2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Mrb arkadaşlar şimdi doktordan geldim çatı muayenesi yaptı çok incelmiş ve rahimde açıklık varmış akşam sabah gelebilir hazırlıklı ol dedi 38 haftalığız. 3 400 gr kilosu rahimde açılma varsa ne zaman doğum yaparım acaba eve gönderdi ama sancım çok hafif var ama bilemiyorum ???

tatlım sen yine hazırlıklı ol benım ilk doğumdada açılma vardı ama 2 hafta sonra nişan gelmişti 40+1 de doğum yapmıştım.şimdikinde ise daha fazla sancı yaşıyorum bakalım muane olmadım ama çarşamba gidicem bakalım bu sefer 40 haftayı tamamlıcakmı bebeğim.

Canım ne güzel anlatmışsın duygularını kendimi tutamadım, zaten heyecanlı ve çok duygusalım;çünkü inşallah ben de 4 gün sonra kavuşucam kuzuma. Sana oğluşunla ve eşinle sağlıklı, uzun ömürlü yıllar diliyorum

merhaba arkadaşlar
herkes dogurdu bi ben doguramadım ne sıkıcı şeymiş beklemek...
bi taraftan kötü bişey mi oluyo diye korkuyorum bi taraftan zaman geçtikce nasıl doğurucam diye Allah tez zamanda kurtarır benı de inşallah

merhaba arkadaşlar biz bugün itibariyle 41+1 iz doktordaydık, yine pelvik muayene oldum ve yine açılmam olmadığı için doktorum daha fazla beklemek istemedi yarın sabah 9 gibi genel anestezi ile sezeryana alınacağım, biraz korkum var bize dua edin arkadaşlar sağlıkla kavuşayım miniğime yarın anne olacağımın heyecanıda ayrı biyerde, sezeryan olan arkadaşlarım duyulan ağrı ve acılar nasıl oluyor ne kadar zamanda geçiyor kaç saate uyanılıyor, biraz beni bilgilendirirseniz sevinirim:18:

bende oyleyıdm ve 8 sat sonra dogum yaptım allah yardım etsın yavas yaavs sancıların artıcak mumkun oldukca evde gecır sancılarını

Ben spinal anestezi ile sezeryan olduğum için genelde ayılmanın ne kadar sürede olduğunu bilmiyorum.
Bi arkadaşım 2 saatte anca kendisine gelebilmişti ama onu hatırlıyorum.
Sezeryandan 6 saat sonra yürümem gerekiyordu benim.Yalan yok ilk adımlar çok acılı oluyor ama yürüdükçe açılıyorsun.İlk 2 gün sıkıntılı geçmişti benim için ama sonrasında çabucak toparlandım çok şükür.
İnşaallah sağlıkla kucağına alırsın bebeğini.Şimdiden hayırlı olsun.

Turuncu eline saglik cok guzel bir hikaye inan goz yaslarimi tutamadim paylasimlarin tsk ederiz

çok sağol canım benim 8 günümüz geçti biraz korku ve stres var inşallah sağlıkla kavuşurum minikime, seninde doğum hikayeni okudum çok duygulandım sende sağlıkla büyüt oğluşunu, mutluluğunuz daim olsun allah hiçbirimizi eşlerimiz ve yavrularımızdan ayırmasın, benimde polikistik overim vardı çok şükür tıp ilerledi ve bizim gibi rahatsızlığı olanlarada birer mucize verdi, canım bu arada doktorum sezeryan doğumu olanlar için sadece 3 çocuk sınırı var diye bişey söyledi gerçi bizde 3 düşünüyoruz ama ben bunu ilk kez duydum bununla ilgili bilgisi olan varmı..

arkadaslar 12.05.2012 de oglum emir sarp 3600 gr 50 santım olarak dunyaya geldi belki hatırlarsınız doktor sezeryan onermisti baska bi doktora gitmeye karar wermistim sabah oldugunda ama kısmet degilmis sabah saat 6 gibi suyum geldi apar topar hastaneye gittik doktor bebegın tam kanala inmedigini soyledi ben ısrarla normali denemek istedigiimi soyledim 6 saat sancı cektım 5 santıme kadar acılmam oldu fakat bebek fazla ınmemıs bebegın suratınında ters oldugunu soyledı dogumda tehlıke yaratabılcegını zor bı dogum olcagını soyledı ben de sezeryanı kabul ettım sıpınal sezaryan yapıldı ama cok ktuydu o kadar sancı cekıp sonra sezeryana alınmak motıvasyonumu bıtirdi suni sancının etkısıyle bı taraftan sancım gelyo onu gecırmeye calısıyorum bı taraftan sezeryana hazırlıyolar kendim den gectım resmen oglum ıyı Allah a sükür benim agrılarım war bebegımın bakımını tek basıma yapamıyorum o okadar canımı yakıyokı bebegım agladıgında yataktan kalkıp yanına gıtmem 5 dk dan fazla alyo inş tez zamanda toparlanıp bebegımle ılgılenebılırım arkadaslar dogum yapmamıs arkadaslara bı onerım waar ben su alt kacırma kılotlarındaan almıstım okadar ıse yarıyor ki depent gibi bisey di adı sanırım kılot ve pet kullanmaya gerek olmuyo dıkıs ızlerının uzerıne gelyo zaten canını da acıtmıyo cok kullanıslı bır paketın ıcın de 10 tane fln war ewe gelldım hala onu kullanıyorum arkadaslar sipinal sezeryan olan arkadaslar nekadar sure de toparlandınız bir de karnım benım ınmedı cok sankı 5 aylık hamıleyım sız naptınız sardınızmı sardıysanız nasıl sardınız dıkısleın uzerınden mı beni bilgilendirirseniz sewinirim

