2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

kızlar kızım 36 günlük ve burnu tıkanmıştı bugün burun açıcı ilaç aldım hiç etki etmedi bugün ateşi yoktu şimdi ateşide cıkmaya başladı 37.1 ateşi sizce normalmi eşimde evde yok ne yapıcağımı şaşırdım eğer site de olan varsa nolur cevap yazın kızlar kızım ememiyo bile beni ağlıyo cok dayanamıyorum lütfen yardım edin

Canım burnuna bir iki damla serum fizyolojik damlat yada okyanus suyu sonra burun pompası ile burnundakileri temizle rahat nefes alıp emmeye baslar. Bizim kızında burnu tikanikti pompa rahatlatti

canim ozellikle altini acmadan once fizyolojik serumu damlat,altini acinca genelde hapsuruyorlar ya kendi kendine temizlenmis oluyo burunlari

Eki Görüntüle 445815

Beni kalbimin ellerine bırakma Ya Rabbi…
KALBİM Kİ KÖRDÜR istediğinden gayrısına…
İstediğinin hayır mı yoksa şer mi olduğuna…
Beni kalbimin ellerine bırakma Ya Rabbi
Kalbimin elinden çektim çekeceğimi yıllarca…

Şimdi dönüp içimde bir karanlık görüyorsam
Ve bu karanlığın korkusuyla
AYDINLIK SANDIGIM HER KÜÇÜK YILDIZBÖCEĞİNE KOŞUYORSAM
Bunu acizliğimin duası say Ya Rabbi
Cahilliğimi bağışla
Ve ihtiyacı neyse onunla nimetlendir kalbimi…

Gözümün pınarında her daim yaş hazır bekliyor
Yürek sanki bir açık yara, ne değse sızım sızım sızlıyor
Canı yanınca feryad ediyor insan
Canı yanınca yanında kim varsa ona uzanıyor
Şifa senin elindedir Ya Rabbi
Yanlış adreslerden çevir adımlarımı
DENENMİŞ YALNIŞLARLA YENİDEN YALNIŞA DÜŞÜRME BENİ

Ben külhanbeyi cümlelerini çok kurdum
Külhanbeyliğine soyunup
kul olduğumu hatırladığım yollarda çokça yoruldum
Şimdi birkaç hayat yaşamışçasına yorgun
Birkaç hayat yaşamışçasına bitiksem
Suçlu aramaya ne hacet
Suçlusu benim
Ben hem kendi hayatımın
HEM YİTİRDİĞİM ZAMANIN KATİLİYİM

Şimdi ben adına herşeyimi tüketmiş kapında duruyorum
Bir aralasan rahmet perdeni diye dua dua bekliyorum
Ne hakkım var istemeye ne yüzüm biliyorum…
Lakin senin keremine sınır konmaz
Senin rahmetin öyle bir deryadır ki
benim günahlarım ona bent olmaz
Affet Ya Rabbi
Affınla yeniden yeşert kalbimi…
Affet Ya Rabbi
İSRAF ETMEME İZİN VERME KENDİMİ
hayırlı kandiller sevgilerle

Gün vardır, bin yıldan uzun gelir bize, bir yıl vardır bir günden kısa gelir bize. Bire bin yazılan bu gecede dua edelim Rabbimiz’e. Hayırlı kandiller..

Canım burnuna bir iki damla serum fizyolojik damlat yada okyanus suyu sonra burun pompası ile burnundakileri temizle rahat nefes alıp emmeye baslar. Bizim kızında burnu tikanikti pompa rahatlatti

cevap yazdığınız için teşekürler bayağı Acıldı burnu kızımın sadece bir deliği hafif tıkalı ateşide gecti şükür.

tam bilmiyorum ama 37.1 ateş yüksek değil heralde bi kere bizimki 38 di dr çokmu giiydirmiştin falan diye sordu o bile etkileyebiliyor

kızlar hamağım geldi bugün benim hoşuma gitti umarım oğlumada işe yarar uykuları düzene girer ama çok pratik gezmeye giderken bile yanında götür 1 dk da kur

kızlar hamağım geldi bugün benim hoşuma gitti umarım oğlumada işe yarar uykuları düzene girer ama çok pratik gezmeye giderken bile yanında götür 1 dk da kur

canim hamagin hayirli olsun gulegule yatsin oglusun bizde su yerde sallanan ve titresimli olanlardan almistik, evin icinde her yere tasiyabiliyorum ,ozellikle mutfakta isim olunca aliyorum yanima bir yandan islerimi hallediyip diger taraftan agladiginla ayagimla pispisliyorum guzel oluyor tepesinde de oycaklari sallaniyor epey kullanisli sanada oneririm sana linkini gonderiyim belki bakmak istersin
Baby Swings | Nursery Playtime | Mothercare UK

