Çok tebrik edereim. Allah güle güle büyütmeyi kısmet etsin inşallah. Maşallah kızına da.
herkese selamlar kızlar
pazartesi evimize geldik cok şükür
04,05,2011 saat 15:10 da epidural sezaryanla 3470 gr 51 cm boyunda dünyalar tatlısı bir kızım oldu
normal dogum için sancım gelmedi 2 gün suni sancı verdiler yeterli açılma olmayınca sezeryan olduk
şükürler olsun bende bebegimde iyiyiz
anneannemiz yanımızda bize bakıyor
şimdilik bu kadar kızım maşallah şimdilik cok uslu inş. değişmez
kızlar hepinize günaydın...doğum yapanlara hayırlı olsun...bekleyenlerde sağlıkla kucaklarına alırlar inş...deli süt diye bişi varmış...aranızda doğumdan sonra gelen oldu mu.olduysa kaç gün sonra...
ya ben süt işine takmış durumdayım...dua edin...
iyi akşamlar kızlar doktora gittim bugün plesantamın artık iyice yaşlandığını 1 haftaya kalmayıp doğuracağımı söyledi oğlumda kanala girmiş kilosu 2700 olmuş biraz küçük doğacak
varmı böyle bişi başına gelen yada duyan
arkadaşlar biyologun tahtına adayım( kontrolden geldik şimdi yarın 40 haftalık olacak kızım ama kanala daha girmemiş yüzünü gösteriyor kanala giren çocuğun yüzü gözükmez dedi doktor normal olursa doğumun bu gidişle kolay olmaz dedi halbuki ne çatı kontrolü yaptı ne de açılmam var mı diye baktı salı gel olmazsa sezeryan yapalım dedi bende pazartesi doğum hastanesine gidip oradan bir doktorun daha fikrini alayım diyorum. bir fikir verebilecek varmı
merhaba dogum listesine baktımda ben 2 mayısta dogurdum yasım 22 ve sat 5 agustos bdt 11mayıs gec gördümde yazıyım dedim
arkadaşlar biyologun tahtına adayım( kontrolden geldik şimdi yarın 40 haftalık olacak kızım ama kanala daha girmemiş yüzünü gösteriyor kanala giren çocuğun yüzü gözükmez dedi doktor normal olursa doğumun bu gidişle kolay olmaz dedi halbuki ne çatı kontrolü yaptı ne de açılmam var mı diye baktı salı gel olmazsa sezeryan yapalım dedi bende pazartesi doğum hastanesine gidip oradan bir doktorun daha fikrini alayım diyorum. bir fikir verebilecek varmı
herkese selamlar kızlar
pazartesi evimize geldik cok şükür
04,05,2011 saat 15:10 da epidural sezaryanla 3470 gr 51 cm boyunda dünyalar tatlısı bir kızım oldu
normal dogum için sancım gelmedi 2 gün suni sancı verdiler yeterli açılma olmayınca sezeryan olduk
şükürler olsun bende bebegimde iyiyiz
anneannemiz yanımızda bize bakıyor
şimdilik bu kadar kızım maşallah şimdilik cok uslu inş. değişmez
Merhaba arkadaşlar...
Dün kontrole gittik. 3cm açılmış. Dr cumaya kadar sancılanır gelirsin dedi. Sancılanmazsan cuma sabah 9 da burda ol suni sancı verip doğumu başlatalım dedi. KEndi sancımla giderim inşALLAH... yoksa ben yine uyuyamıyacağım. DÜn gece hiç uyuyamadım yine. Zombi gibiyim..Kızımda hiç durmadı tüm gece annesine şov yaptı. İçimdeki son zamanlarının tadını çıkartmaya çalışıyorum. ALLAH herkese kolaylık versin...
günaydın mayıs anneleri
biz bugün 38+1 olduk
dün bebiş odamız geldi
daha bugün çantamı hazırlicam
kendimi en rahat mayıs annesi ilan ediyorum:)))
canım ya ben de temmuz annesiyim herkesin odası geldi benim kociş iş için şehir dışında bir siparişini veremedik daha diye üzülüyordum ama bişey olmuyormuş demek ki :) iyi günlerde mışıl mışıl büyüsün bebişin odasında inşallah canım, allah kolay doğumlar nasip etsin kalan herkese
Canım doktorun daha önce de sezaryene yönlendirecek laflar etti mi? Ben sırf bu yüzden 2 aydır başka bir doktora daha gidiyorum bir sürü para bayilip.ben kesinlikle başka bir doktora görün derim.