oncelikle gecmis olsun,gozun aydin canim ,

hakikaten zor olmmus sanciyi ceki sez. olman ama kismet ,hayirlisi buymus benimde ilk gunler dedigin gibi zor olmustu bebegime hemsireler bakti geceleri yanimdan aldilar rahat etmem icin, cunku hareket etmek kisitli oluyor ama inan gun gun toparliyosun ve bebegin herseyi unutturuyor,1 hafta sonra daha iyi olacaksin

evet bende hatırladımmm evet aynı gunlerımız benım bebısım kızz bu arada

Benim bebişte kız bugün doktordaydık kendi ilk doktorumuza gitmeye karar verdim inş doğru karar vermişimdir. Herşey yolunda suyu biraz azalmış dedi bol su iç dedi 3050 gram olmuş kızım. Allahtan hayırlısı bakalım... Haftaya doğum şekline karar vercez bakalım hayırlısı..

turuncuuu ne yaptın boylee aglattınn hepimizi zaten duygular tavan yapmışş offf ki off

Allah bir ömür boyu meleğinizle mutlu olmanızı nasip etsinnnn

bizimde bugun kontrolumuz vardıı çatı muayenem oldu kafasının oturttugunu soyledı doktorumuz artık beklıyoruz kızımın ne zaman gelmek ıstedıgını nst de sancım cıkmadı ama bakalım hayırlısı

merhaba kızlar sizi sürekli takip ediyorum ama hiç yazmadım
turuncu Allah oğlunu size bağışlasın hayırlı bi evlat olur inşallah
bende beklemedeyim ve çok sabırsızlanıyorum artık her yalancı sancıda şimdi gerçek sancılar başlıcak diye bakıyorum ama malesef başlamıyor
perşembe günü 2. çatı muayenem var şimdi düşünüyorum ogün doktor bana açılman var doğum başlamış desin diye
4-5 gündür her dakika ağlama modundayım ben bile sıkıldım artık kendimden allah eşime sabır versin
bekleyen herkese hayırlı doğumlar diliyorum ...

herkese hayırlı günler....
TURUNCU... yaşadıklarımın ve hissettiklerimin tercümanı olmuşsun...çok duygulandım...ellerine sağlık...rabbim sevdiklerinle birlikte mutlu olduğun bir ömür nasip eder inş...

dün sağlık ocağına gittik...19 günün sonunda kilo alıp almadığını...sütümün yetip yetmediğini(bu en önemlisi,yetmezse mamaya düzenli bir şekilde başlıyacağım) ve ağzındaki pamukçuk için gittik...yarım kilo almış...ebemiz çok normal dedi...sürekli emzirmemi,süt,su ve komposto ağırlıklı beslenmemi söyledi...doktorumuz da pamukçuk içinde karbonatlı tülbentle dilini temizlememi, emzirmeden sonra da bir kaçık su vermemi önerdi( burda büyük sorunumuz var,kızım memede uyuduğu için ağzna su verdiğim anda tekrar uyanıyor...)kendi sütümle de kendi göğsümü silmemi önerdi...boyu da 1cm uzamış.:)
herkese hayır doğumlar ve hayır bebiş bakmalar...sütünüz ve uykunuz bol olsun inş...

öncelikle çok geçmiş olsun senin biraz sıkıntılı olmuş ama buna da şükür demelisin...bebeğin sağ salim kucağında allah meleğine uzun ve sağlıklı günler nasip etsin
ben de sezaryen oldum ama benimki planlıydı..gitik yatışımızı yaptık ve kızım dünyaya geldi...sezaryen sonrası ilk bikaç gün çok sancılı oluyor bu konuda yapacak bişey yok.. anneme diyordum anne bugünler geçer mi diye ama bak geçti bizim bugün 19. günümüz ve şükür kızım da ben de artık iyiyizz...sabır diliyorumm..

karnın ilk haline dönmüyor ama şu anki halinle kalmıyor bnm çokda olmasa da indi...korse karın sıkma konusunda ise dikişlerimi aldırdığım gün korsemi giydim...lohusalık dönemi boyunca da giymeyi düşünüyorum...

alt kaçırma kilotunu da bidahaki sefere denemeliyim ben o zaman...çünkü yataktaan kalkıp lavaboya gidene kadar altıma kaçırmıştım....:)))))

cnm pamukçuk için eczanede kara dut suyu var oje şişesi gibi fırçalı onu al sür 2günde geçiriyor karbonatla ugraşma dahada kötü yapıyor eczanelerede var olmassa bütün eczanelere sor mutlaka bulursun

günaydınlar herkese,dün gece hiç uyuyamadım ya,sağa dön sola dön bir türlü rahat edemedim,son iki haftam böyle geçecek herhalde..hayırlısı..yarın kontrolümüz var...bakalım doktorumuz ne diyecek...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…