2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar bebişlerinizi kaç günde bir yıkıyorsunuz
canım göbeği düştüğünden beri iki günde bir yıkıyoruz anneannesi ve teyzesiyle...
selam kizlar,bizim kirkimizda cikmak uzere ,

eskisi gibi gezmeyi ozledim,

deliksiz uyumayi ozledim,

istedigim kiyafeti giymeyi ozledim,

ama karsiliginda aldigim yavrumun sevgisi herseye deger
aynen aynen aynen aynen aynen......................ayrıca nice kırklara :)

bebek her meme arandığında ağlamasını beklemeden veriyorum...miktar olarak sağmadığım için bişe diyemeyecem ama doyduğunda kendi bırakıyor memeyi yada uykuya iyice daldığında yavaşça ağzından çıkarıp beşiğine bırakıyorum...bölece devam ediyor....anlarsın zaten her istediğinde ver hem sütün artar hem daha iyi kilo alır...yüzünün küçülmesi doğum şişliklerinin inmesinden dolayı sana öle gelmiş olabilir..malum ilk doğduklarında yüzü gözü biraz şiş oluyor bebişlerin...dr a gittiğinde zaten kilo alımının az mı iyi mi olduğunu zaten dr un söleyecektir sen hep emzirmeye çalış bakalım nolacak...

TURUNCU CUM; emzirmeye çalışma azmine etrafındakilerle mücadelene hayranım....böle devam et canım çok iyi bi anne olacaksın sen....gaz sancıları hepimizin ortak sorunu...uykusuz ve yorgun geceler...millet sabah kalkıp bana şöle bi baktıklarında korkuyorlar...göz kapaklarım yarıda saç baş dağınık her an meme vermeye hazır pozisyonda mandıra gibi...yeterse tabii...napalım anne olmak kolay değil..bu günlerde geçecek dediğin gibi sabır sabır sabır....

neyse.....ben çıkayım biraz dinleneyim bebiş uyurken....azcık aynaya filan bakim saçımı başımı düzelteyim...bi duş alayım...görüşürüz kızlar...
fırsat buldukça gelicem ....

hepinize güzel günler diliyorum....

cevaplar için sağolun kızlar insan sadece benimkimi böyle diye düşünüyor dışarda 1-2 yaşlarında baba oğulları gördükçe bizimkide böyle olacakmı diye aklımdan geçiyor sanki bakamayacakmışım hissine kapılıyorum halbuki benim 7 yaşında kızım var ama herşey sil baştan herçocuk ayrı bi huyla yapıyla doğuyor tecrübe biyere kadar heralde eylül gibi hepimizin gaz sorunu uçmuş olur inşallah

cevaplar için sağolun kızlar insan sadece benimkimi böyle diye düşünüyor dışarda 1-2 yaşlarında baba oğulları gördükçe bizimkide böyle olacakmı diye aklımdan geçiyor sanki bakamayacakmışım hissine kapılıyorum halbuki benim 7 yaşında kızım var ama herşey sil baştan herçocuk ayrı bi huyla yapıyla doğuyor tecrübe biyere kadar heralde eylül gibi hepimizin gaz sorunu uçmuş olur inşallah

bebeğim 26 günlük oldu.Bugün doktora göründük geçen pazartesiden beri sadece 110 gram almış toplam 4.460 gram olmuş.(doğum kilosu 4 kiloydu ,doğduktan sonra 3.850 ye düştü)yani 3.850 den 26 günde 4.460 grama çıkmış yani az kilo almış.Çok endişeliyim sizce ne yapmalıyım.Beslenmesi şöyle;2 saatte bir 60 cc sütümden veriyorum.Emzirmek de istiyorum ama az çekiyor sonra da uyukluyor hemen.Bizimkinin sarılığı hala geçmedi uyklaması ve az beslenmesi bundan olabilir mi?Tavsiyelerinizi rica ediyorum...

1. iyi dileklern için sağol canım tşk ederz
  2. doktor idrar yollrndn enfeksyn kapmş ve
  3. bu nedenle böbreğnde taş oluşmş dedi :26::26::26:
  4. her altnı değiştimde dikkat edyrdm ama

Kizlar benim kizimda pamukcuk oldu ama bi türlü temizleyemiyorum dilini kaciriyo,agliyo.
Bir de artik kakasini cok zor yapmaya basladi bu yüzd:en de cok agliyo.cok yoruyo kizim beni vampir gibi gözlerim alti mosmor :) uykusuzluk cok yoruyo.
deliksiz uykularimi özledimmm
bu arada dogumdan sonra kac kilo verdiniz.benim hala 6 kilo fazlam var

