ben geldim kızlarrr sonunda doğurdummmmmmmmmmm:)kızım şuanda babasıyla mışıl mışıl uyuyor bütü gecede beni perişan ediyor:)
8 mayıs salı günü spinal sezeryan oldum onca normal doğum çabama rağmen:)
kızımın hareketleri yavaşlayınca gittim direk yatırdılar ve öğlen 15:44 de spinal sez. ile asyam geldi dünyaya....3.740 gr. 51 cm kuzummmm ne yazıkki dogumla ilgili en ufak belirtim bile yoktu ne açılma ne yumuşama bebeğim sez. ile bile bastırılarak çıkarıldı karnımdan asla gelmicekti sanırım:)
ben çok iyiyim kızım çok iyi bursada dr önerisi isteyenlere dr umu güvenle tavsiye edebilirim akşamına koridorda turlamaya başlamıştım bile:)
mutluyummmu merak edenlerde oda doğurdu:)
9 mayıs çarşamba günü akşam saatlerine kadar 8 cm açıklığa kadar sancı cekti ve sez.a alındı damlamızda maşallah cok iyi teyzeleri...
herkese mutlu mesut dogumlar diliyorummmmm darısı doğuramayanların başına:)
ben geldim kızlarrr sonunda doğurdummmmmmmmmmm:)kızım şuanda babasıyla mışıl mışıl uyuyor bütü gecede beni perişan ediyor:)
kızımın hareketleri yavaşlayınca gittim direk yatırdılar ve öğlen 15:44 de spinal sez. ile asyam geldi dünyaya....3.740 gr. 51 cm kuzummmm ne yazıkki dogumla ilgili en ufak belirtim bile yoktu ne açılma ne yumuşama bebeğim sez. ile bile bastırılarak çıkarıldı karnımdan asla gelmicekti sanırım:)
ben çok iyiyim kızım çok iyi bursada dr önerisi isteyenlere dr umu güvenle tavsiye edebilirim akşamına koridorda turlamaya başlamıştım bile:)
9 mayıs çarşamba günü akşam saatlerine kadar 8 cm açıklığa kadar sancı cekti ve sez.a alındı damlamızda maşallah cok iyi teyzeleri...
aziru bende senin gittiğin hastaneye gidiyorum
hamileliğimi sevil hanımdan öğrenmiştim:)
bende aynı hastanede başka doktora gidiyorum suanda
hastaneden ve doktorumdan memnunum çok şükür
beylikdüzü çok uzak değil mi ümraniyeye
biyolog86 ve mutluyumm, kızlar valla tebrik ederim sizi günleriniz benden sonraydı ama önceden önceden pırtlattınız kızlarınızı allah sağlıkla analı babalı büyütmeyi nasib etsin allah uzun ömürler versin, bizde kızımla bugün 40+4 üz ama hala doğuramadım bugün yine kontroldeydim çok şükür bebeğimin suyu ve sağlığı iyiymiş, pazartesi günü hiç açılmam yoktu 41 inci hafatanın bitimine yani önümüzdeki pazartesiye kadar bekleyeceğiz eğer açılmam olmuşsa suni sancı deneyecek dr um oda olmazsa sezeryan olacağım, bende hep normal istiyordum ama sağlık bu allah hangisini nasib ettiyse hayırlısıyla o olsun ama inşallah ameliyata gerek kalmaz normal çok istiyorum, allah ben ve benim gibi doğumu bekleyenlerin yar ve de yardımcısı olsun herkese sevgiler:)
İnanamıyorum hala ben şimdi yarın anne mi oluyorum
ne mutlu sana cnm
inşallah sağlıcakla alırsın bebeğini kucağına
İnanamıyorum hala ben şimdi yarın anne mi oluyorum
Bu kadar beklemişsin ... İnşALLAH normal doğum olur. Ve tebrik ederim seni... O kadar beklemek her yiğidin harcı değil. Ben deliriyorum 39+0 da bile... ALLAH güçlüklerini kolay kılsın inşALLAH... tez vakitte bebişine kavuşursun umarım.
valla çok merak ediyordum ikinizi de çok sevindim sizin adınıza. Bebeğine maşallah canım iyi beslemişsin. Allah analı babalı büyütsün inşallah ömrü uzun olsun
ikinizide tebrik ediyorum analı babalı büyüsün kızlarınız kendim de doğurmuş kadar mutlu oldum darısı başımıza :))
Hadi bakalim hayırlı olsun. Sonunda siz de doğurdunuz ya hepimiz rahatladık hem sira da bize gelmiş oldumaşallah bebisin koşu ve boyu çok y:26: iyi.tabi içeride o kadar kalınca :) mutluyumun doğumu neden sezaryenle sonuçlanmış acaba
evet ya 8 cm e kadar dayanmış son anda neden sezeryan acaba
biyolog86 ve mutluyumm, kızlar valla tebrik ederim sizi günleriniz benden sonraydı ama önceden önceden pırtlattınız kızlarınızı allah sağlıkla analı babalı büyütmeyi nasib etsin allah uzun ömürler versin, bizde kızımla bugün 40+4 üz ama hala doğuramadım bugün yine kontroldeydim çok şükür bebeğimin suyu ve sağlığı iyiymiş, pazartesi günü hiç açılmam yoktu 41 inci hafatanın bitimine yani önümüzdeki pazartesiye kadar bekleyeceğiz eğer açılmam olmuşsa suni sancı deneyecek dr um oda olmazsa sezeryan olacağım, bende hep normal istiyordum ama sağlık bu allah hangisini nasib ettiyse hayırlısıyla o olsun ama inşallah ameliyata gerek kalmaz normal çok istiyorum, allah ben ve benim gibi doğumu bekleyenlerin yar ve de yardımcısı olsun herkese sevgiler:)
masallah size canim,allah anali babali buyutsun,ne guzel hemen toparlanmissin bende spinal odum ama 1 haftada kendime gelemedim,dikis ve bel agrisi cekiyorum
Sonunda seker kizina kavustun ya dunurum sevimdim bu kizin gelisine masallah valla benim oglanin iki kati tuh tuh kirkbinkere ya saka bir yana cok sukur hepimiz anneler olarak cok iyi dayandik ama hediyelerimiz buna degdi
mutluyummmu canim sanada hayirli olsun allah anali babali buyutmeyi nasip etsin masallah damlaciga
aaa hoşgeldin. bende seni merak ediyordum. rabbim ikinizinde evlatlarını hayırlı evlat nasip eylesin inşallah.
