- 28 Ocak 2012
- 79
- 0
- 86
mrb kızlar...bugün randevum vardı,dr çatı muayenesi yaptı,normal yapabilirsin dedi,ama ultrasonda kafası büyük çıkınca doğumun zor olur dedi,pazartesiye sezeryan için gün verdi,kafam çok karışık ya...bekleyip normali deneyeyim mi yoksa riske atmadan sezeryan mı olayımı,siz olsanız ne yapardınız...no olur bir fikir verin....kafam çok karışık....
doğum yapan arkadaşların mesajlarını okuyunca öyle değişik oluyorum ki..ne güzel sağlıkla kavuştunuz bebeklerinize..şimdi ki sorunlar hep tatlı şeyler..gazdı,süttü..ben de halime şükrediyorum ama hala psikolojim bozuk..kızımı sağlıklıca kucağıma alacagım günün hayaliyle yaşıyorum..sürekli dua ediyorum ona bişey olmasın diye..ben zona geçrimiştim 15 gün önce ve çok ağır bir tedavi süreci yaşadım hala da tedavim sürüyor..hastanede yattım,enfeksiyonu atlatmışım vücudumdaki yaralarında bulaşıcılığı kalmamış ama enfeksiyon doktorları hala risk var diyor..çok huzursuzum..kadın doğum doktorlarım risk yok artık diyor ama içim hiç rahat değil..ya bebeğime bişey olursa ne yaparım ben..allahım uzak etsin herkesten..çok zormuş arkadaşlar..hastaneye her gittiğimde ağla ağla mahvoluyorum..doktorlar çok çelişkili konuşuyor ve ben artık bebeğimi sağlıkla görmek istiyorum..sağlıklı oldguu göreyim dünyalar benim olacak..eğer risk varsa ona dokunmamaya,uzaktan bile bakmaya razıyım..zaten emziremeyecekmişim galiba ilaçlar süte de geçermiş..razıyım yeter ki o iyi olsun..yarın doktorumla konuşup bebeğimi sezeryanla alın diyeceğim..meraktan mahvluoyrum..iyi mi nasıl karnımda bilmiyorum..dua edin bana ve bebeğime.çok ihtiyacımız var..allah hepimize sağlık versin..
merhaba benim durumum biraz daha farklı ama doktorlarımın da bana önerisi sezeryan oldu.bebeğim 3600 gr şu an ve benim karnım daha aşağı inmemiş..yani doğumuma daha vakit var gibi gözüküyormuş gittiğm doktorlar normal doğum seni zorlar çok uzun saatler sancı çekersin ve hakikaten yıpranırsın bize kalırsa sezeryan ol dediler..bir de ben enfeksiyon geçirdim 15 gün önce..çoook zor zamanlar yaşadım..normal doğuma ne psikolojik olarak ne de bünye olarak hazır hissetmiyorum kendimi..33 tane serum aldım,çok ağır bir tedavi süreci geçirdim,mahvoldum yani..o yüzden bende yarın gidip doktoruma beni sezeryana alın diyeceğim..normal doğumu istiyordum gerçekten ama neden bebeğimi ve kendimi zorlayayım..benim düşüncem bu..bence risk varsa sezeryanı düşünün..allah hakkımızda en hayırlsını versin..
mrb kızlar...bugün randevum vardı,dr çatı muayenesi yaptı,normal yapabilirsin dedi,ama ultrasonda kafası büyük çıkınca doğumun zor olur dedi,pazartesiye sezeryan için gün verdi,kafam çok karışık ya...bekleyip normali deneyeyim mi yoksa riske atmadan sezeryan mı olayımı,siz olsanız ne yapardınız...no olur bir fikir verin....kafam çok karışık....
inş. kızına sağlıkla kavuşursun bizim yaşadığımız duyguların aynısını yaşar ve bizlerle paylaşırsın..yaşadıkların çok zor Allah sabır versin ama moralini yüksek tut ki bebeğinde etkilenmesin annesidoğum yapan arkadaşların mesajlarını okuyunca öyle değişik oluyorum ki..ne güzel sağlıkla kavuştunuz bebeklerinize..şimdi ki sorunlar hep tatlı şeyler..gazdı,süttü..ben de halime şükrediyorum ama hala psikolojim bozuk..kızımı sağlıklıca kucağıma alacagım günün hayaliyle yaşıyorum..sürekli dua ediyorum ona bişey olmasın diye..ben zona geçrimiştim 15 gün önce ve çok ağır bir tedavi süreci yaşadım hala da tedavim sürüyor..hastanede yattım,enfeksiyonu atlatmışım vücudumdaki yaralarında bulaşıcılığı kalmamış ama enfeksiyon doktorları hala risk var diyor..çok huzursuzum..kadın doğum doktorlarım risk yok artık diyor ama içim hiç rahat değil..ya bebeğime bişey olursa ne yaparım ben..allahım uzak etsin herkesten..çok zormuş arkadaşlar..hastaneye her gittiğimde ağla ağla mahvoluyorum..doktorlar çok çelişkili konuşuyor ve ben artık bebeğimi sağlıkla görmek istiyorum..sağlıklı oldguu göreyim dünyalar benim olacak..eğer risk varsa ona dokunmamaya,uzaktan bile bakmaya razıyım..zaten emziremeyecekmişim galiba ilaçlar süte de geçermiş..razıyım yeter ki o iyi olsun..yarın doktorumla konuşup bebeğimi sezeryanla alın diyeceğim..meraktan mahvluoyrum..iyi mi nasıl karnımda bilmiyorum..dua edin bana ve bebeğime.çok ihtiyacımız var..allah hepimize sağlık versin..
