Iki gün önce cok güzel uyuyan kizim dün beni delirtti.gündüz hiiiç uyumadigi halde gece 5 te uyuduama anladim yani sicaktan uyumuyor cocuk bizim ev kazan gibi ondan annemlere gelince rahat ediyor.
kizlar size birsey sorcam.bebislere su veriyor musunuz.hemsire 6 aya kadar tek anne sütü, su bile verme dedi.çevremdekiler annem teyzelerim falan biz hepinize verdik ne oldu cocuk susuz duramaz diyorlar.ne yapicagimi bilmiyorum kafami karistirdilar benim bildgim tek anne sütü verilmesi amacocugumu susuz mu birakiyorum diye de düsünmüyor degilim...sizler ne yapiyorsunuz,doktorlariniz ne diyor?
au arada TURUNCU bizim bebisler ayni.benimki de hayatta yan yatmaz yatirinca hemen kendini ceviriyor.yüzüstü cok seviyo sirt üstü de yatiyor ama uykudayken aynen KAYRA gibi ellerini aciyor korkup uyaniyor.
TURUNCU senin bebiside merak ediyorum sende resmini eklesend görelim kayramizi.
off kizlar hic keyfim yok kizimin tahlil sonuclari cikti malesef idrar yolu enf. olmus ,el kadar sey nasil oldu anlamiyorum simdiden basladik ilaclara antibiyotik verdi ve ekografi istedi ,100 gr kaybetmis kizim 5820 idi 5720 olmus ,ememiyordu ateside vardi hepsi enfeksiyon yuzundenmis insallh gecer yaa,dua edin teyzeleri
rotavirüs 3 aylıkken yapılıyormuş kızlar... bugün hemşire öyle dedi size ne dediler deyiverin bakiiimmmmmmm
maşallah fındığaaa yaa nasılda erkek erkek bakıyor:)
bayılıyorum erkek bebeklerin küçük erkek tiplerineee:):)
Heyyt be hele su delikanliya bak Masallah
Allah daim etsin sagligini ve keyfini ins, Turuncu iyi bakmissin gayet guzel oglusun var tam bir gentleman
Bathlari acik, nasipleri bol olsun butun bebeklerimizin ,,,
merhaba kızlar..
nasılsınız? herkes iyidir umarım..
yarın mevlüdümüz var :)) gerçi nasıl olcak bilmiyorum, kimi çağırsak ya işi var ya tatilde.. ikramları biz yicez heralde.. dua edin güzel geçsin
ayın 17 sinde aşımız var, geçen ay ateş düşürücü olarak minoset verdim ama tadını bebişim beğenmedi.. sizler mor renkli calpol mü veriyorsunuz?
kızlar bir de bende çok yorgunluk oluyo, kan ilacı zaten kullanıyorum.. doktora da sorucam bunu.. aranızda vitamin falan kullanan var mı, merak ettim..
maşallah bebişlerinize.. ne güzel gelişmişler.. forumun hep güzellerini görüyorduk, yakışıklısını da görmüş olduk
Turuncu slm bebeğin cok tatlı ALlah anali babali büyütsün yavrunu. bebeğinin günde bir biberon mama yediğini soylemissin. Hangi mamayı kullanıyorsun ve doktor tavsiyesimi. Bende önümüzdeki hafta çalısmaya başlayacağım bir ogün bende düşünüyorum mamayı ama bizim doktor asla verme diyor, Ac kalacak diye korkuyorum.
off kizlar hic keyfim yok kizimin tahlil sonuclari cikti malesef idrar yolu enf. olmus ,el kadar sey nasil oldu anlamiyorum simdiden basladik ilaclara antibiyotik verdi ve ekografi istedi ,100 gr kaybetmis kizim 5820 idi 5720 olmus ,ememiyordu ateside vardi hepsi enfeksiyon yuzundenmis insallh gecer yaa,dua edin teyzeleri
maşallah yavruna çarşafımı yalıyor o bizimkide ters çevirince çarsafı yalıor yaa
Valla benim doktorum yaşadığımız şehir itibarıyla(urfa)su vermemi önerdi,sağlık ocağındaki aile doktorumuz da önerdi.Ben de günde 30cc kadar veriyorum kızıma.
malum dün aşı olduk eve gelir gelmez ve sonraki 4 saatte birer tatlı kaşığı calpol verdim...ateşi yoktu ama huysuzlanırsa ver dedi hemşire..
neyse gece ateşlenmedi yattık uyuduk... en son öğlen 2 de vermiştim yani ilacı...
