amin canım, teşekkür ederim.. benim bildiğim günün hiç önemi yok.. önemli olan bebiş için güzel birşeyler yapmak.. bebek şekeri yaptırmıştık biz, bir de bebek için akika kurbanı oluyor, onun etini dağıttık, yemekli oldu.. sen ne zaman müsaitsen o zaman yapabilirsin canım.. Allah rahmet eylesin.. kayınvalidem geldi ama çok az yardım etti, kızımla ilgilendi yine de sağolsun.. annem olmasa yemekli yapamazdık heralde..Lillac Allah kabul etsin mevludunuzu, hayirli olur ins, bu arada sunu merak ettim, bu mevludun bir zamani yok degilmi yani istediginiz zaman yapabiliyormusunuz , mesela ben bebek 4 aylik olduktan sonra yapabilirmiyim malum ancak o zaman Tr ye gidicem ve orda dusunuyorum ..birde ikram olarak ne verdiniz , mevlut sekerimi ? yoksa bebek sekerimi ? anam benimde ne cok bilmedigim varmis , ah ah rahmetli annem yasasaydi o yapardi benim icin ama malasef
ohh ne güzel olur ılık havada yürümek :)) valla benim doktorum kırkına kadar karnını sar daha çabuk toplar dedi, bende arada korse kullandım, bi zararı olmadı.. faydası oldu bilmiyorum :44: doğum öncesi kilomdayım, 55 kiloyum.. ama göbüş duruyor biraz.. özellikle yemek yedikten sonra yeni hamileymişim gibikızımın karnını doyurup yürüyüşe çıkacaz 2 ayda 13 kilo giitti 10 kilo kaldı geriye onu vermek lazım ama nasıl. az yeyim deyince süt azalıyo o da olmuyo. sizin kilolar ne alemde. sezeryan olduğu için doktorum 4 ay spor yok dedi. korse giymeyi yasakladı
kızımın karnını doyurup yürüyüşe çıkacaz 2 ayda 13 kilo giitti 10 kilo kaldı geriye onu vermek lazım ama nasıl. az yeyim deyince süt azalıyo o da olmuyo. sizin kilolar ne alemde. sezeryan olduğu için doktorum 4 ay spor yok dedi. korse giymeyi yasakladı
tesekkurler kizlar,bugun antibiyotige basladik insallh aydasi olur ,huzursuz su siralar suanda da dizimde salliyorum..
amin canım, teşekkür ederim.. benim bildiğim günün hiç önemi yok.. önemli olan bebiş için güzel birşeyler yapmak.. bebek şekeri yaptırmıştık biz, bir de bebek için akika kurbanı oluyor, onun etini dağıttık, yemekli oldu.. sen ne zaman müsaitsen o zaman yapabilirsin canım.. Allah rahmet eylesin.. kayınvalidem geldi ama çok az yardım etti, kızımla ilgilendi yine de sağolsun.. annem olmasa yemekli yapamazdık heralde..
Tsk ler canim cevabin icin ,bu bilgiler epey isime yarayacak
ohh ne güzel olur ılık havada yürümek :)) valla benim doktorum kırkına kadar karnını sar daha çabuk toplar dedi, bende arada korse kullandım, bi zararı olmadı.. faydası oldu bilmiyorum :44: doğum öncesi kilomdayım, 55 kiloyum.. ama göbüş duruyor biraz.. özellikle yemek yedikten sonra yeni hamileymişim gibi
bende 78 le doğuma girdim iki haftadr 65 tim. yürüyüşten geldm şimdi. streç filmi göbeğime sardım sauna eşofmanı giydi. ağırlık olarakya bebek arabası :) acayıp terledim 64.7 i gördüm biliyrm giden kilo değil su ama tartı da bu kiloyu görmek hem mutlu hem de motive ettiaynen öle hayatım bende sezeryanım ve cok hareket etmeme ragmen 19kiloyla doguma girdim 60tım hamile kaldıgımda 79la doguma girdim şimdi 66kiloyum ama gitmiyo takıldım bu kiloda cnm inş gider emziren cabuk verir diyolar inş veririzzz
meraba herkese, mevlütümüzü yaptık, çok şükür iyi geçti.. beklediğimden daha kalabalıktı, biraz yorulduk sadece.. ama benim canım çok sıkkın.. kayınvalidem 3 gündür bizde, yardıma geldi.. yardım etmese de misafir diyorum artık onu memnun etmeye çalışıyorum.. fakat eşim 2 gecedir salonda serin diye annesiyle yatıyor.. klima var orda ama ben annem gelse bırakıp gitmem diye düşünüyorum.. buna çok canım sıkıldı, bu gecede salonda muhtemelen .. küstüm içime atıyorum...
çok geçmiş olsun canım.. Allah şifalar versin.. keşke hiç hasta olmasalar ama böyle büyüyolar biraz da.. inşallah çabuk atlatır..
canım 2 gün önce sipariş verdim, yarın dediler ama pazartesiye alabilirim.. kullanınca yazarım..
valla bitti ama sen gel başka ikramlar hazırlarımevet b12 ye baktırdım.. çok şükür az değilmiş ama alt sınıra yakın, 1 tane iğne önerdi doktorum, onu yaptırcam ama nasıl :18:
ay vallahi bundan sonra bebeginin kilosunu yazani dovucem :-D.Saka bir yana kilosuna bu kadar takilmayin,onemli olan saglikli olmasi.Benim kizim 2740g dogdu,2 aylikken 4750g di.doktorumuz gayet ii,saglikli bir bebek diyor,her ay 1 kilo aliyoruz.Biz hepimiz bir miyiz ki bebeklerimiz bir olsun,kimimiz uzunuz kimimiz kisa,aramizda sisman da var zayif da.O yuzden bebeginizi kimsenin bebegiyle karsilastirmayin.Illa karsilastirmak istiyorsaniz benimkiyle kiyaslayin mutlu olun
kızımın karnını doyurup yürüyüşe çıkacaz 2 ayda 13 kilo giitti 10 kilo kaldı geriye onu vermek lazım ama nasıl. az yeyim deyince süt azalıyo o da olmuyo. sizin kilolar ne alemde. sezeryan olduğu için doktorum 4 ay spor yok dedi. korse giymeyi yasakladı
Super yaa masallah fit olmussun , 55 kilo benim ancak ruyamda gorebilecegim bir kilo ehuehu neyse azmini taktir ettim ...bu kilo ile nasil hamileymissin gibi gorunuyor, tum kilo gobekte mi senin .)
niye benm doktr herşeyi yasakladı başarısız si sezeryan mı yaptı yoksa bana pis doktr
arkadaşlar benim kız maşallah çok hareketli. herşeye tepki veriyor bu yüzden arkadaşımda gördüğüm Tiny Love GYMINI Tekmele Oyna Oyun Halısı alıcam biraz pahalı ama motor gelişimi için çok iyimiş 6. ayına kadar kullanır sizede tavsiye ederim
gece sütüm bazen bitiyo yetmiyo dün gene yetmedi. buzlukta sütüm vardı onu verim ama öok zorlandık biberonu bilmiyo tutamııyo kaşıkla d abeceremiyo siz ne yapıyrsununz nasıl veriynz lütfen cevap yazın
benım göğüs ucum olmadığından oğlum tutamadı hiç.hep sağarak veiyorum.gecede sağıyorum bol bo su içipte.günde 1 veya 2 kez mama veriyorum göğüslerim süt toplasın diye.
Eki Görüntüle 465005 maşallah deyin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?