2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

kızımın karnını doyurup yürüyüşe çıkacaz 2 ayda 13 kilo giitti 10 kilo kaldı geriye onu vermek lazım ama nasıl. az yeyim deyince süt azalıyo o da olmuyo. sizin kilolar ne alemde. sezeryan olduğu için doktorum 4 ay spor yok dedi. korse giymeyi yasakladı

amin canım, teşekkür ederim.. benim bildiğim günün hiç önemi yok.. önemli olan bebiş için güzel birşeyler yapmak.. bebek şekeri yaptırmıştık biz, bir de bebek için akika kurbanı oluyor, onun etini dağıttık, yemekli oldu.. sen ne zaman müsaitsen o zaman yapabilirsin canım.. Allah rahmet eylesin.. kayınvalidem geldi ama çok az yardım etti, kızımla ilgilendi yine de sağolsun.. annem olmasa yemekli yapamazdık heralde..

ohh ne güzel olur ılık havada yürümek :)) valla benim doktorum kırkına kadar karnını sar daha çabuk toplar dedi, bende arada korse kullandım, bi zararı olmadı.. faydası oldu bilmiyorum :44: doğum öncesi kilomdayım, 55 kiloyum.. ama göbüş duruyor biraz.. özellikle yemek yedikten sonra yeni hamileymişim gibi

aynen öle hayatım bende sezeryanım ve cok hareket etmeme ragmen 19kiloyla doguma girdim 60tım hamile kaldıgımda 79la doguma girdim şimdi 66kiloyum ama gitmiyo takıldım bu kiloda cnm inş gider emziren cabuk verir diyolar inş veririzzz

tesekkurler kizlar,bugun antibiyotige basladik insallh aydasi olur ,huzursuz su siralar suanda da dizimde salliyorum..

Canim uzme kendini insallah ilaclarinida alir iyilesir, zamanla duzelecegi kesin sadece sabretmek lazim allah yardimcin olsun..

Super yaa masallah fit olmussun , 55 kilo benim ancak ruyamda gorebilecegim bir kilo ehuehu neyse azmini taktir ettim ...bu kilo ile nasil hamileymissin gibi gorunuyor, tum kilo gobekte mi senin .)

bende 78 le doğuma girdim iki haftadr 65 tim. yürüyüşten geldm şimdi. streç filmi göbeğime sardım sauna eşofmanı giydi. ağırlık olarakya bebek arabası :) acayıp terledim 64.7 i gördüm biliyrm giden kilo değil su ama tartı da bu kiloyu görmek hem mutlu hem de motive etti

kızımı attık arabasına pazara gittiik...önce kahvaltı tabi ki...
asya pazarda nasılda mutlu ya... ne zaman pazara gitsek öylece duruyor...
patlıcancıylamı evlencek napcakkkk

cnm bizde ayrı yatıyoruz sıcaktan:) eşim hep yazları yere atar bişe orda yatar asla yatakta yatamaz çok terler...bizde kızımla yayıla yayıla yatıyoruz havalar soğuduğunda da asya müsade ederse gelir walla:)

takma tatlım kafana üzülme... bende çok üzüldüm doğumdan sonra ama sallamayıda becereblmek lazım:)

çok haklısın mesela benm boyum 1.75 iriyimde yani... eşim desen 100 kg üstünde...o yüzden bizim kucağımızda küçük bebek komik olurdu herhalde biz iriyiz.... yani biz ikimizde öyle ailecene uzun ve iri yapılı insanlarız:)

kızlar benm hastanede sez.dan 5 saat sonra taktılar korsemi...dr. çıkarmıcaksın dedi...sonra sez. korsesi aldım ilk 30 gün asla çıkarmadım..karnımın sallanmasınıda önlemişti ve ağrımı azaltmıştı...banyoda çıkarıyordum sadece...şimdi sıcaklarda takamıyorum ama bende göbek falan kalmadı düzleşti karnım yani...zaten zayıf değildimde hamilelikten öncekinden daha sıkı oldum karnım... neden yasakladılar anlamıyorum korseyi...

