hay maaşallahkızımıza bak Allah nazarlardan sakınsın hem kilosuhem boyu süper buarada sadece anne sütümü biyolog86 öyleyse cok cok iyi ..su doktorların yada hemsirelerin siz cıkın demesine gıcık oluyorum ya cocugumu bırakamıyorum anlasanızaaa
senin şu yazılarına bitiyorum canım:))
asya bebeğe maşallah çok iyi besliyor annesi demek ki,
bizimde 18 inde aşımız
inşallah hiç bir sorun çıkmaz canım
ateşide çıkmaz asyanın
sadece anne sütü canım...çok şükür darısı tüm annelerin başına inşallahh...
walla çıkmadım ben ağladığı anda da babasından başka kimseye vermiyorum...alışmasın evlatcımmm..
kıskanırım ben öyle
inşallah çıkmaz gelir gelmez 3 ml calpol verdim...takipteyim 10 dk da bir ölçüp abartıyorum sanırım:)
eşim diyorki çocuğu kevgir gibi yaptılar:)
dalıcaktı hemşireye nasıl bakıyordu wallaaa:):):)
ben atlattım aşıyı kaç gündür stresi yedi bitirdi beni birde bu günü hayırlısıyla atlatalımda hadi darısı başınıza:)
kızlar oğluşum emerken boğazına kaçırtıyor sonra öksürmeler flan babaısyla aklımız çıkıyor soluk borusuna kaçtı diye sizde oluyomu
bide kucağa alıştı babamız alıştırma bakıcı senin gibi kucağına almaz bebeğimiz harap olur bakıcıya vermek bi ayrı dert siz ne yapıyorsunuz
kızlar bebeğimin boyun altı devamlı pişik oluyordu dün bebentan krem kullandım sabah akşama geçti şaşırdım süper bişi aklınızda bulunsun müstela falan hikaye bebentan hem ucuz hemde çok etkili
Bizde de o boğaza kacmalar oluyor canim bazen süt cok akiyor ya tazyikli o zaman yutamiyor bogazina kaciyor.korkma yani ben hemen kaldrip sirtina hafifce vuruyorum ya da iki kaşının ortasini sivazliyorum geciyor.kızlar oğluşum emerken boğazına kaçırtıyor sonra öksürmeler flan babaısyla aklımız çıkıyor soluk borusuna kaçtı diye sizde oluyomu
bide kucağa alıştı babamız alıştırma bakıcı senin gibi kucağına almaz bebeğimiz harap olur bakıcıya vermek bi ayrı dert siz ne yapıyorsunuz
kızlar çizelgemi yine yapamdım yardım edermisiniz 27 nisan dogumlu yazıyorum olmuyo ama
Iki gün önce cok güzel uyuyan kizim dün beni delirtti.gündüz hiiiç uyumadigi halde gece 5 te uyuduama anladim yani sicaktan uyumuyor cocuk bizim ev kazan gibi ondan annemlere gelince rahat ediyor.
kizlar size birsey sorcam.bebislere su veriyor musunuz.hemsire 6 aya kadar tek anne sütü, su bile verme dedi.çevremdekiler annem teyzelerim falan biz hepinize verdik ne oldu cocuk susuz duramaz diyorlar.ne yapicagimi bilmiyorum kafami karistirdilar benim bildgim tek anne sütü verilmesi amacocugumu susuz mu birakiyorum diye de düsünmüyor degilim...sizler ne yapiyorsunuz,doktorlariniz ne diyor?
au arada TURUNCU bizim bebisler ayni.benimki de hayatta yan yatmaz yatirinca hemen kendini ceviriyor.yüzüstü cok seviyo sirt üstü de yatiyor ama uykudayken aynen KAYRA gibi ellerini aciyor korkup uyaniyor.
TURUNCU senin bebiside merak ediyorum sende resmini eklesend görelim kayramizi.
Cnm arada bir bizede oluyor bu cocuklarin bir gunu bir gunune tutmuyor , bir gun bi bakiyorsun cok iyiler guzelce uyuyorlar bir bakmissin ki ertesi gun sanki o cocuk gitmis baskasi gelmis acaip huysuz ve uyumayan bir bebek goruveriyorsun ...su olayinda da bizim doktor gunde bir kasik verebilirsin dedi ki ben azda olsa mama takviyesi yaptigim halde, sadece anne sutu alan bebeklerin galiba daha cok ihtiyaci olabiliyor, sen yinede bir doktora danisiver ok cunku Tr cok sicak bebegin ihtiyaci olabilir
Bu arada bu yuz ustu yatma olayi kafama takildi, burdan bircok anne yuzustu yatiriyorlar , ben sadece gazi ciksin diye 10 dk kadar yatirabiliyorum diger turlu gece uykusunda cesaret edemem benim oglan bazen cok derin uyur allah muhafaza yuzunun ustunde kalir donemez falan ayyy korkutucu yaaa sizlerde dikkat edin kizlar allah gostermesin daha cok kucukler ne olur ne olmaz :18:
ben dediginin tam tersini biliyorum,anne sutu alan bebeklerin suya ihtiyaci yok,zaten anne sutunun %80i suymus.Mama alan bebeklerin ihtiyaci olabilirmis suya cunku mamalar standart hazirlaniyor,kutuplardaki bebeklerle afrikadaki bebeklerin su ihtiyaci farkli olmasina ragmen mama ikisi icinde ayni miktar suyla hazirlaniyor.
