2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

kızlar biz 16 günlük olduk kızımla.. göğsüm yara olmadı....lansinoh ve zeytinyağı kullandım...göğüs pedine sürüp koyuyordum emmediği zamanlar...kuru kayısı kompostosu hala bağırsaklarım için birebir...dikişlerimi hiç zorlamıyor yediklerim...günde 4 litreye yakın su içmeye çalışıyorum...sütüm olsun diye en çok yediklerim...su,hurma,incir,rezene(bir çay kaşığı kızımada veriyorum gazı olmasın diye),humana,dere otu,soğan,marul,çörek otu(gaz gidermeye birebir-sabah akşam bir çay kaşığı),tahin,pekmez,bal
bu arada taze nane sütü azaltıyor...ben çok sevdiğim için yemiş ve yaşamış bir insanım...
turuncu gibi bende bunca yememe rağmen sütü çoğalmayanlardanım...özellikle akşamları veriyorum...kaşıkla bazende biberonla doktorumuz en az akanıyla verin demişti çok alışmasın diye (chicco ve nuk modellerine var) buluncaya kadar evde 8 tane biberon oldu..çok şükür kızım ikisini de alıyor...ama daha yeteri kadar benim sütüm gelmedi...misal..yeni doğana 30 cc verilir ben sağıyorum bazen 40 bazen 20 ..değişiyor...kızım uykuda emmiyor bazen sağıp veriyoruz...aslında kilosuna bağlı..kontrolde belli olur..
uykuda bazen düzensizlik oldu...yeni doğanların çoğu ilk zaman çok uyuyor...sarılık olmasın diye sık sık uyandırıp emzirmek yetnediği yerde mama vermek zorunda kaldık...çok şükür geçti...45 dk boyunca uyandırmaya çalıştığımızı hatırlıyorum...şimdi biraz daha rahat uyanıyor...ayrıca kucakta uyumaya başladığını görünce ana kucağı aldık...emzirdikten sonra orada uyutuyoruz...bazen uyuyor bazen uyumuyor...
akşamları ağlamalarımız çok fazla...özellikle eve misafir geldiyse...ne beni emiyor ne de avunuyor....gazına odaklanmış durumdayız...ama daha tam anlamıyla bir çözüm bulmuş değiliz...
kızımın büyüdüğünü o doğarkan ki minik halinin üzerinden gittiğini farkediyorum...çok şükür halimize...Rabbim eksikliğini göstermesin...

gunaydın kızlarr ne guzel yawrularınıza kawusmussunuz darısı benim gibi bekliyenlerin basına hergun acaba bugun gelır mı diye uyanıyorum yıne yok yine yok ne zormus boyle beklemek bugun doktora gıdecem bakalım o ne diycek

Günaydın herkese..doğum yapan anneler yavrularını sağlıcakla büyütsünler inş. Benim gibi bekleyenlerede sabırlar diliyorum...

Bütün annelere ve anne adaylarına günaydın

Doğuma gireceklere bol şans diliyorum. Doğum yapanları da çook tebrik ediyorum. Darısı biz bekleyenlerin başına.

Ben bugün itibari ile 7 ay sürecek doğum iznime çıkıyorum, yani son iş günüm :))) Sayılı gün geçer derlerdi de inanmazdım, nerelerden nerelere geldik. Plakalara geçer miyiz acaba derken çoğumuz doğurduk bile. En inatçı bebekler mutluyum ve biyolog86'nın kiler bile doğdu

Hepimize güzel günler diliyorum.

günaydın güzel anneler. Nasılsınız... Doğum yapan annelerimiz var. Hayırlı olsun hepsine Allah bizi de hayırlısı ile nasip etsin.
Biz de 2 gündür uyuma problemi yaşıyoruz. Sabah kalkıp işe gelmesem kendimi zorlamayacağım ama sabah kalkmak zorunda olunca daha zor oluyor uyumak. Neyse artık meleklerimizin vakti gelene kadar böyle. Annelerimiz bizim için aynı şeyleri yaşadı şimdi sıra bizde :)

biolog,mutluyum ve doğum yapan diğer arkadaşlar gözünüz aydın,darısı biz bekleyenlerin başına,bizim bebişler de sizinkikiler kadar bekletecek mi acaba,öyle olursa haziran annesi bile olabilirim...hayırlısı bakalım...

