1 olduk
dün bebiş odamız geldi
daha bugün çantamı hazırlicam
kendimi en rahat mayıs annesi ilan ediyorum:)))

hımm bizde dün kontrolden geldik
herşey yolunda oğlum 3582 gr olmuş açılmam yok sancım yok
erken doğumdan korka korka 39. haftayı bitirdik ya drum bi sıkıntı olmazsa haftaya görüşelim dedi
kanaman suyun ağrın vs olursa hemen gelirsin dedi bakalım bizim bıdık ne yapcak bu hafta
doğum yapan arkadaşlar geri dönüş yapsa çoookk merak ediyoruz sizi

herkeese günaydın.. daha doğurmayan varmış benim gibi:)

kızlar hepinize günaydın...doğum yapanlara hayırlı olsun...bekleyenlerde sağlıkla kucaklarına alırlar inş...deli süt diye bişi varmış...aranızda doğumdan sonra gelen oldu mu.olduysa kaç gün sonra...
ya ben süt işine takmış durumdayım...dua edin...

günaydın mayıs anneleri
biz bugün 38+1 olduk
dün bebiş odamız geldi
daha bugün çantamı hazırlicam
kendimi en rahat mayıs annesi ilan ediyorum:)))

canım ya ben de temmuz annesiyim herkesin odası geldi benim kociş iş için şehir dışında bir siparişini veremedik daha diye üzülüyordum ama bişey olmuyormuş demek ki :) iyi günlerde mışıl mışıl büyüsün bebişin odasında inşallah canım, allah kolay doğumlar nasip etsin kalan herkese

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…