kızlar kızım 36 günlük ve burnu tıkanmıştı bugün burun açıcı ilaç aldım hiç etki etmedi bugün ateşi yoktu şimdi ateşide cıkmaya başladı 37.1 ateşi sizce normalmi eşimde evde yok ne yapıcağımı şaşırdım eğer site de olan varsa nolur cevap yazın kızlar kızım ememiyo bile beni ağlıyo cok dayanamıyorum lütfen yardım edin
kızlar kızım 36 günlük ve burnu tıkanmıştı bugün burun açıcı ilaç aldım hiç etki etmedi bugün ateşi yoktu şimdi ateşide cıkmaya başladı 37.1 ateşi sizce normalmi eşimde evde yok ne yapıcağımı şaşırdım eğer site de olan varsa nolur cevap yazın kızlar kızım ememiyo bile beni ağlıyo cok dayanamıyorum lütfen yardım edin
Canım burnuna bir iki damla serum fizyolojik damlat yada okyanus suyu sonra burun pompası ile burnundakileri temizle rahat nefes alıp emmeye baslar. Bizim kızında burnu tikanikti pompa rahatlatti
canim ozellikle altini acmadan once fizyolojik serumu damlat,altini acinca genelde hapsuruyorlar ya kendi kendine temizlenmis oluyo burunlari
kızlar hamağım geldi bugün benim hoşuma gitti umarım oğlumada işe yarar uykuları düzene girer ama çok pratik gezmeye giderken bile yanında götür 1 dk da kur
Kıslar selam,
Uzun zamandır giremiyorum..Malüm bebiş bütün gün vaktimi alıyor..Hergün ağlama krizi geçiriyoruz..Bugün evde tektim bebişi susturamayınca karşı komşumun kapısını çaldım...Yardımcı olsun diye...Korktum bizimki ağlamaktan kıpkırmızı kesildi...Neyse biraz sakinleşti şimdi uyuyor...Bu gaz sancıları ne illet bişi yaaa
Acaba hiç gazı olmayan bebek yok mu çok merak ettim...Hergün bir kaşık kimyon yiyorum rezene içiyorum fayda etmiyor gibi...Sizde durumlar nasıl???
Hepinizin kandili mübarek olsun canlarim
ha bu resimdeki ayaklarin senin kizcenim mi tam isirilmaklik valla annesi bi dane opuyummu cok balli gozukuyorlar
canım aşınızı oldunuz mu, biz bugün olduk.. ateş yapar diye doktor ateş düşürücü verdi.. ateşi olmasa da 1 kaşık ver dedi.. karnını güzelce doyurdum, verdim, midesi bulanır gibi yaptı, sonra ateş düşürücüyü çıkardı.. sonra da bütün emdiklerini(.. ateşi yoksa ne diye verdirdi anlamadım.. çok üzüldüm.. bi de duymuşsundur belki sütün kilo aldıran kısmı sonradan gelen daha koyu renkli olanıymış.. hatta kimisi bebeğin kilo alması için bi memeden peşpeşe 2 defa verin diyor.. ayrıca ne kadar doğru bilmiyorum bir tanıdığım kuru soğanın acayip yağlı süt yaptığını söylüyordu.. çiğ yiyemeyiz, pişirmeye de ben üşendim denemedim.. istersen bi dene, faydasını görürsen bizi de haberdar et :))..
kızlar hamağım geldi bugün benim hoşuma gitti umarım oğlumada işe yarar uykuları düzene girer ama çok pratik gezmeye giderken bile yanında götür 1 dk da kur
yok canım ya sağlık ocağı yirmisinde gün verdi.Soğanı ben de duydum ama devamlı nasıl yiyeceğim anca salataya koyarak tüketirim:)Benimki memeden çok almıyor daha çok biberonla verdiğim için mi acaba?Kızım soğuyor mu ne memeden?Doktoruma sordum süt sağmak da faydalıymış yani sütü kesmezmiş,bebeğim emmiyor endişesiyle sütüm kesilir diye kaygılanma dedi.İşte buna sevindim.
kızlar günaydın..
biln başına gelen yada duyan varsa lütfen cevap versin
devit3 kullanıorum kızıma. ama 15 günden sonra kullanılması gerekiomuş. sağlık ocağından bize bunu kullancaksınız dediklerinde doktor bunu söyledimi söylemdimi inanın hiç hatırlamıorum. bn 6 günlükken kullanmaya başlamış oldum 1 hafta önceden yani.. bi sorun olurmuki yarın doktora götürcem ama bgn pazar ne biliyim napayım bilemedim buraya sığındım. nbetçi eczane aradım sordum olan olmuş artık kullanmaya dvam edin, ama p.tesi doktora götürün dedi. ayyy allahım kendi elerimle çocuğuma zarar verdiysem mahvolurum.. nolur bilen bişey yazsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?