- 13 Ocak 2009
- 4.913
- 401
- 698
bugun kizimla sabahi ettik yine ..gunduz ne guzel uyuyor ama gece noluyorsa uyutamiyorum bi tulu sabah 6 da uyudu..yanliz bakiyorum kizima ve artik sabaha karsi kizim kucagimdayken ben ruya goruyordum
bugun kizimla sabahi ettik yine ..gunduz ne guzel uyuyor ama gece noluyorsa uyutamiyorum bi tulu sabah 6 da uyudu..yanliz bakiyorum kizima ve artik sabaha karsi kizim kucagimdayken ben ruya goruyordum
kızlar hepinize hayırlı günler....nasıl gidiyor annelik...tecrübelerinizden bahsederseniz sevinirim...gazını,emmesini,göğüs yaralarınızı,kendi bakımınızı ve beslenmenizi nasıl yapıyorsunuz? paylaşımlarınızı burada görmek biz acemi anneleri daha tecrübeli yapacaktır..sütünüz ve uykunuz bol gazınız az olsun inş...
hiç sorma cnm yaa gündüz bazen güzell uyuyo ama geceleri kabus gibi
hiç bitmeyecek gibi am a şükür iyiyiz
kızımın haftası doldu sarılık oldu hastaneye götürdük hemen
yatış istediler ogece kabus gibi bi geceydi benim dikşş agrılar bi yandan kızımın
ağlaması bi yandan sabaha kadar gözümü kırpmadım ogünü kızımızla zor geçirdik ama
rabbime şükürler olsun şimdi iyiyiz sadece bi gaz sorunu var oda sanrm tüm bebeişlerde var
şuan meleğim mışıl mışıl uyuyo bian önce büyüsede kendime bi düzen versem
vallahi artk eşime bi dakikamı bile ayıramıyorum süreki kızımla uğrsıyrm
bide en kötüsü kızım kucağa alışmış sürekli kucağımda beni mest ediyo vala
merhaba arkadaşlar haber vereyim dedim salı günü 15.05.2012 saat 12:15 de kızım Berfin Zeynebim dünyaya geldi, ben sezeryan olmaya gitmiştimki normal oldu kızım 3650 ve 51 cm doğdu çok şükür ikimizde sağlıklıyız kızım bu gün 4 günlük çok küçük nasıl tutacağımı bile bilmiyorum çok şükürki kayınvalidem yanımda allah razı olsun annem gibi herşeyime koşuyor birlikte bakıyoruz kızıma, şimdilik bukadar kızım şimdi mızmızlanmaya başladı başka zaman ayrıntılı bi şekilde doğum hikayemi yazıcam bide kızlar benim gögüslerim çok çatladı emzirmekte çok zorlanıyorum sizler neler yaptınız öneri bekliyorum lansinoh bi işe yaramadı herkese sevgiler..
aynı benim kız ezanlar okunmayınca uyumuo
emzik verdim akşam almadı zilli alsa en azından oyalanırdı dedim ah gece bu akşam nöbetlerdeyim ALLAH kolaylık versin hepimize
bende doğum hikayemı anlatcam işlaaa vakit bulabilirsem
kızlar lohusalık döneminde mide bulantısı olan varmı? benim bugün çok midem bulanıyor...bide ayaklarım ve bacaklarım çok şişti.. sizde varmı bu durum
dr gitsemmi acaba ?
kızlar hepinize hayırlı günler....nasıl gidiyor annelik...tecrübelerinizden bahsederseniz sevinirim...gazını,emmesini,göğüs yaralarınızı,kendi bakımınızı ve beslenmenizi nasıl yapıyorsunuz? paylaşımlarınızı burada görmek biz acemi anneleri daha tecrübeli yapacaktır..sütünüz ve uykunuz bol gazınız az olsun inş...
emzigi bende daralinca gece veriyorum aslinda ilk ay vermek istemiyordum cenesi yorulmasin gogsume daha cok alissin diye ama mecburen verdim..:26:
kızlar lohusalık döneminde mide bulantısı olan varmı? benim bugün çok midem bulanıyor...bide ayaklarım ve bacaklarım çok şişti.. sizde varmı bu durum
dr gitsemmi acaba ?
p.ertesi oğlum geliyor inşallah...içim bi garip....elim sürekli karnımda..oğlum maşallah kıpır kıpır..doğumdan sonra karnımdaki kıpırdılarını özler miyim acaba...
Benim doktorum çenesinin güçlenmesi için emziği önerdiğini söyledi.Ben ilk günden beri veriyorum ve çok rahatım.Ağladığında karnı tok altı temizse hemen veriyorum ağzına ve sakinleşiyor.Çok büyük rahatlık bence emzik.
yarın büyük gün..ben korkuyorum galiba...kızlar bana da dua edin..nolur...
yarın büyük gün..ben korkuyorum galiba...kızlar bana da dua edin..nolur...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?