sattaşım demek 18 mayısta anne olacaksın,ne güzel,bizimde çarşamba randevumuz var,bakalım bişeyler belli olcak mı...hayırlısı...
kızlar biz bugün 12 de doğuma giricez inşallah.. Dua edin bizim için.. Kalın sağlıcakla..
birçok kişi bebeğine kavuştu çok şükür..ben hala zona hastalığı ile uğraşıyorum..33 tane serum aldım 11 gün boyunca.damar yollarıım tıkandı inanılmaz acılar ve sıkıntılar yaşadım..hala da biraz devam ediyor,yaralar tam olarak kaybolmadı ama kabuk tuttu..bebeğime kavuşayım diye gün sayıyorken ne kadar geç gelse o kadar iyi diye biraz daha bekle diyorum şimdi..korkuyorum hala ya ona zarar verdiyse ilaçlar diye ya da doğdugunda enfeksiyon geçerse diye..bugün kontrolüm var bakalım doktor ne diyecek..onu doğdugunda içime sine sine rahat rahat kucağıma bile alamayacağım,hep bi korku olacak içimde..şükrediyorum yine de allaha.daha kötü birşey de olabilirdi diye..bu gerçekten zor bir sınavdı benim için..rabbim hepimizi ve hepimizin meleklerini korusun ve böyle sıkıntıyı hiç kimseye yaşatmasın..inşallah güzel haberlerle gelirim hastanneden ve burda mutlulukla paylaşırım yine..bugün doğuma girecek herkesinde allah yardımcısı olsun..
kızlar biz bugün 12 de doğuma giricez inşallah.. Dua edin bizim için.. Kalın sağlıcakla..
herkese günaydın...kızımın burnu bir kaç gündür tıkalı deniz suyu kullanıyoruz...yeni aldığımız madelayı (biberonu)dün akşam vermeye çalıstık ...uykuda almadı...birde uyanıkken deneyeceğim...ayrıca dilin ortasında pamukçuk belirtileri var...nasıl giderilir hiç bir fikrim yok...öğleden sonra sağlık ocağına gideceğiz...
inş sıkıntılarımızı tek tek hallederiz...
birçok kişi bebeğine kavuştu çok şükür..ben hala zona hastalığı ile uğraşıyorum..33 tane serum aldım 11 gün boyunca.damar yollarıım tıkandı inanılmaz acılar ve sıkıntılar yaşadım..hala da biraz devam ediyor,yaralar tam olarak kaybolmadı ama kabuk tuttu..bebeğime kavuşayım diye gün sayıyorken ne kadar geç gelse o kadar iyi diye biraz daha bekle diyorum şimdi..korkuyorum hala ya ona zarar verdiyse ilaçlar diye ya da doğdugunda enfeksiyon geçerse diye..bugün kontrolüm var bakalım doktor ne diyecek..onu doğdugunda içime sine sine rahat rahat kucağıma bile alamayacağım,hep bi korku olacak içimde..şükrediyorum yine de allaha.daha kötü birşey de olabilirdi diye..bu gerçekten zor bir sınavdı benim için..rabbim hepimizi ve hepimizin meleklerini korusun ve böyle sıkıntıyı hiç kimseye yaşatmasın..inşallah güzel haberlerle gelirim hastanneden ve burda mutlulukla paylaşırım yine..bugün doğuma girecek herkesinde allah yardımcısı olsun..
canım merhaba :) demek kuzumu gördün :) her kuzu annesine en güzel kesinlikle :)
hastahane çok iyiydi. hastaneden kastım ebe hemşire ve drum sevil hanım. onlar benim şansımdı. ablam gibi başımı okşadılar, elimi sıktılar. güç verdiler. herkesi kovdum eşim dahil :) ki benim eşlim doğuma girsin istiyordum.vaz geçtik tabii :))umarım sende normal bir doğum yaparsın. çok güzel bir duygu. sadece çok dikişim var :) ama yinede hamilelik stresinden kötü değil :)) umarım seninde şansın yaver gider benim gibi :)
(özel mesaj yazacak kadar forsum yokmuş :) burdan yazıyorum o yüzden :)) )
turuncu cnm dogum hıkayenı okudum cok mutlu oldum kendı bebısımı kucagıma almışım gıbı duygulanıp pc basında bı an gözlerımden yaşlar geldı...
suan 36 37 haftalar ıcerısındeyız bebısımle ve artıq bebısımı koklamak kucagıma almak ıstıorum bı yandanda endıselıyım sızlerde öyle mıydınız?lutfen destek ıstıorum sızlerden herseye duygulanıp aglıyorum..bı an önce bebısıme kavusmak ıstıorum normal dogumu bekledıgım ıcınde bırazda tedırgınım acaba?dıyorum nasıl olcak nasıl bıtcek?
Allah ım tum bebeklerını bekleyen hamılelere yardımcı olsun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?