kızlar hepinize merhaba..
umarım herkesin keyfi yerindedir, bebişler iyidir.. gazlar uykusuz geceler azalmış sütler artmıştır inş..
yaa kızlar bn kızımı her akşam yatmadan önce yıkıyorum saat 10 gibi.. sonrada kızımı banyonun verdiği rahatlıkla uyutuyorum. ama yanlışmı yapıyorumki.. sonra banyoya alışır banyo olmadan uyumzasa? bn gibi yapan varmı aranızda siz ne düşünüosunuz?
zaten hepsi pahalı bari en iyisi olsunbu çocuklar daha minikken çok batırdı bizi .. evet oturup güzel güzel pozlar verir o aylarda..
kızımın resmini herkes maşallah derse koyabilirim, çirkin ama annesinin kuzusu işte :)) şaka bi yana bebişlerinize bakarken içim gidiyor nazar değer diye.. Allahım tüm bebişleri korusun..
ya bende senin gibi yapıyorum da öyle alışır mı diye hiç düşünmemiştim korktum bir an:) ben öğlenleri sırf suya sokup çıkarıyorum gece de sabunlayıp yatırıyorum yoksa çekilmez bu sıcaklar. daha kışa kadar önümüz de çok var o zamana büyürler diye düşünüyorum
Tebrik ederim nice guzel yillar dilerim, mutlulugunuz ve birlikteliginiz daim olsun insallah.
Uzun zamandir yoksun ne olsu senin kizcenin durumu, bobreklerinde tas cikmisti yanlis hatirlamiyorsam,iyilesmistir umarim
valla edancım beklentin ne kadar az olursa o kadar mutlu olursun artık çocuk da oldu ya pek sallamaz bu koca milleti en azından benim eşim için öyle:)
kızlar hepinize merhaba..
umarım herkesin keyfi yerindedir, bebişler iyidir.. gazlar uykusuz geceler azalmış sütler artmıştır inş..
yaa kızlar bn kızımı her akşam yatmadan önce yıkıyorum saat 10 gibi.. sonrada kızımı banyonun verdiği rahatlıkla uyutuyorum. ama yanlışmı yapıyorumki.. sonra banyoya alışır banyo olmadan uyumzasa? bn gibi yapan varmı aranızda siz ne düşünüosunuz?
malesef sabahtandır gözyaşı döküyorum
bugün için oysaki söz vrdi çıkacaz diye oysaki okadar
mutlu olmuştumki çıkıcaz diye ama mesaj attı kusura bakma
bugün bizim için önemli bi gün ama bende para yok diye mesaj attı bana
hediye olarak altın bi künye almayı düşünüyodu tamam biliyorm
bu aralar para sıkıntsı var ama bi dışAR çıkartıp gezdire bilirdi ama gelmedi
çook üzgünümmmm ama çooookkk
Cok gecmis olsun valla icim fena oldu insallah iyidir simdi. Nasil durumu.?Lillac bu kiz tam bi cirkinallah nazarlardan saklasin hepimizin yavrusunu.
Denizdery; uzamis sarilik benim kizimda oldu. 13.6 dan 12.8 e dustu bir ayda, sonra 2 haftada bir kan alindi, 11.2 ye dusmustu. Ve en sonunda 1 hafta sonra 4.8oldu. Hic bi tedavi uygulanmadi cunku uzamis sariligin yeni dogan bebeklerdeki gibi beyne zarar vermesi gibi bi durumu yokmus. Kendi kendine dustu.
benim kizim cok zor gunler gecirdi. Gobeginde sari bi akinti vardi. Cocuk dr umuz cocuk cerrahisine yonlendirdi. Ordaki dr yakti ve bi daha olursa getirin dedi. 10 gun sonra yine kapisindaydik. Yine ayni islemi yapti ve gonderdi. Benim artik sinirlerim zipliyordu. Zaten uzamis sarilik var bi de bu gobek beni deli ediyordu. Neyse bu ke baska bi dr a gittik bu adam da ayni seyi yapti ama yaninda evde yapacagimiz seyler verdi. Ben duzenli olarak dediklerini yaptim ve kontrole gidecegimiz gunun 1 gun oncesinde kizimin sol kasiginda bi sislik farkettim altini acarken. D once minikti birden gun icinde aksamina buyudu. Dr a gosterdim tabii ki ve acil usg istedi. Hastanede cektirdik ama kizim rahat durmadi anlayamadilar. Ozel bi goruntuleme merkezine gittik. Fitik bogulmasi dediler, acil ameliyata amamiz lazim dediler. Biz esimle sok olduk. Baska yerlere de gostermek istiyoruz ama acil bugun olmasi lazim diyor dr. Allahim ne zordu. Tamam dedik bicare... Dr beni kizimla servise yolladi, esimi de islemleri halletmeye. Ben servise gidiyorum kostur kostur. Bize bi oda verdiler bi de elime ameliyat onlugu; "sadece bezi kalacak, bunu giydirin" dediler. Ben bi Defneye bakiyorum bi elimdekine. Agliyorum deli gibi.. Sedye geldi damar yolu acmaya goturuyoruz hastabakiciyla kizimi, bi yandan da ikimiz de agliyoruz. Yatan hastalar kapilara cikti sesimize. Hemmsire bi ayagindan deldi yavrumu bagladi serumu, sonra dedi ki; bu olmadi, damar cok ince. Haydi bi daha onur ayaktan deldi. Allahim, kuzum agliyo icten ice ben de oyle ama ona destek olmak zorundayim. Elini tutuyorum, kokumu hissetsin sakinlessin diye bagrima basiyorum ama yok, agliyor yavrumsonra ilk deldigi ayaga bagladi salak kiz. O daha iyi olmus otekinden. O anda yakasina yapismak istedim ama kizimin canini daha cok yakar bana kizip diye bisey demedim esim geldi nihayet.. Sanki sonra yapilsa olmuyo prosedurler. Beni tek basima biraktilar orda kizimla esim ben ve hastabakici Defne'mi ameliyathaneye goturduk. Yavrum kapida oyle bi bakti ki bana. Birakma beni anne diyodu sanki onu iceri aldilar. Ben öldüm zaten. İyice bosaldi icim, agla agla bitene kadar...