benim doğum yaptığım hastanede ameliyattan sonra hatta normal dogumdan sonra herkese korse takıyorlar... dr.umda istediğin kadar takabilirsin demişti...

arkadaşlar benim kız maşallah çok hareketli. herşeye tepki veriyor bu yüzden arkadaşımda gördüğüm Tiny Love GYMINI Tekmele Oyna Oyun Halısı alıcam biraz pahalı ama motor gelişimi için çok iyimiş 6. ayına kadar kullanır sizede tavsiye ederim

Super yaa masallah fit olmussun , 55 kilo benim ancak ruyamda gorebilecegim bir kilo ehuehu neyse azmini taktir ettim ...bu kilo ile nasil hamileymissin gibi gorunuyor, tum kilo gobekte mi senin .)

eski kilomdayım ama eskisi gibi durmuyorum.. göbek gitmedi işte, düzenli korsede kullanmadım.. önemli olan zayıflamak değil sıkı olmak sanırım.. pilates yapmam lazım .. hamilelikte bile başladım, devamı gelmiyor..

niye benm doktr herşeyi yasakladı başarısız si sezeryan mı yaptı yoksa bana pis doktr

Allah iyiliğini versin ne pis doktormuş öylee.. canım yarana iyi gelmez diye bazı doktorlar tavsiye etmiyor olabilir.. en basit durumda bile doktorların yaklaşımı çok değişiyor..

benim fisher price yağmur ormanı da dikkatimi çekiyor.. su sesleri varmış, benim kız su seslerine bayılıyor :)) ama tiny love da iyimiş.. en güzeli bebişleri tükanlara götürüp hangisine daha fazla ilgi gösteriyorsa onu almak sanırım :))..

herkese günaydn benm kız 6 da uyandı emmi uyudu ben uyuyamadım:) biraz mekik çektm . kızımla bugün ilk pikniğimize gidecez

Günaydıııın,biz oyun alımızı aldık bile.Play gro nun çiftlik serisinden aldık.Dün baktım kuzum sessizse tepesinde sallananları takip ediyor,her şeyiyle bebişlerimizi izlemek çok zevkli...Tadına doyamıyorum...

günaydın kızlar bnde cuma günü bi düğüne gittim höykürerek geri geldim herkez hamilemisin dye sordular önceden bekarmısın diye soruyolardı oğlum için feda olsun ne yaplım. bizim bıdıkta çok hareketli hamsi gibi çırpınıp duruyo hamileyken ve şimdi balık yağı içiyorum galiba etkisini gösteriyo bu oyun halısı benimde hoşuma gitti bizde alabliriz.birde dışarı çıkınca emzirmek dert oluyo heryerde emzirme odaları yok o yüzden bizde dışarı çıkarken sütümü sağmayı düşündük kullananlar süt pompalarının ad ve markalarını yazabilirlermi çalışmaya başlayıncada lazım olucak zaten .

gece sütüm bazen bitiyo yetmiyo dün gene yetmedi. buzlukta sütüm vardı onu verim ama öok zorlandık biberonu bilmiyo tutamııyo kaşıkla d abeceremiyo siz ne yapıyrsununz nasıl veriynz lütfen cevap yazın

gece sütüm bazen bitiyo yetmiyo dün gene yetmedi. buzlukta sütüm vardı onu verim ama öok zorlandık biberonu bilmiyo tutamııyo kaşıkla d abeceremiyo siz ne yapıyrsununz nasıl veriynz lütfen cevap yazın

benım göğüs ucum olmadığından oğlum tutamadı hiç.hep sağarak veiyorum.gecede sağıyorum bol bo su içipte.günde 1 veya 2 kez mama veriyorum göğüslerim süt toplasın diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…