kızlar şimdi dr den geldim... suyumuz azalmış. plesentada yaşlanma bulguları var bayağı... bebiş iri kafa büyük:) kanala zor girer dedi.. veeee 14 mayıs ptesi günü geliyor Eylül üm Allah ın izni ile... çok acaip ve karmaşık duygular içindeyim.. ağla ağla gözlerim şişti..
Canım sağlıkla kavuşursun inşallah bebeğine. Seni çok iyi anlıyorum ben de yarın gün alıcam ama şimdiden heyecanlıyım. Allah'ım hepimizin yardımcısı olsun
Kizlar merhaba,
Aranizda istanbulda dogum yapacak ve halen dogum icin fotografci ayarlamamis olan varsa bir arkadasim ucretsiz olarak dogum fotografi cekmek istiyor ilgilenirseniz ayarlayabilirim
saol cnm.. anlamıyorumki neden böle oldu.. kendime engel olamıyorum.. sürekli ağlamak geliyor içimden..
BEnim normal olacak inşALLAH. Sezeryan değil. Açılmam var. 3cm di iki çarşamba. kağıt imzalayıp çıktım hastaneden. UFak ufak sancılarım var. Rahim ağzımda yumuşamış. Ve nişan geldi bugün. YArın sabah muayeneden sonra sunni sancı verecekler... yada bu gece sancılarım artacak galiba :)) dua edin..
capadokya çatının açıldığını hissettiğini söylemişsin.nasil hissediyorsun bunu biraz anlatır misin?
arkadaslar moralim cooookkk bozuk doktordan geliyorum acılmam bır santım flnmıs bebek kanala tam gırmemıs bebek normalden iri oldugu ıcın sezeryan olur buyuk olasılıkla dedi gecen hafta kanala gırmıs demıstı bu hafta daha gırmemıs dedı anlamadım ıstersenız alalım ıstersenız beklıyelım dedıı bılmıyorumm bir de dewlet hastanesine mi gıtsem bılemeedım özel hasteneler de daha coookkk sezeryana yonlendiryolar dıye pek içim rahat degıll siz ne dersinizarka daslar ne yapayım sezeryan olmak istemiyorumm sonuna kadar direteyim diyorum inş.bebegim kendi yolunu bulurr Allah a bıraktım mewlam herseyin hayırlısını wersin inş.
arkadaslar moralim cooookkk bozuk doktordan geliyorum acılmam bır santım flnmıs bebek kanala tam gırmemıs bebek normalden iri oldugu ıcın sezeryan olur buyuk olasılıkla dedi gecen hafta kanala gırmıs demıstı bu hafta daha gırmemıs dedı anlamadım ıstersenız alalım ıstersenız beklıyelım dedıı bılmıyorumm bir de dewlet hastanesine mi gıtsem bılemeedım özel hasteneler de daha coookkk sezeryana yonlendiryolar dıye pek içim rahat degıll siz ne dersinizarka daslar ne yapayım sezeryan olmak istemiyorumm sonuna kadar direteyim diyorum inş.bebegim kendi yolunu bulurr Allah a bıraktım mewlam herseyin hayırlısını wersin inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?