2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Canim çok geçmiş olsun...bütün bunlara göğüs germiş harika bir annesin sen...bebeğin buyuycek kocaman olacak ve sen ona olanları anlattığında sana sımsıkı sarılıp seni seviyorum annecim diyecek...

canım çok geçmiş olsun Allah bir daha yaşatmasın böyle sıkıntı inşallah iyi sonuçlar alırsınız . kasığındaki şişlik nasıldı ki benim kızımında bir tarafı daha şiş ama boğum gibi duruyor elliyorum yumuşacık acı filan da yok bizim kontrolümüz cuma günü evham yaptım şimdi

ya siz benim sütümü kacırcaksınız agla agla içime ateş düştü ben ne desem bilemiyorum ası olması bile zorken sen ve senin gibi böle seyler yasamıs annelere Allahım sabır versin cok gecmiş olsun ne zor seyler Allahım bizi evlatlarımızla sınama yarabbim

Sagol canim. Ya nasil desem; kizarik ve hafif sisti gece farkettim; sabaha yariya inmisti buyukluk olarak ve dokunuyorum benim kizda aci falan yoktu; aksam daha da buyudu birden ve sanki yayildi gibi hissettim ben. Zaten sabahina dr a gosterdik. Yimusacik degildi ama hafif sertti tatlim. Evham yapma ama esin de bi baksin bakalim o nasil tarif edicek. Fitigin kolaymis ameliyati, 1 gunde de taburcu ediyorlar. Gorseniz hastanede bi suru cocuk; ya sunnet ya fitik, kimi de apandisit... yani dikkatli olup takip etmekte fayda var.

Sorma Beykoz um yaa kusura bakmayin gece gece uzdum sizi istemeden aynen dedigin gibi asilara bile zor dayanirken basimiza bunlar geldi. Annelik zormus hem de cok zor, ama onun bi gulusune canimi veririm ben. Bunu laf olsun diye de soylemiyorum haa...

ya canım laf olsun diye söledigini düsünürmüyüz bizde aynı duygular içindeyiz onlar güldükce içimiz içimize sıgmıyor yasamak buymus diyoruz cünkü anne olmak hem zor hemde paha biçilemez bir duygu onu 2sn biri alıp gezdirse peşinde bende geziyorum gitmesin uzaklasmasın benden bir adım öteye bile cok sıkıntılar yasatsalarda canımız onlar bizim yine olsa yine yaparım şükürler olsun rabbime ve sekersizyeşilcay sen bizi suan bilgilendirerek cok güzel bişey yapıyosun belki önemsemedigimiz farkına varmadıgımız bilmedigimiz bişeyi ögretiyorsun Allah razı olsun ve inş kimsede cıkmaz...gercekten anne olan herkeze söylüyorum sizin benden küçük yada büyük hepinizin ellerinden öpüyorum gercekten saygıyı hakediyorsunuz sabrınızla ugrasınızla ve akıttıgınınız gözyaşlarınızla kıymetlisiniz umarım cocuklarınız kıymetinizi hep bilir bende inş ogluma güzel bir anne olabilirim herkeze hayırlı geceler ve bebişlerinizle uzun saglıklı ömürler...

Canım çok geçmiş olsun,Allah başka acı vermesin.Sen anlatınca benim başıma gelmiş gibi canım yandı doğrusu...

iyi geceler kizlar artik buraya ugrayamaz oldum o kadar yogun geciyor ki gunlerim iki tanede oglus olunca kostur kostur bitmiyor ..

kizosumu baynyo yaptirip uyuttuùm nihayet sizlere bakmaya geldim..

artik gece uykularimiz duzene girdi sabahlara kadar oturmuyoruz ,gaz sancilarimiz bi suredir yok zaten masallah,su idrar enfeksiyonunuda atlatiriz insallah

artik tam 2.5 aylik olduk hala 2. ay asisini vurulmadi enfeksiyon ateslendirince yapmadi doktor bu hafta vuruluruz belki bizden simdilik bu kadar,bu arada bebisler cok guzell masallah hepsine ..

Rica ederim ne demek... Hepimiz bisey ogreniyoruz burda.. Tedbirli olmakta fayda var. İyi geceler herkese

Tam oturdum süt sağıyordum ki mesajını gördüm ve boğazım düğümlendi.Gece gece kendimi zor tutuyorum inan....
Çok ama çok geçmiş olsun.Rabbim kızımıza acil şifalar versin....
Ne diyeceğimi bilemiyorum inan...Çok üzüldüm.....

Tesekkurler turuncu; amin insallah. Su testleri yaptirip guzel sonuclar alacagima inaniyorum. Nasil ki sarilik gecti, gobek akintisi durduysa bu da guzel olacak. Dusunce cok onemli. Pozitif dusunuyorum artik.

Ben de az evvel kızımı besledim.Besledim ama 1,5 saat sürdü.Anlamıyorum niye iştahsız bu kız.Her zaman böyle beslenmesi hep uzun sürüyor.Hani aradan 4 saat geçmişti beslemeyeli,yani karnı tok da değildi.Günü gününe tutmuyor bu kızımın.

Bu arada geçenlerde Multitaps adlı vitamini sormuştum.Doktorumla konuştum kullanabilirsin dedi.İçeriğinde D vitaminine ek olarak A ve C vitaminleri de var.Ben de Monoviti bırakıp buna geçtim.Belki iştahını açar.

Sanirim yavas yavas ezberliyorum ben bu bıdığı.. Dedigim gibi uyandi, karnini doyurdu ve alti temizlendi.. Sonra da agucuk :) artik cingiragina tepki veriyor, dune kadar sadece izliyor takip ediyordu, bugun az once elleri ve ayaklariyla tepinmeye basladi ve oyuncagin burnunu tutup kendine dogru cekti :) kuzum buyuyor sanirim.. Sukurler olsun, saglikla buyusun insallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…