2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Kıslar,
Yarın kontrolüm var inş. iyi haberler alırım..Bebeğim hep az kiloda gidiyordu bakalım miniğin ne kadar olmuş..
Kıslar bu arada vajinal kararma yaşayan var mı? Çatlaklar aldı başını gidiyorda şu kararma işide nerde çıktı

hııımm canım ben de öyle bişi olmuyor. ben zaten bu çatı muhabbetini pek bilmiyorum. tam olarak nereye ve nasıl bakıyorlar acaba?
şu çatı darlığı olayından kprkuyorum ben. inş öyle bişi yoktur.

canım kesinlikle devlet hastanesine git derim ben. benim özeldeki doktorum suyun azalmış bu ciddi bir durum dedi. ağlmaktan bir hal oldum. ertesi gün devlet doktoruna gittim. herşeyin normal bebek gayet sağlıklı dedi. özellere pek güvenmeyin diye ekledi. her nedense insanı sezaryene mecbur kılmak için kırk takla atabiliyorlar ama doğru da söylüyor olabilir. her ne olursa olsun Rabbim bebişini sağlıkla dünyaya getirmeyi nasip etsin inş.

pöfff kızlar... pestilim çıktı bugün... evim temizlendi... bebişimin odası hazır... bavulumuz hazır... anlicanız herşey yerli yerinde hazırlanmış bi şekilde beni bekliyo... ev temizlendi y içim huzurla doldu... bide doğumu hayırlısıyla sağlıcakla atlattıkmı tamamdır

offff yerdemiyim göktemiyim bilmiyorum. ptesiyi nası edicem bilemedim

normal dogum icin diret diorum,devlet hastanesinede git bence eger ihtimali varsa normal yap tabiki(ben sez oldum)

yarın baska bı doktora gıtcem bakalım o ne diycek kayınvalıdem esımı besbucuk kılo dogurmus yırtıksız normal dogumla en zayıf cocugu 4.5 mus bıraz ırimi ne irilik eskiler nasıl doguryolarmıs anlamadım ki

ben de butun gun agladım uyuyamıyorum bıle yarın baska bı doktora gıtcem ıns hayırlı haberlerle donerım

Ay eveet çok kötü bi görüntü ((. Artık bakamıyorum bile kadınlıktan çıktım çatlak kararma bide benim göğüs ucu da 2.ayımda karardı. Boynumda da lekeler var bakalım hepsi hamilelikten deniyor ama gerçekten ucunda o tatlı minik yavrularımız olmazsa hamilelik çekilcek bişey değil. Bu arada bu kararmaları kız bebekte oluyor diyorlar senin bebişte mi kız? İnş kilo almıştır senin bebeğin benimkine de doktor çok iri değil demişti.

Sonia inş hayırlı bi doğum yaparsın dualarım seninle bende uyuyamadım ama benimki diş ağrısından. Bütün hamileliğim diş ağrısıyla geçti bi çoğaldı bi azaldı bugün gene bütün diş etlerim çekiliyor sanki. Doğum yapayım ilk işim dişlerimi tedavi ettirmek Allahım ne zor bu diş ağrısıı.

Uğurbocugum sen direk catı muanesini sorsana ben yaptırdım iğrençti doktor 2 parmakla falan alttan muane ediyor ama baya derinlerde kemiklerinin açıklığına bakıyor. Netten kemik yapısına bak anlarsın bebek o catı dan gecmesi gerekiyor..

geçen hafta bizde çatı muaynesi olduk ama ben hiç hissetmedim sanırım pelvisin müsait dediği bu olsa gerek

kızlar hepinize günaydın...dün de biriken havadisler benden şunlar...bu gün okuldan arkadaşlarım ziyarete gelecek...dün sütüm artsin diye eşimle aventin göğüs pompasını aldık.anneler günü kampanyası vermış,hediye puanımızla da madelanın biberonunu aldık..biberonu daha kullanmadım ama gece göğüs pompası çok işime yaradı.herkese tavsiye ederim..

ben de butun gun agladım uyuyamıyorum bıle yarın baska bı doktora gıtcem ıns hayırlı haberlerle donerım

Panik yapmaya gerek yok benim de açılmam oldu doktor önemli değil böyle 3 hafta gezebilirsin dedi

Gerçekten de 2 haftam geçti ara sıra sancılarım oluyor ama öyle çok değil

Acele etmek istemiyorum 38.haftayı doldursun bebeğim diye bekliyorum

selam mayıs annecikleri ben ağustos annesiyim ama mayıs annesi yengen vardı bu sabah doğum yaptı biraz çnce çıkarmışlar kendini de sezryan oldu 3.5 kiloymuş bebişi maşallah kuzuma 4. kez hala oldum rabbim hepinizi bi avazda kurtarsın

Yok cnm yaa benim bebik erkek..K.altı az ama alt taraf baya karardı kendime bakmak bilem istemiyorum (( Çatlaklarımda böyle kırmızı kırmızılar

merhaba arkadaşlar... evimize henüz geldik.
11-05 de 15:03 de normal doğumla kızımı dünyaya getirdik şükür. Haber vereyim dedim. 2940 gr 46 cm ...
Darısı bekleyen arkadaşların başına... Normal doğum keyifli bir süreçti. ağrı sancı elbette zor ama her şeye rağmen ben çok keyif aldım. çok güldüm :) detayları yazarım sonra... hoşçakalın :)

canımmm ilk önce ALLAH analı babalı büyütsün kuzunu inşallah
hastaneden memnun kaldın mı nasıldı istersen özeldende yazabilirsin bende senin hastanede doğum yapacağım için soruyorum
banada çok dua et olur mu,bak sana özelden bişey yazacam:)

offff yerdemiyim göktemiyim bilmiyorum. ptesiyi nası edicem bilemedim

canım okudum mesajlarını demek pztesi geliyor bebişin ne mutlu sana Allah sağlıklı bir doğum nasip etsin bebeğini sağlıkla kucakla

bende henüz bir belirti yok bakalım pztesi dr kontrolüm var 2. çatı muayenem olacak kafasını oturtup oturtmadığına bakacak dr
bekliyoruz yani başka bişey yok heyecanlı yaa off Allahım sağlıkla atlatalım bu süreci hepimiz amiinnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…