2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Hayırlı olsun tatlım Allah analı babalı büyütsün inşallah. Darısı bizim başımıza bakalım biz ne zaman kavuşucaz kuzucuklara

Hiç duymadım canım gerçekten. Gelmese de sık sık emzirmeye çalış canım büyüklerimiz böyle söylerler genelde bir de gelmiyo diye stres yapma. İnşallah en kısa sürede gelir.

arkadaşlar biyologun tahtına adayım( kontrolden geldik şimdi yarın 40 haftalık olacak kızım ama kanala daha girmemiş yüzünü gösteriyor kanala giren çocuğun yüzü gözükmez dedi doktor normal olursa doğumun bu gidişle kolay olmaz dedi halbuki ne çatı kontrolü yaptı ne de açılmam var mı diye baktı salı gel olmazsa sezeryan yapalım dedi bende pazartesi doğum hastanesine gidip oradan bir doktorun daha fikrini alayım diyorum. bir fikir verebilecek varmı

Hiç duymadım canım ya geçmiş olsun. Ama canını hiç sıkma benim bi akrabam 2 kg çocuk doğurdu. Şimdi tosun gibi bir erkek gayet de sağlıklı. Seninki 2700 ki ultrason sonuçları eksik olabiliyor. İnşallah sağlıkla bebğine kavuşursun.

merhaba dogum listesine baktımda ben 2 mayısta dogurdum yasım 22 ve sat 5 agustos bdt 11mayıs gec gördümde yazıyım dedim

Bazı doktorlar sezeryan yanlısı oldukları için sezeryan yapmak için bahaneler üretebiliyorlar malesef. Ama tabiki senin durumun gerçekten sezeryanı gerektiriyor da olabilir. Bence de başka doktora görünmek iyi bir fikir. Hakkında hayırlısı olsun güzelim sağlıkla bebeğini kucağına alırsın inşallah

merhaba dogum listesine baktımda ben 2 mayısta dogurdum yasım 22 ve sat 5 agustos bdt 11mayıs gec gördümde yazıyım dedim

Geçen elifjoyy arkadaş buradan yazanları bazen göremediğini söylüyordu. İstersen tatlım Mayıs anneleri doğum listesi bölümüne yaz ordan daha rahat görür.

Canım doktorun daha önce de sezaryene yönlendirecek laflar etti mi? Ben sırf bu yüzden 2 aydır başka bir doktora daha gidiyorum bir sürü para bayilip.ben kesinlikle başka bir doktora görün derim.

Ben de seni aklımdan geçiriyordum canım.bir tostimiz vardı ne yaptı dlye:) çok sevindim.RAbbim sagliki güzel ömür versin prensesine. Foto bekliyoruz. Bir de sünni sancı verdiklerinde bebiş kanala girmismiydi?

Kaçıncı haftadasin canım? Bebisin kanala girmiş mi/ kanala girince hareketi azalıyor diye okumuştum. Artık herşeyi yaradana bırakıp hayırlısıni bekleme zamanın gelmiş canım. Kendini yaradana bırak ve rahat ol.göreceksin sağlıcakla kavusucaksin yavruna.

günaydın mayıs anneleri
biz bugün 38+1 olduk
dün bebiş odamız geldi
daha bugün çantamı hazırlicam
kendimi en rahat mayıs annesi ilan ediyorum:)))

Canım aramızda sadece bir gün var.benim de senden aşağı kalır yanım yok.odayı pazar günü bitirdim.cantamda eksikler var birinciliği paylasabiliriz anlat bakalım durum nasil? Hangi sehirdesin? Bebiş nasil?

günaydın kızlar bizde dün dr muza gittik.ve sezeryan günümüz aşağı yukarı belli oldu.son kararı pazartesi günü verecek ama sanırım 17 mayısta oğlumu spinal anestezi ile kucağımıza alıcaz.çok heycanlıyım.38+5 günlükken doğacak oğluşum kilosuda 2700-2900 arası.tek korkum sütüm gelmezse ve küçük olduğu için yenidoğan sarılığına yakalanırsa Allah korusun.ayrıca mayısın rahat annelerinden biride benim galiba bebeğimin kafası yukarıda olduğu için hala doğum çantamızı hazırlamadık.hafta sonu odasını düzeltip çantamızı hazırlıcaz.sezeryan olanlar eve gelince banyo ettinizmi dikişlerden dolayı tedirginim ama banyo yapmadan duramam.

ooo daha çok varmış senin:))
şaka bir yanada ALLAH yardım ediyor bir şekilde eşin dönünce karar verir siparişide verirsiniz,sıkıntı yapma..
Allah razı olsun hepimizin bebişi sağ salim dünyaya gelsin inşallah.

yok yok benim kadar rahatı yoktur arkadaşlarım kızıyor bana hep :)
daha dün kıyafetlerimizi yıkadım bugünde ütüledim birazcık kaldı
halılarımızı yıkamaya vercem bu akşam salı günü gelcek ve temizlik yapılacak
umarım o zamana kadar doğurmam:)
istanbuldayım ben canım,sen neredesin
bebişte iyi şükür biraz hareketleri azaldı sanki
salı günü kontrolümüz var bakalım ne olacak
sen ne alemdesin canım?

