2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Canım sağlıkla kavuşursun inşallah bebeğine. Seni çok iyi anlıyorum ben de yarın gün alıcam ama şimdiden heyecanlıyım. Allah'ım hepimizin yardımcısı olsun

Canım sağlıkla kavuşursun inşallah bebeğine. Seni çok iyi anlıyorum ben de yarın gün alıcam ama şimdiden heyecanlıyım. Allah'ım hepimizin yardımcısı olsun

saol cnm.. anlamıyorumki neden böle oldu.. kendime engel olamıyorum.. sürekli ağlamak geliyor içimden..

Kizlar merhaba,
Aranizda istanbulda dogum yapacak ve halen dogum icin fotografci ayarlamamis olan varsa bir arkadasim ucretsiz olarak dogum fotografi cekmek istiyor ilgilenirseniz ayarlayabilirim

Öncelikle tüm doğum yapan anneleri tebrik ediyorum darısı doğum yapmamışların başına ve tabi benim de. 37+3 olduk bizde bugün salı günü kızım 3040 kiloydu. Çatılarımın açıldığını hissediyorum sanki sizlerde de varmı böyle bişey? Bu arada ev işlerimi baya kolayladım zaten yavaş yavaş yapabiliyorum çok çabuk yoruluyorum. Neyse artık olduğu kadar..

Bu arada bilgiliilgili arkadaşım ben doğum fotoğrafçısı olayını merak ediyorum ama emin değilim. Nasıl oluyor? doğuma girdiğini biliyorum ama ne tarz fotolar çekiyor doğum anını istemem de şahsen sonrası ve öncesi olabilir yani. Bide bayandır diye tahmin ediyorum arkadaşın ve fotoğraf makinası kendisinindir peki sonrasında napıyor o fotoları negatifleri vs? Neticesinde insanın mahremi yani. Yanlış anlamayın bilmediğim için soruyorum.

Bu arada hanımlar çok merak ettiğim bir konu var normal doğum yapanlar için soruyorum ben eşimin doğuma girmesini çok istiyorum hiç eşi doğuma giren varmı? Ve nasıl bir tecrübe ettiniz bu konuda.. Yani benim babam benim doğumuma ve kardeşleriminkine girdiğini bildiğim içinmidir bilmem eşimin illaki girmesini istiyorum doğuma. Ama o emin değil bundan ve doktorum girebilir ama tavsiye etmem vs vs dedi. Neymiş efendim ben olsam eşimin beni o halde görmesini istemem dedi ama bana saçma geldi bu düşünce neticesinde doğumhanede etrafındaki tüm insanlar yabancı kime güveneceksin elini tutan bildiğin sevdiğin birinin olması sana destek olması o bebeğin ilk ağlamasını beraber duymak beraber görmek o mucizeye beraber tanık olmak bence hayattaki en önemli paylaşımlardan biri. Ya o anı düşünemiyorum o duygusal anı. Hatta babanın kordonunu kesmesi ne güzel. Bence babalık duyguları için bebek ve baba arasınındaki ilişkide çok pozitif olurbu durum. Zaten bilmiyorum sizlerin eşleri öylemi ama eşim hala alışamadı bu duruma elini karnıma koyduğunda onu hissettiğinde bile garip geliyor ona bu durum. Biz anne adayları hissettiğimizden galiba daha bi hazırız anne olmaya. Bu arada araştırmalara göre doğuma giren babaların doğuma girmeyenlere oranla bebekle daha çok mesgul olduklarını bebeğin ihtiyaclarını karşılamada anneye daha çok yardımcı olduklarını söylüyor.

