kızlar ben doğumdan sonra araba çarpmış gibi oldum hastane ççıkışına kadar herşey iyiydi fakat oğlumun gece boyu emmek istemesi benim ısrarla mama vermeyişim onun aç kalıp ağlaması sonra benim aglamalarım tansiyonlarım fırladı allahtan normal doğumdu dikişlerimden bi haber kaç gece sabahladım yavaş yavaş düzene girriyoruz mamada veriyorum napim sütüm var ama bebek iki fırt çekip uyuyo hemen cakur cukur emmiyo bu ikinci çocugum olmasına ragmen bi ara ben buna bakamicam modlarına girdim birde size tavsiye ikinci çocuk için çok ara vermeyin çok zor oluyorrr ben 7 sene sonra başa döndüm
cnm yaa vallahi hal doğum anı gözümün önünden gitmiyo
çook korkuyorum düngece kabus gibi rüyamada girdi benim dikişlerim çok
oldu normal doğum olmasına rağmen saat 4te 15 kala doğurdum kızımı ve
dikşlere 4te başladılar 6da bitti yani oderece korkunçtu oyüzden uzun süre
ikinciyi düşenemiyecem korkuudan hala onun korkusu içimde var dikişlerim hiç uyuşmadan yapıldı
belki uyuşturdulsr ama fayda etmedi bugün 19günüm hala sızlıyo dikişlerim cnm
Oyy canim kiyamam sana uzun suredir goremedim seni demek toparlanman uzun surdu sukurki iyisin allah hepimizin yardimci olsun bebekler zor uyutmuyor ama onlara sahip olmakta guzel bence deger ..dua edelim allah hepimize dayanma gucu ve sifa versin ins kalkariz ustesinden
Merhaba anneler kızım Doğa çarşamba günü sezaryenle dünyaya geldi,iyi Allaha şükür.Yalnız doyuyor mu doymuyor mu diye çooook tedirginim hem yeni ve az gelen sütümden veriyorum hem de aptamilden veriyorum.Neyapayım hastalanmasından korkuyorum.Şu an ilaçla ayktayım sezaryen sonrası acayip bir başağrısı ve boyun ağrısı mevcut bende.Herkese sevgiler ben yine gelicem ayrıntıları anlatmak için....
41 kere maşallah kızına allah nazarlardan saklasın sağlıklı,uzun ömürler versin...
bnm kızım da aynı giydiklerinin içini tam dolduramıyor...şapkasını da sürekli gözünün önüne getiriyor başını oynatmaktan...:)))
masallah prensesine ,allah nazardan saklasinnn
kızlar ben doğumdan sonra araba çarpmış gibi oldum hastane ççıkışına kadar herşey iyiydi fakat oğlumun gece boyu emmek istemesi benim ısrarla mama vermeyişim onun aç kalıp ağlaması sonra benim aglamalarım tansiyonlarım fırladı allahtan normal doğumdu dikişlerimden bi haber kaç gece sabahladım yavaş yavaş düzene girriyoruz mamada veriyorum napim sütüm var ama bebek iki fırt çekip uyuyo hemen cakur cukur emmiyo bu ikinci çocugum olmasına ragmen bi ara ben buna bakamicam modlarına girdim birde size tavsiye ikinci çocuk için çok ara vermeyin çok zor oluyorrr ben 7 sene sonra başa döndüm
kızlar süt sağma işini nası yapıyorsunuz.. ne zaman aralığında.. birde kaç cc çıkıyor..
biberonlamı veriyorsunuz kaşıklamı?
benim dr biberonla verme kaşıkla ver dedi
cnm yaa vallahi hal doğum anı gözümün önünden gitmiyo
çook korkuyorum düngece kabus gibi rüyamada girdi benim dikişlerim çok
oldu normal doğum olmasına rağmen saat 4te 15 kala doğurdum kızımı ve
dikşlere 4te başladılar 6da bitti yani oderece korkunçtu oyüzden uzun süre
ikinciyi düşenemiyecem korkuudan hala onun korkusu içimde var dikişlerim hiç uyuşmadan yapıldı
belki uyuşturdulsr ama fayda etmedi bugün 19günüm hala sızlıyo dikişlerim cnm
İŞTE BENİM PRENSESİM CANIM KIZIM YAĞMURUM
oyy yerim ne tatli masallahallah bagislasin canim yumak yumak ya bu sirin
Eki Görüntüle 422920 Eki Görüntüle 422923
kızlar bebeğim çok geç uyanıyor ne yapmalıyım şu ana hala uykuda 5 saat olucak nerdeyse...
cnm kan şekeri düşer sakın uyutma topuklarına vur zorla beslemen gerek memeyhi almıosa biberonla ver biz baslarda 2 saatte bir uyandırıoduk şimdi 40 günlük hala 3 saati geçtiyse uyandırıorum gerçi artık uyanıyo kendi benide uyandırıo altını aç ben öyle yapıodum popo acılıp silinince uyanıolar bide üzerini değiştirirkenkızlar bebeğim çok geç uyanıyor ne yapmalıyım şu ana hala uykuda 5 saat olucak nerdeyse...
cnm kan şekeri düşer sakın uyutma topuklarına vur zorla beslemen gerek memeyhi almıosa biberonla ver biz baslarda 2 saatte bir uyandırıoduk şimdi 40 günlük hala 3 saati geçtiyse uyandırıorum gerçi artık uyanıyo kendi benide uyandırıo altını aç ben öyle yapıodum popo acılıp silinince uyanıolar bide üzerini değiştirirkenkızlar bebeğim çok geç uyanıyor ne yapmalıyım şu ana hala uykuda 5 saat olucak nerdeyse...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?