Iki gün önce cok güzel uyuyan kizim dün beni delirtti.gündüz hiiiç uyumadigi halde gece 5 te uyuduama anladim yani sicaktan uyumuyor cocuk bizim ev kazan gibi ondan annemlere gelince rahat ediyor.
kizlar size birsey sorcam.bebislere su veriyor musunuz.hemsire 6 aya kadar tek anne sütü, su bile verme dedi.çevremdekiler annem teyzelerim falan biz hepinize verdik ne oldu cocuk susuz duramaz diyorlar.ne yapicagimi bilmiyorum kafami karistirdilar benim bildgim tek anne sütü verilmesi amacocugumu susuz mu birakiyorum diye de düsünmüyor degilim...sizler ne yapiyorsunuz,doktorlariniz ne diyor?
au arada TURUNCU bizim bebisler ayni.benimki de hayatta yan yatmaz yatirinca hemen kendini ceviriyor.yüzüstü cok seviyo sirt üstü de yatiyor ama uykudayken aynen KAYRA gibi ellerini aciyor korkup uyaniyor.
TURUNCU senin bebiside merak ediyorum sende resmini eklesend görelim kayramizi.
bugün aşıdan geldik çok şükür şimdilik ateşi yok inşallah olmaz. emziği bugün tekrar denedim 25. dakikada tutttu:) ama o zamana kadar içi çok bulandı. 1 saat sonra tekrar denedim gene tutmadı bulandı:) kızlar sizin bebişler gece kaçta uyuyo bizim 11 i 12 yi buluyo geced 4 5 gibi kalkıp emip tekrar 7 ye kadar uyuyo çok mu geç uyuyo acaba tereddüd ettim
ACİL ACİLLL
Kızlar bebeğim kabız oldu off ne yapsak bilemedim
Zeytinyağı içirmek istemiyorum ne önerirsiniz??
ya kızlar ben dün doktora götürdüm bebişimi.57 günlükken. çıplak olarak 5200kg geldi.boyu da 57 cm. doktora göre kilo alımı gayet iyi ama burada sizin verdiğiniz rakamları görünce acaba benim bebişim zayıf mı diye aklıma gelmiyor değil.siz çıplak olarak mı tarttırıyorsunuz. son bir haftadır kusmaları biraz sıklaştı. iki gündür kaka yapmıyordu bugün üst üste 3 bez kaka yaptı. acaba ishal mi oldu?ateşi filan yok. ben bu aralar biraz düzensiz besleniyorum acaba bu durumdan mı etkileniyor bebek?
benim doktorum anne sütünden başka hiçbişi verme diye ısrar ediyor.ben hiç su vermedim.bilemiyorum vermeli mi?bi de benim doktor rota virüsü tavsiye ediyorum dedi.3 sene öncesine kadar gerek yok diyenlerdendim ama son 3 yıldır ki vakaları takip ediyorum şimdi tavsiye edenlerden oldum dedi.sizleri ve bebişlerinizi öpüyorum. sütünüz bol gazınız az olsun :)
Oy oy oy bin maşallah
çoook yakisikli yerimo kaslari,gözleri,agzi,burnu,çeneyi yaa
Ben 2 gün kaka yapamadigi zaman poposuna pamukla zeytinyagi sürmüstüm iyi gelmisti..ACİL ACİLLL
Kızlar bebeğim kabız oldu off ne yapsak bilemedim
Zeytinyağı içirmek istemiyorum ne önerirsiniz??
ya kızlar ben dün doktora götürdüm bebişimi.57 günlükken. çıplak olarak 5200kg geldi.boyu da 57 cm. doktora göre kilo alımı gayet iyi ama burada sizin verdiğiniz rakamları görünce acaba benim bebişim zayıf mı diye aklıma gelmiyor değil.siz çıplak olarak mı tarttırıyorsunuz. son bir haftadır kusmaları biraz sıklaştı. iki gündür kaka yapmıyordu bugün üst üste 3 bez kaka yaptı. acaba ishal mi oldu?ateşi filan yok. ben bu aralar biraz düzensiz besleniyorum acaba bu durumdan mı etkileniyor bebek?
benim doktorum anne sütünden başka hiçbişi verme diye ısrar ediyor.ben hiç su vermedim.bilemiyorum vermeli mi?bi de benim doktor rota virüsü tavsiye ediyorum dedi.3 sene öncesine kadar gerek yok diyenlerdendim ama son 3 yıldır ki vakaları takip ediyorum şimdi tavsiye edenlerden oldum dedi.sizleri ve bebişlerinizi öpüyorum. sütünüz bol gazınız az olsun :)
rotavirüs 3 aylıkken yapılıyormuş kızlar... bugün hemşire öyle dedi size ne dediler deyiverin bakiiimmmmmmm
İşte Eymen Kayra....
sonunda minik Kayramız ile tanıştık....maşallahh süphanallahşimdiden böyle ise büyüdüğünde nasıl olacak kim bilir Allah sağlıklı,huzurlu başarılı bir ömür versin inşallah...
