2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

foruma ara ara giriyorum o yüzden takip edemedim herkesi doğum yapan tüm annelerimizi tebrik ediyorum ve herzamanki gibi darısı hayırlısı ile başımıza diyorum

Aaaa lütfen hastane ve doktor tecrübelerinizden beni de haberdar edin doktor konusunda bende sıkıntıdayım. İstanbuldamısınız siz?

Allah bebeğini hayırlı bir şekilde büyütmek nasip etsin darısı bizlerin başına....

canım çok çok saol.. inşallah hayırlısı olur hepimiz için. ptesi 39+4 olucam.. normali bekledik ama gelmedi bebişim. suyuda azaldı,plesentada yaşlandı. kısmet bölemiş..:)
inşallah hayırlı haberler alırız hepimiz..

foruma ara ara giriyorum o yüzden takip edemedim herkesi doğum yapan tüm annelerimizi tebrik ediyorum ve herzamanki gibi darısı hayırlısı ile başımıza diyorum

Bizim seninle günümüz aynı sanırım benimde 28 mayıs günüm. hatırlıyorum seni 7 ay öncesinden ama uzun bir süre yoktum bende netim kapandı ev taşıdım falan derken uzun süre giremedim. Senin bebiş kız mı erkek mi? Bu arada ikizleri olan arkadaş vardı Misa vardı bu arkadaşlar doğum yaptı mı hep bilgin var mı?

canım ikizleri olan arkadaşımız doğum yaptı.. bebişlerin 40 ı çıkmak üzere... misada doğum yaptı:)

kızlar bende gün içinde ara ara karnımın altında sancı gibi sızı gibi şeyler oluyo. normal mi acaba. dr.a gittim pek açıklama yapmadı.
sona yaklaşmak hem güzel hem korkutucuymuş...

perşembe 10 45 de bende doğurdum kızlar oğlum artk bizimle ama sütüm gelmedi yeni yeni geliyo çok zorlandım 5 cm açıkla hastaneye gittim ve 1.5 saate sonra doğum gerçekleşti ama zordu benim için kızımın doğumunu doğururken hatırladım herkese göre kolay :)) oğlum gazlı napcam bilmiyorum bu arada akropol hastenesinden ve doktorum ve heppp güler yüzlü ilgili ebelerinden çok memnun kaldım bukadar beklemiyordummmm bekleyen herkese allah kolaylıklar versin

Selam kıslar,
Kontrolden geldim. NTS de sancım çıktı ama dr düzensiz dedi...NTS kağıdında 1 parmak açıklık yazıyordu ama doktorum rahimde yumuşama yok dedi. Sanırım bu hafta da gelmeyecek bebekim.

mrb kızlar.umarım sizler ve melekleriniz iyisinizdir.08/05/2012 de meleğim bana süpriz yaptı.TARIK BUĞRA'm dünyaya geldi artık kollarımda sancyla gittim hastaneye gittğimde 5 cm açılma vardı daha sonra ki muayenede açılma 8 cm olmuştu herşey çok güzel ilerledi ama bebeğimin kilosundan dolayı spinal sez. ile dünyaya geldi çok rahattı aynı gün yürümeye başladım bebeğimde bende çok iyiyiz.sadece geceleri uyumuyoruz mum gibi havada dikiyo bizi:)ama o kadar güzel ve masum ki onun için herşeye değer.doğuranlar olmuş herkese hayırlı olsun.doğum yapacak olanlar inş. rahat ve kolay olur doğumunuz.en kısa zamanda doğum hikayemide paylaşıcam.hepinizi öpüyoruzzzz

canım merhaba :) demek kuzumu gördün :) her kuzu annesine en güzel kesinlikle :)
hastahane çok iyiydi. hastaneden kastım ebe hemşire ve drum sevil hanım. onlar benim şansımdı. ablam gibi başımı okşadılar, elimi sıktılar. güç verdiler. herkesi kovdum eşim dahil :) ki benim eşlim doğuma girsin istiyordum. vaz geçtik tabii :))umarım sende normal bir doğum yaparsın. çok güzel bir duygu. sadece çok dikişim var :) ama yinede hamilelik stresinden kötü değil :)) umarım seninde şansın yaver gider benim gibi :)

(özel mesaj yazacak kadar forsum yokmuş :) burdan yazıyorum o yüzden :)) )

kizlar cok yazmiyorum ama surekli takip ediyorum bugun kontrole gittik vajinal muayene sonrasi dr um yumusama oldugunu soyledi nst de sanci yoktu fakat eve geldigimde pembe renkte kanamam oldu tekrar gittik dr um 2 3 gun icinde dogumun olacagini soyledi gelen nisan dir dedi boyle bi durum yasayan var mi

Masallah bebegine canim allah anali babali buyutsun ne mutlu sana ki annelik gibi guzel bir mertebeye erdin allah adaim etsin ins

Sabir az daha az kalmis sonuna gelmissin bile bizde senin gibi sabirsizlandik zaman zaman ama inan gunu gelince hersey olacagina variyor onemli olan hayirlisi ile atlatabilmen allah yar ve yardimcin olsunn

Helal olsun seni cani gonulden tebrik ederim canim ne guzel normal dogum ile dunyaya getirmissin bidigini allah anali babali buyutur ins.
Emzirme isi benimde biraz problemli ama beceremesemde zorluyorum sansimi..sik sik vermeye calisiyorum her firsatta birde kalan sutu gogsumde cok rahatsizlik verdigi icin sagip oyle veriyorum hem beyini surekli uyarmak lazimmis sut gelebilmesi icin:26: malum bebeklerin bazilari cok kucuk veya gucsuz bu yuzden tam ememiyorlar sunu unutmamak lazim careler tukenmez yeterki inanalim olacagina

Allah hayirli ugurlu etsin bebegini canim;gaz ve sut herhalde hemen hemen butun annelerin sorunu kanimca ama zamanla insan hergun birsey ogrenip uyguluyor ve ogreniyor bu yuzden sabretmek lazim

Ne guzel hastane ve doktorlarindan memnun kalmissin halbuki cok az insan mutlu bir sekilde ayriliyor:26: bu konuda sanslimissin ins bebegin sana hep sans getirir allah anali buyutsun hayirli olsun bebisin

bende varım daha doğurmayan.. bakalım şafak kaç.. ama bu hafta içiolur bence..39+2 lerden sonra her an olabilirr içime doğuyoo

Aynen bende de var hatta koltuk altımda da kararma var ,arkadaşlar doğumdan sonra kaybolur diyor bekleyelim bakalım..

herkese günsydın...bütün arkadaşların anneler gününü en içten dileklerimle kutlarım... gözünüzün nuru evlatlarınızla anne-baba kıymeti bilen bir ömür geçirmeniz temennisiyle....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…