Ben de seni aklımdan geçiriyordum canım.bir tostimiz vardı ne yaptı dlye:) çok sevindim.RAbbim sagliki güzel ömür versin prensesine. Foto bekliyoruz. Bir de sünni sancı verdiklerinde bebiş kanala girmismiydi?
Kaçıncı haftadasin canım? Bebisin kanala girmiş mi/ kanala girince hareketi azalıyor diye okumuştum. Artık herşeyi yaradana bırakıp hayırlısıni bekleme zamanın gelmiş canım. Kendini yaradana bırak ve rahat ol.göreceksin sağlıcakla kavusucaksin yavruna.
Canım aramızda sadece bir gün var.benim de senden aşağı kalır yanım yok.odayı pazar günü bitirdim.cantamda eksikler varbirinciliği paylasabiliriz anlat bakalım durum nasil? Hangi sehirdesin? Bebiş nasil?
günaydın kızlar bizde dün dr muza gittik.ve sezeryan günümüz aşağı yukarı belli oldu.son kararı pazartesi günü verecek ama sanırım 17 mayısta oğlumu spinal anestezi ile kucağımıza alıcaz.çok heycanlıyım.38+5 günlükken doğacak oğluşum kilosuda 2700-2900 arası.tek korkum sütüm gelmezse ve küçük olduğu için yenidoğan sarılığına yakalanırsa Allah korusun.ayrıca mayısın rahat annelerinden biride benim galiba bebeğimin kafası yukarıda olduğu için hala doğum çantamızı hazırlamadık.hafta sonu odasını düzeltip çantamızı hazırlıcaz.sezeryan olanlar eve gelince banyo ettinizmi dikişlerden dolayı tedirginim ama banyo yapmadan duramam.
ooo daha çok varmış senin:))
şaka bir yanada ALLAH yardım ediyor bir şekilde eşin dönünce karar verir siparişide verirsiniz,sıkıntı yapma..
Allah razı olsun hepimizin bebişi sağ salim dünyaya gelsin inşallah.
yok yok benim kadar rahatı yoktur arkadaşlarım kızıyor bana hep :)
daha dün kıyafetlerimizi yıkadım bugünde ütüledim birazcık kaldı
halılarımızı yıkamaya vercem bu akşam salı günü gelcek ve temizlik yapılacak
umarım o zamana kadar doğurmam:)
istanbuldayım ben canım,sen neredesin
bebişte iyi şükür biraz hareketleri azaldı sanki
salı günü kontrolümüz var bakalım ne olacak
sen ne alemdesin canım?
hadi hayırlısı olsun sağlıkla kucağına alırsın inşallah yavrunu..
ben hep pozitif düşünmenin olacaklarla ilgili olduğunu savunurum
aklından kötü şeyleri çıkar ve hep güzel olumlu şeyler düşünmeye çalış canım
cnm sana hayırlı dogumlargünaydın kızlar bizde dün dr muza gittik.ve sezeryan günümüz aşağı yukarı belli oldu.son kararı pazartesi günü verecek ama sanırım 17 mayısta oğlumu spinal anestezi ile kucağımıza alıcaz.çok heycanlıyım.38+5 günlükken doğacak oğluşum kilosuda 2700-2900 arası.tek korkum sütüm gelmezse ve küçük olduğu için yenidoğan sarılığına yakalanırsa Allah korusun.ayrıca mayısın rahat annelerinden biride benim galiba bebeğimin kafası yukarıda olduğu için hala doğum çantamızı hazırlamadık.hafta sonu odasını düzeltip çantamızı hazırlıcaz.sezeryan olanlar eve gelince banyo ettinizmi dikişlerden dolayı tedirginim ama banyo yapmadan duramam.
cnm ben önce bulasık detarjanıyla yıkıyodum ocakta 10 dk kaynatıyodum kaynayacagı için detarjandan arınıyo kaynatman gerekKizlar bisi sorcam.aldığım göğüs pompasini ve biberonu dezenfekte edicem.kaynatmadan önce neyle yikayayim.bir de kaynar suda mi bekleticim yoksa ocakta halenkaynayan suya mi aticam?
cnm ben önce bulasık detarjanıyla yıkıyodum ocakta 10 dk kaynatıyodum kaynayacagı için detarjandan arınıyo kaynatman gerek
cnm ben önce bulasık detarjanıyla yıkıyodum ocakta 10 dk kaynatıyodum kaynayacagı için detarjandan arınıyo kaynatman gerek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?