peki canım dediğin şu implandı uygularken acımıyormu :26::26::26:
valla doğumdaki o dikişlerden okadar çok çektimki
artk herşeyden çook :18::18::18::18: tırsıyorum yaaa
meraba kızlar....
ev kalabalık ve internete girmeye ortam bulamıyorum uzun zamandır...e bi de bebişim var tabiii gecem gündüzüme karıştı..
gaz sancıları sütü yetti yetmedi derken günler geçiyor bugün 20 günlük oldu prensesim...
2-3 gündür pamukcukla mücadele ediyorum..bu yüzden epey asabileşti emmek istemiyor sık sık ağlıyor sanırım dili acıyor emerken..
pamukcukla mücadele edeniniz var mı? dr un verdiği şurup dışında ne yaptınız ben de ki şurup pek işe yaramadı sanırım...karbonatta geçici bi süre için sanırım iyi geliyormuş sonra fazlalaşarak geri geliyormuş pamukcuklar...ne yapacam ben ilerlemeden iyileştirmem lazım....
herkese merabalar bugün kızımızla 40ınncı günümüz
bugün ilk kezz birşey yaptım ve kızımı yanlız başıma yıkadım
sonrada bi güzel sarıp uyuttum meleğimi kızıma dua edin iylessin :26::26::26::26:
doktorumuz böbreğindeki taş için 5 adet ine vermiş şuan onu kullanıyrz
çarçamba günü kontrole götürecez inşallah iyi haberlerini alıpta dönerim
her inesini vurunca benmde onunla içim parçalanıyo kıyamıyorum yaa
meraba kızlar....
ev kalabalık ve internete girmeye ortam bulamıyorum uzun zamandır...e bi de bebişim var tabiii gecem gündüzüme karıştı..
gaz sancıları sütü yetti yetmedi derken günler geçiyor bugün 20 günlük oldu prensesim...
2-3 gündür pamukcukla mücadele ediyorum..bu yüzden epey asabileşti emmek istemiyor sık sık ağlıyor sanırım dili acıyor emerken..
pamukcukla mücadele edeniniz var mı? dr un verdiği şurup dışında ne yaptınız ben de ki şurup pek işe yaramadı sanırım...karbonatta geçici bi süre için sanırım iyi geliyormuş sonra fazlalaşarak geri geliyormuş pamukcuklar...ne yapacam ben ilerlemeden iyileştirmem lazım....
selam arkadaşlar 4 haziranda spinal sezaryanla (3736 gr 53 cm) oğlum dünyaya geldi.41+2 deydim ve bazı sıkıntılarım için ısrarla normal doğum istiyordum. .sancı olmadığı rahim ağzı doğum pozisyonu alıp yumuşamadığı bebek tam kanala oturmadığı gerekçeleriyle spinal sezeryan oldum ve kendimi çok kötü hissediyorum.doktorum bir gece önce yatış yapıp rahmi yumusatacak ilaç koyacak sabaha kadar kasılmalarla rahim yumuşarsa sabah sunni sancı verecek ve açılmalarımın olmasını bekleyecekti ve yatış yaptğının errtesi gecesi anca doğum olacaktı bebegin büyük olması sebebiyle bu koşullar gerekleşsede altta büyük bir kesiye sebep olması kaçınılmazdı normal doğumda ısrar ettiğim için deneyecekti ama genede sezeryana dönmemiz büyük ihtimal dedi bende nasıl oldu anlamadım spinal sezeryanı kabul ettim ve kendimi ameliyathanede buldum.herşey çok ani oldu.doğumdan sonra doktor eşime doğru karar verdiğimizi söylemiş..ama ben daha tam olarak kendime gelemediğim için ve kararımda son anda vazgeçtiğim için kendimi hiç affetmiyorum..hala biraz daha bekleseydim diyorum moralmen çökmüş durumdayım
hayır cnm ama benzediği için koydum:)canım resmindeki bebek senin bebeginmi cok begendimde
canım hayırlı olsun bebişine kavuşmuşsun allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin. hastaneden mamnun kaldınmı sigortada herhangi bir problem çıkmadı dimi keşke mesut beyi seçseydin beni çatır çatır dogurttu ben sezeryan istememe ragmen ama senin içinde bebegin içinde hayırlı olan buymuş gemiş olsun
hayır cnm ama benzediği için koydum:)
kızlar ya benim oğlan ne gece ne gündüz hiç durmuyor hep ıkınıyor kızarıyor dr gaz diyor ama bu kadar gaz olurmu gece olmazmı gaz nöbetleri devamlı aglıyor bi tek emerken susuyor 24 saat memede kalsa ne aglıyo nebişey uyuyoo anlamıyorum allah korusun başka bişey olsa memede ve sallarkende durmaz dimi açmı diyorum sütüm yetmiyomu diyorum ama her bezi dolu birde kakası hep sulu yapıyo 5 -6 kez yapıyo bi tadını çıkaramadık bebeişimin oda huzursuz bizde dua edin lütfen bunalımdayım boğazım düğüm düğüm dokunsalar aglayacağımm......