Nasılsınız bugün? Umarım herkesin keyfi yerindedir. Biz de yarın sabah doktora gidiyoruz bakalım doktor amca hangi tarihi verecek çok heyecanlıyım:)

hepinize günaydınlar biz bugünede doğurmadan başladık
mutluyumla biyologdan görevi devr almış bulunmaktayız

günaydınnn biz geldik
bu gece çok iyi uyudum maşallah
uyumak ne güzelmiş:)
bugün annemlere gidiyorum salıya kadar yokum
salı günü gelip evi temizlicez
ve doktora gidicez kontrole
hepimize kolay doğumlar
ve sağlıkla bebişlerimize kavuşalım inşallah

Tünaydınnnn hanımlar,
Dün akşam oğluşum ilk defa çok hareketliydi..Acaba diyorum gelmek için oda sabırsızlanıyor mu?? Bu zamana kadar göbikimde çatlak yok diye sevinirlen dün göbeğimin alt tarafından kırmızı kırmızı çatlaklar baslamış Basen zaten aldı başını gidiyor (

slm kızlar. nerdeyse herkes gün gün doğuruyo valla darısı bize inşallah

benimde bebeğim ters hala 37. haftaya girdim göğsümün altında duruyo kafası vajinanamda
ayaklarını oynatınca baskı hissediyorum resmen doktorum artık her hafta çğırdı malum nst :)
dönermi acaba kızlar bizim zilli varmı benim gibi olan . doktor dönme ihtimali az dedi ama

Kizlar merhaba,
Aranizda istanbulda dogum yapacak ve halen dogum icin fotografci ayarlamamis olan varsa bir arkadasim ucretsiz olarak dogum fotografi cekmek istiyor ilgilenirseniz ayarlayabilirim

canım Allah analı babalı büyütmek nasip etsin
bebişler gelince foruma uğrayamaz olduk
uyandırmak için 45dk uğraştık yazmışsın ya şok oldum benim oğlum saat başı uyanıyor azcık uyusa da uyandırmaya çalışsaydım ben de
yorgunluktan tükeniyorum akşama doğru sütün azalıyor ama bana bal şerbeti iyi geldi bir dene istersen
bir de dün tecrübe ettik acılı şeyler yememek lazımmış pişik oldu azcık yavrum
o uyurken gireyim dedim ama gözümden uyku akıyor hemen yatacağım herkese hayırlı doğumlar doğuranlara da selamlar =)

Satdasim ne güzel uyuyabilmissin.ben yine uykusuz bir gece gecirdim.artık yeter dediğim anlar oluyor ama içimde dünya tatlısı bebisimi tasidigimi düşününce şükrediyorum. Bizi habersiz bırakma ben de pazartesi gitcem doktora.evi eşim temizlicek hafta sonu.adam 9 aydır temizlikçi modunda zaten:)

ayyyy sıkıldım valla kızlar kaçtır dogum hikayemi a dan z ye kadar yazıyorum tam gönderiyorum giriş yapın diyo ama benim hikayem uzun nasıl yapacam bunu peki yaz yaz sonra siliniyor kriz geçirdim yine öffffffff

yeni dogan bebekler için aptamil pre var onu veriyor drlar mutlaka alın bulundurun çantanızda hastenede sütüm gelene kadar onu verdiler bebege eve gelincede onu aldık çok şükür 2 kere verdik sonra sütüm geldi zaten

kızlar merhaba;

uzun zamandır yazamıyorum.hep takip ediyorum.bende hala doğurmadım bekliyorum.ama iyice ağırlaştım.kızım bu salı 3.300 gr'dı.nasip olursa bu cumartesi 39+0 olacağız.gelmeye pek niyeti yok sanırım.ama acayip tekmeler atıyor canımı yakmaya başladı bile.

bu arada geçtiğimiz cumartesi izne ayrıldım.o kadar güzelki dinlenmek.resmen huzur buluyorum.şimdi de isyerinden yazıyorum.raporumu getirdim.evde nete girme şansım yok.tüm annelerimiz hayırlısı ile evlatlarını alsınlar inşallah.hepinizi öpüyorum.Allaha emanet olun.

Merhaba mayis anneleri, bende nasip olrsa ekim annesi olacagim insallah bazen dogum hikayelerinizi okumak icin giriyorum sayfalariniza insallah en kisa zamanda kavusursunuz bebeklerinize. Dogum ile ilgili bir kitap okurken gordum sizede anlatayim. 39. Haftadan itibaren gunde 1 er saat olacak sekilde gunde 3 kez goguslere jeller yada yaglar yardimiyla masaj yapmak dogum zamanini yaklastiriyormus adeta oksitosin gorevi goruyormus gunu gecenler denemek isterseni bilginize

kızlar şimdi dr den geldim... suyumuz azalmış. plesentada yaşlanma bulguları var bayağı... bebiş iri kafa büyük:) kanala zor girer dedi.. veeee 14 mayıs ptesi günü geliyor Eylül üm Allah ın izni ile... çok acaip ve karmaşık duygular içindeyim.. ağla ağla gözlerim şişti..

ayyyy sıkıldım valla kızlar kaçtır dogum hikayemi a dan z ye kadar yazıyorum tam gönderiyorum giriş yapın diyo ama benim hikayem uzun nasıl yapacam bunu peki yaz yaz sonra siliniyor kriz geçirdim yine öffffffff

Canım Word'e yaz kaydet. Daha sonra foruma kopyalayıp yapıştırırsın. Silinse de bilgisayarında kayıtlı olur tekrar tekrar yazmak zorunda kalmazsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…