Allahtan kızım gece hep uyanır emzirmeye bi kalktım 37,6 bu arada saat gece 1,5
hemen ıslak bezler şurup soyduk falan düşürdüm.. ya o ateşle uyanmasaydı diye endişelendim neyseki sürekli uyanır geceleriii
eşime de kızdım yatarken ilaç verelim ne olur ne olmaz ateşi çıkarda farkedemezsek ilacın etkisinden daha zararlı dedim...ateşi olmayan çocuğa ilaçmı verilir dedi
gece yarısı oda yedi paparayı walla birdaha seni dinlemicem içgüdülerime güvencem dedim... anneler gerçekten hissediyor ya...
neyse bugün yine 37,3 falan devam ediyoruz soydum yatırdım kızımı şurupta verdim bugünde vermeye devam edicem walla...
sakın benm gibi ateşi çıkmadı ateş yapmaz demeyin diye uyarayım dedim kızlar
ateşin sonuçları çok çok tehlikeli aman tetikte olunnn
selam kızlar..
birkaç kişi bebeğine calpol verdiğini yazınca merak ettim
bebekler için calpol un uygun olmadığını yalnızca parasetamol içeren ilaçların kullanılabileceğini duymuştum.
pedifen gibi.. benim kızım 52 günlük henüz ama aşıya gitmeden pedifen vermeyi düşünüyorum ben de
Bugün rutin kontrole gittik kızım 5.500 olmuş 57 günlük şu an.Ne bileyim o kadar iyi bakmama rağmen az geldi kilosu...
Bugün rutin kontrole gittik kızım 5.500 olmuş 57 günlük şu an.Ne bileyim o kadar iyi bakmama rağmen az geldi kilosu...
Canım aldın mi slingo drop ben de düşünüyorum.aldıysan memnun musun?
Ben gelebilirim ikramları yemeye.Boğazım fena açık bu aralar
Benim doğumdan sonra fena unutkanlığım ve yorgunluk başlamıştı.Şuan b12-b6 vitamini içeren tablet kullanıyorum günde 1 kere.
ay vallahi bundan sonra bebeginin kilosunu yazani dovucem :-D.Saka bir yana kilosuna bu kadar takilmayin,onemli olan saglikli olmasi.Benim kizim 2740g dogdu,2 aylikken 4750g di.doktorumuz gayet ii,saglikli bir bebek diyor,her ay 1 kilo aliyoruz.Biz hepimiz bir miyiz ki bebeklerimiz bir olsun,kimimiz uzunuz kimimiz kisa,aramizda sisman da var zayif da.O yuzden bebeginizi kimsenin bebegiyle karsilastirmayin.Illa karsilastirmak istiyorsaniz benimkiyle kiyaslayin mutlu olun
ay vallahi bundan sonra bebeginin kilosunu yazani dovucem :-D.Saka bir yana kilosuna bu kadar takilmayin,onemli olan saglikli olmasi.Benim kizim 2740g dogdu,2 aylikken 4750g di.doktorumuz gayet ii,saglikli bir bebek diyor,her ay 1 kilo aliyoruz.Biz hepimiz bir miyiz ki bebeklerimiz bir olsun,kimimiz uzunuz kimimiz kisa,aramizda sisman da var zayif da.O yuzden bebeginizi kimsenin bebegiyle karsilastirmayin.Illa karsilastirmak istiyorsaniz benimkiyle kiyaslayin mutlu olun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?