annede çocukda banyo yapar benim bildiğim sen abdest alırsın başka bişey yok heralde benim annem 40 bugdaya bişeyler okuyup suyunu başımdann döktü ama olmazsa olmaz değil bunlar hayırlı olsun canım ne diyim allah oğullarımıza sakinlik versin ben zinco sap ne bulursam dayıyommm sıpaya uyumayan çocuk nasıl gelişecekk büyyecekk
hayırdır kız nasıl gördün
Kizlar yarin oglumun buyuk gunu yani kirkimiz cikacak ama kirk cikmasinda neler yapilir tam olarak bilemiyorum bu yuzden neler yaptiginizi ogrenmek isterim bana yazarsaniz cok sevinirim
bekliyorum kizlar hade yazin da
kızlar ya benim oğlan ne gece ne gündüz hiç durmuyor hep ıkınıyor kızarıyor dr gaz diyor ama bu kadar gaz olurmu gece olmazmı gaz nöbetleri devamlı aglıyor bi tek emerken susuyor 24 saat memede kalsa ne aglıyo nebişey uyuyoo anlamıyorum allah korusun başka bişey olsa memede ve sallarkende durmaz dimi açmı diyorum sütüm yetmiyomu diyorum ama her bezi dolu birde kakası hep sulu yapıyo 5 -6 kez yapıyo bi tadını çıkaramadık bebeişimin oda huzursuz bizde dua edin lütfen bunalımdayım boğazım düğüm düğüm dokunsalar aglayacağımm......
Kizlar yarin oglumun buyuk gunu yani kirkimiz cikacak ama kirk cikmasinda neler yapilir tam olarak bilemiyorum bu yuzden neler yaptiginizi ogrenmek isterim bana yazarsaniz cok sevinirim
bekliyorum kizlar hade yazin da
Sagolasin canim bende fasulye diye duymustum demek hemen hemen ayni seyler yapiliyor ins kirklarimizdan sonra bebislerin huylari iyi yonde degisir ..en azinda gazlari azalir veya daha cok uyumaya baslarlar , valla hepimizin guzel bir dinlenmeye cok ihtiyacin var
meraba kızlar....
canm emziriyorum kuruluorum krem sürüp delikli kalkandan takıyorum yarımsaat kadar ama genede tahriş oldu yanlışmı bu kullanımım
Kızlar bebişlerinizi kaç günde bir yıkıyorsunuz
selam kizlar,bizim kirkimizda cikmak uzere ,
eskisi gibi gezmeyi ozledim,
deliksiz uyumayi ozledim,
istedigim kiyafeti giymeyi ozledim,
ama karsiliginda aldigim yavrumun sevgisi herseye deger
Maşallah size,peki anne sütünü ne sıklıkta veriyorsunuz ve de miktar olarak ne kadar veriyorsunuz?Benimki sütümle beslenmesine rağmen az kilo alıyor,bakıyorum adeta yüzü küçülmüş gibi...Bazen 2 bazen 3 saatte bir 50 yada 60 cc sağıp veriyorum sütümden çünkü fazlasını almıyor iştahsız galiba kızımÖneriniz var mı?
çok sağolasın canım.....karadut şurubunu da deneyeceğim inş geçer..daha fazla ilerlemeden sorunua çözüm bulmam gerek gerçekten kızımı çok rahatsız ve huzursuz ediyor...inş bu sorunu da kısa zmanda hep beraber bertaraf ederiz...rabbim hepsine sağlıklı büyümeyi nasip etsin...canım bizdede pamukçuk sorunu var ilaç kullandım bi işe yaramadı eczaneden kara dut şurubu aldım çok iyi geldi iki gündür geçmeye başladı çok az kaldı kulak çöpüyle batır batır sür çok ii geliyor bide terli memenle sakın emzirme bide her emzirceyin zaman memeni temizle geçmiş olsun
Allah bebeklerimizi hayırlı büyütmeyi nasip etsin...ben de bebek kanala girmeyince sezeryan olmak zorunda kaldım son haftaya kadar bekledim...kısmet böyleymiş..Allah hepimizin bebişlerini analı babalı etsin inş...sağlıklı uzun ömürler nasip etsin...sağol canım iyi dileklerin için hastaneden memnun kaldımda dediğim gibi olmadı tam gerçi çok şükür sezaryan olmamın sıkıntısınıda yaşamadım henüz ..sanırım senin bebek epeydir kanaldaydı benimki kanalda olmayınca rahim yumuşaması falanda olmayınca bayağı sıkıntı olucaktı belki gene son anda sezaryana dönecektik belki değil doktor ameliyattan sonra normal olmazdı demiş hayırlısı artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?