Nasıl tarif edeceğimi bilmiyorum ama sanki kalça kemiklerim ağrıyor yani otururkenki kemiklerin içten bişiler geriliyor gibi ama çatı diye düşünmemin sebebi 2 taraftada aynı ağrı oluyor bilmem anlatabildim mi. Sende var mı böyle ağrılar??
arkadaslar moralim cooookkk bozuk doktordan geliyorum acılmam bır santım flnmıs bebek kanala tam gırmemıs bebek normalden iri oldugu ıcın sezeryan olur buyuk olasılıkla dedi gecen hafta kanala gırmıs demıstı bu hafta daha gırmemıs dedı anlamadım ıstersenız alalım ıstersenız beklıyelım dedıı bılmıyorumm bir de dewlet hastanesine mi gıtsem bılemeedım özel hasteneler de daha coookkk sezeryana yonlendiryolar dıye pek içim rahat degıll siz ne dersinizarka daslar ne yapayım sezeryan olmak istemiyorumm sonuna kadar direteyim diyorum inş.bebegim kendi yolunu bulurr Allah a bıraktım mewlam herseyin hayırlısını wersin inş.
arkadaşım normalden bebek iri diyosun 1 santim açılma varmış eğer sancıda çok çekiyorsan bekleme sezeryan ol bence
normal dogum icin diret diorum,devlet hastanesinede git bence eger ihtimali varsa normal yap tabiki(ben sez oldum)
hııımm canım ben de öyle bişi olmuyor. ben zaten bu çatı muhabbetini pek bilmiyorum. tam olarak nereye ve nasıl bakıyorlar acaba?
şu çatı darlığı olayından kprkuyorum ben. inş öyle bişi yoktur.
canım kesinlikle devlet hastanesine git derim ben. benim özeldeki doktorum suyun azalmış bu ciddi bir durum dedi. ağlmaktan bir hal oldum. ertesi gün devlet doktoruna gittim. herşeyin normal bebek gayet sağlıklı dedi. özellere pek güvenmeyin diye ekledi. her nedense insanı sezaryene mecbur kılmak için kırk takla atabiliyorlar ama doğru da söylüyor olabilir. her ne olursa olsun Rabbim bebişini sağlıkla dünyaya getirmeyi nasip etsin inş.
Kıslar,
Yarın kontrolüm var inş. iyi haberler alırım..Bebeğim hep az kiloda gidiyordu bakalım miniğin ne kadar olmuş..
Kıslar bu arada vajinal kararma yaşayan var mı? Çatlaklar aldı başını gidiyorda şu kararma işide nerde çıktı
ben de butun gun agladım uyuyamıyorum bıle yarın baska bı doktora gıtcem ıns hayırlı haberlerle donerım
Ay eveet çok kötü bi görüntü((. Artık bakamıyorum bile kadınlıktan çıktım çatlak kararma bide benim göğüs ucu da 2.ayımda karardı. Boynumda da lekeler var bakalım hepsi hamilelikten deniyor ama gerçekten ucunda o tatlı minik yavrularımız olmazsa hamilelik çekilcek bişey değil. Bu arada bu kararmaları kız bebekte oluyor diyorlar senin bebişte mi kız? İnş kilo almıştır senin bebeğin benimkine de doktor çok iri değil demişti.
merhaba arkadaşlar... evimize henüz geldik.
11-05 de 15:03 de normal doğumla kızımı dünyaya getirdik şükür. Haber vereyim dedim. 2940 gr 46 cm ...
Darısı bekleyen arkadaşların başına... Normal doğum keyifli bir süreçti. ağrı sancı elbette zor ama her şeye rağmen ben çok keyif aldım. çok güldüm :) detayları yazarım sonra... hoşçakalın :)
Satdasim ne güzel uyuyabilmissin.ben yine uykusuz bir gece gecirdim.artık yeter dediğim anlar oluyor ama içimde dünya tatlısı bebisimi tasidigimi düşününce şükrediyorum. Bizi habersiz bırakma ben de pazartesi gitcem doktora.evi eşim temizlicek hafta sonu.adam 9 aydır temizlikçi modunda zaten:)
canımmm tabii habersiz bırakmam benden önce sen haber vercen ama pazartesi gidiyomuşsun
şimdilik iyiyim çok şükür benim yavrumda inatçı çıkıcak galiba doğuma ait bir belirti yok:)
benimde eşim öyle yardımcı oluyor sağolsun,Allah onları başımızdan eksik etmesin
offff yerdemiyim göktemiyim bilmiyorum. ptesiyi nası edicem bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?