Cok gecmis olsun valla icim fena oldu insallah iyidir simdi. Nasil durumu.?
Dr cikti ameliyattan, apse olmus kizimin kasiginda, onu temizlemisler. Fitigi henuz gorememisler. Yayilmasin baska yerlere diye de cok kurcalamamislar. Kuzum 3 gun yogunbakimda yatti. Sadece emzirdigim icin biberonu almamis. Beslemek icin beni cagiriyolardi 2 saatte bir. Biberon alsaydi goremicektim yavrumu. O saattler gelsin de kuzumun yanina gideyim diye bekledim gunler ve gecelerce. Cok sukur servise ciktik sonra. Artik yanimda kaliyodu ama serumun biri bitiyo oteki veriliyodu. Keza gunde 2 kez antibiyotik veriliyodu damardan. Cok kotu gunlerdi. Annem benimle kaliyodu. Enfeksiyon kapmamasi icin baskasini vermediler bizim odaya. Her gun ne zaman cikicaz diye bekler olmustuk. Nihayet 5. gun taburcu ettiler bizi. Ancak bunun sebebini bilmiyoruz hala. Gebelikte gecirdigim bi enfeksiyon olabilirmis, ya da daha kotusu bebegimin bagisiklik sistemi zayif olabilirmis. Bu hafta ici bunun icin test yapilacak. Ben iyi dusunuyorum ve testlerin sonucunun iyi cikacagina inaniyorum. Cunku gebeligimmde son aylarda saglik oaginda yapilan kan testinde kanimda enfeksiyon gormustu salak aile hekimi ama hic bi uyarida bulunmadi ya da tedavi uygulamadi. İnsallah her sey guzel olacak. Su anda kuzum karsimda melekler gibi uyuyo ve biz tam 2 aylik olduk dun, bugun de asilarimizi olduk. O kadar yipranmaya ragmen kuzum kilo almis. Cok mutluyum onunla, hepimizin meleklerini korusun melekler ve onlara hic bi sey olmasin. Kuzum benim her seyim. Ona bi sey olursa ben ölürüm...
Cok uzulerek okudum,cok gecmis olsun.Allah acil sifalar versin
Tesekkur ederim. Cok sukur iyi maasallahi var melegimin
Dr cikti ameliyattan, apse olmus kizimin kasiginda, onu temizlemisler. Fitigi henuz gorememisler. Yayilmasin baska yerlere diye de cok kurcalamamislar. Kuzum 3 gun yogunbakimda yatti. Sadece emzirdigim icin biberonu almamis. Beslemek icin beni cagiriyolardi 2 saatte bir. Biberon alsaydi goremicektim yavrumu. O saattler gelsin de kuzumun yanina gideyim diye bekledim gunler ve gecelerce. Cok sukur servise ciktik sonra. Artik yanimda kaliyodu ama serumun biri bitiyo oteki veriliyodu. Keza gunde 2 kez antibiyotik veriliyodu damardan. Cok kotu gunlerdi. Annem benimle kaliyodu. Enfeksiyon kapmamasi icin baskasini vermediler bizim odaya. Her gun ne zaman cikicaz diye bekler olmustuk. Nihayet 5. gun taburcu ettiler bizi. Ancak bunun sebebini bilmiyoruz hala. Gebelikte gecirdigim bi enfeksiyon olabilirmis, ya da daha kotusu bebegimin bagisiklik sistemi zayif olabilirmis. Bu hafta ici bunun icin test yapilacak. Ben iyi dusunuyorum ve testlerin sonucunun iyi cikacagina inaniyorum. Cunku gebeligimmde son aylarda saglik oaginda yapilan kan testinde kanimda enfeksiyon gormustu salak aile hekimi ama hic bi uyarida bulunmadi ya da tedavi uygulamadi. İnsallah her sey guzel olacak. Su anda kuzum karsimda melekler gibi uyuyo ve biz tam 2 aylik olduk dun, bugun de asilarimizi olduk. O kadar yipranmaya ragmen kuzum kilo almis. Cok mutluyum onunla, hepimizin meleklerini korusun melekler ve onlara hic bi sey olmasin. Kuzum benim her seyim. Ona bi sey olursa ben ölürüm...
Allah'dan acil şifalar diliyorum. İnşallah hiç bir sorun çıkmaz testlerde. Anne olunca daha bir hassas oluyor insan. Hiç kimsenin yavrusu hasta olmasin, olanlarda tez vakitte iyileşsin istiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?