Eki Görüntüle 463547 Eki Görüntüle 463548
ya aslında bugüne kadar kilo olayını hiç takan biri değildim ve bebişimin kilosundan da memnunum. ama bugün annem bu çocuk biraz zayıflamış gibi deyince, burda 6100gr ları filan görünce ,üstüne 3 posta kaka yapınca öyle bi endişelendim ama şimdi geçti sayenizde tşk ederim kızlarrr
bizim doktor 6.aydan önce yaptırmanız gerekiyor dedi. ben de 3-4.ay arası yaptırırım herhalde.
gül gül yarıldım ya:) benim sesimde kötü ama eşimde sallasa ninni söylesene der...bi benim yanık sesime susuyor kızım huehuhaahaha
emzik bende asla veremiyorum bugün bakkal emziği sipariş ettim eczaneye...akşam birde onu denicem asla almıyor:)
bizde aşıdan geldik kızlar...kızım 6.100gr 1,5 kg almış boyumuzda 61 cm olmuş maşallahhh
aşı olurken hep konuştum kızımla elini tuttum en azından daha sakin atlattık...hemşireler sen çık desede çıkmam dedim yanında kalıcam:)
tavsiye ederim umuyorum ateşimiz çıkmazzzzz......şimdiden bitkinleşti çocugum ya bu saatte eli ayağı durmazdı öyle sessizce yatıyo insan çok üzülüyooo
Ben gün içerisinde 4-5 çay kaşığı veriyorum.
İlaveten gazı olduğunda 15-20 ml humana kimyon-rezene çayı veriyorum.
Suyun bir zararı olduğunu düşünmüyorum.Doktorların su vermeyin demelerinde ki amaç bebeğin midesindeki en ufak noktanın bile sadece anne sütü ile dolmasını istemeleri.
Bence verebilirsin.Sonuçta bebeğe hiç bir zararı yok suyun.
Kayranın resmini aşağıya ekliyorum
Maaşallah bebeğine.Uyku düzeni bu şekildeyse çok güzel.
Bizim daha tam bir düzenimiz yok.Gece 12 den önce mutlaka uyur ve sabah 6 civarı uyanır ama aralarda beslenmek için uyandığı saatler çok değişken şimdilik.
Kaç gündür kakasını yapamıyor ?
Doktorlar 5 güne kadar müdaheleyi gereksiz görüyorlar ama önerim mama veriyorsan mamaya veya anne sütünü sağıp içine bikaç damla z.yağı damlatman.Ben çok faydasını gördüm z.yağının.İlaç vermektense ilk müdahele olarak z.yağı daha masum.
maşallah yavruna çarşafımı yalıyor o bizimkide ters çevirince çarsafı yalıor yaa
Allah şifa versin geçicek annesi bu günlerde geçer gör bak Allah baska keder vermesin herşeyleri tam ya çok şükürrroff kizlar hic keyfim yok kizimin tahlil sonuclari cikti malesef idrar yolu enf. olmus ,el kadar sey nasil oldu anlamiyorum simdiden basladik ilaclara antibiyotik verdi ve ekografi istedi ,100 gr kaybetmis kizim 5820 idi 5720 olmus ,ememiyordu ateside vardi hepsi enfeksiyon yuzundenmis insallh gecer yaa,dua edin teyzeleri
off kizlar hic keyfim yok kizimin tahlil sonuclari cikti malesef idrar yolu enf. olmus ,el kadar sey nasil oldu anlamiyorum simdiden basladik ilaclara antibiyotik verdi ve ekografi istedi ,100 gr kaybetmis kizim 5820 idi 5720 olmus ,ememiyordu ateside vardi hepsi enfeksiyon yuzundenmis insallh gecer yaa,dua edin teyzeleri
canım slingonun sitesinde slingo drop gördüm bende.. taşınma şekli hoşuma gitti, kucakta gibi taşınıyor.. ilk 5 ay için çok uygun, fiyatı da öyle 35 tl.. ben de bişeyler bakıyorum, henüz almadım, ama buna göz koydum :)) hug ile bebekler ilk aylar kurbağa poziyonunda taşınıyormuş, kızım rahat etse bile ben edemem sanki :)..
canım o 6.100 gramları ben yazdım...
ve inan birisinin üzüleceğine bilseydim yazmazdım üzüldüm şimdi...
ama Asya iri doğdu 3740 dı..zaten o yüzdende sez. oldum 39-5 te
3 posta kaka ayrıca normal benm kızımda 3 kereye düşürdü...gitgidede azalacak kaka sayıları...
off kizlar hic keyfim yok kizimin tahlil sonuclari cikti malesef idrar yolu enf. olmus ,el kadar sey nasil oldu anlamiyorum simdiden basladik ilaclara antibiyotik verdi ve ekografi istedi ,100 gr kaybetmis kizim 5820 idi 5720 olmus ,ememiyordu ateside vardi hepsi enfeksiyon yuzundenmis insallh gecer yaa,dua edin teyzeleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?