Birazdan hastaneye gideceğim kızlar,bebeğim hayırlısıyla öğleden sonra doğacak.İnşallah sütüm gelir ve hemen ayaklanırım,çünkü bana çok ihtiyacı olacak.Öptüm sizi...[/QUOTE
ne güzel bir duygu..tekrar yaşamak isterdim :) telaş, heyecan, stres, merak,korku... karmakarışık duygular..minicik yavrunu görünce herşeyi unutup hemen ayaklanırsın canım, ben doğumdan beri kendim bakıyorum oğluma, ağrım oluyor ama onun sevgisi dindiriyor sanki tüm acılarımı,alıyor tüm yorgunluğumu...umarım sütün hemen gelir..sağlıkla al kucağına bebeğini..
bu saatte ayaktayiz kizimlaa..
ne zaman duzene girecek bu minigin uykusuu
Günaydın arkadaslar, su anda hastanedeyim ve suyum geldi 1 cm açıklığım var. Doktor yatış verdi. Bugün aksama kadar dogum gerçekleşecekmiş. Korku yok ama tuhaf bir his var icimde. Hiç sancim yok. Öyle bekliyorum. Gelişmelerden sizi haberdar ederim.
Valla ben 3-4 saatlik uykuyla ayakta durmaya alıştım artık.
2.5 saatte bir uyanıyor benim kuzum.Önce emziriyorum,sonra doymadıysa mama takviyesi,sonra gazını çıkar,bezini değiştir....Bu böyle gün boyu devam ediyor.Tabi arada giren gaz sancıları için uyanmalarımdan bahsetmiyorum bile.
Herşeye rağmen dünyanın en güzel duygusu bu herhalde.Kuzumun yüzüne bakınca ne uykusuzluk kalıyor ne yorgunluk......
Günaydın arkadaslar, su anda hastanedeyim ve suyum geldi 1 cm açıklığım var. Doktor yatış verdi. Bugün aksama kadar dogum gerçekleşecekmiş. Korku yok ama tuhaf bir his var icimde. Hiç sancim yok. Öyle bekliyorum. Gelişmelerden sizi haberdar ederim.
13 gundur bizde ayniyiz valla benimki gunduz iyi ama gece oldu mu saat sabahin 4 une kadar ayaktayiz ..
alistim artik bu tempoya hem uykusuz hem mutlu olmak bu olsa gerek
allah yardimcin olsun canim ,insallah kolay dogum olur..
Benim kuzunun uykusunda sorun yok çok şükür.Karnı tok ,altı temiz olduğu müddetce uyuyor.Tabi birde gazı olmazsa....
Gece yatmadan önce yıkıyorum,sonra karnını doyurup yatağına yatırıyorum.Ayak ucuna sıcak su tulumunu koyuyorum ki sıcacık rahat uyusun.Bu şekilde 2-2.5 saat kadar bir daha ki beslenme zamanına kadar uyuyor
Benim kuzunun uykusunda sorun yok çok şükür.Karnı tok ,altı temiz olduğu müddetce uyuyor.Tabi birde gazı olmazsa....
Gece yatmadan önce yıkıyorum,sonra karnını doyurup yatağına yatırıyorum.Ayak ucuna sıcak su tulumunu koyuyorum ki sıcacık rahat uyusun.Bu şekilde 2-2.5 saat kadar bir daha ki beslenme zamanına kadar uyuyor
merhabalar lohusa arkadaslarım ve anne olmasına az kalmıs mayıs annişleri benim bebişimde 14 gündür beni ayakta dikiyor daha önceleri eşim derdiki kalk su pc basından şimdi nezaman basına gecsem oglum alarm gibi baslıyordiyodumki ben 5 tane dogurcam şimdi ikinciyi uzun zaman düşünmüyorum bu sadece uykusuzluktan degil meme uclarım yarıldı Allahım kimseye yasatmasın emzirirken aglıcam nerdeyse Allahıma cok sükür sadece anne sütü alıyor ama zor yaralar varken nese ben fırsat buldukca yazıcam canlarım öslemişim sizi
merhabalar lohusa arkadaslarım ve anne olmasına az kalmıs mayıs annişleri benim bebişimde 14 gündür beni ayakta dikiyor daha önceleri eşim derdiki kalk su pc basından şimdi nezaman basına gecsem oglum alarm gibi baslıyordiyodumki ben 5 tane dogurcam şimdi ikinciyi uzun zaman düşünmüyorum bu sadece uykusuzluktan degil meme uclarım yarıldı Allahım kimseye yasatmasın emzirirken aglıcam nerdeyse Allahıma cok sükür sadece anne sütü alıyor ama zor yaralar varken nese ben fırsat buldukca yazıcam canlarım öslemişim sizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?