canımmm ilk önce ALLAH analı babalı büyütsün kuzunu inşallah
hastaneden memnun kaldın mı nasıldı istersen özeldende yazabilirsin bende senin hastanede doğum yapacağım için soruyorum
banada çok dua et olur mu,bak sana özelden bişey yazacam:)
merhaba arkadaşlar... evimize henüz geldik.
11-05 de 15:03 de normal doğumla kızımı dünyaya getirdik şükür. Haber vereyim dedim. 2940 gr 46 cm ...
Darısı bekleyen arkadaşların başına... Normal doğum keyifli bir süreçti. ağrı sancı elbette zor ama her şeye rağmen ben çok keyif aldım. çok güldüm :) detayları yazarım sonra... hoşçakalın :)
canım okudum mesajlarını demek pztesi geliyor bebişin ne mutlu sana Allah sağlıklı bir doğum nasip etsin bebeğini sağlıkla kucakla
bende henüz bir belirti yok bakalım pztesi dr kontrolüm var 2. çatı muayenem olacak kafasını oturtup oturtmadığına bakacak dr
bekliyoruz yani başka bişey yokheyecanlı yaa off Allahım sağlıkla atlatalım bu süreci hepimiz amiinnnn
foruma ara ara giriyorum o yüzden takip edemedim herkesi doğum yapan tüm annelerimizi tebrik ediyorum ve herzamanki gibi darısı hayırlısı ile başımıza diyorum
Bizim seninle günümüz aynı sanırım benimde 28 mayıs günüm. hatırlıyorum seni 7 ay öncesinden ama uzun bir süre yoktum bende netim kapandı ev taşıdım falan derken uzun süre giremedim. Senin bebiş kız mı erkek mi? Bu arada ikizleri olan arkadaş vardı Misa vardı bu arkadaşlar doğum yaptı mı hep bilgin var mı?
canımmm ilk önce ALLAH analı babalı büyütsün kuzunu inşallah
hastaneden memnun kaldın mı nasıldı istersen özeldende yazabilirsin bende senin hastanede doğum yapacağım için soruyorum
banada çok dua et olur mu,bak sana özelden bişey yazacam:)
slm kızlar sanırım cok az kişi kaldı doğum yapmayan
merhaba arkadaşlar... evimize henüz geldik.
11-05 de 15:03 de normal doğumla kızımı dünyaya getirdik şükür. Haber vereyim dedim. 2940 gr 46 cm ...
Darısı bekleyen arkadaşların başına... Normal doğum keyifli bir süreçti. ağrı sancı elbette zor ama her şeye rağmen ben çok keyif aldım. çok güldüm :) detayları yazarım sonra... hoşçakalın :)
kızlar şimdi dr den geldim... suyumuz azalmış. plesentada yaşlanma bulguları var bayağı... bebiş iri kafa büyük:) kanala zor girer dedi.. veeee 14 mayıs ptesi günü geliyor Eylül üm Allah ın izni ile... çok acaip ve karmaşık duygular içindeyim.. ağla ağla gözlerim şişti..
kızlar facede yazmıştım anca vakit bulup buraya girebildim aynısını yapıştırıyorum:
39+4te cumartesi gecesi 1 gibi sancılarım başladı dayanılmayacak gibi değildi hiç çaktırmadan çekmeye devam ettim pazar sabahı kalktığımda nişan gelmişti bildiğiniz kan o gün birkaç kere daha kanamam oldu ve sancılar git gide sıklaşmaya başladı.. 5buçuğa kadar inatla evde bekledim kıvrana kıvrana çektim 5 dakikada bire düşmüştü sancılarım hastaneye gittik 6 da 2.5 cm açılmam varmış 2 saat sonra ebe tekrar geldi hala 2,5 cm hiç ilerlemiyor ya sezeryanı düşünelim ya da suni verelim dedi ben de sinirlendim hemen açılmayabilir sancım var bekleyelim dedim zaten pazara denk geldiği için kendi doktorum da yoktu ama ne yalan söylim bu doktor kendi doktorumdan bile iyiydi şansıma.. 2 saat sonraki yeni elle muayenede yarım santim falan daha açılmıştı.. bu arada hastaneye yatar yatmaz lavman yapıldı ama hiiiç tırsılcak bişe değil yeter ki kendinizi hiçbir zaman kasmayın ve bir sonrakinde 4 cmi yakaladık epidural yapıldı ondan sonrası uçuş ama sancılar o kadar yoğun ve şiddetliydi ki.. sürekli titredim ve kustum 4 cme kadar açılma yavaş ilerliyor ama ondan sonrası geliyor gece 12 buçuk gibi 10 cmi bulmuştu açılmam doğumhaneye çıktık epiduralde sancıyı çok az hissediyorsunuz ama çocuğu çıkarıp ıkınmak gerçekten zor doktorun karnımdan bastırmalarıyla çok zordu ama çıkardım bu konuda beceriksizmişim sanırım.. doktor zaten sen doğurmadın ben doğurttum valla diyor:)) dikişim var ama az onları da hissttim hep.. bebeği kucağıma verdiklerinde o kadar bitkindim ki hiçbişe hissedemedim bi de bizim bıdık boynuna kordonu dolamış neyse Allaha şükür bi problem olmadı sonra tüm gece bebeğimi izledim böyle bir duygu yok derlerdi gerçkten anlatılamaz hisler Allah hepinizi bir avazda kurtarsın.. bizim bıdık son ultrasonda 3300 dü ama 3040 doğdu 52 cm de boyumuz.. hepinizi öpüyorum bu emzirme süreci biraz stresli ya da biz beceriksiziz başaramıyoruz ama olcak inşallah..) emzirme tüyoları olanlar bekliyorum..
perşembe 10 45 de bende doğurdum kızlar oğlum artk bizimle ama sütüm gelmedi yeni yeni geliyo çok zorlandım 5 cm açıkla hastaneye gittim ve 1.5 saate sonra doğum gerçekleşti ama zordu benim için kızımın doğumunu doğururken hatırladım herkese göre kolay :)) oğlum gazlı napcam bilmiyorum bu arada akropol hastenesinden ve doktorum ve heppp güler yüzlü ilgili ebelerinden çok memnun kaldım bukadar beklemiyordummmm bekleyen herkese allah kolaylıklar versin
canım merhaba :) demek kuzumu gördün :) her kuzu annesine en güzel kesinlikle :)
hastahane çok iyiydi. hastaneden kastım ebe hemşire ve drum sevil hanım. onlar benim şansımdı. ablam gibi başımı okşadılar, elimi sıktılar. güç verdiler. herkesi kovdum eşim dahil :) ki benim eşlim doğuma girsin istiyordum.vaz geçtik tabii :))umarım sende normal bir doğum yaparsın. çok güzel bir duygu. sadece çok dikişim var :) ama yinede hamilelik stresinden kötü değil :)) umarım seninde şansın yaver gider benim gibi :)
(özel mesaj yazacak kadar forsum yokmuş :) burdan yazıyorum o yüzden :)) )
Kıslar,
Yarın kontrolüm var inş. iyi haberler alırım..Bebeğim hep az kiloda gidiyordu bakalım miniğin ne kadar olmuş..
Kıslar bu arada vajinal kararma yaşayan var mı? Çatlaklar aldı başını gidiyorda şu kararma işide nerde çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?