Kızlar merhaba,dün gece uykudayken ağzımda pütürlü bir şeyler hissettim kalkıp bakınca irili ufaklı kan pıhtıları olduğunu farkettim.Dün akşam burnum da tıkalıydı.Sizce bir sorun mudur?Bir de sol ayağım sadece şişkin vaziyette bir haftadır.Bugün de sağ elim şişkin.Bütün bunlar doğum habercisi mi?

dogumunu yapmıs yada yapacak olan mayıs annelerıne merhabalar...
bız yolun anca yarısına geldık sayılır..sımdıden bende zaman gecsede bır an once dogursam yavrumu kucagıma alsam dıye beklıyorummm...
ne kadar guzel heyecalr yasıyorsunuz suanda rabbım bızlere de o gunlerı gormeyı nasıp etsın ınsallahhh...

bız yolun anca yarısına geldık sayılır..sımdıden bende zaman gecsede bır an once dogursam yavrumu kucagıma alsam dıye beklıyorummm...
ne kadar guzel heyecalr yasıyorsunuz suanda rabbım bızlere de o gunlerı gormeyı nasıp etsın ınsallahhh...

canım negüzel sen bu saatlerde bebişini kucağına almışsındır herhalde Allah yardımcınız olsun canım sağlıcakla büyüt minik kuşunu darısı benim ve benim gibi bekleyenlerin başına bu arada benim kız herkesinkinden inatçı çıktı çıkmıycamda çıkmıycam diyor sanki dua edinde kızlar sezeryana gerek kalmadan doğurayım minik kuşumu herkese sevgiler:)

capadokya çatının açıldığını hissettiğini söylemişsin.nasil hissediyorsun bunu biraz anlatır misin?

Nasıl tarif edeceğimi bilmiyorum ama sanki kalça kemiklerim ağrıyor yani otururkenki kemiklerin içten bişiler geriliyor gibi ama çatı diye düşünmemin sebebi 2 taraftada aynı ağrı oluyor bilmem anlatabildim mi. Sende var mı böyle ağrılar??

arkadaslar moralim cooookkk bozuk doktordan geliyorum acılmam bır santım flnmıs bebek kanala tam gırmemıs bebek normalden iri oldugu ıcın sezeryan olur buyuk olasılıkla dedi gecen hafta kanala gırmıs demıstı bu hafta daha gırmemıs dedı anlamadım ıstersenız alalım ıstersenız beklıyelım dedıı bılmıyorumm bir de dewlet hastanesine mi gıtsem bılemeedım özel hasteneler de daha coookkk sezeryana yonlendiryolar dıye pek içim rahat degıll siz ne dersinizarka daslar ne yapayım sezeryan olmak istemiyorumm sonuna kadar direteyim diyorum inş.bebegim kendi yolunu bulurr Allah a bıraktım mewlam herseyin hayırlısını wersin inş.

Bu arada kızı olacak anneler kızlarınızın isimlerini ne koydunuz?? Ben daha doğrusu babası azra ismini çok beğeniyor anlamıda güzel bende beğeniyorum ama azra akın geliyor herkesin aklına bide azrail diye dalga geçerler diyor kimileri sizin güzel isim fikirleriniz varmı? Deniz derin nehir gibi isimleri pek beğenmiyorum daha doğrusu kulağa hoş geliyor ama anlamını daha çok önemsiyorum isimlerin. Önerisi olan var mı teyzeleri?

Yani canım biraz tuhaf konuşmuş sanki doktor kanala giren bebek çıkabilirmi ordan tekrar? Hatta bebek kanala girmeye başlayınca kafasını bile oynatamaz artık diye biliyoruz yani. Bence ısrarla normal doğum istiyorsan uzakta değilse devlet hast bide ordan fikir al. Allah yardımcın olsun Bir avazda kurtulursuz inşaAllah Hayırlı doğumlar..

normal dogum icin diret diorum,devlet hastanesinede git bence eger ihtimali varsa normal yap tabiki(ben sez oldum)

arkadaşım normalden bebek iri diyosun 1 santim açılma varmış eğer sancıda çok çekiyorsan bekleme sezeryan ol bence

benden 2 gün önde gidiyorsun benim doktorumda kanala girmemiş normal zor olur dedi salı için tekrar görüşüp sezeryan için tarih vercekmiş bende o gün önce doğum hastanesine gidip oradan da fikir alıp öyle karar vericem sende öyle yap derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…