canım bana da bebeğin büyük normal olmaz dedi doktorum güvenmeyip kaç tane doktora gittiysem normal olmaz bebek iri dediler. kara senin ben geçen çarşamba szeryan oldum spinal bebeği görünce ben bunu nasıl normal doğuracaktım dedim doktor ben sana demiştim dedi benim bebek 4 kilonun bayağı üstünde doğdu tam kilo söylemek istemiyorum spinal sezeryandan çok memnun kaldım normal doğum yapam<dım bari spinal olim bebeğimi görim dedim öylede oldu allah herkese nASip etsin sağlıklı sihhatli ama çok iyi düşün
benimde durumum senınle aynıydı suyum geldi ewde öyle gittim bebek ınmemıstı hala doktor sezeryan dedı ama ben ısrarla normal dogumu denemek ıstedıgımı soyledım 6 saat sancı cektım suni sancida werdiler suni sancı korkunc bıseydı.5 santım acılmam oldu ama bebek ılerlemıyordu cok az ındı ve yuzu dısa donukmus mecburen sezeryanı kabul ettim bi taraftan sancı gelyo bi taraftan sezeryana hazırlıyolar korkunctu oglum kollarından ayaklarına kadar kordona dolanmıs o yuzden ınememıs hayırlısı boyleymıs dedim normalı okadar cok ıstıyordum kı sezeryana cok karsıydım herhalde sezeryanı kucuk gordum farkına warmadan Allah ta bunu uygun gordu yasamam gerekyomus demek ki onemlı olan oglum da bende saglıklıyız inş. sen de tez zaman da yawrunu kucagına alırsınmerhaba benim durumum biraz daha farklı ama doktorlarımın da bana önerisi sezeryan oldu.bebeğim 3600 gr şu an ve benim karnım daha aşağı inmemiş..yani doğumuma daha vakit var gibi gözüküyormuş gittiğm doktorlar normal doğum seni zorlar çok uzun saatler sancı çekersin ve hakikaten yıpranırsın bize kalırsa sezeryan ol dediler..bir de ben enfeksiyon geçirdim 15 gün önce..çoook zor zamanlar yaşadım..normal doğuma ne psikolojik olarak ne de bünye olarak hazır hissetmiyorum kendimi..33 tane serum aldım,çok ağır bir tedavi süreci geçirdim,mahvoldum yani..o yüzden bende yarın gidip doktoruma beni sezeryana alın diyeceğim..normal doğumu istiyordum gerçekten ama neden bebeğimi ve kendimi zorlayayım..benim düşüncem bu..bence risk varsa sezeryanı düşünün..allah hakkımızda en hayırlsını versin..
günaydın hanımlar
bugün doktor kontrolümüz var doktor teyzemizde doğum yapacağı için başka bi doktor ablamıza gidicez
2.kez çatı muayenesi olucam tanımıyosunuz beni ama dua edin ne olur kolay geçsin
nst yede giricez
kızım doğum kanalına girmişti zaten ama bugün karnım her zamankinden biraz daha aşagıda kalktığımda farketim
inşallah açılma var doğum başlamış der doktorumuz beklemek çok zor oluyo artıkartık gelsin bebeğim hayırlısıyla...
Valla cnm ben senin yerinde olsam su zamanımı bol bol gezerek ve uyuyarak geçirirdim. Bebek gelince bunları yapmaya hiç vaktin kalmayacak.
Bende 1 şubatta dogum yaptım bu arada oğlum 3,5 aylık oldu :))
maşşallah oğluşuna canım Allah analı babalı büyütsün
diş ağrım oluyo malesef bütün gece yatırmadı ağrı beni o yüzden sabahın köründe ayağa dikilmek zorunda kaldım
bebeğimin uyutmamasını tercih ederdim
Allah yardımcın olsun cnm göğüs ucu acısıda çok zor oluyo.benimde sol göğsümde oldu krem kullandım lanolin ve kendi sütümü sürdüm geçti hangisi iyi geldi bilmiyorum.sağ göğsümü emerken kahverengi bölümünün hepsini ağzına verdiğim için problem olmadı nedense sol göğsümü yeni yeni öyle emmeye başladı.umarım seninkide kısa zamanda iyileşir rahat emzirirsin geçmiş olsun.
Herkese merhabalar mutlu günler mutlu sabahlar. Bbeişleri doğan anneler ne şanslılar ne şanslılar....
Neyse elbet bizimkilerde dünyaya gözünü açacak girdi bi kere mutlaka çıkacak
siyahask diş ağrısından bende muzdaribim ve dayanılmaz oluyor gerçekten ve geceleri özellikle ben şuan kalsiyumla başgeliyorum diş ağrısına hergün aynı saatte kalsiyum alıyorum o baya bi etkiliyor diş ağrısını eğer saatini geciktirirsem ağrımaya başlıyor haberin olsun. Eğer çok dayanılmaz olursa ağrılarım çin yağı sürüyorum ağrıyan yerine o da iyi geliyor o arada uyudun uyudun yoksa sabaha kadar uyutmuyor gününde berbat geçiyor. Ben zaten hamileliğime diş sorunlarıyla başlamıştım şimdi eşime diyorum beni doğumhaneden direk dişçi koltuğuna götürün diye. Hatta sigara kullanıyordum 5 haftalıkken öğrendiğimde bırakmıştım 7. ayımdan sonra bir öksürük bir tıskırık sürekli balgam atıyorum görenler ne bu böyle sezeryan olursan mahvolursun öksürürken diyor ama yapacak bişey yok dişçiden sonra bide akciğer için doktora gidicem galiba..... Tabi en sonda diyetisyenden kendi odama geçerim artıkın.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?