2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın taze Annisler ve anne olmak için gün sayanlar! Hepimizin günü kutlu olsun! Hayatımızın en paha biçilmez hediyesini ilk kez yaşadığımız anneler gününde almak çok güzel!
Biz henüz doguramayanlar için zaman çok zor geçiyor.bütün taze annislerden dua bekliyoruz...

günaydın guzel mayıs anneleriii... ilk anneler gunum oğlum yanımdaaaa öyle alıstım kı onaa ondan öncee ne boşmuş hayat meğer... iyki dogdun oğlumm ıykı canımdan can oldunn...

ama moralım bozuk hala eşim devam edıooo internette benı aldatmaya gözümün içine baka baka bu sseferr karar verdım bosancamm kayınvalıdem yanımdan gıtsın bıttı dıcem esımee...

doğum yapanlar kılolar ne alemdeee ben 74 ıle doguma gırdımm 67 ıle cıktımm ama on bes gundur tartılmıorummm göbegım duruoooo sezeryandan dolayı malesefff

canım, fotoğrafların nasıl çekileceği hususu senin fotoğrafçınla anlaşıp kararlaştıracağın bişey. doğum anı derken çekilen sadece bebişin kordonu kesilmeden önce ki hali oluyor yani o fotolarda anne yok sadece bebek var. ama sen doğuma sokmayadabilirsin dediğim gibi bunu fotoğrafçın ile kararlaştırman gerekir.
genel olarak fotoğrafçılar anne ve babanın izin verdiği fotoları sitelerinde yayınlıyorlar ama bunun dışında ellerinde fotoğraf barındırmazlar canım. fotoğrafların negatifleri olmuyor dijital oluyorlar. umarım yardımcı olabilmişimdir

Kıslar günaydın...
Bugün benim için çok buruk bir gün Melek anneciğimin mezerına bile gidemiyorum
Tüm annelerin anneler günü kutlu olsun...Doğum yapanlar artık anne bizler yani doğuramayanlar henüz anne olamasakta bebeğimin varlığını hissetmeye başladığım günden beri hayatım dünyam o oldu..Herşey onun için artık..Kim bilir birde kucağıma alsam nasıl bir duygu olacak acaba? Anlatılmaz yüce bir duygu olsa gerek..

günaydınlar,bütün annelerin anneler günü kutlu olsun,bakalım bu güzel günde doğum yapan annemiz olacak mı?ben belki erken gelir oğlum ilk anneler günümü kutlarım dedim ama olmayacak galiba..şaka bi yana oğlum daha zamanın var...vaktinde gelirsin inşallah hayırlısıyla....

Merhaba Kızlar
Hepinizin anneler günü kutlu olsun. Hepinizi öpüyoruz kızımla. Biz dün doktora gittik. Çok şükür her şey yolunda. İnşallah 18 mayıs cuma günü kızıma kavuşuyorum. Çok heyecanlı ve mutluyum. İnşallah bekleyen tüm anne adayları olarak hepimiz sağlıkla miniklerimize kavuşuruz.

Bütün annelerin anneler günü kutlu olsun,tabi benim ve anneciğimin de.10 günlük olduk,zaman çok çabuk geçiyor,sabaha karşı göbüşümüz düştü,yarın bıcı bıcı yapacağız artık:) öpüyoruz hepinizi güzel kızımla

merhaba kızlar doğum yapan tüm taze annelerin ve yapmayı bekleyen annelerin anneler günü kutlu olsun yavrularımızla daha nice güzel anneler günü görelim inşallah, bugün anneler günü biz bugün 41 haftayı dolduruyoruz ve ben hala doğuramadım, yarın kontrolüm var artık herşey yarın belli olacak, sanırım hala hiç açılmam yok çünkü hissetmiyorum galiba sezeryan olacağız Allah benim gibi doğumu bekleyenlerin yardımcısı olsun sağlıkla kucağımıza alalım yavrularımızı herkese sevgiler, tüm bebişlerede öpücükler

butun annelerin ve anne olmayi bekleyen anne adaylarinin anneler gunu kutlu olsuuun..

allah en guzel hediyeyi verdi bu anneler gununde ne mutlu bize

doğum yapanlar kılolar ne alemdeee ben 74 ıle doguma gırdımm 67 ıle cıktımm ama on bes gundur tartılmıorummm göbegım duruoooo sezeryandan dolayı malesefff

canim benimde 7 kilo gitti geriye 10 kilo daha var bakalim bi toparlanalim duzeni kuralimda artik yavastan vermeye baslariz insallah

emziriyomusun sutun ne alemde..

canim sen banyo yaptirmadin mi gobegi dusmeden,ben hergun yaptiriyorum nerdeyse,hastanede de her gun yaptiriyorlardi..bu arada benilmkide 10 gunluk oldu ayni gun dogurmusuz ama sen normal..

sattaşım demek 18 mayısta anne olacaksın,ne güzel,bizimde çarşamba randevumuz var,bakalım bişeyler belli olcak mı...hayırlısı...

herkesin anneler günü kutlu olsun ben çarşaba günü aldım bebeğimi kucağıma allaha şükür ikimizde iyiyiz çok güzel bir duygu kızımla evdeyiz allah herkese nasip etsin anneler günü hediyesi geldi kızım bana.

güzel anneler ve fındıkları hepinizin anneler gününü mis mis kokularla kutluyoruz kocaman öpüyoruz artık tekmelerle değil ağlamalarla yazıyoruz sizlere:)
umuyorum hepimiz evlatlarımızla güzel huzurlu mutlu sağlıklı ömürler geçiririz...
henüz doğuramayanlara bol bol uyuyun dinlenin diyemicem günde 2 saat uyumak hiç bu kadar tatlı olmamıştı umuyorum herkes sağlıkla en kısa sürede mis kokulusuna kavuşur:)
biz bugün 5 günlük olduk...tüm ailem ist.dan geldi ve kızımın göbegi teyzesinin elindeyken hooop diye düşüverdi şerefine teyzesi ilk banyosunu yaptırdı misler gibi uyutttukk:)
bu güzel duyguları tüm isteyenlere rabbim yaşatsın inşallah....kocaman mutluluklar herkese

hepinizin anneler günü kutlu olsun.. yarın bende anne olucam inşallah..

canim sen banyo yaptirmadin mi gobegi dusmeden,ben hergun yaptiriyorum nerdeyse,hastanede de her gun yaptiriyorlardi..bu arada benilmkide 10 gunluk oldu ayni gun dogurmusuz ama sen normal..

doktorumuz göbek bağı düştükten 1 gün sonra yaptır dedi,biz de onun sözünü dinledik.Evet canım ben normal doğum yaptım.

evet bende hatırladımmm evet aynı gunlerımız benım bebısım kızz bu arada

Cicegi burnunda taze annelerin ve anne adaylarinin Anneler gununu en icten dileklerimizle kutluyoruz
Nice mutlu yillar dilerim bidiklarinizla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…