2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

herkese günaydınn......kızımla bizde 5 ten beri ayaktayız...şu anda her an uyur modda...gazı,altı derken bu saati bulduuk...herkese güzel bir gün diliyorum...sütünüz,utykunuz bol olsun inş,bebek bekleyenlere de kolaylıklar diliyorum..hadi doğurun da topiğimiz şenlensin...

günaydınnnnn anneler ve bebişleri...biz bekliyoruz hala..beklemeyede razıyız daha beşiğimiz gelecek anneannemiz tetemiz gelecek ondan sonra hazır olucaz gelmeye...bu arada oğlum hç olmadığı kadar hareketli özellikle geceleri son haftalarda yeri daralır hareket edemez pek demişlerdi ama tam tersi acaba yolumu bulmaya çalışıyo...

Birazdan hastaneye gideceğim kızlar,bebeğim hayırlısıyla öğleden sonra doğacak.İnşallah sütüm gelir ve hemen ayaklanırım,çünkü bana çok ihtiyacı olacak.Öptüm sizi...

Merhaba kızlar size hastanede yatagimdan yazıyorum.oglusum mışıl mışıl yanımda uyuyor. Dün gece 12:06 da bebegimi normal doğumla dünyaya getirdim. Doğumun çok kolay oldu ama öncesi çok ama çok zordu benim için.48 saat sancı çektim.neyse ayrıntılı hikayemi yazacağım.ALlah henüz doğum yapmayanlara da bu muhteşem duyguyu nasip etsin inşallah. Kolaylıkla gelsin bebisleriniz.

Son düzenleme:

bu saatte ayaktayiz kizimlaa..

ne zaman duzene girecek bu minigin uykusuu

Valla ben 3-4 saatlik uykuyla ayakta durmaya alıştım artık.
2.5 saatte bir uyanıyor benim kuzum.Önce emziriyorum,sonra doymadıysa mama takviyesi,sonra gazını çıkar,bezini değiştir....Bu böyle gün boyu devam ediyor.Tabi arada giren gaz sancıları için uyanmalarımdan bahsetmiyorum bile.
Herşeye rağmen dünyanın en güzel duygusu bu herhalde.Kuzumun yüzüne bakınca ne uykusuzluk kalıyor ne yorgunluk......

Günaydın arkadaslar, su anda hastanedeyim ve suyum geldi 1 cm açıklığım var. Doktor yatış verdi. Bugün aksama kadar dogum gerçekleşecekmiş. Korku yok ama tuhaf bir his var icimde. Hiç sancim yok. Öyle bekliyorum. Gelişmelerden sizi haberdar ederim.

Ay ne heyecanlııı İnşallah bir anönce fazla ağrı sancı çekmeden doğurursun bebeğini içine çeke çeke koklarsın. Bizimkinin keyfi yerinde bir sağ tarafımı bir sol tarafımı şişirip duruyor. Bizde bugün 38. haftanın ilk gününü yaşıyoruz bakalım ne zaman doyacak anneciğinin gübiciğine de dünyaya gelmek isticek prensesim... Neyse doya doya yaşasın gübik hayatını nasılsa istesede ömrü boyunca daha içeri giremicek

Canım inşallah hayırlı haberlerini tez zamanda alırız bebeğini kucağına alırsın inş biranönce...

13 gundur bizde ayniyiz valla benimki gunduz iyi ama gece oldu mu saat sabahin 4 une kadar ayaktayiz ..

alistim artik bu tempoya hem uykusuz hem mutlu olmak bu olsa gerek

allah yardimcin olsun canim ,insallah kolay dogum olur..

Son düzenleme:
13 gundur bizde ayniyiz valla benimki gunduz iyi ama gece oldu mu saat sabahin 4 une kadar ayaktayiz ..

alistim artik bu tempoya hem uykusuz hem mutlu olmak bu olsa gerek

allah yardimcin olsun canim ,insallah kolay dogum olur..

Benim kuzunun uykusunda sorun yok çok şükür.Karnı tok ,altı temiz olduğu müddetce uyuyor.Tabi birde gazı olmazsa....
Gece yatmadan önce yıkıyorum,sonra karnını doyurup yatağına yatırıyorum.Ayak ucuna sıcak su tulumunu koyuyorum ki sıcacık rahat uyusun.Bu şekilde 2-2.5 saat kadar bir daha ki beslenme zamanına kadar uyuyor

benimki de gunduz cok iyi sukur emzirdikten ve gazini aldiktan sonra 2 saat uyuyor, ama gece gazi oluyo nedense ikinip duruyor memeyi itip cekiyor surekli bu sekilde uyuyana kadar ugrasiyoruz ..

uyku tulumu iyi fikirmis bende yapayim

ay benımkıde gunduz ıyı beslıorum uyuyuuo ama gecelerııı uyanıoo beslıorum altını degıstırıomm gazını alıomm yatırıomm yarım saat sonra kalkıooo yanı gecelerı uykuuu yok bızeee:))

merhabalar lohusa arkadaslarım ve anne olmasına az kalmıs mayıs annişleri benim bebişimde 14 gündür beni ayakta dikiyor daha önceleri eşim derdiki kalk su pc basından şimdi nezaman basına gecsem oglum alarm gibi baslıyor diyodumki ben 5 tane dogurcam şimdi ikinciyi uzun zaman düşünmüyorum bu sadece uykusuzluktan degil meme uclarım yarıldı Allahım kimseye yasatmasın emzirirken aglıcam nerdeyse Allahıma cok sükür sadece anne sütü alıyor ama zor yaralar varken nese ben fırsat buldukca yazıcam canlarım öslemişim sizi