canım merhaba bende mayıs 2011 annesiyim 16 mayısta oğlum dünyayay geldi,şimdi 13 aylık allah uzun ömürler versin evlatlarımıza
yaşadıklarının aynısı bende yaşadım belkide daha zoru,,20 si çıktıktan sonra gazı başladı kolikmiş nedensiz gaz sancıları akşam saat 7 gibi başlayıp gece 1-2 ye kadar ağlardı ama hergün gündüz hiçuyumazdı depresyona girmiştim sürekli ağlama hali mızmızlık kucağa alıştı hep kucakta pış pış pış,tam 6 aysürdü böyle banada geçicek derlerdi geçti gitti ama çok sıkıldım çok ağladım yani kısacası zor bir bebekti benimkisi hala öyle yerinde 1 saniye durmuyo yani o bitiyo başka yaramazlıklar başlıyo,sıkılmakta haklısın biz sıcak havluyu karnına sarardık saç kurutma makinasını çalıştırırdık umarım kısa sürede biter sende bebeğinde rahatlar sevgiler.

sizinki yine iyiymis turuncu bizim gaz sancisi bi girdimi tum gece mahvediyor sabahin 5 ine kadar ayakta duruyoruz bazen cok zorlaniyorum cok
  1. iyi dileklern için sağol canım tşk ederz
  2. doktor idrar yollrndn enfeksyn kapmş ve
  3. bu nedenle böbreğnde taş oluşmş dedi :26::26::26:
  4. her altnı değiştimde dikkat edyrdm ama

gecmis olsun canim,kiz bebeklere cok dikkat etmek gerek bende korkuyorum,yukardan asagiya dogru temizle kakasi bulasmasin orasina

benim 12 kiloùm var ,hic veremiyorum gibi geliyor

canim defalarca saydim acep sen gecen ay 31 cekiyor onda bir yanlislik olabilir mi veya dogdugu gun mu sayilmiyor anlamadim bu isi ben iyice kafam karisti

ozel mesaj yolayamaya calistim ama yanlis yere bastim bilmiyorum geldimi,dogdugu gunu sayarsak evet bugun 40. gunumuz ama ertesi gunden sayarsak yarin cikiyor bizde madem oyle sayalim cikaralim bugun kirklarini,esim gelince yapariz yanliz yapamam ben

ozel mesaj yolayamaya calistim ama yanlis yere bastim bilmiyorum geldimi,dogdugu gunu sayarsak evet bugun 40. gunumuz ama ertesi gunden sayarsak yarin cikiyor bizde madem oyle sayalim cikaralim bugun kirklarini,esim gelince yapariz yanliz yapamam ben

Geldi mesajin ama bir sonrakini sana gonderemedim mesaj kutun dolu diyo:44: bu arada sagolasin ben bilmedigim icin israrla sana sorup ogrenmek istedim kusuba bakmaksin umarim sik bogaz gibi etmis oldum seni

sağol canım ya beni anlayanlar var bu çok güzel akrabalarıma durmuyor deyince bebektir falan diyorlar sonra bir gün beraber geçirince bu nasıl çocuk neden durmuyo diyolar bende kötü oluyorum 6 ay çok uzun dua edelimde daha kısa sürede geçsinn depresyona girdim doğumdan sonra farkındayım ama şuan daha iyiyim kabullendim ve kendime zaman ayırmaya onu anlamaya ve onun düzenine ayak uydurmaya çalışıyorum allah başka dert vermesin herkesin bebeğine ve benim bebeğime.....

Turuncucum bebegim 2600 du kilosu dusmustu hatirlarsan doktorum saatbasi emzir demisti bugun doktora gittik 2850 olmus yani 5 gunde 250 gr almis cok mutlu oldum
Senin yasdigin sorunlari da okudum ama burda okudugum kadariyla sen guclu ve bilgili bi annesin emin ol emzirdikce sutun artiyo 1 saat memede kaldigi oluyo benim kizin ama napalim annelik zor zanaat bunlarin hepsini asacsz ins senin de sutun artmis bence baksana mamalaar lavaboya dokuluyo bende senin tam tersi sorun yasadim bebegim agladikca bu cocuk doymuyo mama ver dediler ben inatla emzirdim agladikca emzirdim uykudan uyandirdim emzirdim cocugu uykusundan kaldiriyosun uyuyacakta buyuyecek dediler yani hepimiz farkli sorunlar yasiyoruz

Geldi mesajin ama bir sonrakini sana gonderemedim mesaj kutun dolu diyo:44: bu arada sagolasin ben bilmedigim icin israrla sana sorup ogrenmek istedim kusuba bakmaksin umarim sik bogaz gibi etmis oldum seni

estagfurullah canim tabiki merakimizi gidericez benim kafamda cok karisikti

Beykoz senin su resimdeki bebege bayiliyorum benim oglanda aciktiginda yumrugunu ayni ordaki gibi yukari kaldiriyor heheheaslinda bizim veletede benzemiyor diyor hani sanki bizimkini andiriyor

kızlar mayıs bebişleri nekadar yakısıklı ozaman cnkü bende bu resimdeki ve günesin resmindekine bayılıyorum bide biri paylasmıstı oglusunu onaada bittim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…