Bu arada bilgiliilgili arkadaşım ben doğum fotoğrafçısı olayını merak ediyorum ama emin değilim. Nasıl oluyor? doğuma girdiğini biliyorum ama ne tarz fotolar çekiyor doğum anını istemem de şahsen sonrası ve öncesi olabilir yani. Bide bayandır diye tahmin ediyorum arkadaşın ve fotoğraf makinası kendisinindir peki sonrasında napıyor o fotoları negatifleri vs? Neticesinde insanın mahremi yani. Yanlış anlamayın bilmediğim için soruyorum..
doğum yapanlar kılolar ne alemdeee ben 74 ıle doguma gırdımm 67 ıle cıktımm ama on bes gundur tartılmıorummm göbegım duruoooo sezeryandan dolayı malesefff
Bütün annelerin anneler günü kutlu olsun,tabi benim ve anneciğimin de.10 günlük olduk,zaman çok çabuk geçiyor,sabaha karşı göbüşümüz düştü,yarın bıcı bıcı yapacağız artık:) öpüyoruz hepinizi güzel kızımla
Merhaba Kızlar
Hepinizin anneler günü kutlu olsun. Hepinizi öpüyoruz kızımla.Biz dün doktora gittik. Çok şükür her şey yolunda. İnşallah 18 mayıs cuma günü kızıma kavuşuyorum. Çok heyecanlı ve mutluyum . İnşallah bekleyen tüm anne adayları olarak hepimiz sağlıkla miniklerimize kavuşuruz .
canim sen banyo yaptirmadin mi gobegi dusmeden,ben hergun yaptiriyorum nerdeyse,hastanede de her gun yaptiriyorlardi..bu arada benilmkide 10 gunluk oldu ayni gun dogurmusuz ama sen normal..
Bizim seninle günümüz aynı sanırım benimde 28 mayıs günüm. hatırlıyorum seni 7 ay öncesinden ama uzun bir süre yoktum bende netim kapandı ev taşıdım falan derken uzun süre giremedim. Senin bebiş kız mı erkek mi? Bu arada ikizleri olan arkadaş vardı Misa vardı bu arkadaşlar doğum yaptı mı hep bilgin var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?