Kıslar selam,
Uzun zamandır giremiyorum..Malüm bebiş bütün gün vaktimi alıyor..Hergün ağlama krizi geçiriyoruz..Bugün evde tektim bebişi susturamayınca karşı komşumun kapısını çaldım...Yardımcı olsun diye...Korktum bizimki ağlamaktan kıpkırmızı kesildi...Neyse biraz sakinleşti şimdi uyuyor...Bu gaz sancıları ne illet bişi yaaa
Acaba hiç gazı olmayan bebek yok mu çok merak ettim...Hergün bir kaşık kimyon yiyorum rezene içiyorum fayda etmiyor gibi...Sizde durumlar nasıl???

canım benim kızım bugün 23 günlük oldu.ilk iki hafta paso uyuyordu (sarılığında etkisiyle).sonraları daha sık uyanmaya başladı,son bikaç gündürde gaz sancılarımız iyiden iyiye başladı,gündüz uyuyor ama gece ıkınıp kızarıp duruyor ve uyuyamıyor haliyle

Hepinizin kandili mübarek olsun canlarim

sağol canım seninkide mübarek olsun...

yok canım ya sağlık ocağı yirmisinde gün verdi.Soğanı ben de duydum ama devamlı nasıl yiyeceğim anca salataya koyarak tüketirim:)Benimki memeden çok almıyor daha çok biberonla verdiğim için mi acaba?Kızım soğuyor mu ne memeden?Doktoruma sordum süt sağmak da faydalıymış yani sütü kesmezmiş,bebeğim emmiyor endişesiyle sütüm kesilir diye kaygılanma dedi.İşte buna sevindim.

merhaba anneler.. hepiniizin kandilini kutluyorum. bugün bebişim 1 aylık oldu ve dışarı çıktık.. sanki hiç çıkmamışız gibi .. kızıma kolsuz elbise giydirdim, ilk giydirmem ve minicik oldu, külotlu çorabı ben burdayım dedi şirinemin.. sonra çekirdek aile olarak bi kafeye gittik, rüzgar varmış.. ama iyiki arabamız ve portbebemiz var, kızım hiç üşümedi. portbebe kalabalık olur diye düşünüyodum ama hem içinde yatabilmesi hem de rüzgar almaması bakımından bizim çook işimize yaradı.. 1 saat kadar oturduk, kalkalım dedik, babası kızımın arabasını hızlıca sürdüki rüzgarda beklemesin bebişimiz, ben tabi gerilerde kaldım.. arkasından maşallah dedim babamıza, beni de düşünmüyo artık.. kızı baştacı oldu .. babalık işte :))..

hayırlı olsun canım, sallanmayı seviyosa bebişin, işine yarar muhakkak..

devamlı sağıyosan sütün kesilmez aksine artar diye biliyorum.. bende soğur diye sağmak istemiyorum, hep emziriyorum.. ama başlarda pek boşaltamadığından çok rahatsız olmuştum.. bana da hemşire sağ, sağdığın sütü ver dedi. ben sağdığım zamanda tek memeyi sağıyorum, sütü dolaba koyuyorum diğerini ona ayırıyorum.
bu kandil günü tüm annelerin hep bol bol sütleri olsun, bebişler de uslu, gazsız dursun inşallah..

kızlar günaydın..
biln başına gelen yada duyan varsa lütfen cevap versin
devit3 kullanıorum kızıma. ama 15 günden sonra kullanılması gerekiomuş. sağlık ocağından bize bunu kullancaksınız dediklerinde doktor bunu söyledimi söylemdimi inanın hiç hatırlamıorum. bn 6 günlükken kullanmaya başlamış oldum 1 hafta önceden yani.. bi sorun olurmuki yarın doktora götürcem ama bgn pazar ne biliyim napayım bilemedim buraya sığındım. nbetçi eczane aradım sordum olan olmuş artık kullanmaya dvam edin, ama p.tesi doktora götürün dedi. ayyy allahım kendi elerimle çocuğuma zarar verdiysem mahvolurum.. nolur bilen bişey yazsın

canım bizim doktor 10. gün başlayın dedi. sağlık ocağındaki doktorda 14. gün başlayın dedi. ben anlamadım niye böyle farklı söylüyorlar.

Herkese merhaba,kızım bugün 31 günlük oldu teyzeleri:)Ben biberondan emzirdiğim için tek delikli olanını kullanıyorum,sizce 2 delikliye ne zaman geçmeliyim?

kızlar bı aylık oldugunda dısarı cıkmıssınız benımkı sureklı aglıor meme ıstıyor bı aylık olunca duzene gırıoru meme ıstemelerı acaba bıde dıyelım dısarda meme ıstedı napıosunuz kı?püff
bız ne zaman dısarı cıkıp gezıcez bılmıorum kendımı eve hapıs hıssedıorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…