Ay maşallah ne güzel başlamışsınız yok gazıdır yok uykusudur muhabbetine

Biz de hala ne zaman doğururum...Doğum nasıl bir şeydir...Döndü mü dönmedi mi dertleriyle uğraşıyoruz

Sıkıldım valla beklemekten gidip sezeryan olasım var çok fena

ayyy ne güzel yaa herkes doğurdum doğurucam heyecanı yaşarken şimdi uyku ve gaz muhabbetleri başladı darısı doğuramayanların başına sizlerde doğurunda kızlar sizde bebeklerinizi anlatın:)benim bebeğimde gündüz saat başı uyanıyo nerdeyse geceleri hiç uyumuyo gazı oluyo kucakta gazını çıkarmaya çalışıyoruz biraz susuyo ama kucağa alışmasından korkuyorum..alışırsada yapıcak bi şey yok artık iş güç yapmam kucaklar otururum:)geceleride insan uyuyamayınca zor oluyo dinlenmek için gündüz uyumaya çalışıyorum ama gündüzleride ben uyuyamıyorum..bebeklerimiz için katlanıcaz artık gece gündüz ayrımı yapamıyolar henüz alışana kadar sabredicez.onlar herşeye değer

Allah yardımcın olsun cnm göğüs ucu acısıda çok zor oluyo.benimde sol göğsümde oldu krem kullandım lanolin ve kendi sütümü sürdüm geçti hangisi iyi geldi bilmiyorum.sağ göğsümü emerken kahverengi bölümünün hepsini ağzına verdiğim için problem olmadı nedense sol göğsümü yeni yeni öyle emmeye başladı.umarım seninkide kısa zamanda iyileşir rahat emzirirsin geçmiş olsun.

merhaba kızlar bütün sayfaları okumadım ama sanırım çoğu fındık gece uyumuyor tıpkı benm sıpa gibi...annem diyorki 40 ı cıkınca gece uyur:) üzülmeyin yaniii..bu arada bende seste ısıkta falan asla uyuyamazdım şimdi yatakta otururken uyuyorum
beykozcum meme başlarım benmde feci...hatta kuzumun agzından 3. gün kan geldi koştuk hastaneye 3 tüp kan aldılar canımdan can cıktı resmen meger benim meme basından gelmiş....ben şöyle yapıyorum ne yaparsan yap geçmiyor cünkü... emdikten sonra 2 damla sütü sürüp kalkan takıyorum...,inan bana kalkan 1 günde acımı azalttıı emzirmek için igne yaptırıyordum yoksa cekiyordum cocugun agzından memeyi...lütfen bir dene ben acaip faydasını gördüm cnm

mrb kızlar...bugün randevum vardı,dr çatı muayenesi yaptı,normal yapabilirsin dedi,ama ultrasonda kafası büyük çıkınca doğumun zor olur dedi,pazartesiye sezeryan için gün verdi,kafam çok karışık ya...bekleyip normali deneyeyim mi yoksa riske atmadan sezeryan mı olayımı,siz olsanız ne yapardınız...no olur bir fikir verin....kafam çok karışık....

merhaba mayis anneleri,2 haftalik anne olarak benim de bazi tavsiyelerim olacak size.Artik zaman cok kiymetli,eskisi kadar cok giremiyorum.Ben normal dogum yaptim,gecelik cok isime yaradi.Hasta bezi almistim doguma giderken hastanede onun yerine Canped kulot aldirdilar,cok kullanisliydi.Mama almamistim,dogumdan sonra sutum gelmeyince aptamil aldirdilar,azar azar biberonla verdik,cok sukurkizim sarilik olmadi.zaten sonrasinda sutum azar azar gelmeye basladi,mama+sutu 2 gun kullanmis oldum.Emzik avent almistim,hastanede chicco damakli daha ii dediler,onu aldik.Simdiye kadar meme ucum yara olmadi sukur Lansinoh kullaniyorum.Gogus kalkanimutlaka alin,bir taraftan emzirirken obur taraftan akiyo,sutun her damlasi cok kiymetli.Pompa aventin elektrikli aldim ama suanda hastane tipi kiraladim onu kullaniyorum.Meme ucumun biri yoktu o sorunu da silikon gogus ucuyla cozdum.Gecen hafta sutum daha boldu,fazla gelen sutu sagip d.dondurucuya koydum o yuzden sut saklama poseti de gerekliymis benim icin.Emzirme yastigina ne gerek var diyodum bir sure sonra heryeri tutuluyor insanin.Kendinize enaz 3-4 tane emzirme atleti alin,bebeginize de bolca agiz bezi+body+tulum.Benim kuzu biraz minik dogdu o yuzden yenidogan kiyafetlerini eskitene kadar kullanacagiz oyle cabucak buyudu,kiyafetler yeni kaldi durumu olmayacak.Biraz daginik oldu kusura bakmayin ama uykusuzanneden bu kadar.
Son olarak henuzdogum yapmamislar,Uyuyun uyuyun uyuyun.Optum hepinizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…