Kizlar bisi sorcam.aldığım göğüs pompasini ve biberonu dezenfekte edicem.kaynatmadan önce neyle yikayayim.bir de kaynar suda mi bekleticim yoksa ocakta halenkaynayan suya mi aticam?
Arkadaşlar yalnız değilsiniz bende tembel anne adaylarından biriyim daha hastane çantamız hazır değil bazı eksiklerimiz var yavaş yavaş temizliğimi yapıyorum ara sıra ağrılarım oluyor her defasında kızım ne olur evi temizleyene kadar dur diyorumBende normal doğum istiyorum ama son dakika doktorumu değiştirmeye karar verdim daha doğrusu hastenmizde yoğun bakım ünitesi yok buda beni tedirgin etti çünki yakın zamanda 3.çocuğunu doğuran komşumun bebeği solunum sorunu yaşadı ve acilen yoğun bakıma alındı bu kadar önemli olduğunu bilmiyordum dedi benide tedirgin etti.
Ben çatı muanesi oldum doktor çok kabaydı canımı yaktı moralimi bozdu ama eğer anlayışlı bir doktorunuz varsa korkulacak birşey yok. Doktor eline ultrasonda bakarkenki sıvıdan döküp 2 parmakla alttan çatı kemiklerini kontrol ediyor. Kasmamakta fayda var ben çok kasıldım herhalde canım ondan da yandı.
İstanbulda olan arkadaşlar doktor ve hastaneniz ne çok merak ediyorum yazarsanız çok sevinirim gerçekten şuan doktor arayışı içindeyim. Aklımda 2 yer var biri nisa hastanesi diğeride çapa medilife. Nisa biraz pahalı ama eşim bu son gittiğim doktordan sonraki travmatik hareketlerimden ağlama krizlerimden sonra rakamları boşverdi nereyi istiyorsan oraya gidelim dedi sağolsun.
ALLAH kolaylık versin canıım
bende hazırlıklarımı yaptım bekliyorum işte çatı muayenesi yapıldı pazartesi günü 2 cm açılmam vardı bende kastım biraz
Allah sana da kolaylık versin canım benim açılmam yok nst de sancımda çıkmadı belki ondandır bu rahatlığım bi açıklık olsa tutuşurdumAllah herkese hayırlı doğumlar nasip etsin. Sen nerdesin doktorun kim hangi hastaneye gidiyorsun?
Benim bebiş de halen doğum kanalına inmemiş,baş aşağı duruyor oysa.Doktorum çatı muayenesi yapmadı doğum kanalında değil diye buyüzden normalden gittikçe uzaklaşıyorum galiba.Doktorum belki çatın dardır ondan inmemiş olabilir dedi.Başka doktora da göründük durmun belirsiz dedi,beklemen gerekiyor son haftaya kadar dedi.Bugünle beraber 38-4 üm.
Arkadaşlar eğer sezeryan olursam tahmini kaş günde ayağa kalkabilirim?Yani ilk günden itibaren bebeğimi kucağıma alıp besleyip,altını temizleyip,üstünü başını değiştirmem ilk günden mümkün mü acaba.Çünkü şu an için yanımda eşim hariç kimse olmayacak görünüyor.Nedeni bende kalsın....
canım ben doğum yapalı 15 gün oldu...sezeryan oldum ...12 de ameliyat oldum gece 11 de yürütülldüm...ondan sonra saat başı gazın çıksın diye 10 dk yürümelerin var..ben 11 den sonra yatmadım hiç ...eşin yanındaysa emzirmede sıkıntı yaşamazsın inş...sırtına yastık koyduğunda onu da yapa bilirsin...yalnız ben altını değiştiremedim annem yaptı...ebeler sık sık kontrol ediyor zaten bebek te çok yapmıyor...ilk günü atlattıktan sonra gerisi kolay...inş hakkında hayırlısı olur
ben geldim kızlarrr sonunda doğurdummmmmmmmmmm:)kızım şuanda babasıyla mışıl mışıl uyuyor bütü gecede beni perişan ediyor:)
8 mayıs salı günü spinal sezeryan oldum onca normal doğum çabama rağmen:)
kızımın hareketleri yavaşlayınca gittim direk yatırdılar ve öğlen 15:44 de spinal sez. ile asyam geldi dünyaya....3.740 gr. 51 cm kuzummmm ne yazıkki dogumla ilgili en ufak belirtim bile yoktu ne açılma ne yumuşama bebeğim sez. ile bile bastırılarak çıkarıldı karnımdan asla gelmicekti sanırım:)
ben çok iyiyim kızım çok iyi bursada dr önerisi isteyenlere dr umu güvenle tavsiye edebilirim akşamına koridorda turlamaya başlamıştım bile:)
mutluyummmu merak edenlerde oda doğurdu:)
9 mayıs çarşamba günü akşam saatlerine kadar 8 cm açıklığa kadar sancı cekti ve sez.a alındı damlamızda maşallah cok iyi teyzeleri...
herkese mutlu mesut dogumlar diliyorummmmm darısı doğuramayanların başına:)
Kaçıncı haftadasin canım? Bebisin kanala girmiş mi/ kanala girince hareketi azalıyor diye okumuştum. Artık herşeyi yaradana bırakıp hayırlısıni bekleme zamanın gelmiş canım. Kendini yaradana bırak ve rahat ol.göreceksin sağlıcakla kavusucaksin yavruna.