hadi hayırlısı olsun sağlıkla kucağına alırsın inşallah yavrunu..
ben hep pozitif düşünmenin olacaklarla ilgili olduğunu savunurum
aklından kötü şeyleri çıkar ve hep güzel olumlu şeyler düşünmeye çalış canım

Ben ankdayim dediğin gibi son günlerde bebisin hareketleri azaldı.çarşamba gittim en sin.sancı felan yok.doktor bebeğin keyfi yerinde dedi.pazartesi tekrar gidicem.bende hiçbir belirti yok.arada sertleşme oluyor o kadar.ben normal doğumu çok istiyorum.henüz çatı muayenesi filan yapmadı.sancin başlarsa bakarız dedi.herşeyin hayırlısı olsun.beklemek çok zor gerçekten.:18:

Kizlar bisi sorcam.aldığım göğüs pompasini ve biberonu dezenfekte edicem.kaynatmadan önce neyle yikayayim.bir de kaynar suda mi bekleticim yoksa ocakta halenkaynayan suya mi aticam?

cnm sana hayırlı dogumlar
sütüm gelmez diye bişi yok ama pes etme emzirmek için sürekli uğras benim sütüm ikinci gün geldi sezaryan oldugum için.. bebek açkalmasın diye mama verildi ama her mamadan önce kesinlikle bir saat emmesi için uğrasıldı sütüm yokken dahil..biberonunu götür aç kalmasın diye mama veriliyor
göğüs çatlakları için krem kullanmaya basla lansinoh çok ii çatlaklardan çok çekenler var
ayrıca küçük demişsin küçük degil tam zamanı benim oğlum yeni 36 haftasını tamamlamıstı 36+1 günlükken alındı buna ragmen küveze girmedi içini ferah tut ayrıca 2520 gr dogdu bide 100 gr kaybetti okadar miniktiki (hala öyle )
başlarda herşey çok zor oluyo ama zamanla bişiler düzene giriyo çok şükür şimdi hem ben hem bebeğim daha iii toplamaya basladı 3300 kiloyu geçti bile
anne olmak cok zor hele o lohusa psikolojisi hep aglıodum doydumu aç mı herşeye üzülüo insan

Kizlar bisi sorcam.aldığım göğüs pompasini ve biberonu dezenfekte edicem.kaynatmadan önce neyle yikayayim.bir de kaynar suda mi bekleticim yoksa ocakta halenkaynayan suya mi aticam?
cnm ben önce bulasık detarjanıyla yıkıyodum ocakta 10 dk kaynatıyodum kaynayacagı için detarjandan arınıyo kaynatman gerek

Slm arkadaşlar bende pazartesi günü doktora gideceğim çatı muayenesi yapılacakmış nst falan dünden beri çok sancım var karnımın altında ve kasıklarımdan aşağı doğru gece sancıdan uyuyamadım fazla hareket edemiyorum doktorum normal bu sancılar bebeğin başı baya aşağıda dedi tam görünmedi bile ama suyu falan iyi 3 kiloyu geçti normal doğum istiyorum doktoruma güveniyorum ama sanırım özel hastane de olsa doktorlar normal doğuma gelip girmiyorlar pazartesi soracağım doğuma kendisi bizzat girerse özelde girmezse devlet hastanesinde yaptıracağım hayırlısı böyle sancı çeken varmı sürekli

Arkadaşlar yalnız değilsiniz bende tembel anne adaylarından biriyim daha hastane çantamız hazır değil bazı eksiklerimiz var yavaş yavaş temizliğimi yapıyorum ara sıra ağrılarım oluyor her defasında kızım ne olur evi temizleyene kadar dur diyorum Bende normal doğum istiyorum ama son dakika doktorumu değiştirmeye karar verdim daha doğrusu hastenmizde yoğun bakım ünitesi yok buda beni tedirgin etti çünki yakın zamanda 3.çocuğunu doğuran komşumun bebeği solunum sorunu yaşadı ve acilen yoğun bakıma alındı bu kadar önemli olduğunu bilmiyordum dedi benide tedirgin etti.

Ben çatı muanesi oldum doktor çok kabaydı canımı yaktı moralimi bozdu ama eğer anlayışlı bir doktorunuz varsa korkulacak birşey yok. Doktor eline ultrasonda bakarkenki sıvıdan döküp 2 parmakla alttan çatı kemiklerini kontrol ediyor. Kasmamakta fayda var ben çok kasıldım herhalde canım ondan da yandı.

İstanbulda olan arkadaşlar doktor ve hastaneniz ne çok merak ediyorum yazarsanız çok sevinirim gerçekten şuan doktor arayışı içindeyim. Aklımda 2 yer var biri nisa hastanesi diğeride çapa medilife. Nisa biraz pahalı ama eşim bu son gittiğim doktordan sonraki travmatik hareketlerimden ağlama krizlerimden sonra rakamları boşverdi nereyi istiyorsan oraya gidelim dedi sağolsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…