1 gece mi kaldın canım hastanede. sezeryan sonrası ağrı sızı durumun ne? bende orda doğum yapıcam da ondan bu merakım:))
benim doktorumda kongrede, pazartesi dönecek. o gün kontrolüm var. bakalım normal mi diyecek yoksa sezeryan mı? çok merak ediyorum aynı zamanda da çok korkuyorum.
canımmm çok sevindim Allah analı babalı büyütsün ikinizinde yavrusunu
bizede bol dua edin,inşallah sağ salim bizde kavuşuruz bebişlerimize...
aziru bende senin gittiğin hastaneye gidiyorum
hamileliğimi sevil hanımdan öğrenmiştim:)
bende aynı hastanede başka doktora gidiyorum suanda
hastaneden ve doktorumdan memnunum çok şükür
beylikdüzü çok uzak değil mi ümraniyeye
hayırlı uğurlu olsun allah analı babalı büyütsün
genede son ana kadar beklemenin faydası maşallah kg boyu çok ii
bende 40 ı doldurcam normal diye bekleyenlerdenim ama gördüm ki sende mutluyumda sezo oldunuz bakalım ben ne yapcam
Ben iki gun sonra ayaga kalktim ama kisiden kisiye degisiyor sezeryan sonrasi bel agrisi, bas agrisi ve mide bulantisi cekenler olabiliyor bu senin vucudunun nasil tepki verecegine bagli ins en iyi sekilde atlatirsin sende
canim sadece 5dk kaynar suda kaynat baska birsey kullanma bircok biberon kullanim kilavuzlarinda kaynatma sadece onerilen
Allah analai babali buyutsun ins masallah bebegine
Gecmis olsun canim ve hayirli olsun sende kizina kavusmussun sonunda cok sukur, bu arada merak ettim yaninda kimse varmi yalnizmisin sana yardim eden veya gelen oldu mu birileri
Merhaba kızlar...
Ara ara oğluşumdan fırsat buldukca yazıyorum sizlere...
Kızlar benim sezeryan sonrası maalesef oğlumu doyuracak kadar sütüm gelmedi.Denemediğim,yemediğim,içmediğim şeyler kalmadı ama sonuç değişmedi.
Bebeğimin doğum kilosu 3190 idi.Doğduktan 3 gün sonra doktor kontrolümüzde 2890 düşmüştü ve doktor mama takviyesine başladı.
Ben çok üzülsemde arada mama veriyordum ama etraftaki insanların tavsiyesiyle sürekli emziriyordum."neymiş,sık sık emzirince süt kanalları açılırmış,sık sık emzirince süt gelirmiş,sakın ha sakın mama vermeyin...vs.vs)...
Bu gibi konuşanları dinledikce dahada hırslanıp bebeğimi anne sütü ile besleyeceğim diye saatlerce emziriyordum.
Bugün tekrar kontrol için doktora gittiğimizde gördük ki bebeğim son 10 gün içerisinde sadece 350 gram alarak doğum kilosuna yeni ulaşmış.Doktor kilo alımı sınırda olduğu için bir öğün mama bir öğün emzirme olarak devam etmemizi söyledi.
Artık etrafın söylediklerine kulaklarımı tıkıyorum ve acıda olsa durumu kabullenip oğlumu en güzel şekilde büyütmeye devam edeceğim.
Bunları yazıyorum ki sizinde başınıza böyle birşey gelirse benim gibi yapmayın,en kısa zamanda durumu kabullenip doktorun dediği şekilde devam edin.
Sütümün artacağına inancım sonsuz...Bunun geçici bir süreç olduğuna inanıyorum ve umudumu kaybetmeyeceğim.
Çok sevindim canım senin adına. İnşallah yarın sağlıkla kavuşursun bebeğine
sağol canım benim inşallah normal olur, sanırım seninde doğumun yarın niye sezeryan oluyorsun canım allah analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasib etsin uzun ömürler güzel bahtlar yazsın minik kuşuna, canım benim kasılmalarım oluyor ama şiddetli değiller bu yüzden açılmamda olmuyor, allaha şükür bebeğimin sağlığı iyi bu yüzden sabrediyorum pazartesiye kadar bekliycez bakalım ozamana kadar neler gelişecek, Allah seninde yardımcın olsun canım sağlıkla kavuş minikine sevgiler
canım sen bursadasın sanırım. hangi hastanede yapmıştın doğumunu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?