canim o cizgi uzun sure kaliyor sanirim,19 gunluk olduk ben daha sarmaya bslamadim korse kullanmayi dusunuyorum..
canim o cizgi uzun sure kaliyor sanirim,19 gunluk olduk ben daha sarmaya bslamadim korse kullanmayi dusunuyorum..
Sezeryanla DOĞUM YAPAN ANNELER,bandajınızı ne zaman çoıkardınız,bandajlı bir şekilde duş almamın sakıncası var mı?Ayrıca ameliyat bandajını biz mi çıkarıyoruz doktorum 10 gün sonra gel dedi bekliyim mi acaba?
kızlar bebeğim çok geç uyanıyor ne yapmalıyım şu ana hala uykuda 5 saat olucak nerdeyse...
herkese hayırlı günler....doğuranlar ve doğum bekleyenler....hepinize Allah sağlık afiyet versin.... pamukçuk sorunumuzu halletmemize rağmen yeni oluşan pişiğe çözüm hala bulamadık.primadan kızım hoşlanmadı kızarıklar oldu halbuki iyi ve yumuşak ürün. doktorumuz bebeğine göre değişebilir dedi...
.molfix kullanmaya başladım ama kağıt gibi sanki...işin kötü tarafı kızım altının açılmasından hiç hoşlanmıyor...çok ağlıyor...40 takla atıyoruz temizlerken..doktorumuzun verdiği kremleri kullanıyoruz...hastane çıkışların önlüklerini hiç kullanamadık.ipleri kesiyormuş gibi geldi.ikeanın kalın önlüklerinden kullanıyoruz ve memnunum.kızım küçük olduğu için eldiven sorunumuz var...elimdeki çorap ve eldivenler büyük geldi çıkıp çıkıp duruyor.topuk kanımızdan biri gitmemiş kızımdan bugün yine kan aldılar...Allahtan eşim yanımdaydı...hazır gitmişken kilosuna da baktık...bir hafta da 200 gr almış.
turuncum bizim ufaklıkların günü aynı...bendenden de 50-60 ccc çıkıyor...bence sadece şimdilik sütlerimiz yeter...seninkinin de kilo artışı mamasız benimki gibi. her öğün 90cc(mama+süt) vermeni doktorun mu dedi.yoksa sen mi anca doyduğunu düşünüyorsun...benim kız daha yeni 3,5 kilo oldu...kilolarda etkiler belki......
ben dün geceden beri hiç uyumadım bugün kontrolümüz var malum doğuramayanlardanım ya şimdi gitcez bakalım ne diycek suni sancımı vercek yok sezeryan mı konuşulcak diye düşünmekten sabahı bulduk valla
bizim oğlan 41 devirdi 3650 r dı en son bugün ne yapcaz bakalım
günaydın bende de tık yok 40. haftamız bu hafta doluyor.eşim şu sıralar çok yoKıslar günaydınnnnn,
Doğum yapamayanlar var mı bir gelişme..Benim dün gece 1 saat kadar belimde ve ara ara karnımda sancılarım oldu..Bekledim şiddeti artıyormu diye ama artmadı..
günaydın bende de tık yok 40. haftamız bu hafta doluyor.eşim şu sıralar çok yo
ğun oğluna sıkı sıkı tenbihledi bu hafta gelme oğlum diye...babasının sözünü dinliyor sanırım oğluşummm...
günaydın bende de tık yok 40. haftamız bu hafta doluyor.eşim şu sıralar çok yo
ğun oğluna sıkı sıkı tenbihledi bu hafta gelme oğlum diye...babasının sözünü dinliyor sanırım oğluşummm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?