Slm arkadaşlar bende pazartesi günü doktora gideceğim çatı muayenesi yapılacakmış nst falan dünden beri çok sancım var karnımın altında ve kasıklarımdan aşağı doğru gece sancıdan uyuyamadım fazla hareket edemiyorum doktorum normal bu sancılar bebeğin başı baya aşağıda dedi tam görünmedi bile ama suyu falan iyi 3 kiloyu geçti normal doğum istiyorum doktoruma güveniyorum ama sanırım özel hastane de olsa doktorlar normal doğuma gelip girmiyorlar pazartesi soracağım doğuma kendisi bizzat girerse özelde girmezse devlet hastanesinde yaptıracağım hayırlısı böyle sancı çeken varmı sürekli
Arkadaşlar yalnız değilsiniz bende tembel anne adaylarından biriyim daha hastane çantamız hazır değil bazı eksiklerimiz var yavaş yavaş temizliğimi yapıyorum ara sıra ağrılarım oluyor her defasında kızım ne olur evi temizleyene kadar dur diyorumBende normal doğum istiyorum ama son dakika doktorumu değiştirmeye karar verdim daha doğrusu hastenmizde yoğun bakım ünitesi yok buda beni tedirgin etti çünki yakın zamanda 3.çocuğunu doğuran komşumun bebeği solunum sorunu yaşadı ve acilen yoğun bakıma alındı bu kadar önemli olduğunu bilmiyordum dedi benide tedirgin etti.
Ben çatı muanesi oldum doktor çok kabaydı canımı yaktı moralimi bozdu ama eğer anlayışlı bir doktorunuz varsa korkulacak birşey yok. Doktor eline ultrasonda bakarkenki sıvıdan döküp 2 parmakla alttan çatı kemiklerini kontrol ediyor. Kasmamakta fayda var ben çok kasıldım herhalde canım ondan da yandı.
İstanbulda olan arkadaşlar doktor ve hastaneniz ne çok merak ediyorum yazarsanız çok sevinirim gerçekten şuan doktor arayışı içindeyim. Aklımda 2 yer var biri nisa hastanesi diğeride çapa medilife. Nisa biraz pahalı ama eşim bu son gittiğim doktordan sonraki travmatik hareketlerimden ağlama krizlerimden sonra rakamları boşverdi nereyi istiyorsan oraya gidelim dedi sağolsun.
Benim bebiş de halen doğum kanalına inmemiş,baş aşağı duruyor oysa.Doktorum çatı muayenesi yapmadı doğum kanalında değil diye buyüzden normalden gittikçe uzaklaşıyorum galiba.Doktorum belki çatın dardır ondan inmemiş olabilir dedi.Başka doktora da göründük durmun belirsiz dedi,beklemen gerekiyor son haftaya kadar dedi.Bugünle beraber 38-4 üm.
Arkadaşlar eğer sezeryan olursam tahmini kaş günde ayağa kalkabilirim?Yani ilk günden itibaren bebeğimi kucağıma alıp besleyip,altını temizleyip,üstünü başını değiştirmem ilk günden mümkün mü acaba.Çünkü şu an için yanımda eşim hariç kimse olmayacak görünüyor.Nedeni bende kalsın....
Kizlar bisi sorcam.aldığım göğüs pompasini ve biberonu dezenfekte edicem.kaynatmadan önce neyle yikayayim.bir de kaynar suda mi bekleticim yoksa ocakta halenkaynayan suya mi aticam?
herkese selamlar kızlar
pazartesi evimize geldik cok şükür
04,05,2011 saat 15:10 da epidural sezaryanla 3470 gr 51 cm boyunda dünyalar tatlısı bir kızım oldu
normal dogum için sancım gelmedi 2 gün suni sancı verdiler yeterli açılma olmayınca sezeryan olduk
şükürler olsun bende bebegimde iyiyiz
anneannemiz yanımızda bize bakıyor
şimdilik bu kadar kızım maşallah şimdilik cok uslu inş. değişmez
masallah size canim,allah anali babali buyutsun,ne guzel hemen toparlanmissin bende spinal odum ama 1 haftada kendime gelemedim,dikis ve bel agrisi cekiyorum
ben geldim kızlarrr sonunda doğurdummmmmmmmmmm:)kızım şuanda babasıyla mışıl mışıl uyuyor bütü gecede beni perişan ediyor:)
kızımın hareketleri yavaşlayınca gittim direk yatırdılar ve öğlen 15:44 de spinal sez. ile asyam geldi dünyaya....3.740 gr. 51 cm kuzummmm ne yazıkki dogumla ilgili en ufak belirtim bile yoktu ne açılma ne yumuşama bebeğim sez. ile bile bastırılarak çıkarıldı karnımdan asla gelmicekti sanırım:)
ben çok iyiyim kızım çok iyi bursada dr önerisi isteyenlere dr umu güvenle tavsiye edebilirim akşamına koridorda turlamaya başlamıştım bile:)
9 mayıs çarşamba günü akşam saatlerine kadar 8 cm açıklığa kadar sancı cekti ve sez.a alındı damlamızda maşallah cok iyi teyzeleri...
bugün 39+0 olduk canım .. bebek aşağıya inmeye başlamış. Ama henüz kanala girmemiş. Dr biz kanala çekeriz önemli değil dedi. Umarım sıkıntı olmadan normal yolla kucağıma alırım kuzumu...
mesai saatleri içinde geliyorlar zaten. Gece de genelde geliyor dr lar. Ama ekstra ücret alıyorlar.
Nisaya ablam gitti memnun kalmadı. MEdilife beylikdüzü hastanesine ben gittim bende oradan memnun kalmadım. Ben beylikdüzünde oturmama rağmen ümraniyeye gidiyorum. dr. um SEvil Ateş ERen çok da seviyor ve güveniyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?