Ben de bebegime sadece anne sutu veriyorum,drumuza sorduk su meselesini.Her emzirmeden sonra 1-2cay kasigi kaynamis sogutulmus su verebilirsiniz,havalar sicak hem pamukcuk da olmaz dedi.
Canim sagol ya içimi rahatlattiniz bundan sonra hep veririm belki cocuk ondan huzursuz.yüzüstü geceleri yatirmiyorum cnim ben de cok korkuyorum aslinda kafasini kendi kendine iki yana cevirebiliyor ama riske atamiyorum.o yüzden dizlerimde yüzüstü uyutup yerine koyuyorum.bazen senin gibi on dakika yatirip uykuya dlinca ceviriyorumCnm arada bir bizede oluyor bu cocuklarin bir gunu bir gunune tutmuyor , bir gun bi bakiyorsun cok iyiler guzelce uyuyorlar bir bakmissin ki ertesi gun sanki o cocuk gitmis baskasi gelmis acaip huysuz ve uyumayan bir bebek goruveriyorsun ...su olayinda da bizim doktor gunde bir kasik verebilirsin dedi ki ben azda olsa mama takviyesi yaptigim halde, sadece anne sutu alan bebeklerin galiba daha cok ihtiyaci olabiliyor, sen yinede bir doktora danisiver ok cunku Tr cok sicak bebegin ihtiyaci olabilir
Bu arada bu yuz ustu yatma olayi kafama takildi, burdan bircok anne yuzustu yatiriyorlar , ben sadece gazi ciksin diye 10 dk kadar yatirabiliyorum diger turlu gece uykusunda cesaret edemem benim oglan bazen cok derin uyur allah muhafaza yuzunun ustunde kalir donemez falan ayyy korkutucu yaaa sizlerde dikkat edin kizlar allah gostermesin daha cok kucukler ne olur ne olmaz :18:
Tesekkür ederim canim ya demek ki ne varsa eskilerde var.onlar daha iyi biliyorben dediginin tam tersini biliyorum,anne sutu alan bebeklerin suya ihtiyaci yok,zaten anne sutunun %80i suymus.Mama alan bebeklerin ihtiyaci olabilirmis suya cunku mamalar standart hazirlaniyor,kutuplardaki bebeklerle afrikadaki bebeklerin su ihtiyaci farkli olmasina ragmen mama ikisi icinde ayni miktar suyla hazirlaniyor.
Ben de bebegime sadece anne sutu veriyorum,drumuza sorduk su meselesini.Her emzirmeden sonra 1-2cay kasigi kaynamis sogutulmus su verebilirsiniz,havalar sicak hem pamukcuk da olmaz dedi.
bende senin gibi biliyorum canım anne sütünde su ihtiyacı karsılanıyor ama vermek isteyen verebilir suyun zararı olacagını sanmam vücudumuzun ihtiyacı olan bişey sonucta
bugün aşıdan geldik çok şükür şimdilik ateşi yok inşallah olmaz. emziği bugün tekrar denedim 25. dakikada tutttu:) ama o zamana kadar içi çok bulandı. 1 saat sonra tekrar denedim gene tutmadı bulandı:) kızlar sizin bebişler gece kaçta uyuyo bizim 11 i 12 yi buluyo geced 4 5 gibi kalkıp emip tekrar 7 ye kadar uyuyo çok mu geç uyuyo acaba tereddüd ettim
Canim sagol ya içimi rahatlattiniz bundan sonra hep veririm belki cocuk ondan huzursuz.yüzüstü geceleri yatirmiyorum cnim ben de cok korkuyorum aslinda kafasini kendi kendine iki yana cevirebiliyor ama riske atamiyorum.o yüzden dizlerimde yüzüstü uyutup yerine koyuyorum.bazen senin gibi on dakika yatirip uykuya dlinca ceviriyorum
Tesekkür ederim canim ya demek ki ne varsa eskilerde var.onlar daha iyi biliyor
Sana da tesekkür ederim bitanem.kafamda soru işareti kalmadi cocuk yaniyomus susuzluktandemekki yoksa on dakikada memeyi kapar mi :)
bugün aşıdan geldik çok şükür şimdilik ateşi yok inşallah olmaz. emziği bugün tekrar denedim 25. dakikada tutttu:) ama o zamana kadar içi çok bulandı. 1 saat sonra tekrar denedim gene tutmadı bulandı:) kızlar sizin bebişler gece kaçta uyuyo bizim 11 i 12 yi buluyo geced 4 5 gibi kalkıp emip tekrar 7 ye kadar uyuyo çok mu geç uyuyo acaba tereddüd ettim
ACİL ACİLLL
Kızlar bebeğim kabız oldu off ne yapsak bilemedim
Zeytinyağı içirmek istemiyorum ne önerirsiniz??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?