- 4 Kasım 2009
- 1.644
- 6
- 156
kizlar esim laptopun kosesini kizimin kafasina carpti ,agladi kuzum sarildim sakinlestirdim hemen bisey olur mu ki,uyuyor simdi
arkadaşlar bana yardımcı olurmusunuz kızım parmaklarını emiyo. ne kadar çeksem de elini ağzına götürüp cok cok iştahla emiyo karnı tokken bile yapıyo.nasıl engelleyeceğimi bilmiyorum bilen varsa ne olur yardımcı olsun korkuyorum bunu sürekli hale getirip parmağı incelecek diye.bu arada emziği almıyoruz bugün elini aldım yerine emziği verdim kustu(((
arkadaşlar bana yardımcı olurmusunuz kızım parmaklarını emiyo. ne kadar çeksem de elini ağzına götürüp cok cok iştahla emiyo karnı tokken bile yapıyo.nasıl engelleyeceğimi bilmiyorum bilen varsa ne olur yardımcı olsun korkuyorum bunu sürekli hale getirip parmağı incelecek diye.bu arada emziği almıyoruz bugün elini aldım yerine emziği verdim kustu(((
tatlı fındıkların fıstık anneleri merhaba:)
okuduklarım bazen ağlattı beni duygusala bağlatmayın zaten kızım güldükçe gözlerim doluyor...
kaskatı duran ben sulugözün teki oldum...
bakın size ne anlatcam hızlıca yazılanları gözden geçirirken birde ne göreyim...
notebook dizimde hem okuyorum hem sallıyorum hahahahaha
pc uyutuyorum resmen kendi kendime gülüyorum...
bu arada bende kızıma sadece bi çıtçıtlı giydiriyorum çıtçıtlarını çıtçıtlamıyorum çorap morap hak getire...
gecede odaya dısardan fan üflettiğimizden ince bir tülbent örtüyorum üstüne sarıyorum atmasın diye karnına kadar veeeeeee
sanrm gaz sancılarımız azaldı kızlar...resmen asya yeni doğmuş gibiyiz...sürekli kucağımızda olan kızım gazsız nede mutlu nede tatlı maşallahhh maşallahhh darısı tüm gazlı çocuklarımızın başına walla...65 gün eziyet çekmişiz bebeğimizin keyfini yeni çıkarıyoruz.... ne oturabiliyorduk ne yatabiliyorduk nede dışarı çıkabiliyordukkk
şükürler olsunnnnnnnnnnnnnnn
ellerini keşfediyor bizimkide öyle hiç endişelenmiyorum hatta cakur cukur çok hoşuma gidiyor yumruk halinde elini emiyor vardır bi hikmeti engellemeyelim şimdilik bence
senin adına çok sevindim bizimki tam gaz gaza devam oglum meme emerken hep sesli emiyor o gaz yapıyor biliyorum ama sesli emmesini nasıl engelleyeceğim onu bilemiyorum
birde arkadaşlar oğlum 2 günde bir kaka yapıyor yaklaşık 2 haftadır böyle normal değil önceden 5 6kez yapardı doymuyor olabilirmi gerçi sık yaptıgında az az yapardı şimdi bi yapıyo tam yapıyor ama saglık ocagındaki tartısında 600 gr almış göründü bana az geldi hemşire normal dedi şunu anladım on çocuk büyütsenizde her çocuk ayrı bir dünya hep sorular kafamda keşke kocam çocuk dr olsaydı
bunu bende defalarca denedim ama nafile....başka fikir verebilecek olan varmıkiiiBenim oglanda kemiriyor ellerini hatta dua ediyorum ins dis cikarmadan dolayi dedildir diye, calsiyum cok almis annelein bebekleri dis cok cabuk cikiyormus, bakalim hayirlisi olsun artik..Ben emzigi agzina kandirarak veriyorum once kendim emziriyorum sonra hemen cekip emziyi tikiyorum epey yorucu ama ise yariyor , dene istersen belki sende de ise yara
Benim kuzu da sapir supur parmak emmeye basladi. Onceden elinin ustunu emiiodu ama simdi olay parmaga dondu. İncelir diyo annem. Her gordugumde ya da sesini duydugumda cekiyorum elini agzindan ama nasil biraktircam bilmiyorum. Emzik de almiyo
ben bişey sormak istiyorum 16 temmuzda adet olcak gibi agrım vardı (27haziranda ilk adetimi gördüm) ve gecesine peceteme pembe adet baslangıcı gibi kan vardı ama silince geliodu azcık ve tamam sabahına olurum dedim yattım sabah kalktım azcık vardı pedimde bütün gün ha olurum ha olcam diye gecti ama yine peceteyle silince geliyordu öle bildigimiz kıpkırmızı kan degil pembe 17side bitti bugun hala aynı sökülemedi sanki adet sancım hala var acaba emziriyorum diyemi böle oldu anlamadım yaaa...
gece sütüm gene yetmedi 3 de uyudukaslında saat 10 da uykusu geliyo emzirip yatırıyorum yarım saat sonr a uyanıyo emzirip yatırıyrm gene çok sürmeden uyanoyı bu seferde süt bitiyo gaz problemimiz azaldı aslında. niye böyle yapıyoki son 4 gündür böyle
Sütün mü az acaba?Belki bu yüzden hemen acıkıp uyanıyor olabilir.İstersen arada mama takviyesi yap tabi sütün bebeğine yetmiyorsa.
Evet bende de öyle oldu 1-2 gün sürdü haziranda oldu ama kaçında hatılamıyorum.Şu an 5 gündür adetim bugün sona erer herhalde,yani artık normale döndük.Sen de endişelenme o ilk zamanlar oluyor sonra normal adet görmeye başlıyorsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?